Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 10 mai 2018

Aliații Umanității (X)


de Marshall Vian Summers

Traducere Const. Mihăilescu.
(continuare)

Vizitatorii cred cu tărie că dacă nu intervin în timp util, umanitatea se va distruge singură. Acest lucru nu este bazat pe adevăr; este numai o presupunere.
Deși umanitatea este în pericol de auto-anihilare, acesta nu este neapărat destinul vostru. Însă colectivitățile ET cred că acest lucru este așa, și că trebuie să acționeze în grabă, să pună mare accent pe programele lor de convingere.
Aceia care pot fi convinși vor fi considerați ca fiind folositori; aceia care nu pot fi convinși for fi înlăturați sau împinși la marginea societății.
Dacă vizitatorii vor deveni destul de puternici pentru a dobândi control total al lumii voastre, aceia care nu se vor conforma vor fi pur și simplu eliminați.
Însă nu vizitatorii vor opera distrugerea. Această acțiune eliminatorie va fi făcută chiar prin umanii căzuți în totalitate sub controlul vizitatorilor.
Acesta va fi un scenariu terifiant și noi înțelegem exact cum se va derula și, din acest motiv, vă rugăm să înțelegeți și să primiți ceea ce exprimăm în mesajele pe care vi le transmitem. În principal însă, nu se urmărește anihilarea societății umane ci integrarea ei în formele dorite de vizitatori.
De altfel, ei urmăresc să se reproducă cu ajutorul vostru, pentru a-și asigura continuitatea și evoluția. În acest scop, se vor folosi intens și în principal de instituțiile voastre religioase în care se vor insinua clandestin, utilizând diferite pretexte și motivații, autentificate de credința și naivitatea voastră.
Pe de altă parte, vor influența guverne și lideri ai guvernelor atrăgându-i de partea lor pentru a le aplica politicile, în schimbul unor facilități de putere politică ori economică. Dar nu se va neglija nici influența puterii militare, pentru a supune anumite popoare.. 
Vizitatorii sunt încrezători că pot avea succes, căci până acum ei văd că umanitatea nu s-a opus suficient de mult încât să le contracareze planurile.
Pentru a evita această situație, trebuie să învățați Calea Cunoașterii din Mai Marea Comunitate. Orice rasă liberă din univers trebuie să învețe Calea Cunoașterii, oricum ar fi ea definită în cadrul propriei culturi. Aceasta este sursa libertății individuale. Aceasta este ceea ce le permite indivizilor și societăților să păstreze o integritate adevărată și să aibă înțelepciunea necesară pentru a face față influențelor care contracarează Cunoașterea, atât în lumile lor cât și în Mai Marea Comunitate.
Este, așadar, necesar să învățați căi noi, căci intrați într-o conjunctură de forțe noi și influențe noi.
Noi nu vorbim despre vreo perspectivă îndepărtată ci despre o provocare imediată. Viața din univers nu așteaptă până când voi vă veți declara pregățiți. Pregătiți ori nu, evenimentele vin peste voi.
De altfel, VIZITA inițială a avut loc fără acordul vostru și fără permisiunea voastră iar drepturile voastre fundamentale au fost și vor fi încălcate într-o măsură mult mai mare decât credeți voi.
Acesta este motivul principal pentru care am fost trimiși noi să luăm legătura cu umanitatea pentru a o atenționa cum stă situația și care vă sunt perspectvele, în cazul în care nu vă uniți și nu acționați, acum când încă mai este posibil.
Deși am mai spus-o, repetăm că nu vă putem salva rasa prin intervenție militară. Nu este acesta rolul și sarcina pe care am primit-o. Și chiar dacă am fi încercat să facem astfel și să coagulăm puterea pentru a desfășura un asemenea plan, lumea voastră tot ar fi fost distrusă, ca urmare a interdicției nesocotirii liberului vostru arbitru.
Putem doar să vă atenționăm și să vă sfătuim.
Veți vedea în viitor cum anumite credințe religioase vor acționa cu ferocitate, prin violență îndreptată asupra oamnilor care se opun și nu le recunosc autoritatea. Vor avea de suferit în primul rând națiunile cu putere economică, politică și militară mai mică. Unele vor putea fi chiar rase de pe suprafața planetei ca națiune.
Vizitatorilor nu le-ar plăcea nimic mai mult decât ca instituțiile voastre religioase să guverneze națiunile. La această tendință trebuie să vă opuneți și să rezistați.
Vizitatorilor nu le-ar plăcea nimic mai mult decât ca toată lumea să fie sub controlul bisericii, căci asta le-ar face lor sarcina mult mai ușoară.
În toate manifestările sale, asemenea influență se reduce în mod fundamental la consimțământ și supunere – supunerea voinței, supunerea scopului, supunerea vieții și abilităților individului. Acest lucru va fi popularizat precum o mare realizare pentru umanitate, un act de puternică evoluție spirituală a societății, o nouă perspectivă de unificare a rasei umane, o nouă speranță pentru pace și serenitate, un triumf al spiritului, o depășire a instinctelor umane. Totul va fi însă un mare neadevăr.
Din acest motiv, am apărut noi, pentru a vă atenționa și încuraja să vă abțineți de la a lua decizii pripite, de la a vă oferi viețile pentru lucruri pe care nu le înțelegeți. Păstrați-vă libertatea de gândire și de decizie și nu dați curs promisiunilor care urmăresc de fapt subjugarea voastră. Nu trădați Cunoașterea dinăuntrul vostru, inteligența spirituală cu care v-ați născut și care acum reprezintă singura și cea mai mare șansă pentru voi.
Poate că, auzind acestea, veți privi universul ca un loc lipsit de Grație. Poate că veți deveni cinici și temători, gândindu-vă că avariția este generalizată în univers. Nu trebuie însă să trageți asemenea concluzii; nu este cazul.
Dar acum este necesar ca voi să deveniți puternici, mai puternici decât sunteți, mai puternici decât ați fost, pentru că aveți în voi acea putere.
Nu vă deschideți mințile și inimile către vizitatorii de dincolo de lume, căci ei vin aici în scopuri proprii.
Să nu credeți că vă vor împlini profețiile religioase sau marile idealuri, căci aceasta este o amăgire. În Mai Marea Comunitate există mari forțe spirituale – indivizi și chiar națiuni care au realizat stări foarte înalte desăvârșire, care depășesc cu mult ceea ce a demonstrat umanitatea până acum. Ei sunt corecți și de mare încredere, dar ei nu pleacă să preia controlul altor lumi, nu se implică. Ei nu reprezintă forțe politice și economice în univers. Nu sunt implicați în comerț, dincolo de a-și satisface propriile nevoi fundamentale. Ei călătoresc rar, cu excepția situațiilor de urgență.
Emisarii lor sunt trimiși să-i ajute cu adevărat pe aceia care sunt în proces de întegrare în Mai Marea Comunitate, emisari cum suntem noi. 
Există, de asemenea, emisari spirituali – din tărâmurile Celor Nevăzuți, care pot vorbi cu aceia care sunt pregătiți să primească și care dau dovadă de bunătate și sunt promițători.
Acesta este modul în care Dumnezeu lucrează în univers.

Voi intrați într-un mediu nou dar dificil. Lumea voastră este foarte prețioasă pentru alții. Va fi nevoie să o protejați.
Va trebui să vă conservați resursele astfel încât să nu aveți nevoie sau să depindeți de comerțul cu alte națiuni pentru necesitățile fundamentale ale societății voastre.
Dacă nu vă păstrați resursele, va trebui să renunțați la o bună parte din libertatea și independența voastră economică și tehnologică.
Spiritualitatea voastră trebuie să fie sănătoasă. Trebuie să fie bazată pe experiență reală, căci valorile și credințele, ritualurile și tradițiile pot fi folosite și sunt folosite de vizitatorii voștri în scop propriu. Aici puteți să începeți să vedeți că vizitatorii voștri sunt foarte vulnerabili în anumite zone.
Să explorăm acest lucru în continuare. La nivel individual, ei au foarte puțină voință și au dificultăți în a face față complexității. Ei nu înțeleg natura voastră spirituală. Și, cu siguranță, nu înțeleg tentațiile și puterea Cunoașterii. Cu cât sunteți mai puternici bazându-vă pe Cunoaștere, cu atât mai mult deveniți de neînțeles de către ei, cu atât mai greu sunteți de controlat și cu atât mai puțin folositori pentru ei și pentru programul lor de integrare. 
La nivel individual, cu cât ești mai puternic prin Cunoaștere, cu atât mai mult devii o provocare pentru ei. Cu cât sunt mai mulți indivizi care devin puternici prin Cunoaștere, cu atât mai dificil este pentru vizitatori să-i izoleze. Vizitatorii nu au putere în planul Fizic. Puterea lor este în planul Mental și în utilizarea tehnologiilor lor. Numărul lor este mic în comparație cu al vostru. Ei sunt în totalitate dependenți de consimțământul vostru, și sunt mult prea încrezători că pot avea succes.
Pe baza experienței lor de până acum, umanitatea nu demonstrat o rezistență semnificativă. Însă cu cât ești mai puternic prin Cunoaștere, cu atât mai mult devii o forță care se opune intervenției și manipulării și cu atât mai mult devii o forță pentru libertate și integritate pentru rasa ta.

Deși poate că nu mulți vor auzi mesajul nostru, răspunsul vostru, al fiecăruia dintre voi, este important.
Poate că este ușor să nu te încrezi în prezența noastră și în realitatea noastră și să reacționezi împotriva mesajului nostru, deși noi vorbim în conformitate cu Cunoașterea. Dar, ceea ce spunem poate fi cunoscut înăuntrul tău, dacă sunteți liberi, neinterferați, pentru a cunoaște acest lucru.
Înțelegem că noi contestăm multe convingeri și credințe cu care v-ați obișnuit deși sunt dăunătoare.
Chiar și apariția noastră aici vă va părea inexplicabilă și va fi respinsă de mulți. Însă cuvintele noastre și mesajul nostru pot rezona cu voi pentru că vorbim în cunoștință de cauză. Puterea adevărului este cea mai mare putere din univers căci adevărul eliberează, iluminează și oferă tărie și încredere acelora care au nevoie.
Ni s-a spus despre conștiința umană că este foarte prețuită, deși poate, rareori practicată. Este ceea ce spunem și noi despre Calea Cunoașterii. Este fundamentală pentru toate tentațiile voastre spirituale adevărate. Este deja conținută în religiile voastre. Nu este nouă pentru voi. Dar trebuie prețuită, altfel eforturile noastre și eforturile Celor Nevăzuți, de a pregăti umanitatea pentru Mai Marea Comunitate, nu vor avea succes. Este posibil ca prea puțini să răspundă iar adevărul să devină o povară pentru ei, căci nu-l vor putea  împărtăși în mod eficient.

Așadar, venim nu să criticăm instituțiile sau convingerile voastre religioase, ci să ilustrăm cum pot fi ele folosite împotriva voastră.
Nu suntem aici să le înlocuim sau să le negăm, ci să arătăm cum integritatea si loialitatea trebuie să se regăsească în aceste instituții și convenții, ca ele să vă serveacă într-un mod autentic. 
În Mai Marea Comunitate, spiritualitatea este cuprinsă în ceea ce noi numim Cunoaștere, Cunoașterea însemnând inteligența Spiritului și mișcarea Spiritului înăuntrul vostru. Acest lucru vă împuternicește să cunoașteți nu numai să  credeți. Acest lucru vă oferă imunitate față de persuasiune și manipulare, căci Cunoașterea nu poate fi manipulată de nicio putere sau forță lumească.
Acest lucru oferă viață religiilor voastre și speranță pentru destinul vostru. Noi ținem la respectarea acestor idei, căci ele sunt fundamentale. Ele lipsesc în multe civilizații ET, însă, și de veți intra în contact cu ele, trebuie să aveți puterea de a vă păstra propria minte, și atunci veți înțelege aceste lucruri singuri.
Ni s-a spus că există mulți oameni în lume care doresc să renunțe la ei, să se ofere unei puteri mai mari în viață. Acest lucru nu este unic, dar în Mai Marea Comunitate o astfel de abordare duce la înrobie.
Înțelegem că în propria voastră lume, înainte ca vizitatorii să fie aici în prea mare număr, o astfel de abordare deseori a dus la subjugare. Însă în Mai Marea Comunitate, veți fi mai vulnerabili și trebuie să fiți mai înțelepți, mai atenți și mai independenți (să nu depindeți de alții ca resurse). Nechibzuința, în acelcontext, vă va costa foarte mult și va fi cauza nenorocirii rasei umane. Dacă veți pute răspunde cu  Cunoaștere, continuând s-o amplificați cu ceea ce găsiți în  Mai Marea Comunitate, veți fi capabili să vedeți aceste lucruri singuri. Apia atunci, poate, ne veți da dreptate. 
Creatorul poate face acest lucru posibil, căci voia Lui e ca umanitatea să-și pregătescă un viitor luminos. Pentru aceasta ne-a trimis pe noi, să vă vorbim despre realități din univers. Sarcina noastră este să vedem la fața locului și vă atenționăm și să raportăm ceea ce am constatat. 

Tradițiile religioase ale lumii vă vorbesc de bine pe voi în învățăturile lor esențiale.
Am avut oportunitatea să învățăm despre ele de la Cei Nevăzuți. Dar ele pot reprezena, în egală măsură, o potențială slăbiciune.
Dacă umanitatea ar fi fost mai vigilentă și ar fi înțeles realitățile vieții în Mai Marea Comunitate și semnificația vizitei premature (nota C.M.: cred că se face referire la faptul că vizitatorii vor încerca să ne convingă că ei sunt trimiși ai lui Dumnezeu, pentru a îndeplini Cea de a Doua Venire, promisă de religii), riscurile voastre nu ar fi atât de mari precum sunt astăzi.
Există multă speranță și așteptări că asemenea vizită vă va aducă mari recompense și va fi o împlinire pentru voi. Însă, înainte de aceasta, ar fi trebuit să știți despre realitatea Mai Marii Comunități sau despre forțele puternice care interacționează cu lumea voastră. 
Lipsa voastră de înțelegere și încrederea oarbă în vizitatori nu vă vor servi. 
Din acest motiv, Cei Înțelepți din întreaga Mai Marea Comunitate rămân ascunși. Ei nu caută comerț în Mai Marea Comunitate. Nu caută să facă parte din asociații sau corporații cooperatiste de comerț. Nu caută diplomație cu prea multe lumi. Rețeaua lor de alianțe este mai misterioasă, mai spirituală în natură și mai restrânsă.
Ei înțeleg riscurile și dificultățile expunerii la realitățile vieții în universul fizic.
Își mențin izolarea și rămân vigilenți la granițele lor. Ei caută doar să-și extindă înțelepciunea prin mijloace care sunt mai puțin fizice.
În propria voastră lume, poate, puteți vedea acest lucru exprimat în aceia care sunt cei mai înțelepți, cei mai înzestrați, care nu caută avantaj personal prin căi materiale și nu sunt orientați către cucerire și manipulare. Propria voastră lume vă spune atât de multe. Propria voastră istorie vă spune atât de multe și vă ilustrează, deși la o scară mai mică, tot ceea ce vă prezentăm noi aici.
Intenția noastră este nu numai să vă avertizăm asupra gravit-ții situației voastre ci să vă furnizăm, dacă putem, o percepție și înțelegere mai mari ale vieții, de care veți avea nevoie.
Avem încredere că vor fi destui care vor auzi aceste cuvinte și vor răspunde la măreția Cunoașterii.
Sperăm că vor exista aceia care pot recunoaște că mesajele noastre nu vi se dau pentru a provoca frică și panică ci pentru a genera responsabilitate, mobilizare și hotărâre pentru a vă păstra libertatea și consolida binele în lumea voastră.
În cazul în care omenirea ar eșua în a se opune Intervenției, putem să vă oferim o imagine a ceea ce ar însemna acest lucru. Am mai văzut-o în alte părți, căci fiecare dintre noi a fost foarte aproape și a trăit pe „propria-i piele” această situație , în cadrul lumilor noastre. 
Deci, acest scenariu sumbru ar fi cam acesta:
Ca parte dintr-un colectiv, planeta Pământ va fi exploatată pentru resursele sale, oamenii săi vor fi puși să muncească iar rebelii și ereticii săi vor fi ori alienați ori distruși. Lumea voastră va fi conservată pentru agricultura sa și minerit, pentru exploatarea resurselor naturale ale planetei.
Societățile umane vor exista, dar numai în subordine față de puterile de dincolo de lumea voastră. Și, atunci când lumea voastră își va fi epuizat utilitatea și resursele , atunci veți fi lăsați să pieriți.
Viața favorabilă din lumea voastră va dispărea iar modalitățile de supraviețuire vor fi minime. Acest lucru s-a întâmplat înainte în multe alte locuri, în multe alte lumi.
În cazul lumii voastre, colectivele E.T. ar putea alege să păstreze lumea pentru folosire continuă ca un fort strategic și ca un depozit biologic. Însă populația umană ar suferi teribil sub o stăpânire opresivă. Populația umană ar fi redusă ca număr.
Administrarea umanității ar fi dată acelora care sunt crescuți să conducă rasa umană în cadrul unei noi ordini. Libertatea umană, așa cum o știți, nu ar mai exista, și ați suferi sub greutatea unei stăpâniri străine, o stăpânire care ar fi crudă și severă.
Există multe colective în Mai Marea Comunitate. Unele dintre ele sunt mari; unele dintre ele sunt mici. Unele dintre ele sunt mai etice în tacticile lor; multe nu sunt.
În măsura în care ele concurează între ele pentru oportunități, precum stăpânirea lumii voastre, activități periculoase pot fi săvârșite.
Trebuia să facem această ilustrare pentru ca voi să nu aveți nicio îndoială, referitor la ceea ce spunem.

Alegerile pe care le aveți de făcut sunt puține, dar fundamentale.
Înțelegeți că din perspectiva vizitatorilor, voi sunteți cu toții triburi care trebuie reprimate și controlate, pentru a servi interesele vizitatorilor.
Pentru acest lucru, religiile voastre și o anumită parte a realității voastre sociale vor fi păstrate. Dar veți pierde multe. Și multe vor fi pierdute înainte să realizați că v-au fost luate.
Așadar, noi putem doar să ne menținem vigilența, responsabilitatea și un angajament de a vă învăța și „deschide ochii”– să învățați despre viața din Mai Marea Comunitate, să învățați cum să vă conservați propria cultură și propria realitate, într-un mediu mai extins și să învățați cum să vedeți cine este aici să vă servească, pentru ca voi să-i puteți deosebi de cei veniți cu gânduri ascunse și nebenefice vouă. 
Aveți nevoie de discernământ crescut, atât de necesar în lume, chiar și pentru rezolvarea propriilor voastre dificultăți.
Supraviețuirea și bunăstarea voastră în Mai Marea Comunitate, sunt fundamentale. 
Vă încurajăm să prindeți curaj. 
Oricum, mai avem multe să vă comunicăm.

(va continua)
http://alliesofhumanity.org


2 comentarii: