Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 1 martie 2018

Jared Rand – Un alt insider al Programului Spațial Secret ne dezvăluie tehnologii din altă lume  Până în prezent, am fost deja familiarizați cu dezvăluitori ai Programului Spațial Secret (PSS)precum Cobra, Corey Goode, etc. Iată că pe zi ce trece tot mai des apar noi dezvăluitori, care prin informațiile uimitoare ce ni le expun ne cutremură la intensitate maximă cunoștințele și convingerile noastre despre existență și legile care o guvernează. Acum, este adevărat că mulți dintre cititori vor fi poate sceptici de existența acestor tehnologii, până când nu ni se vor prezenta dovezi clare despre aceste lucruri. Dar în același timp ni s-a dezvăluit faptul că cel puțin 5.000 de patente de invenții au fost sustrase și puse sub pază, de-a lungul ultimei sute de ani cel puțin, de către Illuminati, pentru a nu fi cunoscute de publicul larg și a fi folosite în Programele Negre și în PSS. De asemenea trebuie să avem în vedere că membri ai unor civilizații extraterestre lucrează cu facțiuni negative ale militarilor și cercetătorilor în baze subterane secrete, adânci, și probabil că acolo s-au și dezvoltat astfel de tehnologii.
Important este să fim totuși conștienți că ele pot exista, sunt utilizate în Programele Negre și cele spațiale, să rămânem cu mintea deschisă și cu speranța că în curând se vor dezvălui și vor fi implementate în viața civilă a planetei pentru a eradica toate problemele cu care ne confruntăm în prezent.
Următoarele informații ale lui Jared Rand, au fost dezvăluite din noiembrie 2017 până în ianuarie 2018, la un post radio pe internet, aici: http://www.iqdcalls.com/rand.html

      Tehnologii din altă lume descrise de Jared Rand

Mai multe tehnologii au fost ascunse în mod secret de către anumiți extratereștri împreună cu grupuri selectate de pe pământ, de-a lungul deceniilor. Ca parte a unei echipe de cercetare, Jared Rand susține că a testat și verificat eficiența tuturor tehnologiilor ce vor fi descrise mai jos. Imediat ce situația economică și politică va fi reorientată pentru a favoriza întreaga populație mondială, în loc de doar o "elită", aceste invenții vor fi distribuite pe planetă (printr-o tranziție lentă, pentru a permite adaptarea) și se va planifica, că fiecare țară le va gestiona, independent de orice autoritate centrală.

      Paturi medicale
Structuri în care oamenii se așează timp de câteva minute, cad într-un somn profund și trec printr-un proces de atomizare fără durere pentru vindecarea corpului, recrearea unei părți lipsă a corpului și / sau întinerire completă (chiar inversând decenii). Gestionat de profesioniști instruiți în domeniul sănătății, dispozitivul identifică ADN-ul și scanează corpul pentru a detecta imperfecțiuni, apoi utilizează tehnologia cu plasmă și tahioni, cu o inteligență artificială, AI / computer controlabil, pentru a trata după dorința persoanei. Organismul este reînnoit, dar mintea rămâne neschimbată (memorie, cunoaștere, înțelepciune, calități etc.).

După sesiune, vor fi furnizate informații detaliate pentru întreținerea sănătății, cum ar fi naturopatia, ayurveda, homeopatia etc. Acest lucru nu va fi oferit în spitalele alopate, ci în alte clinici numite special. Construcția acestor dispozitive pentru public trebuie protejată împotriva intruziunilor politice și a altor forțe lacome, cum sunt corporațiile farmaceutice. Planul este să fie tratate mai întâi persoanele care suferă de cele mai grave probleme, dar în cele din urmă, să fie oferită fiecărei gospodării, câte un astfel de dispozitiv. Acest dispozitiv nu va înlocui serviciile de îngrijire a sănătății, deoarece unele accidente, de exemplu, vor necesita alte abordări de vindecare.

  Notă blogger : Vreau să specific că deja există o formă aproximativă a acestor tehnologii, deja. Amintesc de tehnologia magnetică, printr-un aparat electronic cu mai multe programe, ce generează niște curenți care trec prin niște bobine dintr-o saltea, care la rândul lor generează un câmp magnetic pulsatoriu la fel cu cel al Pământului de 7,83Hz. Apoi tehnologia plasmei a d-lui Keshe sau procedurile informaționale ale d-lui ing. George Cohal, care prin aparatura creată de dânsul se generează niște frecvențe care vindecă celulele corpului în foarte scurt timp, terapia cu lumină, aici:http://www.connectherapy.ro/terapii/terapia-cu-lumina . 


Alte dispozitive românești aici: https://www.aimgroup.ro/

    Tablete de întinerire
Două pastile specifice reînnoiesc pe cineva în 24 de ore.

    Camere de resuscitare
Camerele vor fi disponibile pentru a readuce la viață și sănătate pe oricine după câteva ore (nu zile) de la moartea lor. Aceasta se pretinde a fi o invenție foarte străveche din afara lumii noastre, folosită de extratereștrii prezentați în filmul "SG1".

    Replicatoare
Similare cu dimensiunile unui cuptor mic, replicatoarele funcționează pe plasmă pe care o transformă în orice material: alimente, haine, diverse obiecte (fiecare replicator este specializat într-un singur tip de obiect). O bancă mare de date computerizată va permite utilizatorului să aleagă un element, iar dacă elementul necesită ajustarea corpului, dispozitivul va scana utilizatorul pentru a-i identifica dimensiunea, apoi va produce articolul în câteva secunde. Orice rețetă poate fi produsă și se spune că alimentele arată și au gus la fel de bun ca alimentele reale, dar nu vor necesita agricultură sau uciderea animalelor. Mai mult, nu se vor genera deșeuri deoarece resturile pot fi reciclate în replicator, deoarece acesta poate transforma orice materie în orice altă materie.

Versiunile inițiale ale replicatoarelor sunt imprimantele 3D din prezent. Au fost construite câteva versiuni avansate. De exemplu, în China, un replicator a construit deja mai multe case (de câte 200 de metri pătrați fiecare) în 24 de ore (voi publica curând un articol cu această tehnologie, n.b.). Implicațiile producției de alimente sunt foarte importante: după implementarea mondială a acestei tehnologii, nu va mai fi nevoie de utilizarea extensivă a terenurilor pentru agricultură și creșterea animalelor, prin urmare nici o dependență de vreme și climă și nu în ultimul rând, lipsa de alimente oriunde în lume (Africa de exemplu). Cu toate acestea, grădinăritul și agricultura la scară mică vor fi în continuare disponibile pentru persoanele care se bucură de aceste activități și pentru cei care preferă alimentele tradiționale.

   Notă blogger Tehnologia spațială a Fundației Keshe dezvoltă un astfel de dispozitiv. În teoria funcționării tehnologiei plasmei există faptul că din plasmă poți crea orice materie dorești, ori în spațiu fiind, poți crea hrana echipajului unei nave, astfel că nu mai trebuie să cari tone de alimente de pe Pământ.

     Vehicule de teleportare
În ceea ce privește transportul la fața locului, "scuterele" cu două locuri "futuriste" sunt realizate dintr-un material nou numit "plex", similar cu plexiglasul; acestea pot teleporta 2 persoane oriunde pe planetă în maxim 15 minute și în locuri îndepărtate în afara lumii noastre în câteva minute. Asta înseamnă că putem merge din America de Nord în Europa pentru cină și să venim înapoi pe seară. De fapt, funcționarea este descrisă ca fiind "anti-gravitație", "sărituri prin timp" și "dispozitivul nu se mișcă, ci spațiul este cel care se mișcă". O placă holografică cu hartă permite utilizatorilor să programeze destinația. Aceasta nu creează poluare și este complet protejată împotriva accidentelor. Aceste vehicule, precum și autobuze similare, au fost construite începând cu 2010 și așteaptă acum într-o instalație din sud-est să fie trimise pe piață. Dar pentru cei care încă mai doresc mașini tradiționale, acestea vor fi de asemenea disponibile. Acest lucru va oferi o reducere drastică a poluării. De asemenea, există planuri de a coloniza alte planete, implicând imigrația în masă pe alte planete și prin urmare, să înceteze suprapopularea Pământului.

    Curățarea mediului
Există o abordare "uimitoare" care curăță rapid căile navigabile, inclusiv oceanele, precum și solul și prin urmare plantele, etc. Un microb în vârstă de 600 de milioane de ani fermentat în mod corespunzător, are capacitatea de a curăța orice deversare de petrol; după curățare, se epuizează și lasă în urmă numai azot și oxigen.

   Cutii generatoare de energie electrică
Dispozitivele energetice bazate pe energia liberă, în mărimea unui mic umidificator, pot alimenta o casă întreagă nonstop. Încă de câțiva ani, există un depozit de 3.000 de metri pătrați plin de acestea, așteptând să fie eliberate de îndată ce forțele economice opuse sunt îndepărtate (deja există dispozitivele cu plasmă a d-lui Keshe, generatorul QEG de 15 KW pe care l-am publicat în blog și am trimis documentația de construcție a lui multor cititori, n.b.).

    Centre de învățare
Mentorii sunt instruiți deja pentru a învăța populația adevărata istorie a lumii și a omenirii, inclusiv toate atrocitățile, astfel încât să nu se mai întâmple niciodată. În acest scop, sunt înființate centre de învățare în toată SUA, fiecare având o bază de date vastă.

    Dragilor, după cum ,,se simte în aer” ne așteaptă foarte curând vremuri cu adevărat de trăit pe planetă. Eu cred că aceste tehnologii există și așa cum ne spunea și Corey Goode, după Dezvăluire toate se vor aplica în toate sectoarele vieții civile și totul va fi revoluționat. Apoi, după ce bolile, foametea și lipsurile vor fi înlăturate definitiv de pe acestă planetă, o altfel de abordare a vieții și evoluției spirituale o vor face oamenii, astfel încât în vreo 10-20 de ani de acum civilizația umană să facă un salt evolutiv cât în mii de ani din vechile ere.
  Doamne ajută să se întâmple cât mai repede!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu