Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 martie 2018

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA GALACTICĂ


10 martie 2018; channeler Blossom Goodchild)
Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Salut prietenii mei. Ei bine, din nou, internetul este populat cu discuții despre EVENIMENTUL care s-ar produce în curând. Ultima conversație cu voi s-a răspândit la scară largă și multă lume este interesată să afle continuarea.
Vă voi ține la curent cu felul în care decurge această comunicare .
Fed. Gal.: Salutări fiecăruia și tuturor celor de pe Pământ. Suntem foarte conștienți de starea de entuziasm pe care o provoacă discuția și apropierea "Evenimentului" și noi apreciem că ăsta este un lucru bun. Menținerea vibrațiilor voastre și ale planetei la un nivel cât mai înalt este unul dintre scopurile noastre, din ultima vreme.
Blossom: Am o întrebare, dacă îmi permiteți. Unii spun că atunci când se va produce EVENIMENTUL multe suflete vor fi luate la bordul navelor voastre. În special acele ființe care au nevoie de tratament și de vindecarea diferitelor afecțiuni și suferințe, după care vor fi readuse pe Pământ, ceea ce va însemna un aport la creșterea vibrației generale a sistemului planetar. Alte surse susțin că acele suflete vor fi duse în alte locuri trecând printr-o stare de amnezie temporară. Care-i treaba cu această poveste și care este rolul vostru în context?
F.G.: În primul rând, vă anunțăm că nu va fi vorba de niciun transfer de ființe în alt „loc”. În fapt, prin creșterea nivelului vostru de vibrație, veți ascensiona în altă dimensiune, în altă realitate. Așa că, dacă unii dintre voi vor fi invitați pe navele noastre pentru vindecare și cunoaștere, asta nu ar trebui să sperie pe nimeni. Nimeni nu vă va transporta în alt loc. Așa că nu cred că are rost și sens să vă induceți scenarii care nu se vor produce.
Cu toate acestea, după EVENIMENT va exista ... în / pe ... Pământ o schimbare substanțială care va fi consecința ridicării frecvenței generale de vibrație. Practic, veți constata că veți fi într-o altă realitatre, mult mai favorabilă vieții și gândirii fiecărei ființe care a ascensionat. Da, va fi, dacă vreți, un fel de „spălare” care trebuie înțeleasă ca o curațare, o purificare și o amplificare a percepțiilor.(
nota C.M.: deși nu vom pleca nicăieri, vom fi în altă realitate).
Blossom: Deci, se va întâmpla?
F.G.: Într-adevăr. Cu toate acestea, în acea schimbare totul este același ... dar simțit și văzut diferit. Odată ce ceața se va fi stabilizat ... lucrurile vor apărea a fi diferite și totuși, ele vor fi cumva aceleași. Sinele sufletului va fi foarte diferit și, prin urmare, lucrurile vor fi „văzute ” prin altă Lumină.
Nu putem preciza exact ce reacții veți ava căci determinant va fi nivelul de vibrație de la care a plecat fiecare, de cunoașterea acumulată până atunci, de credințe și convingeri etc. Fiecare suflet are o vibrație particulară, care-l caracterizează.
Totuși, în general și... fără îndoială ... fără îndoială ... nu va exista nici un suflet care să nu aibă o înțelegere clară a fenomenului.
Deci, nu va avea loc numai o schimbare interioară ci și una exterioară.
Amintiți-vă că despre aceste lucruri am discutat destul de mult în conversațiile anterioare.. . de-a lungul anilor.

Blossom: Îmi pare rău că, totuși, asta mă face puțin sceptică sau neliniștită. Știu că într-o zi se va întâmpla, dar nu sunt edificată asupra momentului și a stărilor pe care le voi trăi. Oricum, e vorba de ceva foarte special și aproape unic.
F.G.: De asta suntem conștienți, Blossom. Totuși, așa cum ai spus ...ACEA ZI va veni, cu siguranță, și ea se apropie rapid.
Blossom: Eu nu pierd din vedere faptul că "rapid" este un cuvânt sinonim cu "în curând". Nu vreau să fiu însă un Toma necredinciosul ... numai că această „precizare” fost utilizată de multe ori! Te rog continua.
F.G.: Va exista un fel de banner, de afișaj care nu va putea fi neglijat, trecut cu vedrea.
Blossom: Cât timp va persista?
F.G.: Zile.
Blossom: Whah! Credeam că va fi cel mult câteva ore.
F.G.: Afișajul va fi intermitent astfel ca să suscite cât mai mult interes. Este important să știți că ENERGIA pe care o aduce va fi recepționată la diferite niveluri ... datorită nivelurilor diferite la care se află ființele umane. Se va ține cont de plaja de vibrație acoperită de umani, la nivel interior.
Aici trebuie avut în vedere și rolul selectiv al vibrațiilor transmise. Nu toată lumea va suporta nivelul și amplitudinea acestor adevărate valuri energetice, care vor avea impact asupra ființelor, astfel că unii vor lua decizia să părăsească planeta, pentru a ieși din acel câmp insuportabil pentru ei.

Blossom: Vor fi mulți în această situație sau doar câțiva?
F.G.: Nu putem spune ... pentru că va fi o decizie de moment din partea fiecărui individ, cu privire la a rămâne sau a pleca.
Blossom: Sunt convinsă că cei mai mulți vor decide să rămână, doar de asta au așteptat atât de multă vreme ca EVENIMENTUL să se producă. Cum să alegi să fugi de ceea ce ai așteptat o viață, ori mai multe?!
F.G.: Blossom, ține cont că la acel moment, nu toate ființele umane vor fi „trezite”, nu toți vor fi atins nivelul de conștiință necesar. Vor fi, probabil, destui care vor fi luați prin surprindere, căci niciodată până atunci nu se vor fi confruntat cu această realitate care să-i trezească; asta pentru că au refuzat s-o creadă, nu că ea nu ar fi existat. Așa că vor fi destui care se vor „speria de moarte” și-și vor căuta acel loc (dimensiune) care să le asigure continuarea „somnului”; până când vor decide că au dormit suficient.
Blossom: Struth ... asta e un pic cam dur!
F.G.: Chiar deloc, "trecerea” lor nu va fi severă. Ea va fi suficient de blândă căci această trecere va fi făcută cu multă iubire.
Mulți s-au înscris pentru a-și desfășura activitatea după eveniment și, așa cum știi, Blossom, au fost pregătiți cu răbdare pentru această activitate, altfel n-ar fi venit ca să fie prezenți în acest moment al producerii Evenimentului.
Marea majoritate a sufletelor care au venit pe Pământ, în această viață, încă nu sunt conștiente de programul cu care au venit și, din această cauză, se simt acum neajutorate și fără speranță. Mulți sunt convinși că au venit cu un scop anume, dar, deocamdată, nu l-au aflat (nu și l-au amintit)
DUPĂ ACEST EVENIMENT ... SE VA FACE LUMINĂ, TOȚI VOR ȘTI PENTRU CE AU ALES SĂ VINĂ ÎN ACEASTĂ VIAȚĂ AICI.
Lumina pe care o vor purta în ei îi va ajuta să fie identificați, recunoscuți și cooptați în activitatea pentru care au ales să vină.
Toate sufletele rămase pe planetă vor fi pe deplin edificate asupra a ceea ce au ales să facă.
Blossom: Am o întrebare care tocmai a apărut în capul meu: în desfășurarea programului legat de Eveniment este implicat și Iisus, așa cum este prevăzut și în scripturi?
F.G.: Absolut, DA.
Blossom: Știți cumva și în ce mod se va implica?
F.G.: În sensul că energia sa va face parte din această acțiune.
Multe suflete vor fi acolo pentru a-i vedea manifestarea.
NICIODATĂ ACEASTA LOCALIZARE NU S-A PRECIZAT; deși a fost un subiect predilec de eoni ... asupra lui planează încă incertitudinea (la nivelul nostru de cunoaștere, desigur).
Blossom: Am atât de multe întrebări că nu știu de unde să încep. Va fi cu siguranță un interval de întuneric?
F.G.: Nu putem face precizări! Există o posibilitate foarte mare pentru acest lucru. Totuși ... nu va fi / nu poate fi ... de tipul "înfricoșător".
Amintiți-vă ...că la baza acestui EVENIMENT va sta exclusiv IUBIREA.
Prin urmare, dacă "puterea" ar decide să se treacă prin așa ceva, pentru o scurtă perioadă (ore sau, cel mult câteva zile), cu siguranță ființele nu vor 
avea trăiri de spaimă, de nesiguranță. Toți vor avea sentimentul că sunt în protecția divină. Sigur este că în acele momente lumea nu va mai căuta să afle știri pe internet, nimeni nu va mai fi interesat de piețele bursiere, de sisteme financiare căci totul se va petrece cu o înțelegere interioară deplină.

Oamenii se vor recunoaște ca fiind ceea ce sunt cu adevărat, fără masca minciunii, a prefăcătoriei, a disimulării.
Ființele se vor apropia unele de altele cu încredere, cu iubire și respect reciproc, cu deschidere sinceră și neprefăcută.
Cel mai important va fi că toți vă veți modifica preferințele, intențiile.
IUBIREA va domina totul.
Lucrurile care cândva erau o necesitate vor fi considerate banalități. O puternică și de nestăvilit efuziune va cuprinde lumea voastră. Veți constata, de asemenea, că veți căpăta abilități nebănuite, puteri deosebite de manifestare și la baza tuturor va sta numai IUBIREA. Uneori, chiar vă veți amuza de ceea ce veți constata că puteți face.

Blossom: Tocmai mi-am amintit că nu am vorbit despre cei care vor ajunge pe unele nave spațiale, pentru vindecare și recuperare. De asta, ce ziceți?
F.G.: Despre acest lucru am spune că va fi posibil, în funcție de nivelul de necesitate și de oportunitatea „terapiilor.”
Blossom: Ce alte planuri posibile există?
F.G.: Cu siguranță, asocierea lumilor!
Ființele din alte "locuri" vor putea fi vizitate, tot așa cum ele vor putea vizita Pământul. Dar nu numai călătorii de agrement dar și schimburi de experiență, de tehnologie, de cunoaștere a obiceiurilor etc.

Blossom: Vor exista nave pe cer, în timpul evenimentului?
F.G.: Nu. După.
Puterea acestui eveniment este prea mare pentru ca orice ambarcațiune să nu fie tentată să ia contact cu lumea voastră.

Blossom: Totul va putea fi obsevat din orice țară ? 
F.G.: Da, în principiu, da.
Blossom: Ce vor face flotilele noastre de avioane, în această perioadă, nu vor fi ele lansate în văzduh? În mod obișnuit, în fiecare moment, multe avioane survolează cerul. 
F.G.: Vor fi inactivate și nu vor mai putea decola; vor rămâne la sol. Acțiunea va fi de natură electrică. Electricienii vor fi foarte nedumeriți când vor constata  că totul este în regulă, dar nimic nu poate fi pus în funcțiune. Acesta va fi un semn că SHOW-ul stă să înceapă, e iminent!
Blossom: La ce alte semne preliminare trebuie să ne așteptăm?
F.G.: În interior, la nivel personal, inima fiecărei ființe va simți că ceva deosebit stă să înceapă. ENERGIA va fi suficient de puternică pentru ca fiecare s-o conștientizeze.
Mulți vor crede că se confruntă cu începutul unui atac de cord. Nu va fi așa ... doar senzația asta va putea fi. E bine ca lumea să cunoască despre această posibilitate pentru ca să nu intre în panică.

Blossom: Va putea fi o sperietură zdravănă pentru unii? 
F.G.:Pentru unii, da; căci ei vor crede că lumea se sfârșește.
Departe de așa ceva, dragi suflete. Va fi doar vorba despre un nou început. Cei care vor trece prin manifestările acestui EVENIMENT se pot considera privilegiați. Va fi atât de interesant!!

Blossom: Știu că suntem aproape de sfârșitul acestei interesante conversații; încă un lucru: este apropierea acestui EVENIMENT motivul pentru care mulți se simt atât de disperați, deci ... Ce .... ? Multe lacrimi, mulți sunt gata să renunțe și „să se întoarcă acasă”. Cu siguranță ar trebui să simțim contrariul, pentru că se apropie acest crucial Eveniment, nu ?!
F.G.: Ultimele încercări sunt eliberate pentru a vă fortifica. Amintiți-vă, că voi produceți energia pentru întregul ... nu numai pentru voi. Unele situații reprezintă acțiuni de  curățare a angajamentelor nemiloase din sufletele pierdute și slăbite.
TOATE vor veni în interesul vostru cel mai înalt.
Suntem conștienți că nu am epuizat subiectul, că multe răspunsuri sunt de dat, dar amintiți-vă că nu este bine să mănânci toată ciocolata o dată, ci câte o pătrățică. 
Trebuie lăsat timp pentru ca totul să se digere și să se asimileze.
Blossom: Pe acestă notă, plină de promisiuni și de speranțe, îmi voi lua un concediu. Chiar trebuie să mă gândesc la toate.
F.G.: Îți sugeram ca atunci cand te vei gândi la asta să nu uiți că o faci nu numai pentru binele tău cel mai înalt ci și pentru cel al celorlalți.
Blossom: Mulțumesc!
Cu dragoste și recunoștință.
Blossom.


http://www.blossomgoodchild.com/index.html?page=BG337march10.html

Un comentariu:

  1. GREU GREU ..FARA IISUS ,NU SE POATE ? ..EU CRED, CA NOI SUNTEM SUNTEM CALEA ...MULTUMESC !

    RăspundețiȘtergere