Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 aprilie 2018

Lumina,vibratie,energie.....



Polydor Duta
28 martie 2018

1 . Dacă aveţi gânduri negative despre o persoană, să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei.. Când ne gândim la cineva, se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim. De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel, ne atacăm şi ne omorâm în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest lucru. Ajungem sub nivelul energetic minim necesar, cu acel om rău.

Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers.
Gândul este cel care aduce pacea şi liniştea în sufletul nostru.
Gândul este cel care atrage binele sau răul în existenţa noastră.
Toate gândurile rele emise plutesc în aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.


2. De multe ori m-am întrebat de ce alegem să venim aici?
De ce este atâta suferință pe Pământ?
Ce se întâmplă cu umanitatea și încontro ne îndreptăm?
Cine ne ajută?
Unde ne aflăm, de fapt, cu adevărat?
Sunt doar câteva întrebări pe care mi le tot pun și răspunsurile nu ezită să apară.

Pentru mine, una dintre bucuriile supreme este să ajut cât mai multe suflete să își amintească cine și ce sunt, cât de mărețe sunt și, de asemenea, să realizeze că Pământul este o planetă, din multitudinea de alte planete sau dimensiuni. unde existăm, că sufletul are bogația lui care se construiește prin sentimente și trăiri, gânduri și acțiuni.
Dacă am reușit să ajut un singur om, sunt fericit, dacă am reușit să ajut mai mulți înseamnă că mi-am atins scopul.

Dar nu mă opresc aici, atâta timp cat voi fi aici ajut și deschid noi porți spre eternitate, spre Acasă, devenind un pod de legatură.

Omul nu este atât de mic pe cât spune știința; el este o parte fizică a Marii Ființe a Spiritului ce a coborât din Lumea lui aici în planul Fizic. Este momentul să realizăm că fiecare SUFLET ARE PUTEREA să aleagă pentru el; să nu ne lăsăm manipulați de nimeni și nimic, să mergem în direcția în care simțim IUBIRE si BUCURIE PURĂ.


https://www.facebook.com/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu