Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 aprilie 2018

Mesaj de la CONSILIU, via Ron Head.



din 3 april.2018.
Traducere Const. Mihăilescu

Vom continua să discutăm astăzi asupra subiectului nostru anterior. Ne adresăm în special celor care sunt cu adevărat interesați de subiect, adică celor cărora nu le scapă observarea schimbărilor care au loc în jurul lor și înțeleg încotro se îndreaptă lucrurile. Ei intuiesc schimbările care se anunță, ca faze etapizate ale fenomenului Ascensiunii și sunt conștienți că lumea voastră este într-o continuă schimbare . Totodată, ei sesizează și prefacerile care se produc în ființa lor, atât în plan fizic cât și în cel pur energetic.
Toate aceste percepții se amplifică și se diversifică pe măsură ce corpurile voastre devin mai conștiente de ele. 
Desigur, în acest proces, rezultatele pot fi diferite, căci fiecare dintre voi este un unicat, este un original. La aceasta se adaugă, inevitabil, alți factori precum: cei istorici, nivel de experiență, nivelul de cunoaștere, precum și gradul de determinare și de deschidere a individului pentru acumularea a noi experiențe.
Din punct de vedere istoric, ați fost programați să vă gândiți cum îi puteți converti pe alții la modul vostru de gândire, de credință.
Dacă am dreptate, atunci trebuie să fie o concepție greșită. Și, bineînțeles, am dreptate.
Deci, trebuie să o schimbăm. Acum, vă cerem să vă permiteți ca acest lucru să nu mai facă pare din prioritățile voastre. 

Vă vom arăta un concept care vă va ajuta să faceți acest lucru.
Conceptul este: „Și eu pot greși. Și el ar putea avea dreptate. Toți suntem pe o cale a învățării, chiar dacă este diferită de a altora. Fiecare dintre noi deține adevăruri universale de care, la modul conștient, poate nu are habar”
Nu ține pentru tine cunoașterea căci vecinul tău poate avea nevoie de ea, în procesul său de evoluție. Furnizându-i cunoașterea ta, informațiile tale, îl vei trezi și, cu această ocazie, o altă latură a cunoașterii poate să i se reveleze lui, parte care tu chiar aveai nevoie de ea. Nu-l exclude pe cel care are o înțelegere greșită, căci, abandonându-l, el va căuta soluții din alte surse și nu se știe dacă nu-l vei împinge să urmeze o cale care nu servește nici interesului lui cel mai înalt”

Realizăm că acestea sunt lucruri pe care mulți dintre voi începeți să le înțelegeți.
În această viață toți ați venit să faceți mai mult decât să vă dumiriți asupra conceptelor de care, cu diferite prilejuri, ați auzit dar nu ați găsit că este necesar să vă bateți capul cu ele. Acum trebuie să reveniți asupra lor și să obțineți cea mai corectă înțelegere.
Poate că pentru unii aceste acțiuni și atitudini pot părea dificile. Cu o atitudine corectă, puteți constata că, de fapt, nu este nicio dificultate. Era vorba doar de obișnuință, de educație greșită, de un mod de gândire static și anacronic.
Procedați cu dezinvoltură, fără încrâncenare și, mai ales, fără teama de eșec. Nu vă subestimați puterile. Acceptați ideea că voi sunteți cu adevărat de natură divină.
Doar permiteți să fiți ceea ce sunteți în realitate!
Fiți răbdători, încrezători și toleranți cu voi și cu ceilalți, dar nu vă justificați greșelile: acceptați dacă le-ați făcut, recunoașeți-le! Fiți buni și iertători! Și lista ar putea continua....
La baza tuturor acțiunilor voastre trebuie să stea IUBIREA. Când totul se face din iubire necondiționată, eroarea și greșeala sunt excluse.
De vreme ce știți că vă puteți schimba și că vă aflați deja în procesul schimbării, luați în considerare și faptul că puteți avea toate lucrurile pe care doriți să le aveți.
Orice schimbare dorită trebuie să înceapă cu permiterea posibilității, cu deschiderea voastră totală către acea posibilitate. Niciodată nu veți putea deveni sau obține ceva care credeți că este imposibil.
Veți deveni ceea ce doriți să deveniți doar atunci când știți că este posibil și când este mai bine pentru voi. Dacă acel ceva aduce binele pentru mai mulți, pentru colectivitate, pentru toți, cu atât mai mult, cu atât mai bine.

De asemenea, astăzi dorim să vă consolidăm credința că schimbările pe care le-ați dorit atât de fervent, pe care le solicitați de atâta vreme, se întâmplă de fapt chiar acum, la un nivel imaterial și sunt într-o continuă creștere.

Majoritatea dintre voi sunteți în contact cu mulți alții, în această comunitate care se amplifică. Unii, și nu puțini, ați auzit sau ați citit de incredibile povești de viață, în care „imposibilul” devine posibil. Credeți în asta căci nu e vorba de fabulații. Nu dați verdicte precum: „Asta e imposibil !”, „ Hai, că e prea gogonată!” 
Tot ceea ce gândiți este posibil, căci nu există nici măcar un caz în care cineva ar putea avea dreptul să spună: „la asta chiar nu există o soluție!”

Iubiților, sunteți într-un amplu proces de schimbare, de metabolizare. Nu există nici măcar o celulă din ființa voastră care să nu fie afectată. Pe măsură ce câmpul conștiinței colective crește, frecvența de vibrație se mărește și absolut nimic nu se mai poate compromite.

Experiența voastră individuală trebuie pusă la dispoziția colectivității, și asta va face ca sentimentul de separare să dispară. În acest fel, vă apropiați de înțelegerea că toți sunteți unul și că nu există posibilitatea separării, cu adevărat. 
Faceți parte din conștiința totală universală, din energia din care se produc planetele și galaxiile. 
Însă drumul către UNICUL este individual. În acțiunile și alegerile sale fiecare dintre voi poate accepta că toți și toate sunt un unicat. 
Gândește-te la celulele corpului vostru. Fiecare celulă este unică: are forma sa, rolul său, viața sa. Și totuși, toate celulele corpului formează și servesc unui TOT. Când o celulă se îmbolnăvește sau urmează un alt program, întregul corp nu se simte bine.
Unicitatea ființei tale este scopul tău, în toate existențele.Tot astfel, cel de lângă tine este unic și caută să-și păstreze originalul.
Voi toți sunteți la fel, dar nu sunteți identici, sunteți diferiți. Și nici unul dintre voi nu este mai puțin sau mai important decât altul, căci mereu s-ar compara originalele.
Esenţial! Esenţial! Fără tine, fără unicitatea ta, lumea ar fi altfel decât este.
Când te uiți în oglindă și vezi ce vedem noi, vei fi în uimire.
Permiteți-vă să fiți răbdători, dar nu uitați să vă anticipați plăcerea de a savura izbânda. 
Bucură-te de sinele tău, pe măsură ce schimbarea se manifestă în tine și te metamorfozează. 
Schimbarea înseamnă viață, blocajul (nemișcarea) înseamnă ieșirea din existență.
Primiți iubirea noastră, ființe de Lumină!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu