Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 12 aprilie 2018

Mesajul lui Dumnezeu Tatăl



(11 april. 2018 by Adele Arini)
Traducere Const. Mihăilescu.
Dragii mei,
Aș vrea să vă ajut să vă aduceți aminte de vechea artă a renunțării. 
Acum, unii dintre voi vă întrebați de ce este atât de important să renunțați și să mă lasați pe Mine să vă preiau destinenele?
Sananda a vorbit recent despre această artă a "predării", în ultimul său mesaj, prin acest canal uman. Mesajul său s-a dorit o introducere la subiectul care urma să fie dezvoltat de Mine.
Este important să înțelegeți cu toții că mesajul de astăzi reprezintă cheia problemei: pentru a putea face pași înainte trebuie să ai puterea de a renunța la vechi și perimate credințe care nu vă permit să evoluați în gândire și în spirit.
Cheia pe care v-o dau poate fi numită de aur căci cu ea veți putea debloca și deschide ușa a cărei existență nici măcar nu ați cunoscut-o anterior.
Deschizând și trecând dincolo de acea ușă, veți descoperi unde locuiesc puterile voastre dimensional superioare, ale Creației și Manifestării.
Este, de asemenea, o cheie magică care, atunci când este utilizată, va deschide porțile Regatului Cerului pe Pământ.
Ce veți face după citirea acestui mesaj, după ce ați primit această cheie?
Vreți să o aruncați și să uitați de existența ei, ori o veți folosi pentru ca viețile voastre viitoare să se deruleze la standarde superioare, cu totul diferite de ceea ce ați cunoscut la modul conștient până acum?
Sunteți gata să faceți acel pas înainte, un pas de credință, plin cu curaj și angajament „aruncându-vă de pe stâncă în gol", bazați doar pe nestrămutata convingere că vă aruncați în brațele Mele protectoare?
Practic, aceasta înseamnă să renunțați la vechile credințe, la obiceiurile vechi și la toate tarele și dependențele profund înrădăcinate în dimensiunea de gândire 3D.
În modul cel mai solemn posibil, vă spun: "Această sarcină nu este pentru cei slabi".
Acceptarea acestei chei astăzi simbolizează predarea voastră totală, înseamnă credință și încredere nemărginită în Mine, în Sinele vostru Superior și în Univers. 
Iubitul meu fiu, acceptă-o numai dacă ești cu adevărat gata!

Acum liniștiți-vă mintea, executați câteva respirații profunde și începeți.
Vizualizați-Mă pe Mine ca aflându-Mă în picioare, în fața voastră. Eu întind mâna spre voi și vă ofer cheia de aur cu care să deschideți acea ușă spre alte tărâmuri. Cu cheia aceasta veți debloca partea super-dimensională a voastră, parte care a fost uitată de mult timp, adică de atunci de când v-ați încarnat pentru prima oară pe Pământ în dimensiunea 3D. 
Acum trebuie să te hotărăști în și cu totalitatea ta de ființă creată de Mine: întinzi mână să primești această cheie din mâna Mea, creatorul tău pentru a deveni a ta pentru totdeauna?
Eu îi cunosc pe toți cei care citesc acest mesaj; cunosc nivelul real de pregătire al fiecăruia dintre voi și cât de mare vă este dorința de a vă schimba viața. Știu cu exactitate câți dintre voi acceptați cheia și câți ezitați sau vă este teamă s-o primiți.
Știu exact câți dintre voi ați acceptat cheia și ați făcut-o cu adevărat. 
De asemenea, știu că unii au acceptat-o, dar ulterior vor uita de existența ei și se vor întoarce la vechile lor moduri de a trăi în cea de a treia dimensiune. 
Unii dintre voi nu sunt pregătiți să primească cheia, și asta este perfect. Nu înseamnă că nu vei fi niciodată gata. Pur și simplu înseamnă că astăzi nu ești. 
Faptul că ai citit acest mesaj îmi spune Mie că în curând vei fi pregătit. Deși sunteți toți la fel, niciunul nu este identic cu celălalt. Timpul este înainte și fiecare își va alege momentul când va fi cu adevărat gata.
Există un singur motiv pentru care cineva va uita cheia primită sau de ce nu este încă pregătit să o accepte. Acest motiv este FRICA, teama de schimbare, teama de necunoscut, teama de a-ți pierde stabilitatea, echilibrul și securitatea de care te bucuri în prezent. Te temi că drumul mai puțin bătătorit pe care te voi conduce va fi total diferit de destinația spre care ai dorit mereu să te îndrepți, că nu vei ajunge acolo unde sufletul și inima ta doresc.
Frica este o iluzie puternică în dimensiunea 3D, din care cauză satisfacția deplină nu va persista.

Fiecare dintre voi are două opțiuni, din care va alege una:
1) Frica de a alege și care te face să-ți dorești să uiți repede și să revii la ceea ce îți este foarte cunoscut.
2) Să alegi schimbarea cu încredere și cu zâmbetul pe buze, în pofida a ceea ce ți-ar putea spune frica.
Celor care aleg varianta nr. doi le spun că au ales exact ce trebuia. Ascultați sau simțiți aplauzele pe care întreaga companie a Raiului vi le adresează acum vouă, acestora.
Dorința voastră foarte mare nu numai de a primi cheia, dar și de a „risca” totul pe această carte este un indiciu puternic că sunteți gata să vă folosiți de potențialul cel mai înalt pe care-l puteți accesa la acest moment, în viața curentă. Și, țineți minte, potențialul vostru cel mai înalt este infinit. El reprezintă nu numai ceea ce vă puteți imagina în prezent ci mult mai mult decât atât. 
Iubiților, voi toți sunteți DUMNEZEU căci ce altceva ați putea fi, din moment ce sunteți creați din ființa Mea? 
Voi, fiecare dintre voi, este expresia Mea fizică.
EU SUNT TOT CE SUNT. 
SUNT NELIMITAT. 
EU SUNT DUMNEZEU.
Și ceea ce sunt EU, sunteți și voi, de asemenea.

Procesul trecând prin fazele: 
Amintire ->
            Cunoaștere -> 
                            Înțelegere ->
                                           Devenire ->       
                                                        Împuternicire

a acestui cel mai mare adevăr spiritual este cheia prin care vă deblocați puterile dumnezeiești ale Creației și ale Manifestării.
Informația pe care tocmai v-am dat-o mai sus este cel mai mare secret al măestriei și iluminării spirituale pe care toți Maestrii voștri / Maeștrii voștri Ascensionați l-au descoperit și stăpânit în trecut.
Această cunoaștere spirituală "înalt clasificată" a fost predată doar celor puțin selectați; celor foarte devotați și dedicați "inițierii", sau studenți ai Școlii Misterelor din întreaga lume.

Acum, vă rog să fiți sinceri cu voi, dragilor, și răspundeți-vă cu cea mai mare obiectivitate: „Unde mă aflu eu, în procesul de mai sus?” Sunteți în faza "amintirii", a "cunoașterii", a "înțelegerii", a "devenirii" sau faza "întruchipării"?
În marea voastră majoritate (99,99%) dintre voi, care citiți acest mesaj, vă veți regăsi probabil în primele patru faze. Asta pentru că cei mai mulți dintre voi, cei care citiți aceste rânduri, vă aflați încă în procesul de sincronizare și aliniere la Sinele Superior.
Cei care aparțineți grupului minoritar, de 0,01%, citiți acest mesaj nu pentru că trebuia să aflați, ci pentru că doreați să primiți o reconfirmare a ceea ce știați deja.
Aceasta este certificarea faptului că vă aflați indubitabil în rândul celor foarte puțini, deocamdată. Voi vă cunoșteați amplasamentul din interiorul vostru. 
Pe de altă parte, este reconfortant și liniștitor ca să primiți o reconfirmare din afara ființei voastre individualizate.

