Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 27 aprilie 2018

Mama Gaia, via Galaxygirl

23 april. 2018.
Traducerea Const.Mihăilescu


Buna ziua dragi copii, sunt mama voastră Gaia și sunt acum împreună cu voi pentru a-mi exprima și confirma bucuria și nerăbdarea care înconjoară corpul meu fizic, stări care se generalizează. Dragilor, cât de mult vă pot iubi, chiar dacă mulți dintre voi îmi provoacă greutăți și mă consideră fără viață!!
Am călătorit împreună multă vreme și v-am lăsat să vă desfășurați experiențele, multe dintre ele neexprimând interesul vostru și al meu cel mai înalt.
Timpul răscumpărării, al reevaluării, al speranței, al reînnoirii este acum aici. Trimiteți-mi îmbrățișarea voastră și primiți-o pe a mea, căci eu sunt mama voastră Gaia. M-am dăruit și chiar m-am sacrificat pentru ca vouă să vă fie cât mai bine.
Am luptat și m-am zbătut ca să rezist pentru a vă oferi vouă, copiii mei, condiții de viață care să vă asigure perpetuarea și experiențele, oricât de năstrușnice au putut fi ele. Mi-am oferit trupul meu atât de mult; cu un pic de atenție ați putea simți îmbrățișarea mea iubitoare !? Cu adevărat tot ceea ce vă înconjoară face parte din mine, reprezintă puterea, manifestarea și protecția mea.
Cristalele din trupul meu cântă acum – le puteți auzi? Le puteți simți? Ele se activează pentru a-și face munca. Aceia dintre voi care lucrați cu Împărăția mea de Cristal, veți simți că deveniți mult mai receptivi și activi acum, deoarece aceste cristale au fost divin activate și sunt dornice să vă împărtășească și să vă ajute, să trezească omenirea și s-o îndrume în călătoriile de ascensiune și expansiune pe care le întreprinde.
Cristalele mele vă mângâie și vă alină cu vibrațiile lor iubitoare. Din profunzimea corpului meu, aceste cristale vă ajută să vă treziți și să stabiliți legături cu lumile universului. Ele sunt poarțile și senzorii mei care ajută la adaptarea și armonizarea mea cu voi și cu lumile încă necunoscute vouă.
Mulți dintre voi v-ați sacrificat viețile pentru a apăra aceste cristale, pe timpul când Atlantida era atacată.
Iubiților, poveștile acestea sunt adevărate. Lumeria și Atlantida s-au scufundat și multe au fost înghițite de apele și valurile mele adânci, căci dimensiunile au căzut, iar eu m-am tretras în estența formei mele.
Pentru sacrificiul vostru eu mă simt mândră de voi și de spiritul înălțător de care ați dat dovadă. Unii dintre voi chiar nu au vrut să părăsească acea parte din mine care se scufunda. Ce sacrificiu măreț, câtă iubire!! Mă simt încântată și vă mulțumesc !
Vă informez că topografia mea se va schimba pentru că ceea ce s-a scufundat se va ridica din nou; o analogie potrivită pentru procesul de înălțare, nu-i așa?
Căci procesul prin care corpurile voastre devin cristaline, se întâmplă și în corpul meu, care se restaurează, se remodelează și se reînnoiește. Vom fi mai frumoși, mai sănătoși și mai plini de viață decât niciodată altcândva. Ne îndrituim în această speranță, cu acest adevăr. Avem de ce ne bucura ! Avem dreptul să fim entuziaști !
Eu și voi suntem într-un program de prefaceri care deja se derulează. Rănile vor fi tratate și vindecate. Rănile mele și ale voastre. Să nu priviți cu pasivitate la aceste proces de prefaceri; fiți părțile lui active! Dar fiți și pacea. Fiți în pace.
Eu sunt mama voastră Gaia și vă cer să priviți înainte cu încredere, cu relaxare și cu determinare căci astfel veți ajuta procesul care ne apropie de finalizarea acestei etape a înălțătii noastre. Am mers și vom merge împreună.
Cu iubire Gaia.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu