Prin profunda mea prezență EU SUNT, invoc acum Flacara Violet. Eu cer ca FV să curgă acum prin chakra coroanei mele spre inima mea și să se răspândească în fiecare celulă și particulă a corpului meu fizic, mental, emoțional și spiritual. Cer ca toate gândurile, vorbele și faptele mele întunecate să fie transmutate în lumină, indiferent când le-am creat. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 21 mai 2018

După vaccinarea cu forța, pe români îi aşteaptă monitorizarea cu forța la serviciu. Legea a trecut de Camera Deputaților

Angajatorii vor putea să-şi monitorizeze video salariaţii şi să le monitorizeze conversaţiile

Angajatorii vor putea să-și monitorizeze video salariații sau să le monitorizeze conversațiile, potrivit unui proiect de act normativ adoptat miercuri, 9 mai 2018, de Camera Deputaţilor.
Angajatorii vor putea apela la monitorizarea salariaților numai atunci când acest aspect este important pentru companie. Totodată, introducerea monitorizării va trebui discutată în avans cu reprezentanții salariaților.
Documentul adoptat de Camera Deputaților, pentru a se aplica, mai trebuie să treacă și de Senat.
Dacă nu vor respecta aceste condiții, angajatorii vor risca amenzi de până la 4% din cifra de afaceri totală anuală corespunzătoare exercițiului financiar anterior.
Legea este bineînțeles aberantă, inumană şi desigur debitată la comandă de nişte minți impregnate cu ideologia progresisto-stalinistă. Angajatul nu este sclavul patronului la serviciu, ci se angajează să rezolve una sau mai multe sarcini într-un interval dat, primind în schimb niște bani. Dreptul constituțional la intimitate nu dispare dacă ești la serviciu. Singurul control care poate şi este necesar să fie impus la locul de muncă este cu privire la îndeplinirea sarcinilor specifice: dacă sunt duse la bun sfârșit, în termenul dat şi la calitatea cerută.

Citiți și: 
 yogaesoteric
20 mai 2018

Un comentariu:

  1. Cu ceva timp in urma la mine la serviciu s-au demontata camerele pentru ca UE si pentru ca amenda daca nu le demonteaza. Ceva nu se inregula, ori e fake news.

    RăspundețiȘtergere