Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 aprilie 2018

MESAJ DE LA SANANDA.


(2 april 2018, by Per Staffan)
Traducere Const. Mihailescu

Dragi inimi, copii, prieteni și colegi, războinici ai luminii, eu sunt fratele și prietenul vostru, Sananda, conectat acum cu voi pentru a vă liniști, asigurându-vă că totul decurge într-adevăr destul de bine!
Pe măsură ce lumina pătrunde în toate lucrurile, în toate ungherele, întunericul și zgura – adică energiile întunecate – nu mai au unde să meargă, și sunt transmutate în lumină radiantă, identică precum cea a Sursei!
Aceasta este cea mai bună știre, pe care voi o așteptați, nu-i așa?
Pentru că din ce în ce mai mulți dintre voi vă dovediți a fi pregătiți să primiți încă și mai multă Lumină - colectivitatea umană a decretat acest lucru – Sursa vă va trimite, în continuare, această Lumină/informație, depășind limita stabilită inițial, limită care părea de netrecut. Dorința inimilor voastre va fi ascultată de Creator.

Dar mesajul principal, legat de lupta și determinarea voastră, este unul simplu și la obiect, dragii mei prietei, frați și surori: LUPTA S-A ÎNCHEIAT !
Durerea și nerăbdarea voastră, în așteptarea gestului salvator, se încheie aici și acum. Vi s-a reactivat capabilitatea de a crea, de a manifesta în realitatea voastră tot ceea ce vă este necesar și care slujește interesului vostru cel mai înalt. Va fi suficient să vă relaxați total și să vă lăsați purtați de sentimentul simplu și puternic al bucuriei, al certitudinii că ceea ce intuiți, ceea ce hotărâți și alegeți este comanda suficientă pentru a se manifesta în realitatea voastră. Timpul împietririi voastre s-a încheiat.

A sosit momentul când vă puteți realiza dorința inimii, de a vă ocupa mult mai mult de pasiunile și tabieturile voastre, care vă fac fericiți, nemaifiind nevoie să vă consumați timpul în „lupta pentru existență”. Aceasta nu este o invitație la lenevie ci o răsplată pentru îndelungatul vostru efort. Aveți dreptul să vă puneți de acord inima cu mintea, dorința cu realitatea palpabilă în care existați. Aceasta pentru că vi s-a redat puterea de a fi creatori.

Din ce în ce mai mulți dintre voi începeți să înțelegeți și să acceptați că sunteți ființe create din cea mai înaltă lumină și dragoste, ființe menite să ajute procesul creativ de a readuce echilibrul Gaiei la fosta sa glorie și strălucire. Făcând acest lucru, cu dăruire și totală deschidere, vă veți ajuta pe voi înșivă și vă veți asigura existența nelimitată pe un tărâm (Pământul Nou) al iubirii și abundenței. Este un gen de altruism extrem de benefic, pentru voi și pentru Mama voastră Natură.

Da, iubiților, sunteți în procesul de a vă aminti cine sunteți și că împreună nimic nu vă va mai putea opri să vă transformați planeta într-o oază plină de lumină, bogăție și de strălucire. Tot ce este în jurul vostru este binecuvântat de această reactualizare energetică.
Rețineți, o spun din nou: lupta s-a terminat! Lumina a câștigat!
Relaxați-vă în bucurie și revendicați-vă locul pe Noul Pământ.
În acest proces de reconstrucție, permiteți-mi și mie să fiu alături de voi, la modul cel mai direct.
Să încheiem împreună acestă experiență glorioasă!
Sunt întotdeauna aici pentru voi.
Rămâneți în pace și nu uitați că aveți dreptul la o bucurie autentică și justificată.
Sananda.



2 comentarii:

  1. Dimpotriva,parerea mea este ca lupta este abia la inceput!!!Si pot sa va asigur ca jidanimea,iudeo-masonii si khazarii,adica cei care conduc lumea de mii si mii de ani nu vor ceda atat de usor cum ni se spune!Ba dimpotriva...Uitati-va ce se intampla pe tot globul pamantesc,oriunde ati privi,ce inclestare teribila se desfasoara sub ochii nostri,ce razboi se duce "la vedere" dar mai ales subteran,in culise si prin cele mai abjecte,criminale,perfide si absconse mijloace,forte si forme!!!Grotescul situatiei cred ca va ajunge la apogeul nenorocirilor cat de curand,in sensul ca,dupa umila mea parere,suntem destul de aproape de dezastrul final,multilateral,global,atat de dorit de jidani,iudeo-masoni si khazari...Cu respect va spun ca nu cred deloc in ipoteza ca Lumina a invins!Nu inca,mai avem de luptat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru toti cei care se indoiesc de afirmatiile mele,cu respect le recomand sa citeasca cu foarte mare atentie cartea lui Jacques ATTALI aparuta in 2006," O Scurta Istorie a Viitorului".Vor gasi in paginile sale o previziune cat se poate de exacta a ceea ce va urma in acest secol,XXI...Adica viitorul pe care ni-l pregatesc,tuturor,jidanii,iudeo-masonii si khazarii!!!Si care arata cumplit,veti vedea...

      Ștergere