Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 22 aprilie 2018

Aliații Umanității (V)


de Marshall Vian Summers
Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare)

Al doilea briefing (informare)
Omenirea se apropie de un timp foarte periculos și foarte important al dezvoltării sale. Sunteți pe punctul de a deveni o comunitate mai mare de viață inteligentă. Veți întâlni alte rase de ființe care vin în lumea voastră, încercând să-și protejeze interesele și să descopere ce oportunități ar putea să-și satisfacă. Ei nu sunt îngeri sau ființe angelice. Nu sunt nici entități spirituale. Sunt ființe care vin în lumea voastră interesate de resurse, pentru alianțe și pentru a obține un avantaj într-o lume emergentă.
Ei nu sunt răi dar nu sunt nici niște sfinți. Mulți dintre ei vă seamănă, în unele privințe.
Vin pentru prospectare sau pur și simplu împinși de nevoile lor, de colaborările lor, de convingerile lor și de obiectivele lor colective (ca rase, ca civilizații).
Acesta este un moment foarte bun pentru omenire, în ceea ce privește propria ei dezvoltare, însă omenirea nu este pregătită. Din punctul nostru de vedere, putem vedea acest lucru la o scară mai largă.
Noi nu ne implicăm în viața de zi cu zi a ființelor umane. Nu încercăm să convingem guvernele să ne prefere pentru a ne facilta stabilizarea în unele dintre zonele planetei voastre sau să ne permită accesul și exploatarea anumitor resurse ale Pământului.
Ceea ce dorim noi, în primul rând, este să vă atenționăm asupra a ceea ce petrece sau ceea ce vi se pregătește de către cei veniți cu interese proprii, în detrimentul civilizației umane sau al planetei voastre.
Față de voi, poziția noastră de observare este privilegiată.
Aceasta este rațiunea pentru care suntem aici, în proximitatea voastră, căci aceasta este misiunea care ni s-a dat. Cei nevăzuți ne-au spus că astăzi există mulți oameni care simt un disconfort ciudat, un sentiment vag de urgență, un sentiment că ceva se va întâmpla și că trebuie făcut ceva. Poate că din activitățile și experiențele voastre zilnice nu rezultă nimic care să justifice aceste sentimente profunde, această neliniște prevestitoare, pentru ceea ce ar urma să se producă. Noi putem înțelege perfect aceste trăiri deoarece, cândva, în istoria noastră, am trecut prin situații similare.

Din mica noastră alianță fac parte câteva rase de ființe inteligente, cu un nivel superior de înțelegere a ceea ce se întâmplă în acest univers. Sarcina noastră este de a asista rasele emergente în dezvoltare, deosebit de vulnerabile la influențele străine și la manipulare. 
Locul pe care-l ocupați voi acum nu este unul de care să vă jenați, este o etapă prin care toate civilizațiile au trecut sau vor trece, pe calea evoluției lor. Unele nu au ajuns la acel moment, altele se pregătesc să intre, iar altele (cum este cazul nostru) l-au depășit.
Rasele emergente sunt deosebit de vulnerabile când este vorba să înțeleagă realitățile universale și pot avea interpretări eronate, mai ales dacă sunt „ajutate” de „prieteni” interesați și manipulatori. Mai ales că semnificația și complexitatea vieții în Comunitatea Mare nu sunt de neglijat.
Cu un devotament neinteresat, noi am fost de acord să ne implicăm în pregătirea și educarea omenirii voastre pentru a evita capcanele în care unii dintre noi am căzut cândva.
În prima informare, am oferit o descriere amplă a implicării vizitatorilor în patru domenii.
Prima zonă este influența asupra oamenilor importanți aflați în poziții de putere, în guverne și în conducerea instituțiilor religioase.
A doua zonă de influență este asupra oamenilor care au  înclinații spirituale și care doresc să se deschidă spre puterile mai mari care există în univers.
A treia zonă de influență este construirea de către vizitatori a unor nuclee, unități plasate în lumea voastră în locații strategice, în apropierea centrelor populate, de unde se poate exercita influența acestora asupra Mediului Mintal (mentalul colectiv și individual).
A patra zonă de implicare se referă la programul lor de interferare cu omenirea, un program care se desfășoară deja de ceva timp.

Înțelegem cât de îngrijorătoare ar putea fi această veste și, poate, cât de dezamăgitoare ar putea fi pentru mulți oameni care au avut mari speranțe și așteptări ca vizitatorii de dincolo să aducă binecuvântări și beneficii umanității. Este natural să presupunem și să ne așteptăm la aceste lucruri, dar comunitatea mai mare în care apare omenirea este un mediu dificil și competitiv, în special în zonele universului unde multe rase diferite concurează între ele și interacționează în diferite feliri, inclusiv prin relații comerciale. 

Și zona în care se află lumea voastră este o astfel de zonă. Acest adevăr poate părea incredibil pentru voi, care ați crezut mereu că sunteți fie singuri fie, într-un areal izolat al universului, spațiul din jurul vostru fiind gol și lipsit de viață. Acum trebuie să vă obișnuți cu ideea că într-adevăr vă aflați într-o parte locuită a universului, unde de multă vreme există interacțiuni, legături comerciale, culturale de tradiție etc. De fapt aveți un mare avantaj căci ființați într-o vastă zonă în care trăiesc multe lumi de o mare diversitate: biologică, culturală, intelectuală, conceptuală etc. Sunt multe alte zone ale univesului unde domnește monotonia, inchistarea, lipsa de perspectivă.
Pe de altă parte, acest plasament reprezintă și o mare tentație căci multe civilizații, care și-au epuizat rezervele, ori nu le-au avut de la început, doresc bogățiile sau însușirile voastre native pentru a-și asigura continuitatea sau ameliorarea ca specie (
nota C.M.: în special în ceea ce privește procrearea și hrana energetică).
Pentru aceasta, ei nu caută să vă distrugă ci să vă adapteze la posibilitățile lor de utilizare. Este logic și normal ca un asemenea plan să înceapă cu dovezi de loialitate și alianțe, prin care să vă câștige încrederea, acceptarea și supunerea. Ei vor ca activitățile și comportamentul vostru să servească intereselor lor ca specie și civilizație.
Sunteți în curs de dezvoltare într-un set matur și complicat de circumstanțe. Dar nu vă puteți comporta ca niște copii mici crezând că „cei mari” vă vor acorda dispense, vă vor trata cu bunăvoință și răbdare ca să „creșteți mari”. Trebuie să vă bazați în primul rând pe voi, pe abilitățile și însușirile voastre native de specie cu suflet și cu spirit.
Cât de repede, trebuie să deveniți înțelepți și pricepuți, și aceasta v-o spunem bazându-ne pe istoria noastră dificilă, căci și noi a trebuit să ne trezim repede și să devenim înțelepți și pricepuți.
Umanitatea va trebui să învețe despre căile, facilitățile și cerințele Marii Comunități, dar și despre complexitățile și complicațiile interacțiunii dintre rase, despre complexitatea comerțului și despre manipularea subtilă a asociațiilor și alianțelor care se stabilesc între lumi.
Este o perioadă dificilă, dar importantă pentru omenire, un timp de mare promisiune, dacă se face o pregătire corespunzătoare și la obiect.

Observăm activitățile vizitatorilor, care sunt amplificate și se diversifică permanent. 
În fiecare an apar tot mai multe implicări ale acestora în viața și gândirea voastră. Ei vin din afară, din lumi necunoscute vouă. Ei aduc provizii și trehnologii tot mai sofisticate, cu care își împlementează planurile și-și măresc implicarea pe Pământ și în civilizația umană, în marea majoroitate a cazurilor, fără ca voi să aveți habar. Programul lor este de lungă durată.
Ei instalează stații de comunicare în multe locuri din sistemul vostru. [nota C.M.: de curând, dintr-o regresie hipnotică realizată de Lucio Carsi, am aflat că pe partea nevăzută a Lunii există cca 150 de baze (laboratoare) extraterestre de cercetare a speciei umane și a Pământului, în care se perfecționează sistemele de implantare a umainilor, de influențare de la distanță, la nivel subliminal, a creierului pământenilor și de cercetare a bogățiilor planetei, toate în vederea apropierii de rasa umană și de utilizare a resurselor naturale în proproiul lor interes. Acum s-a elucidat și enigma rotirii oarecum neobișnuite a Lunii, astfel ca de pe Pământ să rămână permanent o față nevăzută a acestui satelit artificial. Scopul este ca pământenii să nu vadă ce se întâmplă pe fața nevăzută a Lunii. Principalii conducători politici, economici și ai cultelor cunosc ce se întâmplă pe Lună și pe alte planete, cunoștințele lor fiind căpătate ca preț al trădării intereselor vitale ale rasei umane].
Ei patrulează spațiul aerian al Pământului, pentru a contracara ori distruge tot ce le-ar putea conturba activitățile.
Ei încearcă să stabilească controlul nu numai asupra lumii voastre, ci și asupra zonei din jurul lumii voastre. Aceasta deoarece în această largă zonă, există forțe concurente. Fiecare reprezintă alianța mai multor rase.