Cu cei care aparțin grupului majoritar de mai sus și care au acceptat cheia,vom continua exercițiul de vizualizare început, astfel:
Reveniți la momentul în care eram mai devreme, adică al celui când Eu v-am oferit cheia iar voi ați acceptat-o.
Acum că știți Adevărul superior despre ceea ce este acest simbol al cheii, vă rug să vă concentrați total pe această frumoasă cheie de aur în posesia căreia abia ați intrat.
Amintiți-vă și imaginați-vă cele trei declarații-cheie: 
 1. Eu sunt tot ceea ce sunt. 
 2. Eu sunt nelimitat. 
 3. Eu sunt Dumnezeu
 „Vedeți” cum cele trei expresii-declarație plutesc în aerul din jurul vostru / în jurul acestei chei de aur. Apoi, intrenționați sau dați pur și simplu comanda mentală pentru aceste trei declarații să intre în cheie și să fie complet integrate în ea. Imaginați-vă cheia care strălucește acum cu lumină albă aurie intensă. Cele trei declarații puternice s-au încorporat în cheie și reprezintă, de acum încolo, OMNIPOTENȚA MEA.
Ultimul pas este cel mai important: Imaginați-vă această frumoasă cheie de aur strălucind în totalitatea ei și devenind UNA cu mâna în care o țineți. Cheia va deveni una cu voi, va fi încorporată în ființa voastră, va face parte din corpul vostru fizic și corpul vostru energetic.
Odată ce procesul de integrare este complet, stați liniștit pentru un minut sau două.
Simțiți efectele super-puternice pe care acest exercițiu de vizualizare le are asupra celor 3 sisteme: corpul fizic, mental și emoțional.
Totul s-a schimbat literalmente în voi, de la interior spre exterior.
Această cheie de aur frumoasă a fuzionat acum cu toate celulele corpurilor tale, chiar până la ADN-ul tău.
Procesul inițiat de cheie își va face treaba, activând secvența de Dumnezeu ascunsă în ADN-ul vostru.
Ce trebuie să faceți, în continuare, pentru a vă asigura că după ce le-ați activat, puterile voastre divine nu vor mai reveni la starea de repaus, de adormire, anterioară?
Răspunsul este simplu, iubiții Mei, și constă în exercițiul zilnic.
Faceți vizualizarea puternică de mai sus cel puțin o dată pe zi. După o oarecare practică, procesul ar trebui să dureze doar un minut sau două în fiecare zi.
De asemenea, este important ca de-a lungul zilei să repetați verbal și să gândiți toate cele trei declarații, neomițând și nici inversând ordinea cuvintelor ori a propozițiilor. Faceți asta, ori de câte ori vă permiteți o foarte scurtă pauză în activitate.
Dimineața, când vă treziți și seara, înainte de culcare, sunt cele mai importante și puternice două momente ale zilei, pentru a face aceste afirmații care se vor scufunda profund în subconștientul vostru.
Continuați să faceți aceste vizualizări și afirmații timp de cel puțin 21 de zile și veți vedea efectele miraculoase pe care le au asupra întregii voastre ființe și vieți.

Există o mare diferență între "visători" și "creatori".
Visătorii sunt fericiți doar când visează fantezii despre: o viață mai bună sau un viitor mai reușit sau că trăiesc într-o societate 5D din Noul Pământ. 
Ei doar visează și visează continuu, dar nu iau nici o măsură pentru a-și transforma dorințele în realitatea fizică, în viață.
Pe de altă parte, creatorii sunt vizionari. Ei "văd" un viitor mai fericit, mai luminos, mai pașnic și mai abundent, după care participă activ la realizarea acestui viitor!
Dragul meu, ești un visător, sau ești un Creator?
Iubiților, sunteți gata să vă recuperați dreptul primit la nașterea voastră divină? Sunteți gata să vă ocupați de Cosmos ca "Movers and Shakers"; ca grup trezit de ființe luminoase care țin în mâna soarta Umanității și a Gaiei?
Eu mă aflu aici și acum, la această întâlnire cu voi, pentru a vă cere angajamentul deplin și o totală dedicare pentru această cauză înălțătoare. Lansez tuturor copiilor Mei invitația de a intra în Împărăția Cerurilor de pe Pământ.
Vă întreb: acceptați invitația Mea? Sunteți gata să o acceptați și s-o îndepliniți?

S-ar putea să vă întrebați de ce Eu nu vă pot scoate din acest Pământ 3-D și apoi vă "arunc" imediat direct în Pământul 5-D.
De ce trebuie să treceți prin acest proces uneori obositor, adesea confuz, ocazional dureros, haotic al Înălțării? Răspunsul este simplu. Făcând acest lucru evoluați, vă curățați de tot ceea ce nu este în interesul vostru cel mai înalt. Dacă Eu aș face aceasta pentru voi, pur și simplu v-aș desființa. Viața trebuie să fie (și nu poate fi altfel) o călătorie pe care fiecare trebuie s-o facă, altfel darul care i s-a dat lui de a exista ar fi inutil. 
Acolo unde sunteți, ați venit din propria voastră dorință de a experimenta, mânați de neîncetata voastră sete de cunoaștere și îmbogățire spirituală. 
Existența sufletului și experiențele pe care și le alege reprezintă un joc divin în care fiecare este un jucător. 
Dacă stai pe margine și altul joacă în locul tău, se mai poate spune că ești un jucător? Mai faci tu parte din echipă?

Iubiților, sunteți aici într-o mare aventură care nu s-a întâmplat niciodată în altă parte a acestui Univers: înălțarea ființelor planetare împreună cu planeta lor mamă (Gaia). Este desigur greu, este dificil, numai la gândul că toate ființele umane trebuie să ajungă să rezoneze între ele, pe de o parte, și fiecare cu Mama Gaia, pe de altă parte. Ceea ce s-a oținut până acum dovedește că se poate. Cu unele dificultăți aproape inerente, precum și din cauza „ajutorului” acordat de cei care nu doresc ascensiunea voastră.
De ce să intervină cineva în procesul de creștere a sufletului și în planul divin pe care fiecare l-a făcut înainte de a fi născut aici pe Pământ? 
Această interferență, indiferent cât de bine intenționată ar fi, va reprezenta o încălcare directă a uneia dintre cele mai sacre Legi ale noastre universale: Legea liberului arbitru.

Însă în această călătorie, voi nu sunteți abandonați, căci trimișii noștri din lumină vom fi întotdeauna acolo unde este nevoie de ajutorul lor, în limitele acepate de fiecare dintre voi.

Planeta Pământ și mulți dintre locuitorii ei au trecut printr-un proces profund, intens de curățare și dezintoxicare pentru a elibera și a vindeca tot ceea ce nu mai servește Sinele / Scopul lor superior. Oamenii de pretutindeni se confruntă cu toate problemele lor profund înrădăcinate care provin din trecut.
Toți cei care nu sunt în prezent aliniați la scopul lor superior se vor afla la o intersecție majoră, deoarece multe „zgâlțieli” sunt necesare unora dintre copiii Mei pentru a-i trezi spiritual și a-și recupera puterea lor divină.
De exemplu, o mulțime de oameni și-au pierdut recent locurile de muncă, căsătoriile, bogăția, încrederea în sine și modurile lor de viață normale. Aceasta nu este o coincidență. Totul face parte din procesul înălțării.
Dacă sunteți unul dintre acești oameni care trec în prezent prin greutăți, vă rugăm să vă amintiți că aveți totul în interiorul vostru pentru a ieși din acest cerc victorios!
Viitorul poate părea dezgustător în acest moment, pentru unii, sau poate părea că nu mai există nici o cale de ieșire. Aceasta este doar o iluzie. Este într-adevăr vorba doar FRICĂ, de care unii se lasă copleșiți.
Sfatul Meu e ca toți să citiți aceste rânduri și să aplicați cele indicate.

Mai există o TEMA DE RECUPERAT și asta poate fi în fiecare moment din fiecare zi.
Procesul vostru de înălțare va decurge mult mai fluid, mai ușor, mai relaxant, mai distractiv și mai abundent dacă veți abandona toate controalele și mi le veți da Mie / Sinele tău Superior.
Chiar dacă sunteți bine plasați în călătoria Ascensiunii și ați început să vă contopiți cu Sinele vostru Superior, nu este rău să vă amintiți acest adevăr simplu. 
 Deplasarea din punctul "A deveni" până la momentul "Împuternicire" va fi ca o briza ușoară și plăcută, dacă renunți la toate controalele.
 Eliberați-vă de toată nerăbdarea căci această precipitare, vă crează insatisfacție, și nu vă servește de loc. Încercați ca prin tot ceea ce faceți să nu adăugați nimic la negativitatea de pe această potențial frumoasă planetă.
Unele culturi asiatice, la anumite festivaluri, lansează în aer „aeronave” (numite "felinare",   în China sau "khom loi", în Thailanda), pentru a simboliza prezența speranței în inimile lor și eliberarea / arta de a renunța la toate temerile, problemele și îngrijorările lor.
Imaginați-vă că sunteți acum în posesia unui astfel de felinar frumos. Vizualizați-vă ținând în mâini, un astfel de felinar. Imaginar, scrieți pe lateralele acestui felinar din hârtire de orez toate necazurile, provocările, îngrijorările, îndoielile, preocupările și temerile voastre, de care vreți să vă eliberați. Aprindeți flacăra și eliberați ușor felinarul. În mintea voastră, puneți o intenție puternică pentru ca acest felinar plutitor să ajungă la Mine și la Sinele vostru Superior. Pe măsură ce urmăriți înălțatrea felinarului, intenționați și eliberați-vă definitiv de tot ce ați scris pe el, pentru totdeauna. Și cereți mental asistența noastră pentru a face ca acest lucru să se întâmple. 
Dar această eliberare poate lua forme locale, de ex.: arderea într-un foc de tabără a unor liste pe care ați scris dorințele voastre de a vă elibera de necazuri, suferințe etc. Lăsați temerile voastre să se transforme în cenușă.
In încheiere iată câteva exemple de convingeri puternice, dar false, în planul vostru 3-D, credințe la care ar merita să renunțați:

NEADEVĂRURI LA CARE TREBUIE SĂ RENUNȚAȚI:
1. Singurul mod în care te poți îmbogăți este să muncești din greu pentru banii tăi. (Evident, nu mă refer la câștiguri ilicite)
2. Ești neputincios în fața handicapului tău fizic. Handicapul de care suferi ar fi un indiciu că în altă viață ai făcut ceva "greșit" și meriți prezenta pedeapsă.
3. Nu se poate să-ți crească la loc membrele pierdute printr-un accident.(de ex.). Un organ bolnav nu ar mai putea fi vindecat. Ar exista boli incurabile (inclusiv cancerul). Trupurile voastre se deteriorează pe măsură ce voi îmbătrâniți și apoi, „în mod normal” vă îmbolnăviți de ceva, când este timpul să muriți.
Este imposibil ca o femeie de 60 de ani să inverseze toate semnele de îmbătrânire și să arate ca o femeie de 30 de ani.
4. Nu puteți să călătoriți instantaneu de la o locație la alta, prin puterea minții voastre.
5. Poți să te îmbogățești sau să ai o viață mai bună dacă ești tânără și fizic atractivă și ai culoarea pielii "potrivită".

Există mai multe convingeri limitative în 3-D, pe care umanitatea trebuie să le abandoneze, pentru a-și atinge potențialul cel mai înalt.
Dacă nu puteți "gândi, simți, crede sau face" în afara „cutiei” limitative a celei de a treia dimensiuni, atunci nu veți putea deveni niciodată o ființa puternică, multidimensională, care este menirea și dreptul vostru dat de Creator.
Este timpul să vă eliberați de toți cei care călătoresc lângă voi dar care vă trag înapoi, prin gândirea lor perimată.
Îmi dau seama că este foarte greu și foarte provocator să te eliberezi de toate credințele enumerate, dacă toată viața (și vețile) ai crezut în ele.
Un mesaj din partea Mea, în care afirm că TOATE acestea sunt credințe false, nu va face prea mult pentru a schimba mințile recalcitrante, obtuze și profund îndoctrinate.

Vă repet cele trei adevăruri:
EU SUNT TOT CEEA CE SUNT.
EU SUNT NELIMITAT.
EU SUNT DUMNEZEU.
Renunțați (eliberați) la tot ce vă ține în loc sau vă încetinește înaintarea!
Aveti incredere in Mine căci Eu sunt Dumnezeul vostru și nu v-am creat pentru a vă pierde. 
Voi sunteți EU.
Întoarceți-vă la Mine! Eu voi avea grijă de voi, vă voi călăuzi, vă voi proteja și vă garantez că veți ajunge la destinație.
Cu toată dragostea și lumina Mea,
Tatăl Dumnezeu.

https://www.raphaelshealingspace.com.au


3 comentarii:

  1. Multumesc cu iubire infinita si recunostinta pentru "Mesajul lui Dumnezeu Tatal"!Ce exercitiu minunat ne-a trimis! Binecuvantari divine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc ,multumesc ,multumesc Mama ,Tata ,Dumnezeu,cu multa Recunostiinta .

    RăspundețiȘtergere