Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 septembrie 2018

GÂNDEȘTE GALACTIC !

Mesaj de la Consiliul Arcturian din cea de a 9-a dimensiune.
22 sept. 2018; channeler Daniel Scranton.
Traducere Const. Mihăilescu.

"Salutari. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm din nou cu voi toți.
Lansăm și extindem o invitație către toată omenirea propunându-i să facă împreună cu noi un front comun de îmbunătățire a vieții pe Pământ. În esență ne referim la necesitatea de a co-crea împreună. 

Suntem interesați de asemenea acțiuni comune observând de ce potențial imens dispuneți voi pentru îmbunătățirea substanțială a condițiilor de pe planeta voastră. Acest imens potențial ar putea fi pus în valoare dacă ați accepta ca și noi să facem parte din acest program. Aceasta deoarece noi am parcurs de mult aceste etape evoluționiste și am învățat cum să procedem pentru a obține cu efort minim, rezultate remarcabile.
În acest fel, am putea crea acele experiențe care să ne conducă la rezultate extrem de avantajoase pentru planeta și civilizația voastră. 

În acest proces am fi avantajați de faptul că deja v-am trimis părți și repere ale conștiinței noastre pentru ca voi să le puteți include în sistemele voastre energetice.
Credeți-ne când vă spunem că de o relativ lungă perioadă de timp, trimitem pe planeta voastră energii care să ajute și să accelereze procesul evoluției umane pe Pământ.
De altfel, parte din voi cunosc că ființe din tărâmurile superioare doresc să co-creeze împreună cu voi, printre acestea aflându-ne și noi, cei care ne iterăm intenția și cererea de a accepta acest extrem de avantajos aranjament, care să stea la baza unor proiecte majore. 
Dorim să abordăm împreună cele mai de actualitate probleme, necesar a fi rezolvate de omenire, în scopul evoluției sale accelerate.
De exemplu, ați putea crea un spațiu (o zonă, un tărâm) în care ființe din alte părți ale galaxiei să poată veni pentru a face schimb de idei, de experientă, lor (vizitatorilor galactici) pregătindu-li-se din timp mediul adecvat de existență, pe perioada șederii pe planeta voastră, dat fiind faptul că pe planetele de pe care vin, condițiile de viață și supraviețuire pot fi (și sunt, în majoritatea cazurilor) diferite de ceea ce există pe Pământ.
Ca urmare a asigurării acestor condiții „de dialog”, se pot realiza schimburi nu numai de idei dar și de tehnologie ori de resurse, într-un mod reciproc avantajos. Este de înțeles că voi nu ați avea de unde să știți exact ce anume ar trebui să faceți pentru a asigura vizitatorilor condițiile necesare de viață, dat fiind faptul că, deocamdată, voi nu știți ce structuri există pe planetele lor de origine.
Presupunem că voi intuiți existența unor diferențe importante între mediul existențial de pe Pământ și cel de pe alte planete. Însăși constituția și componența acestor ființe galactice poate fi diferită de a voastră.
Așa dar, pentru a pune bazele unei colaborări, ar fi necesar să existe aceste condiții de mediu în care galacticii să poată lucra și trăi normal. 
 Vă cerem, deci, să gândiți la nivel global și galactic, acesta fiind tipul de proiect cu care să se înceapă..
Noi vom continua să vă trimitem energii modulate cu informație, pe care  să le puteți utiliza în diferitele proiecte, dar „dialogul față în față ” ar crește mult eficiența tuturor acțiunilor și viteza de realizare a oricăror proiecte.
Vă asigurăm că noi privim cu multă speranță și seriozitate această propunere și am fi încântați ca și voi să o acceptați, făcând, în prealabil, toate demersurile necesare la factorii voștri de decizie, unde, adesea găsiți multă necunoaștere și obtuzitate.
Știm că procesul de demarare nu este facil dar de undeva trebuie început, pentru ca planeta și civilizația voastră să cunoască o epocă de revigorare.
Nu uitați că viitorul vostru depinde în cea mai mare parte de voința voastră iar în deciziile lor, ființele pământene evoluate nu ar trebui să se cramponeze de interesele materialiste și meschine ale unui grup  uman acaparator și retardat evolutiv.
Lăsați-vă imaginația să lucreze pentru viitorul vostru și al planetei !
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de legătura realizată cu voi.


3 comentarii:

  1. Daca vor disparea complet,total si definitiv de pe aceasta frumoasa planeta iudeo-masonii,jidanii si khazarii viata tuturor celorlalti se va schimba in bine.Altfel nu,nu se va schimba nimic,vom merge din rau in mai rau,pana la sclavizarea totala!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. MI-ar plăcea sa fac parte din acel colectiv de primire si comunicare cu entități evoluate.Dar cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie...Doar ca sunt constient ca mai am mult pana la a atinge nivelul corespunzator al dezvoltarii spirituale spre a putea comunica cu Fiintele de Lumina...

      Ștergere