Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și înafara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 februarie 2018

Rațiunile tainice, nebănuite ce fac iminentă înfrângerea elitei satanice a așa-zișilor ILUMINAȚI...

(nota C.M.: citiți, vă rog, cu atenție acest articol !)


... ne sunt explicate acum cu o pătrunzătoare inteligență și finețe psihologică de către David Nova, un autor american sagace și inspirat

Acest articol a fost publicat de David Nova pe 7 ianuarie 2018.

Hybrisul, încrederea tembelă, exagerată în forțele proprii, nechibzuința și corupția nestăpânită le-au răsturnat ILUMINAȚILOR sensibila balanță a dualității. Haosul cutremurător ce a fost dat în vileag echivalează deja cu damnarea definitivă a Noii Ordini Mondiale.
Există, probabil, o miriadă de motive interconectate pentru care elita satanică ocultă, alias „iluminați”, alias Puterea Auto-aleasă, a început deja să fie Puterea Apusă. Voi prezenta, în continuare, doar unul dintre aceste motive. Acest motiv este propria lor dezordine care i-a acaparat.
În trecut, am abordat într-o manieră, aș putea spune extensivă, subiecte precum dualitatea, echilibrul, ordinea vs. haosul. Acestea sunt temele predilecte ale romanelor mele metafizice și ale multor articole pe care le-am scris.
Multe ființe umane sunt înclinate să creadă că membrii elitei satanice oculte subscriu unei filosofii/religii ce plasează întunericul deasupra luminii, răul deasupra binelui, crima deasupra legii ș.a.m.d. Dar, în realitate, situația nu se prezintă chiar atât de simplist. Există, probabil, secte satanice de nivel local ce situează întunericul deasupra luminii însă, dacă studiem cabala satanică și simbolurile sale, observăm că dualitatea este foarte importantă pentru membri săi. Aceasta se poate vedea în simbolismul francmasoneriei: cele două coloane Boaz și Jachin, ce reprezintă căile de mâna dreaptă și cele de mâna stângă, și ,de asemenea, modelul în carouri alb-negru al podelei din marmură a clădirilor, ce reprezintă dualitatea. Acest simbolism poate fi întâlnit pretutindeni în filmele hollywoodiene și în videoclipurile muzicale. El este din plin folosit în programele de control mental de tip MK Ultra și Monarch.
De ce este atât de importantă dualitatea pentru elita ocultă?
Deoarece ei înțeleg și chiar utilizează o formă de știință sacră ce își are izvoarele fie în Cabala, fie în alte școli antice ale misterelor. Ei înțeleg uniunea tainică a opușilor și faptul că, prin crearea unei false dualități, ei pot dezbina, cuceri și controla masele. Ei înțeleg totodată puterea dualității de a declanșa anumite stări emoționale în ființele umane și de a le manipula cu viclenie conștiințele. Ei fac uz de dualitate și de uniunea contrariilor ca mijloc pentru realizarea unor scopuri diabolice. Aceasta este formula secretă pe care ei au folosit-o cu succes, de-a lungul timpului:
Problemă + Reacție = Soluție
Haos + o Ordine Veche ce pare a fi Insuficientă = Noua Ordine,
Terorism + Instituții ce sunt luate pe nepregătite și care se confruntă cu unele situații stranii = Supraveghere globală și stat polițienesc
Extract din Transcenderea paradigmei dualității:

Acest triunghi reprezintă totodată o formă sacră, deoarece ilustrează principiul integrării – integrarea dualităților, ce ascensionează într-o nouă frecvență de vibrație a conștiinței, care este net superioară. Procesul ascensiunii necesită integrarea armonioasă a diverselor noastre dualități interne.
Pozitiv + Negativ = Echilibru
Masculinul Divin + Femininul Divin = Uniunea Dumnezeiască ce caracterizează STAREA ANDROGINALĂ GLORIOASĂ
Ordine + Haos = Sincronicitate dumnezeiască uimitoare
Întunericul satanic folosește o inversiune, sau altfel spus o pervertire, a acestui proces, o sinteză ce este menită să creeze o vibrație net inferioară, caracteristică fricii.
Problemă + Reacție = Soluție = o Nouă Ordine bizară, satanică ce provine din Haos și este tangentă cu infernalul”
 
Reprezentarea unei imagini semnificative din filmul Căpitanul America: Războinicul iernii (Captain America: The Winter Soldier)

Manevrarea insidioasă a dualității necesită o mare disciplină.
Această formulă a funcționat cu succes pentru elita satanică ocultă timp de sute, dacă nu chiar mii de ani. Cu toate acestea, procesul a fost unul foarte lent, ce s-a extins pe mai multe generații. El a necesitat o disciplină extremă, precum și sacrificiu personal. El a necesitat munca a întregi generații ce a fost orientată către un viitor țel îndepărtat, pe care acestea nu aveau să îl vadă realizat în timpul vieții lor. 
A fost nevoie de cupluri care să se căsătorească după aranjamentele familiilor sau de familii care să își sacrifice propriii copii. 
A fost, totodată, nevoie de cea mai înaltă secretizare, de jurăminte de loialitate absolută, cu asumarea în caz de divulgare a pedepsei torturii și a morții. S-a impus pentru aceasta o fațadă înșelătoare ce a fost realizată cu multă atenție, o stranie mascaradă totală, în care aceleași ființe umane păreau să fie, în lumina zilei, cetățeni respectabili și devotați, dar care, se dovedeau a fi în realitate niște monștri cruzi și degenerați care acționau în moduri criminale, în tăcerea nopții. Pe scurt, în prealabil, a fost necesară o acțiune foarte fină de echilibrare a dualității.
Conduita lor imorală dusă apoi la extrem (viol, pedofilie, tortură, crimă, canibalism) dezlănțuie un mare haos, atât la nivel personal, cât și în sfera socială. 
Pe de altă parte, disciplina aceasta bizară dusă la extrem , necesită o ordine deplină, constantă și înflăcărată. Tocmai această disciplină bizară extremă a ordinii, a regulilor aspre și a pedepselor a fost mereu prezentă în comportamentul elitei satanice oculte și a împiedicat cel mai adesea dezvăluirea promptă și expunerea haosului acțiunilor ei destructive, criminale. 
Acesta este motivul pentru care ucigașii ascunși, din rândurile Cabalei satanice, au mereu nevoie să controleze atât poliția, cât și tribunalele pentru a-și proteja sindicatele lor criminale. Elita satanică ocultă reprezintă ambele părți ale acestei dualități a extremelor.Tocmai de aceea este necesar ca o parte să o echilibreze pe cealaltă, căci altfel întregul castel din cărți de joc se prăbușește. De ce credeți că au numit-o chiar ei Noua Ordine Mondială?
Pentru fiecare scop național sau internațional pe care l-au avut, ei au avut de fiecare dată nevoie să echilibreze cu multă atenție aceste forțe delicate ale ordinii și ale haosului. Acești indivizi nu erau impulsivi ori nechibzuiți. Erau doar niște sclavi extrem de inteligenți ai unei agende multi-generaționale, care a necesitat o mare iscusință insidioasă, un secret absolut, o loialitate asumată pe viață, o disciplină extremă, am putea spune DE FIER, și o acțiune de echilibrare perfectă. Probabil că acesta este secretul reușitei lor pe un termen lung.
Extract din Haos, ordine și transformarea umanității:
În timp ce scena actuală a lumii este, în mare parte, o evidentă dramă, pe care elita satanică ocultă a ticluit-o cu mare grijă, pentru a-și îndeplini agenda Noii sale Ordini Mondiale și implicit, pentru a aduce astfel Schimbarea în rău sau răsturnarea cu capul în jos a tot ceea ce este benefic, această haită abilă de vârcolaci a pus mereu în acțiune niște forțe cosmice ascunse care se află dincolo de controlul lor. Iar aceste forțe cosmice ascunse își au propria agendă atunci când conștiința superioară intervine în ecuație.
Forțele cosmice fundamentale, cum sunt Haosul și Ordinea, nu sunt doar bune, nici doar rele. Totuși, acestea pot fi abil modulate prin intermediul fricii, într-o dualitate în care binele se opune răului. Energia Haosului poate fi destructivă sau creativă, conducând la terorism, sau chiar la eliberare. La fel, energia Ordinii poate fi folosită fie în sens benefic, pentru a structura în mod armonios societatea, sau poate fi folosită în sens malefic, pentru a întemnița cu viclenie individualitatea.”
Ce s-a petrecut? Poate că mulți dintre ei și-au pierdut disciplina
Ce s-a petrecut așadar cu elita satanică ocultă? Cum de au ajuns ei dintr-o dată să piardă totul? Hillary Clinton este un răspuns la această întrebare.
A apărut o răsturnare ironică a sorții ce a avut loc în timp ce elita satanică a lumii complota pe cărări întortocheate să distrugă civilizația occidentală și clasa de mijloc. În timp ce ei erau foarte ocupați cu distrugerea tuturor valorilor noastre, cu slăbirea familiilor noastre, cu scurtarea momentelor noastre de concentrare benefică a atenției, cu încețoșarea inteligenței noastre (mai ales prin INTERNET și televiziune), cu otrăvirea hranei pe care ne-o vând, cu otrăvirea apei și a aerului pe care îl respirăm, cu transformarea noastră în niște zombi ai televizoarelor, ai telefoanelor mobile și în niște narcisiști, egoiști și ignoranți ,hiper dependenți de mediile sociale - au devenit ei înșiși slabi, năuci și neghiobi.  

Au înghițit fără să vrea o mare parte din propria lor otravă pe care ne-o dau nouă.. Au pierdut astfel din vedere principiile disciplinei lor extreme. Cedând din ce în ce mai mult tentației corupției personale extreme, ei au devenit tot mai neglijenți.
Hillary Clinton ar putea să fie imaginea emblematică a corupției neglijente a elitei satanice oculte sau, așa cum a descoperit FBI-ul, a „neglijenței crase” – de pe serverele ei de e-mail personal, de la Benghazi, la afacerea companiei Uranium One, la jocurile murdare de tip pay-to-play din cadrul Fundației Clinton, la un primat democratic în mod evident măsluit, la un șir de crime misterioase, la e-mailurile pedofilului John Podesta, la laptopul lui Huma Abedin și al lui Anthony Weiner. Iar lista continuă.
Faptul că apoi Statul din umbră și mass-media oficială,, pe care acesta o controlează, au mers până în pânzele albe ca să o apere pe Hillary Clinton, rămâne o dovadă vie pentru cât de neglijentă a fost aceasta și pentru cât de disperată a devenit apoi pentru ei situația. Ea a deschis larg cutia Pandorei, iar ei toți nu pot acum s-o mai închidă, să o mai ascundă sau să se prefacă din nou că toate acestea nu există. Cutia Pandorei este acum larg deschisă, pentru ca în felul acesta toată lumea să vadă grozăviile dinăuntrul ei.
Hybrisul, încrederea dementă, exagerată în forțele proprii, nechibzuința și corupția dezlănțuită, nestăpânită, le-au răsturnat sensibila balanță a dualității, într-o așa de mare măsură încât această neglijență va putea să creeze premisele certe pentru căderea, arestarea, detenția, judecarea, dezvăluirea și, în unele cazuri, poate chiar pentru executarea lor, o ocazie mare și unică ce nu a fost până acum cu putință.
În condiții obișnuite, generația curentă a elitei satanice oculte credea că va ajunge până la urmă să își vadă atins țelul criminal mult așteptat – o Nouă Ordine Mondială. În mod cert, Hillary Clinton face parte din rândurile acestei Cabale satanice. Încrederea exagerată în forțele proprii transpare din plin în asaltul ocult ce este prezent în filmele hollywoodiene, în asaltul controlului mental și al plăgii șocante a pedofiliei ce au infestat toate aspectele mass-media. În hybrisul unei etalări publice aproape obsesive a practicilor de magie neagră de la Hollywood. În necugetarea vădită a transmiterii prin e-mail a unor cuvinte cod și a unor simboluri deja cunoscute ale pedofiliei. În corupția sfruntată, nestăpânită a traficului de ființe umane și mai ales de copii. Tragedia înfiorătoare a timpurilor noastre constă și în aceea că a fost nevoie de un genocid inimaginabil de copii pentru ca acești cumpliți monștri să se deconspire. Dar cu o atitudine de speranță îndreptățită, prin determinare, fermitate și efort susținut, ei vor fi acum înfrânți.
Să fi câștigat oare tabăra cealaltă o disciplină extremă?
Toate acestea nu au fost menite să vă prezinte un articol politic, ci, mai degrabă, reprezintă o analiză a forțelor psihice care lucrează în spatele titlurilor de ziare. 
Realitatea este că aproape totul a devenit politic, în zilele noastre. Cu toate acestea, așa cum s-a spus în trecut și după cum se merită să reamintim până când ultimul cititor va înțelege, atunci când adevărul va ieși în sfârșit la iveală, nu vor mai exista republicani sau democrați și nici conservatori sau liberali. Vor fi dezvăluite multe crime grave de ambele părți ale arenei politice. Această falsă dualitate ce ne dezbină se va prăbuși în cele din urmă. Nu va rămâne atunci decât un public șocat și trezit,de unii care sunt mult mai bine pregătiți pentru aceste dezvăluiri dar, si cei care acum nu sunt pregătiți.
Fie că îl iubiți sau îl urâți (și există o mulțime de motive pentru a vă displăcea), dacă Președintele Donald Trump va reuși într-un mod miraculos, dar și cu ajutorul lui Dumnezeu , să scoată la lumină și să învingă rețelele elitei satanice oculte din America (ceea ce va conduce, în cele din urmă la înfrângerea lor și în străinătate) el va intra în istorie ca fiind cel mai mare președinte care a trăit vreodată
Să luăm aminte. 
1.  Există actualmente vreo altă moștenire prezidențială care să fie pe deplin demnă de a trece în cărțile de istorie? 
Merită să ne întrebăm dacă Trump știe deja aceasta. Să fie oare acesta motivul pentru care Președintelui american pare să îi pese atât de puțin de modul în care el apare momentan în conștiința noastră de stup, ce este viclean distorsionată pe diverse căi multimedia? 
2.  Oare, el chiar caută să le atragă disprețul celor din această satanică și criminală Cabală? 
3.  Și, nu cumva el folosește acest dispreț ca pe o armă pentru a-i dezechilibra și mai mult? Pentru a-i aduce în starea de completă neglijență, stare în care își vor pierde complet prevederea și vor face greșeli tot mai mari?
Oare nu am văzut deja dovezile evidente ale acestei inteligente strategii?
4. Odată cu dezechilibrarea dramatică a elitei satanice oculte, nu am cum să nu mă întreb dacă, nu cumva, a avut loc o echilibrare internă mult mai mare de partea celeilalte tabere, pe care unii au numit-o Pălăriile AlbeAlianța sau, mai simplu, patrioții
5. Să fi învățat Pălăriile Albe să internalizeze echilibrul între ordine și haos? Sădesc ei oare înadins confuzie și dezinformare cu scopul de a prinde acum în capcană elita satanică, globalistă criminală? Aceasta necesită în plus o mare disciplină personală, o răbdare extremă, o mare integritate, o determinare clară, un angajament profund, precum și o încredere imensă în ajutorul ce vine de la Dumnezeu.
Ce anume separă dualitatea falsă și abil controlată a Pălăriilor Albe și a Pălăriilor Negre în cadrul filmului Căpitanul America: Războinicul iernii (Captain America: The Winter Soldier), în care toate acestea sunt manipulate de schemele elitei satanice oculte care își urmărește scopul malefic și mult dorit al Noii Ordini Mondiale? 
Este vorba și despre o trezire lăuntrică. Dacă Pălăriile Albe s-au trezit și și-au dat seama de modul în care au fost manipulate în trecut, poate că acum ele realizează necesitatea urgentă de a-și crea propriul echilibru intern, inversând procesul și aplicând astfel disciplina ordinii și necesitatea distragerii haosului pentru a demonta cât mai repede acest joc corupt, infernal al dualității.
S-a petrecut cu adevărat aceasta? Eu cred că da. Eu cred că deja vedem dovada acestei treziri globale interne. 
Însă jocul continuă. În ultimă instanță, fiecare dintre noi suntem ființe divine care ne-am asumat această formă umană pe scena mortalității pentru a juca acest joc temporal, pentru a redescoperi cât mai repede cine suntem cu adevărat, pentru a ne recâștiga neîntârziat suveranitatea ce a fost a noastră de la început; pentru a ne ridica la următorul nivel al evoluției noastre spirituale într-o stare de dumnezeiască unitate, dincolo de dualitate. 
Am inversat rolurile: în această căutare, întunericul infernal  ne devine, împotriva dorinței lui, un servitor loial.
Despre autor 
David Nova este autorul seriei de scrieri metafizice Season of the Serpent (Anotimpul Șarpelui). El este un entuziast căutător al adevărului, un Pelerin, un blogger, precum și moderatorul site-ului Deus Nexus: Messages for an Entangled Universe. Pentru informații suplimentare despre autor sau despre romanele sale, puteți să îi vizitați website-ul (DEUS NEXUS) sau pagina sa de Facebook

yogaesoteric
5 februarie 2018
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu