Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 mai 2018

Mesaje de la Mama Dumnezeu, Mama Gaia și de la Arborii seculari.


(12 mai 2018; by Galaxygirl)
Traducere Const. Mihăilescu




a) Suntem împărăția pădurilor, deci și a copacilor. Noi ne regăsim în poveștile voastre din folclor ceea ce acreditează ideea că nu se face referire la realități ci, mai de grabă la plăsmuiri. Vă garantăn că noi suntem foarte reali și îngemănați cu trecutul și prezentul ființelor umane, al ființelor în general.
Înainte ca făpturile întunecatre să vină pe Pământ, noi comunicam cu oamenii, comunicare care nu cerea niciun efort. Pur și simplu ne înțelegeam dorințele și ne apropiam prin afinități. Căci noi toți eram un organism viu, care respiram împreună, ne scăldam în lumină și în iubire. Ne înțelegeam scopurile și ne sprijineam reciproc în realizarea lor. Cântecul creației ne atingea și ne mângăia pe toți. 
Cu adevărat trăiam în deplină armonie în acest sector al universului. Bătăile inimilor noastre se sinconizau cu cele ale oamenilor de pe această frumoasă planetă. Am putea spune că am lucrat împreună, ne-am împărtășit energiile și am avut un scop comun: să realizăm raiul pe pământ.
Copacii noștri stochează amintiri, cum ar fi cele legate de prietenia voastră cu balenele. Noi am ancorat codurile de lumină și asta ne ajută să ne amintim.
Ne amintim cum s-au petrecut lucrurile cu prietenii noștri umani și ne bucurăm că acel fior revine încet în simțămintele și abilitățile voastre. 
Sperăm ca peste o vreme să fim din nou ceea ce am fost unii pentru alții și să ne reunim cu Sursa. Este greu de crezut, dar noi, efectiv comunicăm cu voi. 
Voi v-ați pierdut capacitatea de a ne asculta, de fapt ați uitat că o aveți. Vă vorbim prin freamătul creat de vânturi în coronamentul copacilor, șoaptele noastre le puteți asculta în foșnetul frunzelor; totul se întâmplă dacă vă opriți freamătul corpului și minții voastre și vă deschideți neîntreruptei vibrații din natură. 
Deconectați-vă de încrâncenarea cotidiană provocată de interesele voastre existențiale și ancorați-vă în liniștea și calmul naturii mamei Gaia.
Noi suntem mijloacele de împământare de care vă puteți folosi, pentru a vă regăsi natura voastră de ființe minunate, pașnice și iubitoare. Prin noi vă puteți conecta oricând cu Cerul și Pământul.
Copacii noștri doresc să se reconecteze din nou cu prietenii noștri umani, căci aceasta este bucuria și dorința noastră, pe măsură ce creăm împreună Noua Gaia.
Copacii noștri se conectează cu omologii noștri din dimensiunea 5D, formând o punte ca un curcubeu plin de lumină.
În acea dimensiune, copacii sunt mai înalți și mai viguroși, dar oricum am fi, dragostea noastră pentru umanitate este aceeași și vecinătatea sau atingerea voastră ne provoacă o mare plăcere.
Poate că vouă, prietenii noștri umani, v-ar plăcea să vă sincronizați cu energiile noastre în noile realități, reconectându-ne împreună pentru ca voi să vă amintiți că noi posedăm remedii tămăduitoare pentru toate suferințele voastre. 
Cândva am fost prieteni nedespărțiți căci la umbra noastră vă găseați adăpost și alinare. V-am apărat de dușmani,v-am protejat iubirile, v-am dat corpurile noastre pentru a vă face adăposturi, unelte și arme. 
V-am fost mereu aproape și v-am iertat tentația de a distruge, căci toți suntem parte din trupul, inima și sufletul Mamei Gaia. 
Încet veți înțelege că voi și noi una suntem, și că ne regăsim în ființa minunatei și blajinei noastre mame.
Știm că, deocamdată, nu vă puteți aminti dar noi vă spunem că deși suntem copaci, există un spirit al nostru, există o energie care ne unește cu voi. Din acest motiv, și bazându-ne pe asta, nu putem să nu vă iubim. Știm că, uneori, menirea noastră este să ne sacrificăm pentru voi, dar pentru a se reface echilibrul, voi aveți datoria să ne replantați urmașii, să aveți grijă ca semințele ori lăstarii noștri să nu se piardă și să fie sădite în pielea mamei Gaia. Prin această modalitate mama noastră comună se fortifică, devine mai puternică, pentru a face față intemperiilor, care au și ele rostul lor.


b) Buna ziua copii, Eu sunt ceea ce voi numiți Mama Dumnezeu. Vă înconjur pe toți, cu o binecuvântare specială, ocazionată de ziua Mamei (6 mai; n.m.).
Fiecare dintre voi are o mamă, o ființa care i-a dat viață, pentru a se putea manifesta pe pământ.
Până acum, femininul a fost ținut mai mereu în umbra masculinului. De ceva timp, femininul a început să se revigoreze și să ocupe locul pe care trebuie să-l ocupe în societatea umană. 
Timpul când drepturile și recunoașterea i-au fost suprimate, s-a încheiat.
 În umanitate au loc acum modificări importantre care introduc codificări speciale, menite să restabilească drepturile femininului pe planeta voastră. 
Aceste coduri vor remodela inimile și mintea umanilor, ceea ce se va realiza mai cu seamă prin schimbarea structurii ADN și trecerea corpurilor de la structura de carbon la cea cristalină.
Vă asigur copii, că sunt mereu aici pentru voi. Sunteți îngerii mei prețioși, în formă umană. Am fost acolo când s-a născut scânteia sufletului fiecăruia dintre voi, ca un râs și un izbucnire a luminii. Am fost acolo! Fiecare dintre voi este o parte fundamentală a Mea, așa cum Eu sunt o parte fundamentală a voastră, adânc implantată în ființa făpturilor umane. 
Așa cum un corp își recunoaște și-și revendică fiecare deget, fiecare fir de păr, fiecare lacrimă, fiecare zâmbet, fiecare bucurie și fiecare durere pământească, așa vă recunosc și Eu pe fiecare dintre voi. Vă aparțin și-mi aparțineți în mod egal. Vă cunosc. Vă vad.
Acum a venit vremea ca voi să vedeți și să vă reamintiți cu adevărat cine sunteți. O mamă îi vede pe copiii ei în durerea lor și îngrijește, îi protejează, îi încurajează și îi iubește necondiționat.
Faceți și voi același lucru cu cei din jurul vostru, iubiți-i așa cum sunt și ajutați-i să nu facă ceea ce nu este în interesul lor și al vostru cel mai înalt. Dragostea unei mame este o dragoste înverșunată. Dar, ea este și plină de compasiune.

Nu-i condamnați pe cei care nu s-au trezit încă, dat șoptiți-le că a venit vremea. Nu uitați vă iubirea este cea mai transformatoare forță a universului. Iubiți-vă aproapele, oricum ar fi el. Fiți calmi și răbdători și faceți totul din iubire.
Codurile luminoase ale dragostei mamei sunt dezlănțuite în această zi cu tenacitatea cerută de o schimbare delicată și nedestructivă.
Eu sunt Mama-Dumnezeul vostru.


c) Salut copii, eu sunt mama voastră Gaia! Vă salut în această zi, cu mare emoție și inima plină de iubire. Modificările energetice care se produc asupra mea sunt comparabile cu șuvoaiele de lavă fiebinte care se scurg dintr-un imens vulcan. O curațare generală se produce în corpul meu și acest proces poate fi accelerat substanțial de gândurile și comportamentul vostru. Ajutați-mă să curăț mai repede energiile negative care s-au depus în timp asupra ființei mele! Cu cât ajutorul vostru este mai substanțial, cu atât și eu îmi pot permite ca procesele de purificare să fie mai ușor de suportat de către voi. Eu nu vreau ca niciunul dintre voi să sufere din cauza acestui proces, dar calea ascensională pe care am ales s-o urmez nu o pot abandonată. Cu cât mai mult mă veți ajuta pe mine cu atât vă va fi și vouă mai ușor, iar transformările se vor petrece mai repede. Pentru că eu mă extind, eu cresc mai mult în adevăratul meu sine, ca și voi, războinicii mei luminați.
Vă sunt recunoscătoare iubiților pentru efortul și determinarea voastră de a parcurge cât mai repede ceea ce a mai rămas până la finalizarea ascensiunii în dimensiuni superioare. Vom intra cu toții pe „poarta cea mare”, unde vom fi primiți cu iubire și brațele deschise de prieteni.
Sunt atât de onorată să fiu mama voastră planetară și să fac parte din marele experiment!
Dar, trebuie să vă spun că nimic nu mă va mai ori pentru a mă întoarce ACASĂ, la sinele meu adevărat, la adevăratul meu corp de lumină; ca și voi, de altfel, copiii mei.
Vă simt nerăbdarea, dar vă rog să știți că totul se desfășoară așa cum a fost programat, și sunt foarte mulțumită că vom urca împreună acea înaltă treaptă. 
Eu sunt mama voastră Gaia.

http://sananda.website/message-from-mother-god-mother-gaia-and-the-trees-via-galaxygirl-may-12th-2018/


Un comentariu:

  1. În scurt timp,prin "grija"austriecilor de la Schweihoffer,padurile României cu toți copacii seculari vor deveni o palidă și tristă amintire...

    RăspundețiȘtergere