Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 13 mai 2018

Aliații Umanității (XI) - O nouă promisiune pentru umanitate.


de Marshall Vian Summers

Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare)

A CINCEA INFORMARE - O nouă promisiune pentru Umanitate

Mai Marea Comunitate este vastă. Cele mai îndepărtate colțuri ale sale nu au fost niciodată explorate. Este mai mare decât poate înțelege orice rasă. În cadrul acestei creații magnifice, viața inteligentă există la toate nivelurile evoluției și în nenumărate expresii. Lumea voastră există într-o parte a Mai Marii Comunități care este destul de bine locuită. Există multe zone în Mai Marea Comunitate care nu au fost niciodată explorate și alte zone în care rasele trăiesc în secret (izolate). Totul există în Mai Marea Comunitate în termeni de manifestări ale vieții. Și, deși viața așa cum am descris-o pare dificilă și provocatoare, Creatorul lucrează pretutindeni, revendicându-i pe cei separați prin Cunoaștere. În Mai Marea Comunitate nu poate fi o singură religie, o singură ideologie sau o singură formă de guvernământ, care să poată fi adoptată de toate rasele și toate popoarele. Așadar, când vorbim despre religie, vorbim despre spiritualitatea Cunoașterii, căci aceasta este puterea și prezența Cunoașterii care se regăsește în toată viața inteligentă – înăuntrul vostru, înăuntrul vizitatorilor voștri și înăuntrul altor rase pe care le veți întâlni în viitor. Astfel, spiritualitatea universală devine un mare punct focal. Aduce împreună înțelegerile și ideile divergente care sunt predominante în lumea voastră și îi oferă propriei voastre spiritualități un fundament acceptat.Însă studiul Cunoașterii nu este numai edificator, ci și esențial pentru supraviețuire și evoluție în Mai Marea Comunitate. Ca voi să puteți să vă întemeiați și să vă mențineți libertatea și independența în Mai Marea Comunitate, trebuie să aveți această abilitate mai mare existentă în suficient de multe ființe umane. Cunoașterea este singura parte din voi care nu poate fi manipulată sau influențată. Ea este sursa tuturor înțelegerilor și acțiunilor înțelepte. Devine o necesitate în cadrul Mai Marii Comunități, dacă vă doriți să vă întemeiați propriul vostru destin fără să fiți integrați într-un colectiv sau într-o altă societate.
Așadar, în timp ce prezentăm o situație gravă în lumea voastră de astăzi, nu uităm să vă prezentăm și un mare dar și o mare promisiune pentru umanitate, căci Creatorul nu v-ar lăsa nepregătiți pentru Mai Marea Comunitate, care este cel mai mare dintre toate pragurile pe care voi, ca rasă, le veți înfrunta.
Și noi am fost binecuvântați cu acest dar. Il avem de multe secole (apreciind după timpul vostru).
A trebuit să îl învățăm atât prin alegere cât și din necesitate.
Ne referim la prezența și puterea Cunoașterii, cea care ne permite să vorbim drept Aliații Voștri și să furnizăm informația pe care o oferim în aceste comunicări către voi.
De n-am fi găsit niciodată această mare Revelație, am fi rămas izolați în propriile noastre lumi, încapabili să înțelegem forțele mai mari din univers care aveau să ne modeleze viitorul și destinul.
Căci, darul care vi se acordă vouă astăzi ne-a fost dat nouă și multor altor rase, care aveau perspectivă de dezvoltare.
Acest dar este important în special pentru rasele emergente cum este și a voastră, care dețin o astfel de promisiune și totuși sunt atât de vulnerabile în Mai Marea Comunitate.
Așadar, deși nu poate fi o singura religie sau ideologie în univers, există un principiu, o înțelegere și o realitate spirituală universală disponibilă tuturor. Atât de cuprinzătoare este încât poate îngloba și filozofiile tuturor celor care sunt mult diferiți față de voi. Ea ze adresează diversității vieții în toate dintre manifestările sale. Voi, trăind în lume astăzi, aveți oportunitatea să învățați despre o asemenea realitate măreață, să-i experimentați singuri puterea și grația. Într-adevăr, în ultimă instanță, acesta este darul pe care ne dorim să-l întărim, căci acesta vă va conserva libertatea și auto-determinarea și va deschide ușa către o mai mare promisiune în univers.
Cu toate acestea, la început, veți avea în mod explicabil adversitate și o veți privi ca pe o mare provocare.
Asta va cere ca voi să vă însușiți o Cunoaștere mai profundă și o conștiență mai înaltă.
În cazul în care veți răspunde la această provocare, veți fi beneficiari nu numai pentru voi înșivă, ci și pentru întreaga voastră rasă.

Învățătura despre Spiritualitatea din Mai Marea Comunitate este prezentată în lume astăzi. Aceasta nu s-a mai întâmplat niciodată până acum. Este vă va fi dată dată printr-o singură persoană, care va indeplini rolul de intermediar și vorbitor despre această Tradiție. Vă este trimisă în acest timp critic în care umanitatea trebuie să învețe despre viața sa în Mai Marea Comunitate și despre forțele mai mari care modelează lumea astăzi. Numai o învățătură și o înțelegere de dincolo de lume ar putea să vă dea acest avantaj și această pregătire.
Voi nu sunteți singuri care faceți aceasta căci există alții în univers care fac același lucru, unii chiar și de la nivelul vostru de dezvoltare. Sunteți doar una dintre multe rase care apar în Mai Marea Comunitate în acest moment.
Fiecare dintre aceste rase are perspective și totuși fiecare este vulnerabilă în fața dificultăților care o așteaptă, a provocărilor și influențelor care există în acest mediu mai mare.
Într-adevăr, multe rase și-au pierdut bruma de libertate înainte să fi fost vreodată obținută pe deplin, numai pentru a deveni parte din anmite colectivități sau organizații comerciale unde s-au transformat în cliente pentru puteri mai mari. Nu ne dorim să vedem acest lucru întâmplându-se și umanității, căci asta ar fi o mare pierdere.
Din acest motiv suntem aici. Din acest motiv este Creatorul activ în lume astăzi, insuflând familiei umane o nouă înțelegere.
Este timpul ca umanitatea să pună capăt neîncetatelor conflicte intestine , care i-a măcinat mereu puterea și perspectivele, și să se pregătească pentru viața din Mai Marea Comunitate.

Trăiți într-o zonă în care are loc o intensă activitate, dincolo de sfera sistemului vostru solar minuscul. În cadrul acestui areal, negoțul se desfășoară de-a lungul anumitor căi. Lumile interacționează, concurează și, uneori, se luptă între ele.
Oportunitățile sunt căutate de către toți cei care au interese economice. Ei nu caută numai resurse ci și loialități din partea lumilor pe care le vizează, așa cum este și a voastră.
Unii dintre ei fac parte din federații mai extinse. Alții își mențin propriile lor alianțe la un nivel mult mai mic. Lumile care pot intra în Mai Marea Comunitate cu succes au trebuit să-și mențină autonomia și independența economică într-o mare măsură.
Acest lucru le eliberează de expunere la alte forțe care ar dori doar să le exploateze și să le manipuleze. Acestea sunt într-adevăr condițiile esențiale pentru bunăstarea voastră în viitor. Și acest viitor nu este îndepărtat, căci deja influența vizitatorilor asupra lumii voastre este deja suficient de mare.
Mulți indivizi i-au acceptat deja și servesc acum drept emisarii și intermediarii lor.
Mulți alți indivizi servesc pur și simplu ca surse pentru programul lor genetic. Acest lucru s-a întâmplat, așa cum am spus, de multe ori în multe locuri. Nu este un mister pentru noi.
Intervenția este atât o nefericire cât și o oportunitate vitală. Dacă puteți răspunde, dacă vă puteți pregăti, dacă puteți să acumulați Cunoaștere și Înțelepciune din Mai Marea Comunitate, atunci veți putea să contrabalansați forțele care interferează în lumea voastră și să clădiți fundația pentru o unitate mai mare în rândul propriilor voastre popoare și triburi.
Noi, desigur, încurajăm acest lucru, căci asta întărește legătura Cunoașterii pretutindeni. În Mai Marea Comunitate, războiul la scară largă are loc rar. Există forțe restrictive.
Pe de o parte, războiul dereglează comerțul și fluxul de captare resurselor.
Drept rezultat, națiunilor mari nu li se permite să acționeze imprudent, căci ar împiedica sau leza scopurile altor părți, altor națiuni și altor interese.
Războiul civil are loc periodic în lumi, dar războiul la scară largă între societăți și între lumi este mult mai rar.
În parte, motivul rezidă în abilitatea de a acționa în Mediul Mental, pentru aplanatrea conflictelor între rasele și civilizațiile care concurează între ele.
Numitorul comun este că nimeni nu vrea să distrugă resursele și oportunitățile, acest concept fiind cultivat în grade variate în acele societăți, convinse de dorința de a nu-și auto-sabota interesele.
Când acest gen de influențe sunt prezente, nevoia pentru Cunoaștere este și mai mare.

Umanitatea voastră este deocamdată nepregătită pentru acest lucru. Însă, datorită moștenirii voastre spirituale și a gradului în care libertatea personală există în lumea voastră astăzi, rămâne valabilă promisiunea că ați putea avansa în această mai mare înțelegere, asigurându-vă astfel obținerea și conservarea libertății.
Sunt și alte constrângeri împotriva războiului în Mai Marea Comunitate. Majoritatea societăților care practică relațiile comerciale aparțin unor organizații extinse care au stabilit legi și coduri de conduită pentru membrii lor.
Acestea constrâng activitățile multora care ar vrea să folosească forța pentru a obține dominația asupra altor lumi și accesul la resursele acestora.
Ca războiul să izbucnească la scară largă, multe rase ar trebui să fie implicate, și acest lucru nu se întâmplă des.

Noi înțelegem caracteristica războinică a umanității voastre și conceptul ei corespunzător legat de Mai Marea Comunitate. În realitate, veți afla că acest lucru nu este bine tolerat și că alte căi de convingere sunt întrebuințate în locul forței.
Asta și explică de ce vizitatorii nu vin în lumea voastră cu mari armate ori armamente. Ei nu aduc mari forțe militare, căci ei practică alte abilități, care i-au servit în alte moduri, cum ar fi abilități în manipularea gândurilor, impulsurilor și sentimentelor acelora pe care îi întâlnesc.
Umanitatea este foarte vulnerabilă la astfel de metode dat fiind gradul mare de superstiție, conflict și neîncredere predominante în lumea voastră în acest moment.
Așadar, pentru a-i înțelege pe vizitatorii voștri și pentru a-i înțelege pe alții pe care îi veți întâlni în viitor, trebuie să adoptați o abordare mai matură în privința folosirii puterii și influenței. Aceasta este o parte vitală a educației voastre despre Mai Marea Comunitate. Parte din pregătirea pentru acest lucru va fi dată în Învățătura despre Spiritualitatea din Mai Marea Comunitate, dar trebuie, de asemenea, să învățați și prin experiență directă.
În prezent, apreciem că există la voi o înțelegere fantezistă asupra Mai Marii Comunități; și asta în rândul foarte multora dintre voi.

(va continua)

http://alliesofhumanity.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu