Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 22 ianuarie 2018

Mesaj de la Mama/Tatăl Dumnezeu


(19 ian. 2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducere Const. Mihăilescu


Eu sunt Tatăl / Mama Dumnezeul, care vorbește astăzi pentru voi, dragii Mei copii de pe Pământ. Lumina strălucește acum asupra voastră cu o intensitate constantă și vă ajută să să vedeți clar în toate colțurile voastre. Totul începe să fie luminat acum pe Pământ. Totul este aprins și în corpurile voastre. Lăsați Lumina să strălucească, dragi copii de pe Pământ ... lăsați-o să strălucească ca să nu vă mai fie frică de ea sau de întuneric. Lumina este cel mai drag și devotat prieten al vostru; ea este ca un balsam pentru sufletele voastre.
După multă suferință, sufletul se poate elibera acum de lanțurile grele care-l ferecau, căci „fluturele” iese din cocon, își zvântă aripile la soare și-și ia zborul pentru a cunoaște minunățiile Pământului și ale altor tărâmuri. Poate zbura pe oriunde și se poate bucura, în deplină libertate, de frumusețea creației Mele.
Trăiți-vă clipa, trăiți pentru ziua de astăzi și nu vă mai preocupați de ceea ce a fost ieri ori de ce va fi mâine !
Încercați-vă aripile în tării și bucurați-vă, așa cum vă dorește inima, de libertate, fără niciun fel de constrângeri.
Totul se întâmplă acum și, în acest ACUM se întâmplă multe lucruri, dragii Mei copii. V-ați metamorfozat din faza de cocon în cea de fluture cu aripi diafane și multicolore. Sunteți adevărate frumuseți și vă invit să vi le etalați în fața lumilor care vă admiră nu numai frumusețea dar și dârzenia.
Lăsați bucuria și iubirea să vă cuprindă inimile și cereți sufletului vostru să vă ghideze și să vă arate calea. Sufletul preferă să fie liber, nu atașat ori dependent de ceva sau de cineva. El caută iubirea, caută frumosul, pentru el si pentru celelalte sufletele. Căci frumosul și bucuria sunt observate și gustate din plin mai ales atunci când toți au parte de ele. 

V-am creat să fiți curajoși și puternici, și mă bucur când văd cum începeți să folosiți aceste calități, acționând în diferite moduri rezultate din inventivitatea voastră nelimitată. De aia v-am luat Eu co-creatori.
Nu vă mai ferecați sufletul, lăsați Lumina să vă cuprindă ! De fapt, faceți din Lumină locuința voastră permanentă.
Trăind în Lumină, veți fi recompensați de mii de ori iar condiția de bunăstare nu vă va mai părăsi.
Cel mai bun sfătuitor îl găsiți în voi, în sufletul și în inima voastră și va fi o bucurie dacă îndrumările ce vin din afara voastră vor coincide cu cele ale eu-lui vostru interior.
În călătoria voastră de la întuneric la Lumină, vă veți întâlni cu spiritul și sufletul vostru. Da, dragi copii, mulți dintre voi ați făcut deja acest lucru. Ați pregătit locul în care vă veți da întâlnire. Unii dintre voi sunteți în faza finală a acestei călătorii și pregătiri. În această etapă, Lumina începe să preia din ce în ce mai mult ființa care sunteți.
Același lucru este valabil și pentru Pământul vostru, care se umple acum cu Lumină, căci în fiecare zi zona luminată se extinde pentru a cuprinde întreaga suprafață. Această Lumină este absorbită de tot ce există pe planetă și folosită cu discernământ și pricepere de inteligența planetară.
După multele și grelele încercări, vor începe să sosească și zilele frumoase și încântătoare, pentru copiii mei de pe Pământ. Asta va face ca și Eu să mă bucur alături de voi, căci ce părinte poate rămâne indiferent când vede că, în sfârșit, copiii lui încep să înțeleagă jocul și să se descurce din ce în ce mai bine !?.
Voi toți sunteți copiii Mei iubiți care începeți a mă face fericit, după lunga perioadă în care am plâns odată cu voi, ori de câte ori încercările voastre nu erau în folosul vostru. 
Cu iubire și încredere am așteptat să vă zăresc revenind și apropiindu-vă de CASĂ. 
Nu mai aveți mult și veți încheia acest drum anevoios și plin de încercări. 
Atât cât mai aveți până la sosire, vă va fi din ce în ce mai ușor. Asta pentru că sufletul vostru deja vede destinația iar inima voastră simte bucuria revenirii.

Multe entități din Lumină sunt trimise să vă ajute și să vă întâmpine. Un alai întreg.
Eu vă pot auzi dorințele și vă pot citi speranțele. Ele sunt lege pentru Mine. Știu și simt că acum aveți mult mai multă credință, mai multă încredere în Legile pe care le-am dat pentru ca acest univers să funcționeze perfect. Lumina Mea v-a însoțit tot timpul deși voi ați observat-o doar atunci când ați ales s-o faceți.

Eu v-am așteptat mereu; de fapt mi-a fost dor de voi chiar de când ați plecat să vă îmbogățiți cunoașterea, să faceți experiențe de viață, în dorința voastră de a căpăta măestrie. 
Sunteți copiii Mei iubiți și veți fi întotdeauna în inima Mea. Lumina voastră este lumina Mea și lumina Mea este a voastră, a fiecăruia dintre voi. Așa a fost din totdeauna, așa va rămâne mereu.
În jurul vostru există forțe înalte și puternice care vă ajută pe toți să vedeți mereu calea și lumina farului către care vă îndreptați. N-aveți cum să vă mai rătăciți (dacă nu cumva veți alege altfel!). Pe cei care nu văd încă, ajutați-i să-și dea vălul la o parte. Dar nu-i forțați. 
Este voința voastră, voința voastră liberă, care determină calea pe care o veți urma. Așa cum am făcut-o întotdeauna, Eu vă voi respecta alegerile. Dar, oricum, Eu vă voi iubi mereu, indiferent ce ați alege.
Vă transmit acest mesaj cu mare dragoste și doresc să încheiați această călătorie în bucurie și iubire.
Tatăl / Mama Dumnezeu



2 comentarii: