Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 august 2018

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA GALACTICĂ A LUMINII (I)


(11 aug.2018; channeler Blossom Godchild)
Traducere Const. Mihăilescu
(prima parte)

Bl: Blossom aici, conectându-mă cu voi, cei aflați .. undeva! Bună!
FGL:
Bună ziua ție, "acolo" unde te afli. Asta este foarte potrivit, pentru că fiecare este "undeva", în propriul său spațiu, creându-și propria cale în călătoria sa spre Acasă.
Ținem să menționăm neapărat progresul pe care l-ați făcut în ultimul timp, ceea ce ne dă garanția că ”evenimentul” este foarte aproape de a se produce; și asta vă va lăsa...cu gura căscată! Manifestarea va fi remarcată mai întâi printr-o uluitoare prezență care se caracterizată prin anumite fluctuații energetice în jurul planetei voastre, urmând ca treptat să ia „o formă concretă” și perfect observabilă.
Bl:
Mai concret?
FGL:
Preferăm să folosim o exprimare vagă, colocvială.
Bl.:
Totuși, despre ce prezență vorbiți?
FGL:
Vorbim despre navele noastre spațiale. Ele se vor prezenta la un nivel mult mai evident. Multe imagini vor fi capturate pe camerele voastre video, ceea ce va deveni evident și convingător pentru lumea voastră. Însă scepticii, ori interesații vor găsi diverse explicații „pământene”.
Bl .:
Da, este destul de enervant cum mass-media noastră este mereu gata să deturneze realitățile și înțelesurile corecte ale evenimentelor și evidențelor. Într-un fel, eu mă amuz pentru că știu că va veni și ziua în care acești sceptici, ori rău intenționați, vor trebui să recunoască și să creadă în purul și de necontestat adevăr.
FGL: Acest lucru este foarte important și pregătirile sunt în desfășurare pentru ca lumea să aibă "vizionări” cât mai clare. De acest lucru veți deveni conștienți foarte curând, când vor apărea pe cerul vostru cu o claritate de necontestat.
BL.
Dacă tot ați adus vorba despre cer, mă folosesc de prilej pentru a întreba despre vreme. În ultima noastră conversație ați apreciat că ar trebui să mai reluăm subiectul. Acum e timpul?
FGL:
Desigur. Schimbările nu pot rămâne neobservate de nimeni. Ceea ce se petrece în atmosfera planetei nu mai poate fi trecut cu vederea. Frecvența fenomenelor, rapiditatea cu care ele se schimă (zile însorite, zile înnorate, ploaie ori vânt...nici aspectul norilor nu mai este ca în trecut.)
Bl .:
Foarte adevărat. Presupun că acest lucru se datorează chemtrails (nota C.M.: dâre albe care rămân în urma trecerii avioanelor dar care nu sunt doar condensări ale vaporilor de apă ci rezultatul expulzării, cu intenție, în atmosfera terestră a unor substanțe chimice pentru otrăvirea populației, viului, în general, a culturilor și vegetației care, consumate, ajung tot în organismele vii. Prin acest procedeu se răspândesc, pe zone largi ale planetei, otrăvuri, cu diferite scopuri: producerea de epidemii, controlul populație la nivel mental și volitiv, inducerea diferitelor tipuri de îmbilnăviri care scurtează durata de viață. Obiectivul esențial al întunecaților este reducerea populației globului la un număr controlabil de ființe umane, cât mai ușor de manipulat).
FGL:
Într-adevăr. Totuși, nu doar chemtrails. Există anumite substanțe chimice aruncate în atmosferă, gaze care ajung în mod intenționat în stratosferă, dozate și trimise exact unde se intenționează, la punct fix, pentru a crea dezastre „naturale”, prin manifestări ale vremii.
Valuri de căldură fără precedent ... ninsori unde nu ar trebui să fie și alte anomalii „naturale” în anumite țări, cauzează pagube și disconfort oamenilor, fără a mai menționa animalele și vegetația care ar trebui să le asigure hrana etc. Să fiți siguri: acestea nu sunt fenomene naturale.
Această bizarerie climatologică este opera omului și anume a celor care elaborează și pun în aplicare planuri de distrugere a civilizației umane.
Totul face parte dintr-un plan monstruos de anihilare prin distrugerea culturilor, împuținarea hranei și otrăvirea apei de pe planetă.
Se intenționează extinderea foametei în mai toate zonele planetei, nu eradicarea acestui cumplit flagel, existent de mulți ani în unele țări ale lumii voastre. Aceasta pentru ca oamenii și celelalte viețuitoare să intre în panică, să fie dominați de frică, starea ideală prin care se produc energii negative, atât de necesare întunecaților.
Multe dintre formațiunile noroase sunt departe de a fi naturale. Norii naturali nu formează linii drepte ... nu crează un aspect de tunel, de vârtej.
Au dispărut zilele în care norii albi, imaculați împodobeau cerul și se mișcau încet în blânda briză a curenților de aer.
Bl.: Cât de adevărat este ceea ce spuneți! Deși se spunea că chemtrailing-ul se vor opri.
FGL: Din cunoștințele pe care le-am acumulat, cu respect, am spune că ați.... auzit incorect.
Bl.: Oh! Te rog continuă!
FGL: Tot ceea ce constatați ca manifestare anormală meteo este parte a unui plan diabolic nemilos. 
Bl: Deci, ce putem face ? Este ceva cu care să putem contracara acțiunile acestea criminale?
FGL: Cea mai valoroasă acțiune și atitudine pe care le puteți manifesta este să faceți ceea ce de multă vreme vă sugerăm: să înțelegeți clar realitățile, să nu mai aplecați urechea la minciunile mass-media și a politicienilor, majoritatea dintre ei interesați și corupți, să vă informați corect și să popuralizați ceea ce ați aflat pentru ca toată lumea să fie în deplină cunoaștere. ÎMBOGĂȚIȚI PROPRIA VOASTRĂ LUMINĂ A CUNOAȘTERII căci prin asta veți deveni mai puternici, vă veți uni și veți găsi căile de contracarare a acestor acțiuni criminale.
Priviți norii și, concentrându-vă, exprimându-vă voința ca ei să nu-și reverse otrăvurile pentru a face rău planetei, imaginați-vă cum toate otrăvurile conținute în ei se transformă în substanțe hrănitoare și în lumină multicoloră a curcubeului care brăzdează cerul. Imaginați și cereți ca minunatele nuanțe ale curcubeului să se transforme în raze binefăcătoare, de vindecare a planetei și a tot ce există pe ea și în ea. GÂNDIND POZITIV, VĂ VEȚI VINDECA ȘI VEȚI CREȘTE !

(va continua)



3 comentarii:

  1. la cine vorbesc ei? nu-i crede nimeni. Ei ce fac pentru a ajuta pamantul? vorbesc asta fac in rest nimic din pacate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din păcate, iată că, în mulți dintre noi, se regăsesc, chiar și după aproape 30 de ani, sechele ale gândirii comuniste:„ da, tovarăși, eu am greșit, am fost leneș, egoist, incorect, dar.... voi, cum m-ați ajutat să mă îndrept? ”. Asta se cheamă „ a vedea gunoiul din ochii altora și a nu vedea bârna din ai tăi...” Nu alții sunt de vină că nu performăm în niciun domeniu și că ne merge prost (clasându-ne printre țările cele mai sarace și corupte din lume); noi ne lăsăm mituiți și conduși de hoți,incompetenți și neaveniți. C.M.

      Ștergere
    2. Comunismul,socialismul,capitalismul sunt creațiile "Perciunaților"(iudeo-masoneria și khazarii) pentru conduce lumea și a menține în sclavie "goyimii" plătitori de taxe și impozite!!!

      Ștergere