Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 martie 2018

UN MESAJ CIUDAT

Un mesaj vocal: Legătura între avionului MH370, moartea lui Hawking și prezența extratereștrilor pe Terra

 0
Un mesaj vocal ciudat, transmis utilizatorilor de Twitter, ridică numeroase semne de întrebare. Mesajul vocal este un comunicat, prin care se face legătura între dispariția misterioasă a avionului MH370, Stephen Hawking și prezența unor entități extraterestre pe Terra.
Într-un articol, apărut în ziarul britanic Express, este făcut public un mesaj bizar, care ridică numeroase semne de întrebare.
Mesajul vocal ciudat a apărut în urmă cu o săptămână și a fost transmis pe rețeaua de socializare Twitter. Acesta a fost înregistrat în alfabetul fonetic al NATO, care folosit în transmisiile telefonice și radiotelefonice, prin care se asociază un cuvânt unic fiecărei litere din alfabetul limbii engleze și fiecărei cifre de la 0 la 9.

Mesajul ciudat

Acesta a fost tradus și rezultatul este sub forma: “S Danger SOS it is dire for you to evacuate be caution they are not human 042933964230 SOS Danger SOS.”, adică ” S Pericol SOS este indicat pentru tine să evacuezi, fii foarte atent pentru că ei nu sunt umani 042933964230 SOS Pericol SOS”.
La numai câteva zile după ce acest mesaj bizar a apărut pe Twitter, o altă versiune a sa, mult mai lungă a fost semnalată de alți utilizatori de Twiiter. Ei susțin că s-au trezit cu mesajul vocal în căsuța de mesaje.
Versiunea extinsă spune: „Acesta nu este un test, nu este o glumă. În ultimii ani am dorit să trimitem un mesaj vocal automat oamenilor care înțeleg și nu se tem. Un mesaj la un moment dat va face pe mulţi să ştie adevărul. Adevărul este că alte ființe biologice (presupuse extraterestre) au parcurs creația și susțin viața. Dar, pe măsură ce haosul vine pe planeta voastră, trebuie să ne arătăm să dovedim că există modalități diferite de a păstra pacea. Mulți nu sunt de acord cu ceea ce spunem, astfel ei doresc că ne vâneze (omoare). Ne vom face cunoscuți în cele mai bune condiții. Goliți spațiul aerian pentru a nu exista evenimente (consecințe).”

Teorii cu privire la acest mesaj ciudat

Cei care au analizat acest mesaj ciudat susțin că este vorba despre un indiciu clar cu privire la dispariția avionului MH370. Se spune că există anumite coordonate codate în acest mesaj. Acestea indică un loc din Africa, unde se speculează că avionul în cauză s-ar fi prăbușit.
Un alt aspect ciudat este că acest mesaj dubios ar indica prezența unor entități biologice sau extraterestre pe Terra. Ideea nu este una nouă, pentru că celebrul fizician Stephen Hawking susținea că vremea în care extratereștrii vor prelua controlul nu este departe. Această declarație a făcut-o cu câteva luni înainte să moară.
Stephen Hawking 934474 - Un mesaj vocal: Legătura între avionului MH370, moartea lui Hawking și prezența extratereștrilor pe Terra
În consecință, mesajul ciudat pare să fie imposibil de înțeles pe deplin și din acest motiv se nasc numeroase teorii controversate. Nu se poate spune cu exactitate cine l-a înregistrat și nici cum a ajuns el în căsuța vocală a unor abonați de pe Twitter. Misterul continuă să existe în jurul acestui mesaj de-a dreptul ciudat.
https://www.efemeride.ro/un-mesaj-vocal-legatura-intre-avionului-mh370-moartea-lui-hawking-si-prezenta-extraterestrilor-pe-terra  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu