Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 26 iulie 2018

Conversație cu Federația Galactică a Luminii; 21 iulie 2018

(21 iulie 2018; chanmeler Blossom Goodchild) 
 Traducere Const. Mihăilescu.


Bună, vouă, celor de sus! Ei bine, deși nu sunt complet restabilită după boală, mă simt pregătită să port cu voi o conversație. Deci, să vedem dacă energia mea este suficientă pentru asta. Ce mai faceți?
Fed. Galactică a Luminii (FGL): Începem prin a-ți spune "Bine ai revenit printre cei vii", așa cum se spune în lumea voastră, în glumă.
Tulburări de diferite feluri "lovesc" acum corpul fizic la o rată nemaiîntâlnită anterior și, din această cauză, mulți dintre voi găsesc dificil să-și mai continuie drumul.
Energiile care se revarsă acum peste voi și peste planeta vostră penetrează, desigur, ungherele întunericului. Ele produc turbulențe, agitație în energiile negative care trebuie să se retragă ...Aceste ființe ori energii întunecate se agață de tot ce pot pentru a supraviețui, știind că zilele lor sunt numărate. Fiți vigilenți, dragilor. Fiți atenți la starea voastră de sănătate și evitați periocolele care vă amenință. Lumina este protectorul vostru față de tot ce nu vă mai slujește și, prin urmare, permiteți acestei Lumini să vă amplifice propria voastră lumină, pentru ca ființa care sunteți să strălucească mai mult decât oricând înainte; iar asta se întâmplă pe măsură ce treceți prin marile schimbări care se petrec în planul planetei voastre.
Blossom: Se pare că se întâmplă multe. Se vorbește, de exemplu, despre faptul că multe vor fi dezvăluite înainte de sfârșitul acestui an. De altfel, pe pielea noastră constatăm, mai în fiecare zi, manifestări „naturale” ale "cerului" care nu s-au mai întâlnit până acum. Despre toate aceste aspecte am vrea să ne vorbiți. Să plecăm de aici, ... despre ce putem face pentru a servi Binele Cel Bun și Mare în aceste vremuri?
F.G.L.: Întotdeauna, cel mai înalt mod de a sluji universul este ca în tot ce faceți să fie din IUBIRE. Să fiți convinși că nu sunteți singuri și sunteți profund iubiți. Dar, la aceasta, și voi trebuie să răspundeți cu IUBIRE necondiționată. În tot ce faceți, în tot ce gândiți, în tot ce credeți, veniți cu contribuția voastră de iubire. Nu vă așteptați să vă fie mai bine dacă motorul acțiunilor voastre nu este iubirea.
Scopul și menirea voastră sunt legate inseparabil de energia iubirii. Orice altă cale, veți constata, este o fundătură.
Acesta este scopul vostru: MANIFESTAREA ÎN IUBIRE. Cel mai important verb pe care trebuie să-l conjugați: A IUBI. Fiecare dintre voi trebuie să-și propună să fie un exemplu clar și fără dubii de manifestare a IUBIRII. Când iubești fără condiții, îndeplinești toate cerințele unei existențe în Lumină. Cel care iubește necondiționat este un magnet care atrage alte ființe. Dacă printre cei atrași sunt și „adormiți”, ei se vor trezi din somnul lor adânc.
Dragi suflete, vremuruile în care vă aflați și vremurile care vin fac parte din eternul ACUM ...dar sunt și începutul fără timp în care se va scrie un nou capitol al existenței voastre, ca ființe ale acestui univers. De fapt, am merge atât de departe încât am spune că sunteți pe punctul de a scrie nu un nou capitol ci o nouă carte.
Cei care se trezesc vor începe să înțeleagă și vor trăi un adevărat șoc. De multe ori v-am atenționat asupra acestui fapt.
Constatăm că este necesar să mai repetăm. Cine se va trezi va spune: „o, da, am fost conștient că așa se va întâmpla dar ceva parcă m-a determinat să îmi continui somnul”. Atunci veți înțelege că schimbarea stă în puterea voastră, că nimic nu mai trebuie să primiți, că ceea ce ați avut nevoie a fost mereu în ființa voastră, la dispoziția voastră.
Blossom: Tare bine ne-ar prinde dacă ne-ați putea da și niște sugestii în legătură cu trezirea și conștientizarea noastră.
F.G.L.: Îți reamintesc, dragă Blossom, că nu avem îndrituriea să vorbim „la concret” despre astfel de lucruri. Cu toate acestea, din poziția pe care o deținem, avem datoria să vă fim aproape și să vă pregătim îndemnâdu-vă .. să continuați să căutați adevărul universal.
Blossom: La ce să ne așteptăm cel mai rău?
F.G.L.: Ceea ce va fi cel mai rău, așa cum pare la prima vedere, va fi, cu siguranță, necesar pentru evoluția omenirii. Fără alte întrebări.
Vă cerem să fiți conștienți ... și acest lucru l-am spus de mai multe ori în trecut ..„rău” va fi pentru cei care încearcă să-și șteargă urmele. Cei care vor fi paralizați de teama de a li se întâmpla ceva catastrofic, vor atrage asemenea evenimente, mai ales dacă își vor apleca urechea la sursele de neadevăruri. 
Acesta va fi momentul în care vă veți recunoaște CUNOAȘTEREA INTERIOARĂ. Va fi multă confuzie și mulți nu vor ști în ce și pe cine să mai creadă.
De aceea, noi vă spunem ...întoarceți-vă la voi, CUNOAȘTE-TE PE TINE ÎNSUȚI!
Mergi în interiorul tău și ascultă-ți sufletul și spiritul. Întreabă-ți Sinele tău interior.
Lumea voastră este pe punctul de a se întoarce cu susul în jos ... v-ați inversat valorile. Cu cât unii sunt mai nepotriviți pentru ceva, cu atât cred că merită acel ceva și cu atât sunt mai îndemnați de cei ca ei să treacă în frunte și să domine.
Aceste specimene nu înțeleg că cu cât se vor încrâncena să li se recunoască „meritele” cu atât își vor amâna evoluția.
Într-adevăr, o ființă înțeleaptă, iluminată, va fi capabilă să înțeleagă și să adopte o asemenea atitudine. Acest fel de iertare ... a tuturor este ceea ce vă va duce în Lumea Nouă într-un ritm mai alert.
CEREREA ESTE CHEIA. Cea mai importantă cheie este să ceri și să știi cum s-o faci.
Totuși, subliniem, ... acest lucru nu va fi cel mai ușor de îndeplinit. Aceasta se va întâmpla atunci când veți intra în contact direct cu partea voastră superioară și vă veți conecta la ea. Nu va fi ușor deoarece mereu, și mai ales la început, vă veți surprinde angrenați într-un noian de gânduri care mai de care mai agitate, când adevărurile vor începe să vi se reveleze; adevăruri care, practic, v-au fost ascunse. Gânduri pe care nu le mai credeai ca făcând parte din tine vor începe să iasă la suprafață, în lumină, din profunzimile tale..
Blossom: Cu toate acestea, spune-mi, te rog, ... asta va fi ceea ce am putea numi "purjarea finală" ... înainte să apară „zorile”? Întreb pentru că nu știu ce urmează să vină iar voi sunteți atât de evazivi!
F.G.L.: Noi vă rugăm să vă pregătiți, pentru a vă clădi "puterea spirituală" și pentru a ști cum trebuie solicitată îndrumarea. Veți reuși dacă veți binecuvânta fiecare parte a ființei voastre din lumină.
Aceasta este cerința voastră pe care să o formulați. Acest stil va deveni modul în care veți conduce viața în mulții ani în Lumină, care vor urma. 
După „furtună” va fi atât de mult „praf”, atâta dezorientare, încât mulți nu vor putea să vadă încotro să meargă. Totuși voi ... voi ... cei iluminați ... cei care ați așteptat atât de mult timp să faceți ceea ce ați venit să faceți ... veți fi acolo și-i veți orienta pe cei rătăciți. Veți prinde mâinile care vi se vor întinde pentru a le trece dincolo de „pod”, în Noua Lume, unde totul este curat, clar și plin de iubire. Dincolo de acea punte va începe să se clădească Noua Lume.
Blossom: Pot să clarific ceva? Cartea scrisă sub dictarea și influența voastră este numită "Podul" și în ea se vorbește despre acest lucru. Totuși, dacă înțeleg corect, noi... nu mergem de fapt nicăieri, nu plecăm în altă locație!? Întreb pentru ca în mintea cititorului să nu fie nicio confuzie, mai ales că sunt unii „bine informați” care susțin că vom pleca în "alt loc".
F.G.L.: Nu, desigur. În înțelegerea "adevărului nostru" ... când spunem "deasupra podului" sau „dincolo de pod” ... înțelegem că, odată ce totul este curățat, clarificat, purificat, veți trece într-o dimensiune mai înaltă, a aceluiași Pământ. Va fi o schimbare de vibrație, de dimensiune vibrațională, nu de locație. Dar, într-adevăr, ceea ce veți vedea atunci va fi diferit de ceea ce vedeți acum.
Blossom: O.K. Cu toate acestea, dacă este în același loc ... și ne îndreptăm spre o dimensiune mai înaltă ... este greu de pus în cuvinte ... unde sunt plasați cei iluminați, cei avansați vibrațional, dacă toți ne vom afla pe același Pământ.
F.G.L.: Vom folosi analogia Regatului Elemental. Aceștia (elementalii) sunt ... în ... planul vostru pământesc, totuși există ... într-o altă dimensiune. De cele mai multe ori voi nu-i vedeți, n-aveți cum să-i vedeți, căci ei se află printre voi sau pe lângă voi, dar în altă dimensiune, nedetectabilă cu simțurile voastre 3D. Ocupați „același spațiu”, dar voi aveți acces doar la câmpul de obsevație propriu dimesiunii 3D. Și, ca să fim și mai de neînțeles, puteți trece unii... prin alții fără să vă atingeți.
Acesta va fi același scenariu cu privire la "The Bridge" (Podul). Același spațiu, dar ... trecând într-o dimensiune mai înaltă.
Acest lucru este deja în vigoare și se produce. Unii dintre voi ar putea simți că au câte un picior în fiecare. Recunoaștem: aici cuvintele sunt inadecvate.
Cu toate acestea, atunci când "va avea loc" ... această tranziție ... veți ști și o veți simți, și veți recunoaște că este ceea ce este ...adică motivul pentru care vă aflați aici.
Blossom: Mi-aș dori să cunosc o limită de timp până la acele momente.
F.G.L.: Din nou ... nu putem și nu dorim să punem o ... limită de timp ... pe chestiuni atât de delicate. La drept vorbind, nici nu poate fi vorba de timp căci am introduce un indicator care nu există. Aceasta va avea loc atunci când faza de a face acest lucru va fi în aliniere cu cea care trebuie să aibă loc.
Nu priviți "toate astea" într-un interval de timp, dragilor. Priviți toate acestea ca elemente de construcție. Pe măsură ce un element este pus peste altul, va fi mai aproape să se ajungă le inima materiei. 
Blossom: Nu sunt sigură că această explicație va încuraja sau descuraja cititorul.
F.G.L.: Oh, dragi suflete ale planetei Pământ, ... fiți curajoase! Cu fiecare pas pe care-l faceți veți fi mai aproape de CASĂ.
Puterea care vi s-a dat și de care ați uitat vă va fi dezvăluită ... Lumina care se deschide ... pentru fiecare dintre voi ... vă va da speranță ... și vă va aminti că sunteți pe drumul revenirii Acasă.
Ați așteptat atât de mult ... ați așteptat plini de dorință; ... nu veți mai aștepta.Nu va mai fi nici o piatră nefolosită, nicio piatră inutilă ... și de sub fiecare va izbucni lumina.
Fiți iubire, fiți lumină! Toate pietrele vor fi întoarse.
Blossom: Mulțumesc mult. Este într-adevăr bine să fiu din nou în contact cu voi, după trei săptămâni de boală.
Acum îndepărtez mucegăiala care începuse să crească. Știu că mulți dintre noi elimină balastul trecutului. În numele meu și al cititorilor vă spun: "VĂ IUBESC! MULȚUMESC!'

Source: Blossom Goodchild


2 comentarii: