Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 ianuarie 2018

Interviul acordat de Cobra (III)


10 octombrie 2017
Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare > selecțiuni)


Lynn - Știu că nu-ți plac întrebările în care ți se cer aprecieri cantitative. Pentru cititori ori ascultățori aprecierile tale pozitive sunt o încurajatoare, mai ales când arată o evoluție.  Asta m-a determinat să dau curs întrebării pe care cineva a formulat-o în acest sens.           
COBRA - OK, nu-mi place să fac aprecieri procentuale în primul rând pentru faptul că aceste conversații pot fi interferate și de cei care n-ar trebui să le afle conținutul.  Asta mai ales când este vorba de nivelul și amploarea acțiunilor întreprinse de forțele Luminii. Deci nu vrem să dăm repere întunecaților pentru ca ei să cunoască unde pot acționa și unde nu. Nu este înțelept să oferi prea multe informații celor care le-ar putea folosi împotriva ta. Din acest motiv, uneori, sunt laconic și dau răspunsuri evazive. Declarațiile mele nu trebuie să poată duce la compromiterea unor acțiuni.
Lynn: Sper că toți vor înțelege această motivare.
COBRA - Da, asta sper și eu..
Aaron – Deci, să continuăm...Când se va produce Evenimentul, acțiunile se vor desfășura în afara planetei sau vor avea loc mari bulversări pe Pământ?
COBRA – Pământul va fi în siguranță iar acțiunile importante vor avea loc înafara lui. Desigur, ca urmare, vor avea loc schimbări drastice pe planetă, ca o conscință a acestor acțiuni.
Lynn - Cobra, când apare embolismul, în pântece sau la naștere?
COBRA - În cele mai multe cazuri se întâmplă între luna a doua și a treia de sarcină, dar se poate prelungi până în a 6-a ori a 7-a lună de sarcină. În ceea ce te privește, te voi ajuta să ai o percerpție clară, când va fi cazul.
Lynn - Deci între 2-4 luni.
COBRA - Aș spune că între a doua și a șasea lună.
Lynn:  Bine, mulțumesc!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 
Aaron - Următoarea întrebare: Rasa umană centrală (principală), a fost finisată prin manipularea genetică a arhoniților? Ne poți da detalii, Cobra?
COBRA – Rasa umană centrală a evoluat complet independent de Arhoniți.

Lynn - Ai declarat cândva că: "Până la 11 noiembrie 2011, toate termenele negative pentru planeta Pământ vor fi expirat iar viitorul pozitiv al planetei este sigur. Nu vor exista alte Pământuri. Prin urmare, viitorul luminos al planetei este sigur. . . . inclusiv pentru majoritatea locuitorilor planetei ". Acest lucru era adevărat și pentru Pământul paralel? De fapt există sau va exista un Pământ paralel? Cobra, înțelegi?
COBRA - Da, înțeleg, dar răspunsul este NU. 
Lynn – Deci, menții ceea ce ai spus atunci !?.
COBRA - Da, da, sunt de acord cu ceea ce am spus atunci.
Lynn - Care este diferența dintre pământurile paralele și cele de timp?
COBRA - Timpurile sunt pur și simplu posibile. Paralelismul este un concept pe care unii oameni îl folosesc atunci când încearcă să-și explice ce se întâmplă.

Lynn - Cobra, care este părerea ta despre posibilitatea ca omul să aibă în viitor 24 de spirale ADN?
COBRA - Nu aș fi de acord chiar cu 24 de catene ale ADN-ului. Este doar un concept întrodus de New Age.
Aaron - Aș vrea să spun ceva în legătură cu asta. ADN-ul nostru are 2 spirale.
COBRA - Da, ADN-ul are 2 spirale.
Aaron - Nu văd cum poate merge de la 2 la 12 sau 24.
COBRA - Exact, ADN-ul nostru fizic nu popate ajunge la 12 sau 24.
Aaron - Cred că este doar un zvon, o dorință sau un mit.
COBRA – Este un concept introdus de New Age și aș spune că toată lumea ar trebui să-și folosească bunul simț, să citească cărți sau articole care să-i îmbunătățească cunoașterea.
Aaron – Mie mi-a fost greu să accept asta. Mă bucur că mi-ai înlăturat dubiile. (nota C.M.: totuși, există cercetări serioase în domeniu în care se afirmă că deja au început să apară la noii născuți încă 1 ori 2 spirale. Este însă posibil ca aceasta să înceapă a se întâlni la copiii al căror suflet vine din alte lumi și se încarnează pe Pământ)
COBRA – Este însă adevărat că corpul nostru eteric are 12 spirale ADN; deci, nu corpul fizic. 
Aaron - Ah, asta face diferența.
COBRA – Este altă discuție, da.

Lynn - Să continuăm cu altă întrebare: Deși există o grămadă de informații on-line despre modul în care se vorbește de proiecția în astral, este corect și sigur să încercăm asta? 
COBRA - Este corect și justificat, dacă știi cum s-o faci, altfel este riscant. Nu este înțelept să faceți asemenea explorări doar din curiozitate, fără a cunoaște pericolele. 
Lynn - OK. Aceași persoană insistă și întreabă dacă putem avea încredere în experiențele din planul astral ?
COBRA - Aș spune că multe lucruri se pot întâmpla atunci când vă proiectați în astral, astfel încât, nu întotdeauna vă puteți afla în siguranță.
Lynn - Deci, dacă o persoană dorește să facă acest lucru, ar trebui ca înainte să ceară îndrumare. Cum știe că va fi protejată sau nu, atunci când iese în astral?
COBRA - Mai degrabă aș recomanda să nu faceți asemenea „excursii”.. Dacă pui o astfel de întrebare, poate că e mai bine să nu o faci.
Aaron - Ce înseamnă "extindere monadică", în ceea ce privește comportamentul uman și starea noastră de înrobire a conștiinței umane?
COBRA - Vreau să știu ce vrei să spui prin extensie monadică. Extensiile monadice sunt termeni folosiți în moduri diferite de către diferiți oameni.
Aaron – Păi, eu nu știu nici ce înseamnă. [nota C.M.: termenul de „monadă” a fost intropdus de Pitagora și ar însemna „esență”. Esența este unicitatea fiecărei entități, fiecărui lucru și se exprimă prin acel număr –1- care face diferența dintre par și impar. De ex. numărul 3 = 2+1, este deci compus din nr. 2, un număr par, deci cumva comun, adică se găsește și altundeva, și „1” care face diferența, deci nu este comun
] 

Lynn - Puteți să comentați ideea că există mai multe versiuni ale noastre înșine, existente în același timp în univers?
COBRA - Într-un fel da, deoarece există un sine superior, un sine adevărat și există o extindere a acestuia în corpul fizic, în încarnarea noastră fizică.
Lynn - Sunt aceste versiuni în realități paralele, alte dimensiuni, alte tărâmuri?
COBRA - Tocmai am răspuns la această întrebare (nota C.M.: cred că nu vrea să răspundă; sunt convins că știe)

Aaron - Este adevărat că o mare parte a populației umane a fost deja clonată?
COBRA - Nu este adevărat. (nota C.M.: nu clonată dar hibridată ori plină de implanturi, peste 80%, cum o dovedesc regresiile hipnotice făcute de Calogero Grifasi – vezi de ex.
https://www.youtube.com/watch?v=0y938JWY_uc&index=17&list=PLVa6C3f8uuzQwebDH0FgnpxyCHr-mfIj9 ; etc)  
 
Aaron - Există "copii", oameni copiați (nota C.M.: deci, tot clone) care se plimba pe planetă, fiind folosiți în programele controlate de minte?
COBRA - În cele mai multe cazuri nu este adevărat.
Aaron – Te rog să faci aprecierea: ce procent din populație ar putea fi clonată în acest moment ?
COBRA – Un procent foarte mic, foarte mic.
Aaron - Nu este prea complicat să clonezi o persoană dar tehnica nu este încă pusă la punct; vor mai trece ani buni...
COBRA - Puteți clona corpul, dar nu puteți clona sufletul, astfel încât replicarea exactă a unei ființe umane nu poate fi perfectă. 
Aaron - În plus există și factori de mediu care influențează determinant.
COBRA - Există mulți factori implicați, inclusiv diversitatea factorilor de mediu.
Lynn - Este posibil să se pună sufletul unei persoane într-o clonă ?
COBRA - Da, desigur.
Lynn – Deci, acea persoană, cea care-și predă sufletul, va trece prin moartea corpului fizic, nu? 
COBRA - Dacă vrei, da, o clonă este doar o copie a corpului fizic in care, bineînțeles, poți pune un suflet, de unde poți să îl și scoți, dacă e nevoie. 
Aaron – În cât timp crește o clonă?
COBRA - Destul de repede, chiar și în câteva luni, dacă se dispune de tehnologii foarte avansate.
Lynn - Este adevărat că viteza planetei, în deplasarea pe orbită, este de 66.600 mph?
COBRA - Trebuie întotdeauna să măsori viteza față de un reper, un punct fix. Așa că, viteza este întotdeauna relativă. Trebuie să definiți viteza globului terestru raportată la ceva.
Lynn – Mai întreabă dacă "curbura este de o milă pătrată" ​​și are 666 de picioare iar "înclinarea axei" este de 66,6 grade?
[nota C.M.: nu prea înțeleg !]
COBRA - Povestea asta nu este adevărată.

Lynn - Care este semnificația ezoterică și ocultă a acestui număr (n.m.: 666) interesant de dimensiuni planetare, legat de scăderea sau creșterea conștiinței noastre? De fapt, este o legătură?
COBRA - Nu există nici o relație; am spus deja că cel puțin una dintre acele cifre nu este corectă.
Lynn: Dar, celelalte două sunt corecte?
COBRA – Pot fi, dacă primesc de la acea persoană mai multe informații cu referire la  viteza de care vorbea. Oricum, poate fi corect în anumite circumstanțe, dar nu am suficiente informații de la cel care întreabă. 

Aaron - Cobra, am lucrat 10 ani în a face GPS și analize globale, în ceea ce privește fizica și matematica și afirm că aceste numere, despre care se face vorbire, n-au nicio explicație. Nici măcar nu pot înțelege ce vrea să spună cu 66.000 mph.
COBRA – Totuși ar putea fi vorba despre viteza de mișcare a Pământului în raport cu centrul galaxiei. Ceva de genul asta, dar am nevoie de mai multe informații.

Lynn - Aveți vreo sursă de încredere pe care ne-o puteți recomanda să ne călăuzească spre mai multă educație spirituală?.
COBRA - Trebuie să-mi trimiți un e-mail și le-aș putea căuta. Nu le am acum. 

Aaron - Următoarea întrebare: Oamenii sunt fascinați de invizibilitate - O căutare pe Google a scos la iveală aproape 140 de filme (cum ar fi The Invisible Man sau chiar cartea Harry Potter și mantia de invizibilitate). De unde această fascinație pentru invizibilitate? 
COBRA - Oamenii sunt fascinați de tot ce se află în spatele realităților obișnuite; asta ar fi o explicație.
Aaron - Este invizibilitatea o tehnologie de cloaking, care face ca lucrurile să devină invizibile?
COBRA - De fapt, da, este o tehnologie de cloaking, prin care se pot reflecta razele într-un anumit mod. Tehnologiile avansate de cloaking pot chiar să teleporteze fotonii și alte fluxuri de particule, astfel încât să nu fie detectate. Există multe și diferite abordări în acest sens.
Aaron - Este una dintre multele moduri în care oamenii au fost controlați - pentru a le limita viziunea și înțelegerea?
COBRA - Nu, nu nu. (nota C.M.: îmi pare rău, Cobra, eu cred că da!)
Aaron - Celălalt: Este unul dintre multele moduri în care oamenii au fost controlați de forțele întunecate care sunt invizibile pentru noi?
COBRA - Nu, acest lucru nu se întâmplă decât în ​​cazuri foarte rare, de grupul Chimera. [ ??!!; n.m.]

Aaron – Persoanele cu abilități psihice și de intuiție dezvoltate, pot „vedea” câmpurile energetice ale oamenilor sau ființelor luminoase cât și întunecate (aura; n.m.)? Ei par să poată "vedea" un spectru mai larg de lumină. Este corect?
COBRA - În majoritatea cazurilor, nu.

Lynn - După Eveniment sau în timpul lui, ori după Înălțarea noastră, ni se va extinde viziunea (clar-vederea; n.m.) pentru a putea vedea mai multe lungimi de undă sau dimensiuni care ne sunt invizibile acum ?
COBRA - Mulți oameni vor putea vedea în planuri non-fizice, folosindu-și chakrele superioare.
Lynn - Se va întâmpla acest lucru după Eveniment, sau trebuie să așteptăm până la încheierea Ascensiunii ?
COBRA - După Eveniment, într-o anumită etapă a procesului de înălțare.
Lynn - Deci va fi un interval de timp între Eveniment și Înălțare?
COBRA - Da, desigur. Am explicat asta de atâtea ori.
Aaron - Este posibil ca, dacă oamenii vor cere mai multă intervenție divină, să se accelereze procesul de eliberare a planetei Pământ? Ce părere ai, Cobra?
COBRA - Da, da, cu siguranță. (nota C.M.: de asta facem noi invocația colectivă duminica, de la ora 22,30)

Lynn – Există vehicule de călătorie orbs?
COBRA - Cele mai multe pe care oamenii le numesc orbs sunt reflecții ale obiectivelor (?).
Lynn - Vrei să vorbești puțin despre Orbe care nu sunt reflecții ?
COBRA - Sunt ființe eterice plasmatice care pot fi întâlnite aproape de suprafața planetei și pe care, în anumite condiții, oamenii le pot observa.
Lynn - Mulți oameni le văd în filmări ori atunci când folosesc ochelari cu proprietatea vederii de noapte. Există diferite tipuri de orbs? Au culori diferite? 
COBRA - Da, există diferite tipuri de orbs.
Lynn - Ce culori?
COBRA - Pur și simplu există diferite specii de orbs având culori diferite în funcție de specia de care aparțin.
Lynn – Dintr-o anumită dimensiune?
COBRA – Repet, cei mai mulți trăiesc în planurile eterice și plasmatice..
Lynn - OK. Există orbs negative?
COBRA - Foarte rar.(nota C.M.: Cobra, eu cred că cele mai multe)
Lynn - Putem comunica cu orbs sau să le chemăm?
COBRA - Da, puteți.
Lynn – Ne pot ajuta; în vindecări, de ex.?
COBRA - Da, o fac.
Aaron - Uneori văd Stele care sclipesc foarte repede și încep să se miște, de obicei sunt în perechi, trei sau patru. Sunt acestea nave spațiale camuflate?
COBRA - Da, în multe cazuri, da.
Aaron - Și dacă sunt ascunse, putem comunica telepatic cu cei care le pilotează ? 
COBRA - Puteți încerca.
Aaron - Cât de aproape sunt?
COBRA - Depinde de situație. Uneori se pot apropia foarte mult.
Lynn – Un ascultător spune: „ Văd o navă Pleiadiană pe cerul vestic. Se ocupă cu purificarea atmosferei planetei noastre, ori au alt scop?
COBRA - Depinde dacă vezi cu adevărat o navă Pleiadiană. Da, există multe nave Pleiadiene care elimină poluarea din sistemul nostru planetar.
Lynn - Cobra, îți mulțumim foarte mult. O să-i dau lui Aaron dreptul să pună ultima întrebare, apoi te vom lăsa să pleci și-ți mulțumim.
Aaron - Este adevărat că doar 25% dintre oameni fac parte din rasa umană?
COBRA - Nu (nu m-am gândit.)
Aaron - Dacă 75% nu ar fi oameni, atunci, ce sunt?
COBRA - Majoritatea oamenilor de pe această planetă sunt umani, marea majoritate. (nota C.M.: dar cu implanturi la 80% dintre ei)
Aaron- OK vă mulțumesc, Cobra!
Lynn - Cei 144.000, fintre ei, sunt din altă parte și  au venit să ajute.
COBRA - Din multe sisteme stelare, da.
Lynn – Cobra, vreau să-ți mulțumesc încă o dată că ai fost alături de noi astăzi și apreciem întotdeauna vizita ta. Sper, de asemenea, că cititorii vor aprecia aceste informații.
COBRA - OK. OK. Vă mulțumesc foarte mult pentru acest interviu.
Aaron - Mulțumesc. În încheiere, aș dori să mulțumesc întregii echipe care a făcut posibil acest interviu:
Site-ul lui Cobra este: http://2012portal.blogspot.com/
Noi toți suntem voci ale lumii.
 (sfârșit)

SURSA: https://prepareforchange.net/2017/10/18/cobraprepare-for-change-october-2017-interview 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu