Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și înafara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 19 iulie 2018

Papa Francisc acuzat de viol, sacrificiu ritualic și trafic de copii. Cardinalii iau în considerare abdicarea sa


(nota blogger: prin tot ceea ce a făcut până acum, Papa Francisc s-a dovedit un papă incomod mai ales pentru că încearcă să determine Biserica Catolică să renunțe la vechile dogme și la practicile satanice. Este foarte posibil ca întunecații, care conduc și Vaticanul, să intenționeze destituirea acestui papă curajos și nonconformist, așa cum au procedat și în cazul Papei Benedict, care a renunțat „benevol” la scaunul papal. Dacă însă acuzațiile care i se aduc sunt reale, atunci Bis. Cat. , în primul rând Vaticanul, vor avea o mare problemă de credibilitate, care se poate dovedi fatală pentru religia catolică. Însă, tare cred că este o „lucrătură” a celor care, din umbră, conduc lumea noastră. C.M.).

În 5 iulie, la Roma, a fost convocată o conclavă specială a Colegiului Cardinalilor (Curia) pentru a discuta dacă se va cere demisia imediată a Papei Francisc, Jorge Bergoglio, potrivit unei surse din Vatican. Aceleași acuzații din 5 iulie au fost depuse la Curtea Europeană împotriva Papalității pentru „a incrimina o conspirație criminală care implică tortură și sacrificiu ritualic al unor copii, dispariția a opt copii din instituțiile catolice din Elveția și Italia, plus participarea la un atac agravant cu intenție criminală, menit să obstrucționeze justiția, pe 21 iunie.”
Dosarele din 5 iulie au fost luate în considerare de ofițeri de drept comun, aceștia fiind abuzați și bătuți de securitatea Vaticanului la Geneva, în timp ce încercau să pună în aplicare un mandat de arestare asupra lui Bergoglio.
A fost confirmat faptul că Bergoglio intenționa să participe la un sacrificiu ritualic cu copii și prin urmare, intervenția noastră ar putea fi privită ca un succes în ceea ce privește oprirea ritualului”, a declarat un informator despre confruntarea care a avut loc în timpul întâlnirii Consiliului Bisericilor Mondiale la Bazilica Catolică Notre Dame pe Rue. „Este aceeași bazilică în care au dispărut copii în 2014 și a fost suspectată uciderea lor ritualică”.
În februarie 2013, Papa Francisc și trei oficiali de la Vatican au fost condamnați de Curtea Internațională de Drept Comun de la Bruxelles (ICLCJ) pentru crime împotriva umanității, care includeau funcționarea unui cerc internațional de trafic de copii, ce organiza violarea și sacrificarea copiilor în timpul unor ritualuri satanice în unele facilități catolice. Împreună cu Papa Francisc, cinci membri proeminenți ai cultului satanic Cel de-al IX-lea Cerc al Vaticanului, ce practica sacrificarea ritualică a unor copii, au fost acuzați de crime. Toți au primit o chemare în instanță pentru a răspunde acuzațiilor. Aceleași acuzații au fost depuse la Curtea Europeană de Justiție și Tribunalul Penal al Curții, ICLCJ.
 
Cardinalii sunt preocupați de vizita lui Bergoglio în Irlanda, unde, potrivit sursei Vaticanului, forțele locale au intenția să-l rețină în baza aceluiași mandat de arestare permanent, pe care ofițerii de pace de la Geneva încearcă să-l pună în aplicare. „Dacă vor scăpa de Il Papa (Bergoglio), aceasta va avea loc înainte de 25 august, când este programat să conducă o adunare publică în Dublin. Există un sentiment de îngrijorare în rândul cardinalilor că prea multă atenție este acordată lui Il Papa și asociaților săi, ca și în cazul Papei Benedict. Cardinalii își protejează cultul și banii.”
Papa Benedict a abdicat, gest fără precedent în istoria papalității, la doar câteva zile după ce a fost condamnat de Curtea ICLCJ de aceleași acuzații: trafic de ființe umane, viol și sacrificiu ritualic de copii. Benedict a evitat mandatul de arestare emis pe numele său și încă mai este protejat de Vatican.
Un sacrificiu ritualic satanic de copii fusese planificat pentru solstițiul de vară din 21 iunie (moment astrologic și astronomic important), dar a fost anulat după ce Papa Francisc a evitat arestarea în aceeași zi. Bergoglio era împreună cu garda sa de corp la Geneva, Elveția, pentru a se adresa Consiliului Mondial al Bisericilor, când patru membri ai grupului Curții ICLCJ l-au reținut pe papă, i-au citit mandatul de arestare și au încercat să-l escorteze într-o locație securizată. 
Povestea dramatică a traficului de copii desfășurat sub oblăduirea Papei Francisc nu a făcut niciodată subiectul știrilor din mass-media principală, chiar dacă peste 48 de martori au depus mărturie în fața a șase judecători internaționali că Vaticanul a plătit bani mulți pentru a trafica copii prin cercurile lor pedofile pentru închinătorii la Satana, cuprinzând elite bisericești, oameni de afaceri, politicieni și alte elite, inclusiv membrii familiilor regale europene.
Două adolescente au declarat în fața Curții ICLCJ că Papa Francisc le-a violat în timp ce participa la un ritual cu sacrificii de copii, în timpul primăverilor din 2009 și 2010 în Olanda și Belgia. Potrivit unui fost angajat al Curiei din Roma, la Castelul Carnarvon din Wales au avut loc, de asemenea, violuri și ucideri de copii, precum și într-un castel francez al cărui nume nu a fost dezvăluit. Procurorul a adus declarații legale ale altor opt persoane care pretind că au fost martorii unor asemenea crime organizate de Vatican. Un alt martor a mărturisit că a fost prezent în timpul întâlnirilor cu preotul argentinian, episcopul Francisc, și junta militară, din timpul războiului murdar din 1970 din Argentina. Potrivit martorului, Francisc a ajutat la traficarea a cel puțin 30.000 de copii ai deținuților politici dispăruți, în cercul pedofil al Vaticanului.
Unii dintre acești copii au fost îngropați într-un cimitir comun al copiilor, în Spania – unde Vaticanul a refuzat continuu să aprobe cererile de săpături – la fel cum Vaticanul a refuzat cererile de excavare a celor peste 35 de cimitire comune de copii, ce se bănuiește că sunt pline cu trupurile mutilate a peste 50.000 de copii care au dispărut din facilitățile Bisericii Anglicane, din Marea Britanie și Canada și, mai ales, din 80 de școli rezidențiale de origine catolică din Canada.
yogaesoteric
18 iulie 2018



Un comentariu:

  1. 'ICLCJ' nici macar nu exista legal. este o asociatie a unor fanatici protestanti conectati cu sionismul mesianic (al treilea templu unde va fi incoronat 'mesia' asteptat de rabini si de astia..).

    RăspundețiȘtergere