Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacara Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 iunie 2018

Copacul din care izvorăște apă – Fenomen inedit în Muntenegru

Dintr-un dud din satul muntenegrean Dinosa curge apă. Imaginile spectaculoase au fost publicate de către RFE/RL, iar în videoreportajul respectiv a fost explicat acest fenomen.
Din cauza ploilor masive, copacul se poate transforma într-un tun cu apă. Odată inundate izvoarele subterane, presiunea împinge apa prin rădăcinile pomului și țâșnește afară. Fiindcă arborele are o gaură în trunchi, apa formează un bazin, iar în cele din urmă izvorăște în exterior, relatează RFE/RL. Un localnic, Emir Hakramaj, a declarat: „De 25 de ani se petrece acest fenomen. Arborele are peste 100 de ani, poate chiar 150 de ani”.

Citiți și:
yogaesoteric 
16 iunie 2018 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu