Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și înafara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 24 iulie 2018

Posibile intrări în tuneluri de lavă de pe Lună


Potențiale găuri descoperite lângă Polul Nord al Lunii ar putea fi intrări într-o rețea subterană de tuneluri de lavă, au raportat cei de la Institutul SETI.
Cercetătorii au ajuns la această descoperire analizând datele imagistice furnizate de satelitul LAS (Lunar Reconnaissance Orbiter). Găurile apar ca niște depresiuni mici, fără margini, cu un diametru cuprins între 15 și 30 de metri, cu interioare complet umbrite, potrivit comunicatului de presă.
În cazul în care există gheață subterană, aceste intrări potențiale ale tunelurilor de lavă ar putea permite viitorilor exploratori să aibă acces mai ușor la resurse de apă, element esențial vieții.
Următorul nostru pas ar trebui să fie explorarea ulterioară, pentru a verifica dacă aceste gropi sunt cu adevărat intrări în tuneluri de lavă, și dacă sunt, trebuie să vedem dacă aceste tuneluri conțin de fapt gheață. Aceasta este o posibilitate extraordinară pentru umanitate. Am avea șansa ca o nouă generație de astronauți și speologi sau, de ce nu, roboți, să poată studia aceste tuneluri fascinante. Explorarea tunelurilor de lavă de pe Lună ne va pregăti, de asemenea, pentru explorarea celor similare aflate pe Marte. Acolo, ne vom confrunta cu perspectiva extinderii căutării vieții în subteranul mai profund al planetei Marte, unde putem găsi medii mai calde, mai umede și mai ocrotite decât se află în prezent pe suprafața vecinului nostru”, susține Pascal Lee, om de știință la Institutul SETI, care a prezentat noua descoperire în cadrul unei conferințe desfășurate la Centrul de Cercetare Ames al NASA din Silicon Valley.

Citiți și:
yogaesoteric
18 iulie 2018

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu