Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 5 iulie 2018

Mesaje de la Mama/Dumnezeu și de la Sananda.

30 iun.2018; channeler Galaxygirl
Traducere Const. Mihăilescu.

Copiii mei, voi nu știți cât de prețioși sunteți pentru Mine! Eu sunt Mama - Dumnezeul vostru. EU SUNT TOT CEEA CE SUNT, așa cum si voi sunteți tot ceea ce sunteți. Sunteți înăuntrul Meu, în inima Mea, și  nimic altceva decât extensia Mea în Universul pe care l-am creat și l-am amenajat pentru voi.
Magnitudinea schimbării care se produce acum pe frumosul vostru covor verde- albastru este intensă iar voi s-ar putea să vă simți un pic cam bătuți de vântul acestei schimbări. Sunteți însă bine ancorați de Mine, ceea ce înseamnă că vă aflați în deplină siguranță și plasați pe o fundație foarte solidă. 


Este greu pentru voi să înțelegeți cât de profund ați fost și sunteți legați de Mine, prin lanțul Iubirii Mele care nu vă va lăsa niciodată să vă pierdeți. O lungă perioadă ați fost izolați de Mine, de imaginea Mea și de credința în Mine. Asta s-a datorat alegerilor voastre, dar Eu nu v-am îndepărtat , nu v-am dezlegat niciodată de Mine, astfel că izolarea și necunoașterea au fost trăite de voi ca atare, deși niciodată voi nu ați fost în pericolul completei și definitivei rătăciri. 
Experiența izolării pe care v-ați ales-o pe această planetă, Mi-a rupt inima, căci ce părinte s-ar putea bucura când vede că fii și ficele lui au ales să se „joace” în altă curte? N-ar fi trebuit să fie așa, dar alegerea v-a aparținut, și Eu nu-Mi puteam încălca propriile-Mi legi. 
Noi suntem însă una; am fost întotdeauna și mereu va fi așa căci este imposibil să vă arunc de lângă Mine, voi, carnea, sufletul și spiritul Meu. Lăsați iubirea Mea să curgă peste rănile pe care singuri vi le-ți creat, lăsați mierea iubirii Mele să vă tămăduiască, să pătrundă adânc în ființa voastră, în locurile rănite de experiențele voastre pământești. 
Mulți dintre voi văd din ce în ce mai multă strălucire, amintiri ale morții de odinioară, ale rănilor anterioare. Lăsați iubirea Mea să le acopere, să le calmeze și să elibereze tot ce nu vă aparține și vă face rău.Vă vindec prin iubire și cu iubire. Căci rănile voastre sunt rănile Mele, noi una fiind. 
Experiența, fie ea și tristă ori dureroasă, v-a îmbogățit, v-a făcut mai puternici, mai bogați în cunoaștere și mai hotărâți.Voi sunteți un dusman formidabil pentru întuneric. Sunteți puternici, dincolo de imaginile actuale. Sunteți, copiii Mei și sunteți atât de iubiți! 
Războinicii se pot răni dar cauza lor îi vindecă de fiecare dată. Vă strâng în brațele Mele, așa cum o fac adesea. Permiteți-Mi să vă șterg lacrimile și lasăți-Mă să vă cânt un cântec de leagăn în care să vă amintesc cât de puternici v-am făcut, câtă iubire am pus în matricea creării voastre.
Voi creșteți și vă maturizați atât de repede că mă surprindeți chiar și pe Mine. Cu experiențele voastre Eu mă îmbogățesc, Mă extind și mă diversific. Este adevărat copii, nu sunteți singuri și nici nu ați fost singuri, izolați de univers. Pentru voi, izolarea a fost probabil cea mai mare durere, povară și lecție. Ce ați invățat? În primul rând că nu puteți fi niciodată separați de Mine, cu adevărat. Căci eu și voi avem aceeași bătaie a inimii. Voi, împărățiile voastre animale, regatele voastre minerale, familia voastră galactică - voi sunteți cu toții cuprinși în suflarea cosmică a creației, a unității, a experienței. Sunteți puternici, sunteți extinși iar experiențele voastre cuprind vremuri, domenii și lumi.

Amintiți-vă de Mine! Aduceți-vă aminte de măreția din voi! Țineți minte că aveți un Sine Superior, sămânța de divinitate pusă de Mine în fiecare dintre voi. Apropiați-vă de Sinele vostru Superior, pentru transiluminare, pentru înțelegere, pentru curățire. 
Timpul este gata acum, fructul este copt pentru ca voi, copiii Mei, să puteți gusta din el.
Căci voi sunteți familia celor de dincolo ce Pământ, voi sunteți descendența lumilor pe care, deocamdată, nu le mai vedeți și nu le mai percepeți.

Sufletul vostru vă așteaptă în locurile de unde în curând veți auzi mai multe despre voi. Veți afla că, într-adevăr voi sunteți ființe galactice. Iluzia se termină aici, iar lumina Mea vă încălzește inima, tot așa cum tenacitatea voastră încălzește inima Mea. Acesta este darul Meu pentru voi, darul Meu, dragostea Mea maternă.
Mă puteți aștepta acolo unde sunteți, ori puteți să veniți spre Mine. Oricum, eu știu ce face și unde se află fiecare dintre voi. Vă puteți cânta cântecul sufletului vostru, găsindu-vă în el pacea și entuziasmul de a vă aminti. 
Eu sunt Dumnezeul vostru, Mama voastră Dumnezeu.


Sananda.
Salutări, umanitate! Sunt fratele vostru, Sananda.
Sunt aici pentru a vă oferi sprijinul și încurajarea tuturor fraților și surorilor noastre galactice, a întregii noastre familii galactice din Lumină. Fiți în pace! 
Totul se desfășoară cu claritate și viteză. Sunteți beneficiari ai spațiului/timpului, creatori de cea mai înaltă ordine, absolvenți ai acestei dure dar atât de folositoare școli pământene! Cu nerăbdare așteptați să vi se împartă diplomele de maeștri. O, da, este adevarat! Puteți simți momentul, în toată amploarea lui? 
Vânturile (fluxurilre energetice; n.m.) care pătrund acum pe planeta voastră și în marea inimă a colectivității umane, vă vor aminti toate experiențele prin care ați trecut, vă vor aminti că nimic nu contează mai mult decât IUBIREA, forța cea mai putetrnică din univers. 

Prietenii mei, voi nu reveniți acum ACASĂ, voi sunteți ACASĂ! 
Deschideți-vă inimile pentru noi, pentru mine, și lăsați marea Familie Galactică să vă ajute pentru ca împreună să deschidem această nouă cale și să construim o nouă paradigmă pentru a purcede la explorarea universurilor și trăi bucuriile lumilor din Lumină. 
Momentul lacrimilor a trecut. Acum este momentul amintirii, al bucuriei și al reuniunilor de familie. Sunteți pregătiți emoțional să suportați întâlnirea cu Marea voastră Familie?
Toți suntem plini de așteptare, pentru a ne bucura de revederea a ceea ce voi nici nu vă mai aminteați că mai există. Mii de nave spațiale se află în proximitatea planetei voastre, gata să-și facă apariția „la vedere”. Suntem plini de așteptări, plini de bucurie, aici pe nave. 
Cei care vin au făcut tot ce depinde de ei, pentru această întâlnire. Ei așteaptă să fiți gata pentru a-i întâlni.(nota C.M.: multe întrebări pot fi puse în legătură cu această ultimă frază, dar și cu întregul conținut al acestui mesaj, dacă ne gândim la ceea ce ni s-a transmis în „ALIAȚII UMANITĂȚII”. Uneori, mă întreb dacă Sananda și Iisus reprezintă aceeași ființă de Lumină !? Care dintre lumile Mai marii Familii Galactice ne trimite acest mesaj?, etc.etc.) 
Vă iubim așa de mult!! 
Sunt Sananda al vostru, mereu alături de voi și de prietenii voștri.
Apelați-mă oricând. Multă iubire! 
http://sananda.website

3 comentarii:

  1. Minunat mesaj, multumesc mult cu apreciere pentru traducerile deosebite si materialele interesante postate!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna eu cred ca Sananda este sinele superior al lui Isus, acum isus este incarnat si este un adolescent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect asa este. Chiar D.Sananda recunoaste acest lucru, in unele din mesajele sale.

      Ștergere