Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 15 mai 2018

Amplificarea puterii folosind numerologia. ∞ Creatorii și creațiea.



13 mai 2018; by Daniel Sranton
Traducerea Const. Mihăilescu
Unul dintre voi este suficient. 
Doi dintre voi măresc puterea exponențial. Când aveți o dorință pentru ceva, iar în experiența voastră imediată aveți un altul care are aceeași dorință și dacă vă uniți, vă influențați și vă amplificați reciproc dorința, crescându-vă puterea.
Dar puterea pe care o dobândești va fi mult mai mare decât o fracțiune a ceea ce s-a adunat aritmetic de la fiecre. Colosală și de neimaginat ar fi puterea voastră cumulată dacă v-ați sincroniza dorințele și voința. Nimeni și nimic nu ar mai putea să vă controleze, să vă manipuleze și să vă domine. Creșterea aceasta ar fi atât de mare încât nu ar fi nevoie decât ca o fracțiune dintre voi să se unească în intenție, gând și acțiune. Imaginați-vă cât de nemărginiți ați fi în putere dacă toți cei de pe Pământ și de pe celelalte planete v-ați uni. Repet că nu este nevoie ca la bordul „navei” dorințelor voastre să vă aflați toți. O asemenea condiție minimă îndeplinită v-ar asigura posibilitatea să experimentați și să aduceți în realitatea voastră absolut tot ce ați intenționa.
Căci universul vă poate pune la dispoziție o infinită paletă de posibilități și de realități. O extensie a voastră în întregul univers ar însemna că fiecare dintre voi ar putea fi însuși universul. Toate acestea sunt realizabile, vă stau la dispoziție, dacă îndepliniți această cerință deloc fantezistă. Aceasta deoarece sunteți astfel creați încât, chiar dacă ați vrea nu ați putea să vă deconectați de la câmpul enegetic universal comun.
Trei înseamnă Trinitatea (voi, Eu și Spiritul Meu). Este ca și cum ai turna o bază într-o formă cu trei laturi. Va fi o fundație puternică, stabilă și inexpugnabilă care pur și simplu înseamnă mult mai multă putere. Căci echilibrul și stabilitatea dau necondiționat putere. Deci, chiar dacă nu aveți nevoie de altceva pentru a experimenta lumea pe care doriți să o experimentați, este cel puțin interesant, chiar incitant, să verificați cât de mare este această energie electro-magnetică care se mișcă prin voi și între voi, și să împărtășiți acea experiență de putere și influență.
Dacă la interacțiunea dintre două entități (care formează un plan) se mai adaugă o a treia, atunci se naște forma tridimensională, forma care geometric poate reprezenta o piramidă, dacă o relaționați cu un punct central din spațiu.
Acum aveți o formă piramidală tridimensională (n.m.: o piramidă cu baza un triunghi echilateral) ce rulează curentul electric între voi toți, de la baza piramidei la Sursa plasată în punctul de deasupra și care dă putere fiecăruia dintre voi. Acum, imaginați-vă că puterea asta, ține energia la baza structurii, între voi trei. Acesta este un lucru foarte real despre care vorbim. Nu este o metaforă sau o poveste fantasmagorică.

Ea reprezintă o parte din mecanica creației și a structurilor de putere. Asta explică existența piramidelor voastre de pe planetă; pentru că forma piramidală este extrem de puternică și rezistentă în timp.
Noi vă spunem acest lucru pentru că vrem să folosiți instrumentele cu care să creați ceea ce doriți și să jucați împreună, pentru a vă distra cu abilitățile voastre încă latente. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce vă iese din acest experiment.

http://sananda.website/the-creators-via-daniel-scranton-may-13th-2018/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu