Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 mai 2018

COINCIDENȚA


Mesaj de la Sai Baba
11 mai 2018; by Jahn J.Kassl
Traducere Const. Mihăilescu.


Dumnezeu vă protejează, maeștrii ascensionați vă protejează, arhanghelii și îngerii vă protejează! Nu sunteți niciodată pe cont propriu și fiecare "coincidență" face parte din planul vostru de viață, prezentându-vă cu ceea ce susține procesul vostru de a deveni mai conștienți.
Așa vor arăta zilele adevăraților adepți și ale căutătorilor de adevăr - acele zile de pe Pământ, pentru care vă străduiți să vă perfecționați, dominați de un profund dor de Dumnezeu.
Toți cei care se consacră lui Dumnezeu sunt protejați de El și apărați de lumina Lui, vegheați mereu, până când se va putea spune „precum în cer așa și pe pământ” și totul va deveni perfect”
.

S.B. : Sunt SAI BABA, prieten al umanității și cel care vă ajută să vă luminați calea..
Iubiți oameni,
Începeți să vă umpleți conștiința cu certitudinea că Dumnezeu este aproape.
Absența lui Dumnezeu în viața voastră este cea mai mare iluzie; deși au ales calea Luminii, mulți oameni continuă totuși să creadă în înșelăciune. Cine nu are rădăcini în conștiința divină suficient de ferme și de profunde, este supus turbulențelor diferitelor energii de pe pământ și adesea se confruntă cu un zid de îndoială și de întrebări la care, de mult timp, ar fi trebui să primească răspuns.
„Totul este adevărat?”„ Îmi imaginez?”„ Este Dumnezeu într-adevăr omniprezent?” „Am auzit cu adevărat vocea lui Dumnezeu în inima mea sau este doar imaginația mea?” „Sunt eu picătura fără de care oceanul nu ar exista?”
Aceste întrebări pot cântări greu în o inima ființei umane și ele vor continua să vă afecteze până când veți deveni siguri de omniprezența lui Dumnezeu.
Atâta timp cât nu aveți nici o conștiință imediată și neconturbabilă despre Dumnezeu în viața voastră, s-ar putea să se întâmple ca voi să părăsiți calea luminii și să vă îndreptați spre cele mai cunoscute căi ale acestei matrice.

Atâta timp cât tot ceea ce vă pot vedea ochii este mai aproape de voi decât ceea ce vă este dezvăluit prin intuiția și ființa voastră interioară, vă simțiți sărăcia imensă în viața voastră.
Această eroare, care vă incită să vă abateți de la calea luminii, trebuie corectată aici și acum. Puteți face acest lucru fugind de orice conflict.
Cu cât mai conștienți veți deveni de "îndoielile voastre minore de zi cu zi", cu atât mai puțin va fi posibil ca mari temeri și îngrijorări să câștige teren în voi.


LOCALIZAȚI INDOIALA (dificultatea) VOASTRĂ.
Ceea ce contează este să conștientizați gândurile voastre; acceptați emoțiile și identificați îndoieli din voi. Acest "inventar" zilnic asigură o minte clară și gânduri clare. Folosiți meditația și lucrați cu lumina divină. Încercați să experimentați prezența lui Dumnezeu și a îngerilor în visele voastre.
"Cere și ți se va da" - acest adevăr trebuie repetat din nou și din nou, astfel încât să poată crea rădăcini în inimile voastre. (nota C.M.: de fapt, cel mai corect este să mulțumești pentru ceea ce-ți dorești, ca și cum acea necesitate ar fi intrat deja în realitatea ta).
Pe pământ, se manifestă o mare varietate de câmpuri energetice care au un efect asupra conștiinței umane. Acesta este motivul pentru păstrarea clarității trebuie să devină o prioritate pentru fiecare, asigurându-vă că gândurile voastre nu sunt întunecate de câmpurile de energie dăunătoare, malefică.
Acesta este motivul pentru care se impune permanent să vă curățați sistemul energetic zilnic, deoarece fără o minte ascuțită și o viziune clară a ceea ce este, reprezintă un mare pericol de rătăcire.

VINO LA MINE!
De aceea vă invit astăzi să veniți la mine cu toate problemele voastre nerezolvate - pentru că am fost, sunt și întotdeauna voi fi aproape de omenire. Am renăscut pentru a ridica omenirea și a-i încuraja pe cei care se îndoiesc. Sunt de partea celor care au intenții bune, dar nu pot ieși din labirintul timpului.
Eu sunt cu voi cei drepți și buni dar și cu toate ființele umane care mă cheamă; împreună putem realiza ceea ce pare imposibil pe cont propriu.
Astăzi este absolut necesar ca fiecare individ să stabilească o legătură directă și consecventă cu Dumnezeu și cu forțele Lui de lumină. Pentru a realiza acest lucru, nu trebuie să vă grăbiți, faceți pași mici dar nu vă poticniți.
Lucrurile minunate vor fi atinse odată ce toate piesele puzzle-ului dintr-o viață umană sunt așezate la locul potrivit.
Sunt alături de voi în acest proces și puteți fi siguri de sprijinul meu - pentru că voi rămâne cu voi până în ziua adevărului revelat majorității. Voi rămâne cu voi până când cerul se va deschide și vă veți putea întoarce în lumina lui Dumnezeu.
Sunt prietenul vostru, sunt conștiința omniprezentă și sunt mereu acolo pentru fiecare dintre voi.
SAI BABA

http://sananda.website/sai-baba-via-jahn-j-kassl-may-11th-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu