Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 23 august 2018

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII (II)


(11 aug.2018; channeler Blossom Godchild)
Traducere Const. Mihăilescu
(partea a doua)

F.L.: Efectul este garantat; cu o condiție: nu vă prefaceți, credeți din toată inima că dorința vi se va îndeplini. Să crezi cu 100% din ființa ta, cu totala ta convingere și concentrare este condiția manifestării în realitatea ta a ceea ce dorești cu ardoare. 
Bl.: Înțeleg bine la ce vă referiți. Cu toate acestea, ați putea merge mai profund în explicarea a ceea ce susțineți și ne povățuiți? Pentru că, în această privință, există mult scepticism. 
F.L: Să zicem că vrei să materializezi un obiect de îmbrăcăminte. Dacă la un moment dat te concentrezi puternic și-ți folosești toată energia în scopul obținerii acelui obiect, materializarea se va produce în realitatea ta. Universul îți oferă ceea ce îi ceri, fără discriminare, dacă energia cu care ai formulat cererea este suficient de mare încât să fie sesizată de el. N-are importanță, mare sau mic, pentru univers este tot una. Doar că dorimnța ta trebuie să vibreze pe frecvența corectă. Asemenea materializări sunt posibile, chiar facil de obținut, mai ales în această perioadă efervescentă. Vă garantăm că multora li se întâmplă acum însă, din varii motive, asemenea performanțe nu ajung să fie cunoscute de majoritatea dintre voi. Așadar, am asemăna faptul acesta cu rezultatul observării unor nori ciudați, neobișnuiți pe cerul vostru. Atunci, concentrați-vă atenția și doriți să vedeți dincolo de ei, sau ce reprezintă ei cu adevărat, și veți avea surpriza ca în loc de nori să vedeți poate o flotilă de nave spațiale.
Bl.: Adică să credem chiar dacă nu ni se pare a fi adevărat? 
F.L: Ce este ADEVĂRUL, Blossom? Este acel ceva care vine din inima ta.
Voi, fiecare dintre voi, aveți puterea de a crea orice doriti, PRIN IMAGINEA pe care v-o creați în voi. Crezi că Pământul a fost creat altfel? Dorința, determinarea și imaginația puse la lucru în același timp crează realități inclusiv materiale.
Aveți puterea de a schimba lucrurile în modul în care vă doriți să fie.
Ăsta e motivul pentru care ați venit, ... să schimbați lucrurile, să le creați. 

INFORMAȚIILE din mesajele noastre vă ajută să înțelegeți că vă stă în putere și, vă garantăm, puteți crea orice..
Puteți schimba orice prin gândul vostru. Ați avut de la început aceste puteri dar nu ați știut, nu v-ați amintit că le aveți, pentru că mereu au existat entități care n-au vrut ca voi să vă cunoașteți puterea. Cum altfel ar fi putut să vă domine ?!

Bl.: Înțeleg și asta. Totuși, sunt lucruri și reguli „bătute în cuie” pe care nu-mi imaginez cum le-am putea schimba.
F.L: De ce nu?
BL: Bine. De exemplu ... iartă-mă dacă nu este cel mai bun exemplu,... trebuie să ne plătim chiria sau facturile de energie electrică etc. ... Nu putem schimba asta ... chiar dacă am vrea.
F.L: În stadiul actual al „jocului” nu puteți schimba asta, dar vă puteți schimba atitudinea față această chestiune.. În loc să trăiți cu frica de astfel de lucruri, frica de lipsuri, de datorii, de boală, puteți fi recunoscători pentru acoperișul de deasupra capului, pentru Lumina și căldură soarelui, pentru ploaia care dă rod culturilor, ori pentru toate minunile pe care le poate furniza electricitatea.
Vedeți voi, dragilor, ați fost programați de-a lungul multor epoci de timp pentru a "gândi" diferit. Vi s-a schimbat programul inițial cu unul bazat pe o nejustificată teamă existențială. Ați fost manipulați și forțați să gândiți negativ și eminamente greșit. Ați fost îmbibați cu gânduri "joase", de joasă vibrație. Ați uitat cum funcționează LEGILE UNIVERSULUI ...inclusiv PENTRU
 VOI!
RECUNOȘTINȚĂ! RECUNOȘTINȚĂ! RECUNOȘTINȚĂ!
Nu există nici un suflet pe planetă care, privind în jur, să nu găsească motive pentru a fi recunoscător pentru ceva; chiar dacă consideră că se află în cele mai grele situații / circumstanțe.
Și, după cum știi, Blossom ... cu atât mai mult veți găsi lucruri pentru care trebuie să fiți recunoscători cu cât vă veți aminti că universul cuprinde orice fel de lucruri și realități, pe care vi le puteți imagina și pe care el vi le oferă cu imparțialitate.

Atunci când cineva devine legat / pierdut într-un "program" făcut de alții, lucrurile nu funcționează așa cum ar vrea el să fie. El se lasă să se scufunde în „mlaștină” și-și acceptă soarta pe care crede că nu o poate schimba. ”Asta este !” își spune el resemnat și învins. Pentru că oamenii nu cred că puterea lor este în ei, în dorința lor din inimă, pe care nu le-o poate lua nimeni. Scăparea nu este altundeva decât în ei înșiși.

Il
uminarea îți cheamă sufletul pentru a SCHIMBA aceste lucruri. În inima și profunzimea ființei voastre există dorința, dorința disperată, de a reveni la IUBIRE, în forma cea mai pură.
Există o agitație rațională în sufletul vostru care vă spune că "Nu este așa cum trebuie să fie". Sufletul vă spune că viața pe care ați avut-o a fost controlată de cei care au dorit mereu distrugerea vieții și controlul asupra celorlalți. Voi i-ați făcut puternici; prin reținerile și fricile voastre, prin neîncrederea în existeța puterii din voi.
Perioada aceasta este pentru recuperarea a ceea ce ați crezut că nu aveți. Din ce în ce mai mulți înțelegeți că puterea este la voi și că numai de voi depinde să o recuperați și s-o manifestați. În esența voastră se regăsește tot ceea ce aveți nevoie pentru a redeveni singurii și adevărții voștri stăpâni. 
SCHIMBAREA ACEASTA ESTE PENTRU VOI..
MODIFICAREA ACEASTA ESTE PENTRU PLANETA VOASTRĂ.
Recuperați-vă puterea, ridicați-vă capul și privirea și priviți minunata viață care vă așteaptă. Despre asta vorbim. Este timpul vostru. Ați amânat destul!

BL: E adevărat, deși mulți dintre noi mai sunt ezitanți, din motive a căror rezolvare fericită stă doar în puterea lor. Mulți așteaptă încă, crezând că alții tebuie să le rezolve problemele. Știu că, în ceea ce vă privește, nu veți oferi date și ore, nu veți da asigurări, dar, vă rog, mergeți înainte..! 
F.L: Ăsta este motivul pentru care lucrăm să aducem ADEVĂRUL la lumină. El încă este ținut la întuneric.
ESTE TIMPUL SCHIMBARII VIBRAȚIEI PĂMÂNTULUI VOSTRU. 

VALUL IUBIRII care trebuie să îmbrățișeze pe fiecare ... va trezi din ce în ce mai mulți oameni din lungul lor somn. Acțiunea este în desfășurare. Constatăm cu bucurie că sufletul umanilor se deschide pentru a primi toată energia acestui puternic val al deșteptării. Minunatul moment se apropie.
Și voi o știți sau măcar o intuiți. 

BL: Inima mea bate mai repede din cauza energiei pe care o aduceți. Mulți dintre noi așteaptă. Mulți dintre noi se pregătesc. Mulți dintre noi sunt gata! Veniți !!! 
F.L:
 Nu suntem „deplasați” când spunem: „Ești în cărți!” 
BL: 
Știu. Simt asta. Cu toate acestea, datorită a tot ceea ce am vorbit despre timp și fără timp, despre vreme și despre vremuri, îmi permit o respirație adâncă. 
F.L: 
În sufletul tău ... ființa ta ... cere putere și pace înăuntru.
Când EVENIMENTUL se va produce veți înțelege armonia lumii, culorile și muzica potrivită.
Bl: Muzică?
F.L: Oh da, Blossom. Aceasta va fi însoțită de muzica din ceruri.
Bl.:WOW! Simt că nu mai e nimic de spus acum. Pentru ca noi să ne gândim la înțelepciunea oferită astăzi și să reluăm din nou data viitoare. Multe mulțumiri, vouă!
F.L: Suntem mereu în IUBIRE....Îți mulțumim, draga Blossom, pentru disponibilitatea și invitația de a ne primi. 
Bl.: Cine nu ar fi! Plăcerea este a mea și eu o împart lumii. În dragoste și slujire ... Blossom G!

Website: Blossom Goodchild



2 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Adevarat ceea ce afirmati.Asa este.Povesti nemuritoare."Goyimii" platitori de taxe si impozite raman in continuare,la fel ca-n ultimii peste 2000 de ani, sclavii si robii "Perciunatilor",iudeo-masonii si khazarii!!!Si cred ca asa vor si ramane,multa vreme de-acum incolo.Doar ca astazi,spre deosebire de trecut,au si povesti frumoase de citit,care suna bine...

      Ștergere