Acum, să abordăm ultima din cele patru domenii despre care am vorbit în primul nostru discurs (prima informare).
Ne referim la activitatea îndelungată a vizitatorilor de a efectua încrucișări cu specia umană. Vom face mai întâi un un scurt istoric al acestei preocupări.
Cu mii de ani în urmă, în timpul vostru, mai multe rase extraterestre au venit pe planeta voastră pentru a efectua experiențe de inginerie genetică pentru a modifica ființa umană atât prin creșterea inteligenței (ceea ce era și în avantajul umanilor) cât și prin modificarea unor caracteristici native, pentru a-i face mai docili, mai ascultători și mai adaptați muncilor brute. În timp, extrateriștrii au obținut mâna de lucru de care aveau nevoie, fără a mai fi necesar să aducă executanți din alte locuri ale universului. Așa se explică saltul la "Omul modern", rămas pentru știința voastră o enigmă.
Programul de cercetare care se desfășoară acum asupra geneticii umane nu mai este același ca în acele vremuri îndepărtate și nu mai urmărește aceleași scopuri.
Scopurile actuale ale cercetărilor sunt următoarele:
-) stimularea unor comportamente prin care ființele umane să producă energie negativă cât mai multă și calitativ superioară pentru nevoile de consum ale raselor extraterestre, care trăiesc pe frecvențe de vibrație negativă (nota C.M.: reptilieni, insectoizi, draconieni, grii, roboți, ori hibridizări ale acestora. De menționat că energia umană negativă este utlizată și ca material de construcție pentru diferite scopuri, cum ar fi fabricarea de nave spațiale, în plan energetic. Suferința, ura, necinstea, corupția, războaiele, foametea, bolile, majoritatea induse, etc  sunt procedee generatoare de energie negativă, și sunt distructive pentru ființa umană care se îmbolnăvește, are un comportament antisocial; adică sunt căi de dezumanizare)
-) crearea de hibrizi între umani și rase extraterestre pentru ca până la urmă corpurile umane să reprezinte cât mai mult caracteristicile raselor vizitatoare și să reprezinte interesele acestora pe Pământ. Acești hibrizi vor fi perfect adaptați condițiilor de pe planeta voastră. În acest mod, rasele interesate în aceste cercetări vor să reușescă perpetuarea rasei lor pe această planetă și să fie acceptate printr-o înrudire de sânge cu pământenii originali.

În prezent, vizitatorii voștri nu pot trăi pe suprafața lumii voastre, deloc sau foarte puțin. Din acest motiv, ei trebuie să caute un adăpost subteran, unde-și crează mediul necesar, sau rămân la bordul navelor lor spațiale, nave pe care le ascund adesea în mările și oceanele lumii.
Ei doresc să se intersecteze cu omenirea pentru a-și proteja interesele aici, și acestea se referă în special la resursele planetei și la puterea de creație energetică a umnailor.
Ei au lucratat pentru crearea unor credințe religioase de-a lungul generațiilor, fiind implicați într-un program de încrucișare, care în ultimii douăzeci de ani a luat o mare amploare.
Așa cum am mai menționat, în primul rând
vizitatorii doresc să creeze o ființă cu caracteristici umane care să poată trăi în lumea voastră, dar care să fie legată de ei, ființă care va avea un set mai mare de sensibilități și abilități.
Al doilea scop al acestui program este acela de a influența pe toți aceia pe care îi întâlnesc și de a încuraja oamenii în realizarea angajamentului lor. 
Vizitatorii doresc și au nevoie de asistență umană. Acest lucru le asigură promovarea programului lor în toate privințele. În sinea lor, ei vă consideră valoroși, dar, cu toate acestea, nu vă consideră egalii lor. Cel puțin așa sunteți percepuți.
Astfel, în toți cei pe care îi vor întâlni, în toți cei pe care îi vor lua, vizitatorii vor căuta să conserve sentimentul superiorității lor.
Vizitatorii le vor spune tuturor celor cu care întră în contact că sunt aici pentru binele pământenilor, asigurându-i că nu trebuie să se teamă, căci ei sunt aici în calitate de prieteni, de frați și de neamuri îndepărtate. 
Cu cei mai receptivi și coruptibili, vor încerca să stabilească alianțe – sentimentul că au un scop comun și chiar o identitate comună, un destin comun, așa cum am mai spus. 

Pentru elaborarea programului lor,
vizitatorii au studiat foarte mult fiziologia și psihologia umană și vor ști cum să profite de dorințele și aspirațiile rasei umane, cum ar fi pacea și ordinea, frumusețea și liniștea .
Acestea le vor fi promise și inițial oferite parțial, crescând încrederea oamenilor în ei. În situații în care nu se impun precauțiuni, se va opera fără prea multe menajamente, pur și simplu după cum este necesar.
Aici trebuie înțeles că
vizitatorii nu vor să piardă lumea (căci și-ar pierde resursele) ci vor s-o exploateze cât mai eficient, având totuși un control asupra numărului populațiilor umane și nivelului ei de inteligență.
Din păcate, este mereu probat adevărul că în Marea Comunitate, adevărata Înțelepciune și adevărată cunoaștere sunt la fel de rare în univers, așa cum trebuie să pară și în lumea voastră.
Este firesc să sperăm și să ne așteptăm ca alte rase să se ridice dincolo de înșelăciune, interese egoiste, concurență și conflicte.
Dar, din păcate, acum nu este cazul.
Rețineți ideea că o tehnologie înaltă nu este de loc garanția unui caracter înalt, unui spirit avansat.

(va urma)


http://alliesofhumanity.org/human-freedom/


Un comentariu:

  1. Interesanta abordare ,mai ales ca vine in intampinarea propriilor convingeri , intarindu-le.
    E absurd sa fim atat de limitati ,incat sa ne imaginam ca suntem singuri in univers , dar e derutant faptul ca ,desi se cunosc o multime de lucruri despre viata extraterestra , sunt clasificate ca strict secrete . De ce ? Daca as spune ca pot comunica telepatic cu alte entitati ,as fi considerata fie nebuna ,fie periculoasa - dar totul e ipotetic ,nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere