Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 10 aprilie 2018

Mesje de la Sanat Kumara, Sananda și alți preteni ai umanității.

(8 april. 2018; prin Galaxygirl)
Traducerea Const. Mihăilescu

Sanat Kumara.

Urez bună ziua prietenilor și familiei; eu sunt Sanat Kumara și doresc să vă transmit un mesaj cu ocazia zilei pe care o sărbătoriți. Încep prin a vă asigura că schimbarea așteptată vine, este foarte aproape. Schimbarea este aici, gată să se producă. Suntem încântați să vorbim în acești termeni despre modificări iminente.
Noi, în tărâmurile superioare, suntem entuziasmați și încântați că a venit vremea când putem face asemenea mărturisiri. Vorbim de acea schimbare calitativă care urmează unor îndelungate și destul de chinuitoare acumulări cantitative, în multele vieți prim care ați trecut. Veacuri de experiențe, de frustrări și destul de rare bucurii vin acum să-și arate importanța și scopul.

Da, știm și nu ne este greu să vedem că mulți, foarte mulți dintre voi sunteți epuizați de așteptarea grea în care v-ați supus la multe încercări. Vă garantăm că efortul a meritat și că va fi răsplătit pe măsură. 
Corpul vostru fizic capătă acum o structură cristalină, pentru a putea acumula și vibra la frecvențe mult mai înalte. Tărâmurile în care veți intra sunt cu adevărat superioare, și în ele nu pot exista joasele frecvențe, ceea ce înseamnă că entitățile întunecate nu vor mai putea ajunge la voi, pentru a vă manipula și stoarce de energie. Energiile în care veți exista în tărâmurile superioare sunt o adevărată otravă pentru întunecați. 
Experiențele voastre vor continua, dar de pe un nivel superior, și aceasta va face ca viața voastră să fie mult îmbunătățită în toate privințele. Veți constata singuri că nimic din ceea ce veți trăi și simți nu se compară cu ceea ce ați cunoscut până acum.
Este o mare onoare să fii acum uman, trăitor pe Pământ și să ascensionezi împreună cu iubitoarea Mamă Gaia care, cu toate greutățile, nu a renunțat la voi și a ales să ascensioneze odată cu copiii ei iubiți. Merită tot respectul și dragostea voastră, pentru acest îndelungat și neînțeles sacrificiu.
Atunci când îi era foarte greu, Gaia a invocat Cerurile. Multe civilizații prietene au răspuns la acest apel aproape disperat. Nu vom mai repeta povestea, doar vă reamintesc că vi s-a trimis multă lumină și mult ajutor sub diverse forme, în concordanță cu cerințele planetei care, treptat, a început să-și recapete puterile și sănătatea. Dar, pe această linie mai sunt încă multe de făcut. Procesul de vindecare continuă dar el este încă departe de a se fi încheiat. Cunoașteți, desigur, că în mare parte, totul depinte de alegerile și comportamentul umanității.
În consens cu acest larg efort, Federația Galactică este aici, cu multe echipaje aflate în proximitatea planetei, dar și pe ea, în forme și formule disimulate, în număr și modalități cu adevărat uluitoare. Faptul că prin simțurile voastre (adaptate dimemnsiunii inferioare 3D) nu le conștientizați prezența, nu înseamnă de loc că nimic nu se întâmplă. Oamenilor, primiți atâta sprijin, că nici idee nu vă faceți!
Ce păcat că mult prea ușor (din intrese mercantile sau de putere), unii dintre voi trec sub tăcere ceea ce se întâmplă cu adevărat, deși, prin natura demnităților pe care le dețin, dispun de mult mai multă cunoaștere asupra realităților momentului.
Ceea ce se face din partea civilizațiilor pozitive, benefice este din Lumină și din Iubire.
Este timpul să vă deschideți și să cunoașteți această realitate. Acceptați sprijinul nostru de lumină, de iubire și de înțelepciune pentru că suntem aici pentru voi, veniți ca frați și prieteni.
Mulți dintre voi, care ați dorit să fiți aici și acum pe Pământ, în corp fizic, aveți un anume program de îndeplinit; cel mai adesea, pentru ca prin exemplul vostru, să-i ajutați pe ceilalți să se trezească.
Aceasta este o lecție dificilă, dar una adevărată. Îndemnul nostru este: NU PIERDEȚI ACEASTĂ ȘANSĂ!

Arcturienii.

Suntem Colectivul Arcturian și ne-ar plăcea să fim efectiv alături de voi pentru a vedea și simți starea voastră de înaltă vibrație, ocazionată de ceea ce sărbătoriți în aceste zile. Continuați pe calea cea mai înaltă a luminii căci destinația voastră este aproape. Suntem Colectivul Arcturian.


Mama Gaia.

Bună ziua copiii mei dragi, eu sunt mama voastră Gaia!
Vă văd în aceste zile atât de minunați, atât de fericiți și știu că a venit vremea când trebuie să înțelegeți mult mai bine care este legătura dintre noi, cine și ce sunt eu cu adevărat și cum trebuie să funcționeze relația dintre noi.
Tot mai mulți înțelegeți cât de mult depindem unii de alții, cât de îndatorați suntem unii față de alții, căci, nu numai că ne condiționăm treciproc, dar facem parte din aceeași structură.
Omenirea are rolul important de a-și proteja planeta, de a o respecta și a o îngriji, astfel ca ea, la rându-i, să poată avea grijă de întreaga viață planetară.
Acest lucru este esențial. Omenirea a fost și trebuie să fie Gardianul Pământului. Eu și voi avem datoria de a menține un echilibru perfect.
Considerați-mă ceea ce sunt: o ființă vie, cu corp, suflet și spirit, o ființă inteligentă, cu simțuri, cu trăiri de bucurie sau de tristețe, o ființă care poate să se și îmbolnăvească, dacă ființe ori energii o agresează într-un fel sau altul. Ca și voi, și eu fac experiențe și obțin anumite rezultate.
Astăzi vă transmit fericire și iubire! Mulțumesc tuturor copiilor mei dar mai cu seamă celor care înțeleg că și eu am nevoie de dragostea și ocrotirea lor. Ca mamă iubitoare nu voi pregeta niciodată să mă sacrific pentru copiii mei.
Cu iubire, Gaia.

Zânele


Noi suntem zânele și observăm cum voi, oamenii, începeți să deveniți tot mai conștienți de ceea ce trebuie să faceți; de 
asemenea, sunteți tot mai aproape de înțelegerea că nu vă aflați întâmplător pe Pământ, în corp uman. Prin credință începeți să redimensionați și să reclădiți o altă lume. Tindeți spre co-crearea unei societăți umane cu un prezent și un viitor fericite. Faptele voastre sunt cărămizile cu care veți construi frumosul și obține abundența.
Nu vă pierdeți în detalii, creionați-vă viitorul așa cum vi-l doriți, și apoi lăsați minunea să desăvârșească opera gândită și dorită de voi. Permiteți-vă să curgeți sau înaintați pe aripile dorinței, și noile energii vor manifesta acele realități intenționate de voi.
ADN-ul vostru se curăță și se completează, efectul fiind că începeți să vă amintiți din interior, nemaipermițând durerii și manipulării să se manifeste. Suflarea și iubirea Mamei vine acum mai repede și va restabili ceea ce a fost rupt, ceea ce a fost distrus de cei întunecați care, în multe cazuri, au înlocuit părți din voi, punând în locul lor ceea ce era străin de ființa și programul vostru. Ei v-au modificat și manipulat astfel încât singuri să acceptați ori să contribuiți la crearea propriului vostru întuneric.
Și noi, zânele, am avut propriul nostru întuneric, nici noi nu am fost scutite de a avea parte de un adevărat infern. Am experimentat negurile și durerea, dar astăzi putem să ne ocupăm de vindecarea noastră, aflându-ne la sfârșitul acestui proces terifiant, în care ne-am amintit că ne putem folosi de Lumină. Ne bucurăm de atenția și îmbrățișarea Maicii tuturor lucrurilor; de altfel ea este chiar acum cu noi - o puteți vedea? O poți simți?
Suntem zânele și vă iubim căci sunteți prietenii noștri de o veșnicie.

Sanat Kumara

Sunt tot eu, Sanat Kumara care vreau să vă confirm că sunteți susținuți cu adevărat de mulți și devotați prieteni, atât la nivel macro cât și micro, din toate părțile și sursele. Noi suntem aici pentru voi! Noi suntem unul!
Eu sunt Sanat Kumara, și, împreună cu Maestrul Sananda, sunt mereu la dispoziția voastră pentru a vă ajuta în diverse moduri, inclusiv prin consultare și încurajare. Sanat.

Sananda.


Bună ziua, prieteni, sunt fratele și prietenul vostru, Sananda, și sunt încântat de sprijinul care vi s-a pus la dispoziție. Măcar de o parte din efectele lui ar trebui ca mulți dintre voi să fie conștienți. Sunteți minunații creatori la cel mai înalt ordin, căci vă puteți acum folosi de Lumina, puterea și creativitatea care vi s-au dat de la începuturi. Vă sfătuiesc ca în fiecare zi să vă petreceți cel puțin 15 minute într-o meditație în care să vizualizați frumusețile de pe Noul Pământ.
Vizualizați-vă grădina din Eden, de pe planeta voastră, observați lumea care circulă de colo colo, într-o stare de perfectă sănătate și bunădispoziție. ”Vedeți” abundența de peste tot, conviețuirea prietenoasă între toate ființele, înaltul grad de înțelegere și armonie. Acesta este un proces veșnic în care puteți descoperi minunile creației. Imaginați-vă cum intrați în contact cu propriul vostru sine. Observați cum scânteiază Sursa din inima voastră și cum prin voi trimiteți lumii și universului inefabila energie a iubirii.
Dacă vă concentrați mai profund, veți constata că acea scânteie, acea lumină sunteți chiar voi înșivă. Savurați acea constatare și alăturați-vă celorlalte scântei care se răspândesc în univers ca o minunată feerie.
Imaginea de aici, de pe noul Ierusalim, este uluitoare, uimitor de frumoasă. Toți prietenii care vă însoțesc văd aceste frumuseți. Din minte și din inimă țâșnește o declarație adresată ființelor universului: VĂ IUBESC !! Nu vă temeți să o rostiți !
Sunt Sananda al vostru. Vă încurajez și vă energizez cu aceste cuvinte la care aderă miliarde de ființe din întreaga Creație.
Cei mai mulți dintre voi, cei care meditați și vizualizați aceste imagini, veți primi dușul energizant și binefăcător al acestui exercițiu care vă integrează în univers și vă aduce milioane de prieteni.
Ținți minte că eu sunt mereu cu voi, căci împreună formăm o imensă echipă.
Sananda.

http://sananda.website/sanat-kumara-sananda-and-friends-via-galaxygirl-april-8th-2018/

2 comentarii:

  1. Mulțumim tuturor ființelor de lumină pentru aceste încurajări.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc stimate domn pentru minunatele îndemnuri ale curatelor spirite din LUMINĂ şi IUBIRE numai că.... o la fel de distinctă îngrijorare mă cuprinde urmărind serialele de pe blogul GAIAM al blondului David Wylckook -necunoscînd limba engleză,nu ştiu dacă l-am scris corect-care luînd interviul săptămînal de la invitatul său permanent COREY GOODE, acesta spune multe lucruri contrare a ceea ce se afirmă aici. Fiind abonat la blogul POVESTE COSMICĂ al domnului Paul Marian ,acesta şi traducînd materialele,multe putînd fi găsite şi pe blogul IEŞIREA DIN MATRIX. Vedeţi dumneavoastră,din dorinţa de a şti şi acumula informaţie care să provină doar de pe bloguri de natură spirituală,e imposibil să fi doar optimist. Vă doresc multă sănătate şi putere de muncă în continuare şi să ştiţi că vă citesc materialele cu mare interes,re-transmiţîndu-le şi pe pag.mea de F.b. la adresa Luminipecer.

    RăspundețiȘtergere