Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 ianuarie 2018

Inuaki, reptilianul din mine (cartea a doua)

de Aryana Havah                  
(ultima parte)


A: Din câte am înţeles, acum se încarnează multe fiinţe evoluate.
D: Da, acum sunt prezenţi pe Terra majoritatea celor ce au trăit vreodată aici. Pentru ca planeta să evolueze este necesară dezlegarea ei de toate legăturile karmice.
A: Cum va fi noua lume?
D: Va fi o nouă societate bazată pe spiritualitate şi Adevăr.
A: Oamenii vor arăta la fel fizic?
D: Da, dar vom fi mai armonioşi, căci corpul este proiecţia sufletului şi vom fi mai inteligenţi, deoarece inteligenţa umană este de fapt un tipar energetic; dacă frecvenţa creşte, mintea începe să funcţioneze altfel şi devii cumva mai deştept.
A: Totul este energie!
D: Da, absolut totul. Eterul are diverse frecvente, galaxiile emit anumite microunde, noi, la fel ca şi celelalte fiinţe din Univers, suntem receptori şi emiţători…
A: Alte schimbări mai vezi?
D: Da. Culorile vor fi altfel.
A: Adică roşu nu va mai fi roşu. 
D: Ba da, dar va fi mult mai strălucitor, mai aproape de culorile originale.
A: Schimbarea care va veni este obligatorie? Adică este sigur că ne vom schimba?
D: Da. Este un program al Matricei şi trebuie să îl urmăm. Valul care vine din Univers este făcut să ne împingă să evoluăm. De asta le este frică anunnakkilor. Ei ştiu că noua umanitate va fi mai puternică energetic decât ei şi asta va însemna că ei vor trebui să îşi găsească altă locaţie şi nu prea mai au unde. Acum se dă ultima bătălie între noi şi ei. Ei ne vor ataca energetic din ce în ce mai tare, vor scoate artileria grea, iar prezenţa răului va fi simţită clar peste tot, dar să nu ne temem, oamenii au acum resurse nelimitate, iar în câteva luni vom vedea schimbări la nivelul societăţii şi a conducătorilor. O să vezi că nimic din ceea ce a fost nu va mai fi!
A: Şi singura cale de a păşi către o nouă umanitate este această cale cataclismică?
D: Nu este cataclismică ci este un drum al schimbării, iar felul în care ne relaţionăm la modificări trebuie să fie unul optimist. De noi depinde modul în care îl percepem. Dacă Dumnezeu te cheamă la El şi îţi spune că indiferent de obstacole şi primejdii ai să ajungi la El, ţi-ar fi frică?
A: Nu, dar noi nu ştim clar unde trebuie să ajungem!
D: O să ajungem în punctul în care ADN-ul nostru va fi capabil să absoarbă lumina şi să o păstreze. Şi în prezent ADN-ul uman poate absorbi lumina, dar perioada de stocare este limitată.
A: La ce lumină te referi?
D: La orice tip de lumină, atât cea fizică cât şi cea energetică. Cu cât un om este mai spiritual, cu atât ADN-ul lui este mai luminos. Ii vezi interiorul ca şi când ar fi făcut din benzi pline de leduri.
A: Şi după schimbare noi vom avea un ADN permanent luminos?
D: Da, căci va primi lumina direct de la Dumnezu, iar această lumină nu poate fi stinsă şi nici bruiată.
A: Dar să presupunem că nu va exista nici o modificare la nivelul scoarţei terestre, că aceste schimbări climaterice de care ne izbim zilnic vor înceta, că societatea va rămâne aşa cum o ştim, umanitatea va face saltul evolutiv?
D: Nu putem presupune aceste lucruri, deoarece ele nu sunt conforme cu programul. Acum este timpul schimbării, iar schimbarea înseamnă modificare la nivel general. Până şi sistemul solar trece prin schimbări majore. Tu nu înţelegi că totul este legat?
A: Îmi spuneai la început că dacă magnetismul se opreşte… există şi o altă posibilitate?
D: Da, dar nu contează, căi sunt multe, dar toate duc în acelaşi loc. Noi trebuie să ajungem într-un anumit punct. In acel punct oamenii, pământul, sistemul solar, totul, trebuie să arate într-un anume fel şi să aibă o anumită vibraţie. Ele toate sunt legate, la fel cum spaţiul şi timpul sunt unite între ele, iar asta face ca drumul nostru să fie unul comun. Dacă soarele, planetele şi vibraţia Universului s-au schimbat tu crezi că Pământul va rămâne în acelaşi loc?
A: Nu la asta mă refeream, ci la faptul că ai spus că dacă magnetismul se va opri şi de aceea am presupus că există şi o altă cale.
D: Da, există, dar este mult mai urâtă şi este făcută de mâna oamenilor. Pământul trebuie să se schimbe, să îşi schimbe înfăţişarea, iar asta se poate petrece doar printr-o modificare bruscă şi generală. Dacă magnetismul nu se opreşte atunci oamenii vor declanşa ceva ce va duce către acelaşi rezultat, numai că va fi mult mai dezastruos.
A: Îmi poţi spune?
D: Da, dar nu vreau. Este foarte urât.
A: Nu mă înţelege greşit, eu vreau să evoluăm ca specie, însă mă gândesc dacă nu există o altă cale, mai paşnică. Toate persoanele cu care am vorbit, mi-au descris un viitor atât de cataclismic încât mă doare sufletul.
D: Pentru că tu te relaţionezi la aspectul de suferinţă. Tu eşti de vină!
A: Dar la ce să mă relaţionez când ştiu că vor fi pierderi?
D: Noi primim înapoi ceea ce am dat. Nu contează dacă a fost în viaţa asta sau în alte vieţi. Situaţiile prin care vom trece şi pierderile pe care le vom suferi sunt răsplata propriilor noastre trăiri. Nimeni nu ne dă nimic în plus!
A: Da, dar cu toate astea este greu să accepţi.
D: Nu este greu dacă înţelegi că dincolo ne aşteaptă altceva, ceva ce nu am mai avut aici pe Terra.
A: Spune-mi, toate astea au legătură cu anul 2012.
D: Da, străbunilor noştri le-au fost arătate aceste lucruri şi ei ni le-au lăsat scrise spre a ne avertiza. Tot ei au lăsat şi căile pe care le-am fi putut urma pentru a grăbi evoluţia, însă noi nu am vrut să le luăm în seamă. Noi, tot timpul, ne-am rugat să fim amânaţi.
A: De frică!
D: Din lipsă de informare şi egoism.
A: Deci anul 2012 va fi anul marilor schimbări?
D: Într-un fel, însă schimbările vor începe încă dinainte. Anul 2012 va marca punctul culminant. ((nota C.M.: termen depășit din cauza comportamentului și alegerilor noastre diferite de ceea ce se aștepta și ar fi fost oportun.) Datoria noastră este doar să ne trezim şi să devenim parte a acestor schimbări.
A: România va avea un loc aparte?
D: Da. Noi avem o misiune bine determinată. Nu degeaba am venit eu aici!
A: Şi totuşi nu putem face ceva, orice, pentru a ne ajuta?
D: Să ne rugăm să trecem cât mai repede şi mai uşor la noul Pământ.
A: Adică la o nouă Terra?
D: Da, dar ea se va numi altfel.
A: Acum putem şti numele?
D: Da, dar este valabil doar pentru cei ce vor trece.
A: Îl putem spune?
D: Planeta se va numi Unoa.
A: Putem să ne rugăm ca Terra să treacă mai repede în stadiul de Unoa?
D: Putem face orice, dacă o facem cu inima.
A: Deci Terra se va numi Unoa.
D: După salt planeta va fi Unoa.
A: Ăsta chiar este un lucru aparte, nu am mai auzit despre asta.
D: Până acum numele nu a avut voie să fie cunoscut, deoarece tiparul se află în continuă evoluţie. Acum totul este stabilizat şi nimeni nu poate produce bruiaje sau interferenţe.
A: Şi dacă totuşi va lucra cineva negativ folosindu-se de numele viitor al planetei?
D: Poate să încerce, de reuşit nu va reuşi, însă va fi exclus de la urcare. Viitoarea planetă este un loc în care poţi ajunge doar cu iubire. Atât şi nimic mai mult.
A: Este o mare onoare ca noi românii să ne cunoaştem viitorul. Oare de ce merităm asta?
D: Trăim într-un loc special.
A: Am citit un articol despre faptul că pe fundul Marii Negre a fost descoperit un vas ce se bănuie a fi Arca lui Noe, cea din Biblie. îmi poţi spune ceva?
D: Multe din poveştile scrise în Biblie s-au întâmplat aici, chiar dacă ele au ajuns astăzi la noi într-o formă distorsionată. în curând totul va ieşi la iveală şi noi ne vom recăpăta rolul în istorie.
A: Dar oamenii de astăzi nu mai sunt cei ce au fost cândva. Mie mi se pare că am devenit laşi, comozi şi egocentrici. Ştii că zicala preferată a poporului român este «să moară şi capra vecinului».
D: În prezent aici trăiesc multe rase amestecate, dar asta nu contează căci ţine doar de moştenirea genetică. Am preluat de la fiecare ceea ce s-a vrut. Asta nu înseamnă că la nivel general suntem toţi la fel. Cei ce au fost au venit din nou, entităţi bătrâne din lumină animă anumite trupuri, chiar dacă noi nu ne dăm seama de acest lucru. Ei au venit special pentru a ne da înapoi ceea ce ni s-a furat.
A: S-ar putea să fim acuzaţi de ultranaţionalism!
D: De ce? Pentru că ne iubim străbunii şi ţara? Pentru că nu acceptăm o istorie falsă?
A: Pentru că facem afirmaţii neverificabile ştiinţific şi istoric.
D: Există dovezi materiale, dar ele sunt ascunse ochilor noştri, de aceea trebuie să ne bazăm pe ceea ce simţim, însă în curând Adevăruri vor fi scoase la lumină, iar noi ne vom câştiga înapoi trecutul. Prea mult timp am fost păcăliţi!
A: Asta înseamnă că s-a permis păcălirea noastră.
D: Da, am fost lăsaţi în adormire, dar se pare că ne-am şi acceptat soarta. Nu s-a ridicat nimeni care să vorbească deschis, să cerceteze, să caute, să scormonească.
A: Sau dacă s-a ridicat, a fost redus la tăcere! Cunosc astfel de cazuri.
D: Vezi tu, dacă vrei să vorbeşti, dacă îţi asculţi sufletul, nimic nu te poate împiedica. Să spui că unii sau alţii sunt împotrivă asta înseamnă să îţi găseşti scuze. Şi să ştii că cei ce nu cred în propria moştenire nu sunt răuvoitori ci doar dezinformaţi. Lumea nu este ceea ce se învaţă la şcoală. Crezi că există vreun om căruia dacă îi arăţi adevărul va rămâne blocat în continuare în dogme învechite?
A: Dar de unde ştiu că drumul pe care merg este unul corect, că el duce către lumină?
D: Ascultă-ţi sufletul, întreabă Matricea, caută Adevărul. Dacă drumul pe care ai pornit este unul bun, atunci Matricea şi Luminătorii te vor ajuta să ajungi la capăt, îţi vor înlătura toate obstacolele; le vei simţi prezenţa. Nu uita că nu suntem singuri. Trebuie să cerem ajutor, nu este nici o ruşine. Şi să mai ştii un lucru: acum printre noi se găsesc întrupate suflete care nu au nici o legătură cu karma. Ei au ales să vină special spre a ne ajuta şi a ridica vibraţia Terrei. Sunt foarte mulţi, nici nu ştii când te întâlneşti cu ei pe stradă!
A: Dar ei sunt conştienţi de ceea ce sunt?
D:Nu. 
A: De ce?
D: Pentru că Terra este o şcoală cu legi clare şi bine stabilite. Şi ei trebuie să urmeze calea desăvârşirii spre a-şi aminti. Există oameni care îşi amintesc anumite vieţi, dar ei au acces la acea viaţă, tocmai pentru a culege informaţii şi a le aplica în prezent, însă li s-a dat acest drept datorită faptului că nu mai este timp.
A: Chiar, vroiam să te întreb, de ce nu ne amintim încarnările?
D: Pentru că nu ar mai fi un test dacă ne-am aminti!
A: Dar când mori, acolo sus te aşteaptă Dumnezeu şi Sfântul Petru care te judecă?
D: Acolo sus singura care te judeci eşti tu, dar de fapt nu este o judecată ci îţi vezi viaţa şi toate vieţile trecute ca pe un film. Pe lângă asta simţi energetic şi vibraţional toate reacţiile, gândurile şi sentimentele pe care le-ai generat sau care ţi-au fost trimise.
A: Şi cine îţi hotărăşte programul pentru viitoarea viaţă?
D: In principal tu.
A: Asta nu înseamnă că ar fi trebuit să-mi aleg o viaţă abundentă şi plină de bucurie?
D: Nu neapărat. Există suflete care aleg să primească toată karma într-o viaţă. Tu îţi dai seama ce fel de entitate trebuie să fii ca să ai curajul să faci asta?
A: Dacă ar şti acest lucru! Din păcate cei ce au o viaţă chinuită şi plină de lipsuri îşi pun întrebarea cu ce au greşit şi nu putem să îi condamnăm pentru asta.
D: Acum nu mai contează, căci toţi vom trece prin curăţări. Am primit acest dar.
A: In încheiere ce ai vrea să transmiţi celor ce citesc această carte?
D: Că îi iubesc şi că voi lucra cu tot sufletul meu ca Terra să îşi capete locul cuvenit. De aceea vă rog pe voi cei ce credeţi în schimbare şi sunteţi pregătiţi să primiţi Lumina în inimi să mă însoţiţi în continuare la meditaţiile de duminică seara de la ora 22.30. Acum este clipa pe care am aşteptat-o cu toţii de milenii, vă rog şi mă rog să nu o rataţi. De aceea am rugat Matricea să dea acces în segmentul meu matricial tuturor celor ce pot înţelege aceste informaţii. Acesta este cadoul meu de iubire pentru voi. Fie ca Lumina să coboare în noi şi peste noi!

Postfata
A.H.
Acestea au fost întâlnirile mele cu David. Am încercat să redau informaţiile cu rigurozitate, respectând ordinea în care mi-au fost furnizate. Deşi unele idei pot părea la prima vedere utopice, consider că timpul şi cursul evenimentelor le vor valida autenticitatea.
Pe parcursul editării acestei cărţi am discutat cu mai multe persoane, istorici, geologi, clarvăzători, etc, cărora ţin să le mulţumesc pe această cale, care mi-au confirmat, deşi «out of record», veridicitatea unor afirmaţii. De aceea am dedus că la nivel general, chiar în mediile academice, anumite aspecte ale istoriei noastre ca naţie sunt cunoscute, că există artefacte şi documente care atestă cine suntem şi de unde venim, dar că printr-o anumită înţelegere tacită, din motive nu foarte ortodoxe, ele sunt trecute la capitolul inexplicabile sau falsuri.
Este mult mai uşor să ignori decât să explici, la fel cum este mai bine să taci decât să fii ridiculizat. Această atitudine m-a condus la a-mi pune întrebarea cine sau de ce face acest lucru iar singurul răspuns viabil a fost acela că cineva a avut interes ca secole de-a rândul să ne ţină în întuneric, să ne trunchieze istoria şi să ne minimalizeze importanţa.
Consider că actuala conjunctură în care ne aflăm, adică bombardamentul chimic şi emoţional la care suntem supuşi, răstunarea intenţionată a valorilor şi a principiilor morale, schimonosirea noţiunii de bun-simţ prin promovarea kitsc-ului şi a urâtului precum şi anihilarea sentimentului de omenie şi dragoste faţă de aproape, face parte dintr-un plan bine pus la punct de destabilizare şi dezorganizare a poporului român. Dezbină şi cucereşte pare a fi deviza celor ce ne vor «binele».
Nu ştiu cine sunt aceştia, cred că puţini îi cunosc, dar ştiu că fiecare din noi, la nivel individual ne putem opune. Să afirmăm că începând de astăzi vom fi liberi, că nimeni şi nimic nu ne mai poate influenţa, că hotărârile pe care le vom lua vor fi luate cu sufletul, că raţionalul va fi condus de inimă şi că am deschis poarta interioară pentru ca Dumnezeu să poată intra. Dacă vrem să fim puri trebui să încetăm să ne complăcem în mizerie, dacă vrem să vedem Adevărul trebuie să încetăm să mai minţim, dacă vrem dreptate, trebuie să ne oprim în a face nedreptate iar dacă vrem să fim Oameni trebuie să încetăm în a ne mai manifesta ca demoni.
Fii şi fiice de Dumnezeu treziţi-vă! Acum este timpul înnoirii; schimbarea începe cu noi şi în noi!

(sfârșit)


Sursa.: https://adevarultevaelibera

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Daca puteti demonstra ,fara dubii,va rog s-o faceti!Ar fi o dovada,inca una,a multelor minciuni si amagiri in care ne mentin,de mii si mii de ani,jidanii,iudeo-masonii si khazarii!

      Ștergere
  2. Inca dormiti si va impiedicati in lucruri marunte....conteaza ca pamantul e plat sau rotund ?...fiecare are viziunea si credinta proprie.

    RăspundețiȘtergere