Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 2 august 2018

Sfântul Graal

Ca istorie, este paharul cunoscut sub numele de "Sfântul Graal" folosit de Hristos la ultima sa cină. Din păcate, numai după ce El a trecut în tărâmurile superioare, omenirea a început să înțeleagă adevărul învățăturilor sale.
Cei care aveau sarcina să păstreze Sfântul Graal trebuiau să aibă gânduri, cuvinte și fapte bune. Se spune că atunci când s-a impurificat, din cauza comportamentului uman, Sfântul Graal a dispărut.
Cavalerii regelui Arthur au cercetat multe locuri pentru a găsi Sfântul Graal, ei fiind considerați oameni "puri".

Maestrul înălțat Kuthumi este acum păstrătorul Sfântului Graal. I-am cerut, trelepatic, să transmită ceva în legătură cu acest subiect. Iată comentariul său:
"Într-adevăr, este interesant să vezi că paharul sacru, cunoscut sub numele de Sacrul Graal, se află încă o dată cu noi, cei din Frăție. 
Sensul real al tuturor căutărilor Sfântului Graal este desigur aflarea adevărului, adevărului Divin, cuvântului  Lui, căile Lui și înțelegerea Lui, căci toți trebuie să-I urmăm căile, cu pioșenie, pentru a afla cel mai înalt adevăr. Cel care caută trebuie să fie pur iar inima sa trebuie să fie, de asemenea, curată. 
Este o "călătorie" pentru iluminare, pentru că omenirea trebuie să lase toată materialitatea în urma ei, să vină să iubească și să se încreadă necondiționat în Unicul. 
Vor afla Sfântul Graal cei care dobândesc și dovedesc stăpânire, cei care sunt curați la inimă; aceste suflete vor atinge într-adevăr Sfântul Graal. 
În rolul meu de profesor îi ajut pe toți cei care caută în acest sens ".

Maestrul Kuthumi 


2 comentarii:

  1. Traducere: Foarte interesant articol. L-am citit în întregime și l-am transmis relațiilor mele sociale. Mi-a plăcut articolul și intenționez să îl rescriu pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inclin sa cred ca Sfantul Gral nu este un pahar sau un alt obiect fizic,ci o Fiinta care duce semintia Fiintei Iisus mai departe in neamul omenesc,iar aceasta fiind Maria Magdalena.

    RăspundețiȘtergere