Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 august 2018

Mesaj de la Mama-Dumnezeu



(23 aug.2018; channeler Galaxygirl)
Traducere Const. Mihăilescu


Bună seara copii! Sunt Mama voastră Dumnezeu. Sunt atât de aproape de voi, de fiecare dintre voi ! Respirați adânc și permiteți-Mi să intru în cele mai adânci părți ale voastre, bucurându-vă de energiile pe care le primiți de la Mine și de la frații voștri de pretutindeni. Voi sunteți copiii comunității, atunci când vă bucurați de compania altora și de schimbul de energie reciproc avantajos. Mulți dintre voi ați fost atât de singuri în aceste zile ale vieții voastre pământene și asta M-a întristat căci am văzut cum mulți credeți că v-am părăsit și că nimeni nu se mai uită la voi. Pentru Mine, Mama voastră, e greu să văd cum de pe obrajii voștri cad lacrimi fierbinți și amare. Nu , iubiților, Eu nu v-am abandonat niciodată și niciodată nu o voi face. Eu sunt tot timpul în jurul vostru, copiii Mei.copii. Respirația Mea este respirația voastră.. Cum ați putut crede că ați rămas singuri și abandonați de cea/cel care v-a creat? Pentru ce aș vrea să fac aceasta cu sufletele pe care le-am creat din infinita Mea iubire !?
Pământul este înconjurat de creația mea, de prietenii și de familia voastră, de cohortele de ființe iubitoare ale universului, ființe care își sacrifică în prezent timpul și talentul pentru îmbunătățirea omenirii și pentru protecția Gaiei. Sunteți înconjurați de îngeri, care doresc să vă mângâie, să vă ocrotescă și de zanele care vor să comunice cu voi. Prietenii dragoni, cu aspectul lor războinic, vă dau lumina lor, focul lor, dragostea lor pentru ca voi să vă vindecați. 


Cereți-Mi, prin meditațiile voastre, să vă deschid mai mult cel al treilea ochi, pentru a înțelege și vedea mai bine realitățile în care trăiți. Atingeți și intenționați. Apăsați al treilea ochi (care de fapt este un portal energetic) și spuneți: "
Mamă, te iubesc! Doresc ca respirația Ta să străpungă orice blocaj din interiorul meu și din jurul meu, pentru ca în mine să se instaleze pacea, bucuria și linuștea. Redă-mi abilitățile mele blocate, pentru a mă ridica din nou, mână în mână cu Tine, la potențialul meu maxim, cât de repede este cel mai bine pentru mine, pentru propria dezvoltare și creștere a sufletului meu! Așa să fie”.

În munca voastră de a crește spiritual, vă invit să utilizați cristalele, copiii mei. Ele sunt mesageri formați în adâncurile mamei voastre planetare și cunosc cel mai bine cum să vă ajute să plonjați în profunzimea ființei voastre pentru descoperi comorile pe care voi singuri le-ați îngropat, pentru a le redescoperi atunci când veți fi suficient de purificați și de dornici de a înțelege realitățile universale.
Gaia nu mai așteaptă acum, ea vă cheamă să-i utilizați cristalele. Vorbiți-le și ascultați-le căci au multe să vă spună. Bucurați-vă de studierea rocilor cristalizate căci în ele gășiți multă înțelepciune și informație. Acum, căci ascum aveți toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a face asemenea explorări. Iubiților, voi sunteți cele mai mari succese ale Mele! Duceți-vă sarcina până la capăt!
Voi sunteți lumina Mea strălucitoare.
Voi înlăturați negurile nopții, voi aprindeți focul iubirii, voi luminați împrejurimile. V-am dat lumină cu credința că , la rându-vă, vă veți transforma în făclii. Știu că așa va fi, că așa veți face!

Acum trimit lumina iubirii Mele frumoasei voastre Gaia într-un mod pe care nu l-am mai utilizat anterior. Trimit culorile prismei iubirii luminoase reflectate în nuanțe de curcubeu, val după val, să spele, să curețe și să se înalțe cu forță de nestăvilit. Ceea ce nu este pregătit să fie înălțat va fi îndepărtat, astfel încât tot ce rămâne să fie doar lumină, dragoste, fericire astfel ca voi, copiii mei, să începeți să vă bucurați cu adevărat că ți ales să fiți aici.
Acesta a fost din totdeuna încercarea pe care am avut-o în voi. Știu că nu Mă veți dezamăgi, căci acum v-ați maturizat suficient pentru a înțelege cât de multe puteți realiza și că totul depinde numai de voința voastră. Tot universul vă ajută, atunci când vede că sunteți hotărâți s-o faceți. Știu asta, văd asta. Permite-Mi să vă vindec, iubiților!!
Lăsați iubirea Mea de mamă să spele ființa voastră de tot ce nu vă înalță. 


Meditați și spuneți: "Mamă-Dumnezeul meu, spală-mă, curăță-mă cu iubirea Ta curată, ca să-mi pot menține ființa la frecvența cea mai înaltă și cea mai pură pe care „vasul” meu o permite acum, și binecuvântează acest val de iubire și lumină pură care mă transformată în structură cristalină, plină de lumină și de har.
Doamne, Dumnezeule, ajută-mă în toate felurile posibile, cunoscute și necunoscute mie, realizate și nerealizate, pentru a deveni diamantul luminii divine, flacăra cristalină a perfecțiunii pure, a bucuriei și a frumuseții radiante, Tu, a mea adevărată și iubită Mamă! Acum, încep să mă văd cum mă vezi Tu și îi pot vedea pe celilalți așa cum îi vezi Tu. Ca să devenim cu toții un pod-curcubeu magnific de perfecțiune pură, de flacără creștină. Așa să fie !"

Copiii Mei, bucurați-vă de această rugăciune. Este darul meu pentru voi, izvorât din flacăra inimii Mele, pentru a activa, a mula, a vindeca, a hrăni și a mângâia durerea care v-a ținut legați. Sunteți liberi, iubiților! Fiți copiii Mei liberi! Fiți liberi în lumina voastră, cu dragostea voastră și cu mila voastră față de ceilalți care nu și-au regăsit încă lumina sau vocea.
Căci noi suntem cu toții UNU și toți ne trezim pe căile noastre proprii deși avem propriile noastre orare.
Te văd, copile și știu cât de obosit ești. Eu te iubesc cu o iubire nesfârșită și-ți prind mâinile în ale Mele, și te îmbrățișez ca să te apăr și să te încălzesc.
Nu-i așa că te simți mai bine, că te simți mai apărat, mai iubit și mai fericit ?
Eu sunt Mama voastră Dumnezeu.
Somn ușor!

http://sananda.website/mother-god-via-galaxygirl-august-23d-2018/

Un comentariu: