Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 14 iunie 2018

Aliații Umanității (XV)


de Marshall Vian Summers

Traducere Const.Mihăilescu.
(ultima parte)

Cunoașterea voastră despre Mai Marea Comunitate este abia la început. Trebuie să o abordați cu mare sobrietate și grijă. Trebuie să vă contracarați propriile tendințe de a încerca să faceți situația plăcută sau liniștitoare. Trebuie să dezvoltați o obiectivitate în legătură cu viața, și trebuie să priviți dincolo de sfera voastră proprie, personală de interese, pentru a vă putea pune în poziția de a răspunde marilor forțe și evenimente care vă modelează lumea și viitorul.
Intrebare: Dacă nu pot răspunde destui oameni?
Răspuns: Suntem încrezători că destui oameni pot răspunde și pot începe marea lor educație despre viața din Mai Marea Comunitate, pentru a oferi promisiune și speranță familiei umane.
Dacă acest lucru nu va poatea fi realizat, atunci cei care își prețuiesc libertatea și care au această educație vor trebui să se retragă. Ei vor trebui să păstreze Cunoașterea în viață în lume pe măsură ce lumea va cadea sub control total.
Aceasta este o alternativă sumbră, care a avut loc și în alte lumi. Drumul înapoi la libertate dintr-o asemenea poziție ar fi însă destul de dificil. Sperăm ca aceasta să nu fie soarta voastră, și de aceea suntem aici pentru a vă oferi aceste informații. Așa cum am spus, există destui oameni în lume care pot acționa pentru a contracara intențiile vizitatorilor și pentru a împiedica influența lor asupra treburilor umane și asupra valorilor umane.
Intrebare: V-ați referit la alte lumi care apar în Mai Marea Comunitate. Puteți vorbi despre succesele și eșecurile lor, care ar putea avea impact asupra situației noastre?
Răspuns: Au existat succese, altfel noi nu am putea fi aici. În orice caz, ca purtător de cuvânt al grupului nostru, vă spun că lumea noastră era deja infiltrată într-o mare măsură, înainte ca noi să conștientizăm aceasta, la nivel de masă.
Trezirea noastră a fost determinată de sosirea unui grup, așa cum suntem noi, care ne-a furnizat cunoștințe și informații legate de situația noastră reală de atunci.
La noi funcționau negustori extratereștrii de resurse din lumea noastră care interacționau cu guvernul nostru.
Guvernanții noștri de atunci fuseseră convinși de vizitatori că negoțul și comerțul ar fi benefice pentru noi, căci resursele noastre naturale începuseră să se epuizeze.
Deși rasa noastră era unită, spre deosebire de a voastră, am început să fim în întregime dependenți de tehnologia și oportunitățile noi care ni se prezentau. Din nefericire, pe măsură ce acest proces era în plină desfășurare, s-a produs o schimbare în centrul puterii. Am fost transformați în clienți, adică cei care cumpăram resurse iar vizitatorii au devenit furnizori. Cu timpul, aceștia ne-au impus termene și restricții, în mod subtil, la început. Orientarea și credințele noastre religioase începuseră să fie influențate de vizitatori, care dovedeau interes pentru schimbarea valorilor noastre spirituale, urmărind să implementeze în societatea noastră o nouă concepție, o înțelegere bazată pe spiritul exclusiv de colectivitate, de gregaritate, pe cooperarea și uniformizarea minților care să gândească la fel, la unison unele cu altele. Această concepție era prezentată rasei noastre ca fiind o condiție a evoluției spiritualității și a realizării.
Unii de-ai noștri au fost convinși, însă am fost bine sfătuiți de aliați onești de dincolo de lumea noastră, aliați cum suntem noi acum pentru voi, astfel că ne-am trezit și, treptat, am pornim o mișcare de rezistență în timp, reușind să forțăm vizitatorii să părăsească lumea noastră.
De atunci, am învățat foarte multe despre Mai Marea Comunitate. Comerțul pe care-l menținem cu câteva lumi din afara planetei noastre este în avantaj reciproc, necondiționat de ingerințe politice, sociale ori culturale.
Am reușit să evităm obligativitatea gândirii unice colective și ne-am conservat libertatea. Cu toate acestea, succesul nostru a fost dificil de realizat, căci s-a obținut cu sacrificii, mulți dintre noi pierzându-și viața în acest lung conflict.
Putem spune însă că povestea noastră a fost una de succes, deși, așa cum am spus, ne-am plătit libertatea cu multe sacrificii. Asta pentru că nu ne-am trezit la timp.
În grupul nostru există aliați care au experimentat dificultăți similare în interacțiunea lor cu forțe ce intervin din Mai Marea Comunitate.
Și totuși, datorită acestui contact am învățat, în cele din urmă, să călătorim dincolo de planeta noastră și am încheiat alianțe cu unele lumi, cu adevărat prietene. Am putut să învățăm ce înseamnă spiritualitatea în Mai Marea Comunitate. Și Cei Nevăzuți, care servesc și lumea noastră, ne-au ajutat în această privință să facem marea tranziție de la izolare la conștiența Mai Marii Comunități.
Însă au fost multe eșecuri de care suntem conștienți.
Culturile în care popoarele indigene și-au găsit libertatea personală sau nu s-au bucurat de fructele cooperării, deși avansau tehnologic, nu și-au creat o bază pentru a-și întemeia propria independență în univers. Capacitatea lor de a rezista colectivelor venite din afară era foarte limitată. Induși în eroare de promisiuni legate de creșterea puterii, a obținerii de tehnologii superioare și bogăție și de avantajele unor beneficii aparente rezultate din legăturile comerciale din Mai Marea Comunitate, au cedat treptat controlul de putere și independența pe care le aveau inițial. În final, au devenit total dependenți de cei care îi aprovizionau și care au preluat control asupra resurselor lor naturale și infrastructurilor lor.
Cu siguranță vă puteți imagina cum s-au desfășurat lucrurile căci și în lumea voastră ați văzut cum națiuni mai mici au căzut sub dominația altora mai mari. Puteți vedea acest lucru chiar și astăzi.
Așadar, asemenea situații și concepte nu vă sunt străine nici vouă.
În Mai Marea Comunitate, ca și în lumea voastră, cei puternici îi vor domina pe cei slabi, dacă nu vor întâmpina împotrivire și se vor lăsa manipulați.
Aceasta este o realitate care se regăsește pretutindeni. Și, din acest motiv, noi vă încurajăm să tratați cu responsabilitate această tendință destul de răspândită, pregătindu-vă să deveniți puternici și capabili să vă apărați autodeterminarea.
Ar putea fi o dezamăgire profundă pentru unii dintre voi afirmația noastră că libertatea este rară în univers.
Pe măsură ce națiunile devin mai puternice și mai tehnologizate, tendința de uniformizare și ierarhizare crește. Cu cât se extind în Mai Marea Comunitate și devin implicate în treburile din Mai Marea Comunitate, toleranța pentru exprimare individuală se estompează, până în punctul în care marile națiuni, care au bogăție și putere, devin exigente, mai intolerante cu națiunile mici și subordonate.
Trebuie să înțelegeți că avansul tehnologic și avansul spiritual nu reprezintă același lucru, aceasta fiind o lecție pe care umanitatea încă nu a învățat-o dar pe care trebuie să o învățe, dacă vrea să-și păstreze independența
Dragilor, lumea voastră este prețuită foarte mult. Este bogată din punct de vedere biologic.
Trebuie să vă păstrați și să vă îmbogățiți calitățile și abilitățile native. Luați în considerare cum unele popoare de pe planeta voastră au avut de suferit din cauza resurselor naturale râvnite de alte popoare, mai tehnologizate. Multe dintre aceste popoare și-au pierdut independența și au stagnat sau au dispărut ca populație. Acum, întreaga familie umană se află într-o astfel de primejdie.
Intrebare: Având în vedere nivelul la care au ajuns vizitatorii, în ceea ce privește controlul minții umanilor, cum ne putem menține neinfluențați la nivel mental?
Răspuns: Singura bază reală este creșterea Cunoașterii, pentru a nu vă lăsa manipulați. Trebuie renunțat la conceptul „crezi dacă vezi”, în sensul că multe se pot întâmpla la nivel subliminal și multe dintre cele ce vi se arată nu sunt reale.
Noi am învățat că Cei Înțelepți de pretutindeni trebuie să dobândească o viziune mai amplă și un discernământ mai mare. Este adevărat că vizitatorii voștri pot proiecta imagini cu sfinții voștri și cu figurile voastre religioase (holograme). Deși acest lucru nu este practicat des, cu siguranță poate fi folosit pentru a evoca angajamente luate și supunere oarbă, conf. unor credințe moștenite. Aici spiritualitatea voastră poate deveni o zonă de vulnerabilitate unde trebuie folosită înțelepciunea.
Totuși Creatorul v-a oferit Cunoașterea ca un fundament pentru discernământul real. Vă puteți edifica asupra a ceea ce vi se prezintă, dacă nu acceptați să „înghițiți nemestecat” ceea ce vi se servește. Puneți întrebări, cereți explicații, faceți conexiuni și comparații cu situații similare de la ații. Nu-i credeți câd vă vor spune că sunt „trimișii Divinității”. Dar pentru a avea argumente, în primul rând pentru voi, trebuie să aveți un suficient nivel de cunoaștere.
Calea Cunoașterii este fundamentală și decurge din Spiritualitatea Mai Marii Comunități. Fără acest lucru, oamenii vor crede ceea ce vor să creadă, și se vor baza pe ceea ce văd și pe ceea ce li se arată. În acest fel, potențialul lor pentru păstrarea libertății va fi fost pierdut, căci niciodată nu i s-a permis să înflorească de la bun început.
Intrebare: Vorbiți despre păstrarea Cunoașterii în viață. De câte persoane va fi nevoie pentru a păstra Cunoașterea în societatea umană?
Răspuns: Nu vă putem da un număr, dar trebuie să fie îndeajuns de puternică și generalizată pentru a se impune ca linie de conduită în propriilor voastre culturi. Dacă acest mesaj va fi primit doar de câțiva, vocea grupului nu va fi suficient de puternică pentru a se impune. Aici trebuie să intervină înțelepciunea. Mult mai mulți trebuie să afle despre acest mesaj, mult mai mulți trebuie să-l împărtășească.
Intrebare: Există vreun pericol în prezentarea acestui mesaj?
Răspuns: Există întotdeauna un risc asumat și un pericol în prezentarea adevărului, nu numai în lumea voastră, ci și în alte lumi. Omenirea are acum un culoar favorizant ca urmare a unor circumstanțe de astronomie universală.

Vizitatorii le vor oferi avantaje și tentații celor de la putere, mare parte dintre ei nefiind suficient de cunoscători. Li se vor oferi avantaje materiale și de poziționare în societate, și pentru aceasta, vor deveni interesați și cooperanți. Vor deveni chiar ostili prezentării adevărului, pe care-l vor mușamaliza și-l vor combate. 
După ce vor strânge suficiente bogății, vor face orice pentru a le păstra și multiplica. 
De aceea noi nu ne putem prezenta identitatea în lumea voastră. Cu siguranță vizitatorii ne-ar distruge, dacă ne-ar putea găsi. Dar chiar și omenirea (netrezită) ar putea căuta să ne distrugă din cauza a ceea ce reprezentăm, din cauza provocării și a noilor realități pe care le demonstrăm. Nu toată lumea este pregătită să primească adevărul, deși este foarte mare nevoie de acesta.
Intrebare: Ființele umane puternice din punct de vedere al Cunoașterii pot influența acțiunile și hotărârile vizitatorilor?
Răspuns: Șansa de succes aici este foarte limitată căci societatea umană este actualmente constituită majoritar din ființe umane îndoctrinate să se conformeze unor credințe și dogme, preluate de generații. Există un egregor colectiv (nota C.M.: „spiritul de turmă”). Ei nu gândesc singuri. Din acest motiv, noi nu credem că i-ați putea influența pe intruși. Puțini sunt în familia umană cei care au puterea de a face acest lucru, și chiar și aici probabilitatea de succes ar fi foarte limitată. Așa că răspunsul nostru, din păcate, este”Nu”. Nu i-ați putea convinge voi pe ei.
Intrebare: Cum sunt constituite colectivele (nota C.M.: confederațiile, alianțele ET), pentru a reuși să devină unitare în decizii?
Răspuns: Colectivele sunt formate din rase diferite și din aceia care sunt crescuți și educați să servească acele rase. Multe dintre ființele întâlnite în alte lumi sunt crescute de colective doar pentru a fi servitori, mână de lucru sau carne de tun. Moștenirea lor genetică a fost de mult pierdută pentru ele (nota C.M.: au folosit ingineria genetică pentru a obține popoare de scavi). Sunt crescute să le fie folositoare, tot așa cum voi creșteți animale să vă servească.

Cooperarea umană pe care noi o promovăm este o cooperare care respectă autodeterminarea indivizilor și popoarelor și furnizează o poziție de putere din care umanitatea poate interacționa, nu numai cu colectivele ci și cu alții care vă vor vizita în viitor.
Un colectiv este bazat pe o singură credință, un singur set de principii și o singură autoritate. Accentul se pune pe supunerea totală față de o idee sau un ideal.
Nu numai că acest lucru este urmărit în educație de vizitatorii voștri, dar asta apare și în codul lor genetic. De aceea se comportă așa cum se comportă.
Acesta este atât punctul lor tare cât și punctul lor slab. Au mare putere în Plan Mental pentru că mințile lor sunt unite. Dar sunt slabi pentru că nu pot gândi singuri. Nu pot face față complexităților sau adversității cu prea mult succes.
Un bărbat sau o femeie ai Cunoașterii ar fi incomprehensibili pentru ei.

Umanitatea trebuie să se unească pentru a-și păstra libertatea, dar acesta este un scop diferit de ceea ce urmărește să creeze un colectiv. Noi le numim ”colective” pentru că sunt comunități de diferite rase și naționalități. Colectivele nu reprezintă o singură rasă. Deși există multe rase în Mai Marea Comunitate, care sunt stăpânite de o autoritate dominantă, un colectiv este o organizație (o confederație; n.m.) care se întinde dincolo de supunerea unei singure rase față de propria sa lume.
Colectivele pot avea mare putere. Însă, din cauză că există multe colective, ele tind să concureze între ele, ceea ce înseamnă că fiecare urmărește să devină dominant. De asemenea, diverse popoare din Mai Marea Comunitate au dispute foarte vechi între ele, care sunt dificil de atenuat.
Unele concurează de mult timp pentru aceleași resurse. Pot concura între ele pentru a vinde resursele pe care le au acaparat (nota C.M.: pentru acapararea de piețe de desfacere). Totuși, un colectiv este o chestiune diferită. Așa cum spunem aici, nu sunt bazate pe o singură rasă sau pe o singură lume. Ele sunt rezultatul cuceririi și dominației. De aceea vizitatorii voștri sunt constituiți din rase diferite, la niveluri diferite de autoritate și de conducere.
Intrebare: Cum alte lumi, care s-au unificat cu succes, și-au putut menține libertatea de gândire individuală ?
Răspuns: În grade diferite. Unele într-un grad foarte înalt, altele mai puțin, în funcție de istoria lor, de structura lor psihologică și de nevoile pentru propria lor supraviețuire. Viața voastră ca lume a fost relativ ușoară în comparație cu locurile în care alte rase s-au dezvoltat. Majoritatea locurilor în care viața inteligentă există au fost colonizate, căci nu există multe planete cum este a voastră, care să furnizeze o asemenea bogăție de resurse biologice. 
Libertatea lor, în mare parte, a depins de bogăția mediilor lor. Dar toate au avut succes în împiedicarea infiltrației extraterestre și și-au întemeiat propriile căi de negoț, comerț și comunicare, bazate pe propria lor auto-determinare. Aceasta este o reușită rară și trebuie câstigată și protejată.
Intrebare: Ce trebuie făcut pentru a realiza unitatea umanității?
Răspuns: Umanitatea voastră este foarte vulnerabilă în Mai Marea Comunitate. Această vulnerabilitate, în timp, poate favoriza o cooperare fundamentală în rândul familiei umane, căci trebuie să vă alăturați și să vă uniți pentru a supraviețui și pentru a avansa. Acest lucru face parte din conștiența Mai Marii Comunități. Dacă acest lucru este bazat pe principiile umane ale contribuției, libertății și expresiei de sine, atunci auto-determinarea voastră poate deveni foarte puternică și foarte bogată. Dar trebuie să fie o cooperare largă și mult mai strânsă în lumea voastră.
Oamenii nu pot trăi doar pentru ei sau pentru a-și pune propriile obiective deasupra și dincolo de nevoile celorlalți. Unii ar putea vedea acest lucru ca o pierdere a libertății. Noi o vedem ca pe o garanție a libertății viitoare. Date fiind atitudinile actuale, predominante în lume, libertatea voastră viitoare ar putea fi foarte dificil de asigurat sau de menținut. Țineți cont că cei care sunt conduși de propriul lor egoism sunt candidații perfecți pentru influență și manipulare străină.
Dacă ajung în poziții de putere, vor preda bogăția națiunii lor, libertatea națiunii lor și resursele națiunii lor pentru a obține avantaj pentru ei înșiși. (nota C.M.: tragicul exemplu al României).
Așadar, este necesară cooperarea și o mai mare înțelegere. În mod sigur sunteți conștienți și voi de acest lucru. Dar acest lucru este foarte diferit de viața unui colectiv, în care rasele au fost dominate și controlate, în care cei care se conformează sunt aduși în colective și cei care nu o fac sunt alienați sau distruși. În mod sigur un asemenea stabiliment, deși ar avea influență considerabilă, nu poate fi benefic pentru membrii săi. Și totuși aceasta este calea pe care mulți din Mai Marea Comunitate au apucat. Nu ne dorim să vedem umanitatea căzând intr-o asemenea organizare. Asta ar fi o mare tragedie, o dureroasă pierdere.
Întrebare: În ce fel perspectiva umană este diferită de a voastră?
Răspuns: Una dintre diferențe este că noi ne-am dezvoltat perspectiva Mai Marii Comunități, care este un mod de a vedea lumea mai puțin centrat pe sine. Este un punct de vedere care oferă mare claritate și poate furniza mare certitudine în privința problemelor mai mici cu care vă confruntați în treburile voastre zilnice. Dacă puteți rezolva o problemă mare, le puteți rezolva și pe cele mici. Și voi, dragilor, aveți o mare problemă. Fiecare ființă umană din lume se confruntă cu această problemă. Vă poate uni și vă poate permite să depășiți diferențele și conflictele  foarte vechi dintre voi.
Este atât de mare și atât de puternică! De aceea, spunem că există o posibilitate pentru izbăvire chiar în circumstanțele care vă amenință bunăstarea și viitorul.
Știm că puterea Cunoașterii dinăuntrul ființei poate restaura individul și toate relațiile lui într-un grad mai ridicat de realizare, recunoaștere și abilitate. Trebuie să descoperiți acest lucru singuri.
În ceea ce ne privește, viețile noastre sunt foarte diferite. Una dintre diferențe este că viețile noastre sunt oferite spre a servi, serviciu pe care noi l-am ales. Avem libertatea de a alege, și alegerea noastră este reală și semnificativă căci este bazată pe propria noastră înțelegere și experiență. 
În grupul nostru se află reprezentanți ai câtorva lumi diferite. Ne unește dorința sinceră de a ajuta umanitatea Pământului. Reprezentăm o alianță mai mare și mai avansată spiritual căci cunoaștem destul de bine și respectăm legile acestui  univers. 
Intrebare: Mesajul vostru vine printr-un singur om. De ce nu-i contactați pe toți, dacă acest lucru este atât de important?
Răspuns: Este doar o chestiune de eficiență. Noi nu controlăm cine este ales și dispus să ne primească. Aceea este problema Celor Nevăzuți, pe care i-ați putea numi, pe bună dreptate, „Îngeri”. Oricum, noi așa îi considerăm. Ei au ales această persoană (nota C.M.: Marshall Vian Summers), o persoană care nu are nicio poziție în lume, care nu este recunoscută în lume, un individ care a fost ales datorită calităților sale și datorită moștenirii lui în Mai Marea Comunitate.
Suntem bucuroși să avem unul prin care putem vorbi. Dacă am vorbi prin mai mulți, poate nu ar fi de acord unul cu celălalt, și mesajul ar deveni confuz iar esența s-ar pierde. Înțelegem, din propria noastră experiență, că transmiterea înțelepciunii spirituale este în general dată printr-unul, care are sprijinul altora. Acest personaj trebuie să poarte greutatea , povara și riscul de a fi astfel ales.
Îl respectăm pentru că face acest lucru, și înțelegem ce responsabilitate își asumă. Acest lucru poate fi interpretat greșit; poate și de aceea Cei Înțelepți trebuie să rămână ascunși, noi trebuie să rămânem ascunși, el trebuie să rămână ascuns. În acest fel, mesajul poate fi transmis și mesagerul poate fi protejat.
Asta, deoarece va exista ostilitate față de acest mesaj. Vizitatorii i se vor opune; i se opun deja.
Opoziția lor poate fi considerabilă iar mesagerul va fi primul vizat pentru a-l reduce la tăcere. Din acest motiv mesagerul trebuie să fie protejat. 
Știm că răspunsurile la aceste întrebări vor genera multe alte întrebări. Și multora dintre acestea nu li se poate răspunde, decât poate după mult timp. 
Cei Înțelepți trebuie să accepte că nu pot răspunde încă la toate întrebările; nu pentru că nu știu ci pentru că sunt ființe care trebuie protejate. 
Răbdarea și perseverența lor este modul în care răspunsurile reale vor apărea și modul în care ei pot să le experimenteze și să le încorporeze.
*Aceste întrebări au fost trimise la Biblioteca pentru Noua Cunoaștere (New Knowledge Library) de mulți dintre primii cititori ai Materialului Aliaților.

CUVINTE DE ÎNCHEIERE
Umanitatea se află acum la un nou început dar se confruntă cu o situație gravă. Nevoia pentru o nouă educație și înțelegere este maximă. Suntem aici să servim această nevoie la cererea Celor Nevăzuți. Ei se bazează pe noi să ne împărtășim înțelepciunea, căci trăim într-un univers fizic, ca și voi. Noi nu suntem ființe angelice. Nu suntem perfecți. Nu am atins înălțimi maxime de conștiință și realizare spirituală extraordinară.
 Așadar, mesajul nostru pentru voi despre Mai Marea Comunitate, credem, va fi mai relevant și a ceptat mai ușor. Cei Nevăzuți știu cu mult mai mult decât noi despre viața din univers și despre nivelurile de ascensionare și realizare posibile și care sunt întâlnite în multe locuri. 
Însă ei ne-au rugat să vă vorbim despre realitățile vieții fizice pentru că noi suntem în totalitate implicați aici. Și am învățat prin propriile noastre încercări și erori importanța și semnificația a ceea ce împărtășim vouă.
Deci ne ptrezentăm ca Aliații Umanității, căci asta suntem. Fiți bucuroși că aveți aliați care vă pot ajuta, care vă pot orienta și care pot sprijini să fiți puternici, liberi și realizați ca rasă. Căci fără această asistență, perspectiva supraviețuirii voastre la agresiunea extraterestră, pe care o experimentați acum, ar fi foarte limitată.
Ar fi câțiva umani care ar ajunge să înțeleagă situația de fapt, dar numărul lor nu ar fi destul de mare, iar vocile lor ar trece neauzite. 
Noi nu putem decât să vă cerem încrederea. Sperăm ca prin înțelepciunea cuvintelor noastre și prin oportunitățile pe care le aveți pentru a pătrunde semnificația și relevanța lor, să putem câștiga încrederea că aveți și aliați în Mai Marea Comunitate. 
Aveți prieteni mari dincolo de această lume, care au trecut prin provocările pe care voi le înfruntați acum, și au avut succes.
Pentru că și noi am fost asistați, acum trebuie să-i asistăm pe alții. Este legământul nostru sacru. Suntem ferm devotați acestei cauze.

SOLUȚIA 
ÎN ESENȚA SA, SOLUȚIA LA INTERVENȚIE NU ESTE LEGATĂ DE TEHNOLOGIE, POLITICĂ SAU FORȚĂ MILITARĂ.
Este legată de reînnoirea spiritului uman. Este legată de oameni care trebuie să devină conștienți de Intervenție și să i se împotrivească. Este vorba de a pune capăt izolării și ridiculizării care îi împiedică pe oameni să exprime ceea ce ei văd și știu.
Este legată și condiționată de depășirea fricii, a fanteziilor și decepției. Este legată de oamenii, care trebuie să devină puternici, conștienți și lumini pentru ceilalți..
Aliații Umanității ne-au prezentat starea critică în care se află umanitatea și doresc ca oamenii să recunoască Intervenția pentru a o putea contracara.
Pentru a face acest lucru, Aliații ne îndeamnă să ne folosim inteligența nativă și dreptul nostru de a ne împlini destinul, ca rasă liberă în Mai Marea Comunitate.
Este timpul să începem.

http://alliesofhumanity.org



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu