Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 15 ianuarie 2018

Interviul acordat de Cobra (II)

       
10 octombrie 2017
Traducere Const.Mihăilescu.
(continuare > selecțiuni)


Lynn – OK. Cobra, să ne uităm la Arabia Saudită: femeilor li se permite acum să conducă în acea țară autoritară, care aderă la Legea Sharia. Este pentru prima dată o măsură bună. Arabia Saudită este o țară în care femeile trebuie să-și acopere fața cu voaluri negre, o țară unde bărbații și femeile circulă pe trotuare diferite, unde femeile sunt obligate să se supună barbaților lor, tatălui, fratelui; pentru a putea călători ele tebuie să obțină acceptul scris al bărbatului că i-a permis acea călătorie ori să aibă autorizarea scrisă din partea soțului că se poate prezenta medicului, pentru orice problemă. De asemenea, Arabia Saudită este o țară în care femeile pot fi pedepsite cu moartea pentru că „ s-au lăsat” violate, în timp ce violatorul nu este pedepsit. Tatăl își poate ucide fiica dacă aceasta l-a „dezonorat”. Da, așa prevede Legea Sharia.
Dar, Cobra, cum de este posibil ca o țară atât de bogată să fie atât de înapoiată? Parcă am fi în epoca de piatră, de acum 50.000 de ani. Ce părere ai?
COBRA - De fapt, există multe țări care se mai află în epoca medievală, dacă vorbim despre dezvoltarea societății; multe dintre aceste țări sunt destul de bogate. Bogăția nu înseamnă. . . nu poate fi asimilată cu starea de dezvoltare a societății. Pur și simplu înseamnă că în Arabia Saudită guvernul Cabalei este mai puternic și poate suprima drepturile legitime ale omului. Este genul de societate creat de forțele întunecate ale Cabalei.
Aaron – S-a vorbit mult despre faptul că monedele „moarte” revin la viață. Istoria și bunul simț ne spun că, atunci când o monedă își pierde valoarea (prin inflație) până la punctul în care hârtia igienică are o valoare mai mare decât moneda, acea monedă este moartă, fără valoare. Dar, chiar acum, bancnotele Zim de 100 de miliarde de dolari se vând pe eBay cu 1 dolar și chiar 70 de cenți, ca obiect de colecție. Și, chiar acum, banca centrală din Zimbabwe va cumpăra o bancnotă de 100 de miliarde de dolari pentru 40 de cenți noi. Înțeleg că cei care au strâns multe dintre aceste monede  (bancnote) hiper-umflate vând și ideea că ele vor reveni magic la viață iar cei care le cumpără acum vor fi bogați. Este cazul și al Dong-ul vietnamez și al dinarului irakian. Te rog să-ți spui părerea,Cobra.
COBRA - De fapt, am vorbit despre asta de mai multe ori. Oamenii care așteaptă o îmbogățire din tranzacționarea acestor valute greșesc. Acest lucru nu se va întâmpla. Este pur și simplu vorba de o hiper-inflație, trebuie eliminate mai multe zerouri de la valoarea de pe bancnotă (3,6 sau poate 10) pentru a-i exprima valoarea reală la acest moment.
Valoarea noului dolar din Zimbabwe, de exemplu, a fost legată de dolarul american, toți banii de pe piață fiind brusc devalorizați. Poate că acum această monedă merită 40 de cenți, ori 20 de cenți. Este foarte riscant să tranzacționați în monede care au intrat într-o spirală a devalorizării rapide. Aceste tipuri de bancnote rămân interesante doar pentru colecționari, alt motiv pentru achiziționare nu văd.
 Practic, în astfel de situații, de obicei, țara respectivă emite o nouă bancnotă, eliminând un număr de zerouri. (nota C.M.: s-a întâmplat și la noi când noile bancnote - leul nou sau ron-ul este cel vechi, căruia i s-au eliminat 4 zerouri; cu alt aspect, bineînțeles). Aceasta este una dintre posibilitățile care se vor întâmpla.
Lynn – S-a stabilit că costul real al imigrației ilegale în Statele Unite este de 135 miliarde de dolari pe an, suportat de cetățenii americani. Ideea repatrierilor forțate în țările de origine va fi (dacă se va aplica) extrem de stresantă pentru cei care au venit în America de foarte tineri și au trăit aici mulți ani. Mă refer, în special, la numeroșii mexicani. Pe de altă parte, menținerea actualei situații va crea o adevărată avalanșă căci, la scurt timp, la cei sosiți vor veni din ce în ce mai mulți (membri de familie, prieteni, rude). Poate că totuși ceva trebuie făcut. Nici măcar America nu poate face față afluxului masiv de migranți, majoritatea muncitori necalificați. Puteți să comentezi, Cobra?
COBRA - În esență, astfel de situații vor fi rezolvate numai atunci când „Evenimentul” se va produce, căci abia atunci va exista egalitate între toate națiunile și toate părțile umanității. Motivul pentru care oamenii fug din tările lor și intră în Statele Unite se datorează faptului că în țările lor au mari dificultăți în a supraviețui, în special economic. De aceea, oamenii vor continua să migreze până când acest echilibru va fi realizat, într-un fel sau altul. Deci, eu spun că până atunci, nicio politică și nicio măsură nu va stopa fenomenul migrației. Inegalitatea care există între oameni pe această planetă va trebui să dispară.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aaron – Cobra, te rog să faci unele comentarii despre cauzele și sensul războiului din Vietnam, asta legat de faptul că John McCain, un supraviețuitor, fost pilot de vânătoare în Vietnam (doborât, capturat și aproape omorât) se opune acum cu vehemență politicii președintelui Trump.
COBRA - Practic, aș simplifica foarte mult acest lucru: Cabala a vrut să mai aibă un război și l-a avut, asta-i tot. Există întotdeauna complexități și motivații locale care pot fi utilizate în mod greșit pentru a crea o scuză pentru izbucnirea unui război. Asta s-a întâmplat și în Vietnam. Congresmenul  John McCain este un sclav controlat mintal de rețeaua Illuminati și asta explică tot comportamentul său.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aaron – Un fapt episodioc: noul nostru „om-rachetă” - Kim Jong- cum îl numește Trump, și-a făcut din nou numărul. Nu mă îngrijorează amenințările lui privind declanșarea unui conflic nuclear între Coreea de Nord și SUA, dar alții nu sunt atât de încrezători. Eu cred că există mijloace de prevenție suficiente pentru ca lucrurile să nu ia amploare.
Cobra, poți să-i asiguri pe ceilalți că totul va fi în regulă și nu se va înainta spre un al treilea război mondial?
COBRA - În ceea ce privește „numărul” pe care și-l face nord-coreeanul, nu va exista nici o escaladare a acestei amenințări. Acest lucru nu se va întâmpla. Va exista doar tensiunea obișnuită în relația dintreTrump și conducerea coreeană. Asta deoarece Cabala are nevoie să mențină tensiune pentru a crea teamă și nesiguranță, căci întunecații se hrănesc cu asemenea energii pe care le doresc amplificate. Numai cu puterea energiei negative ei pot menține omenirea sub control și înrobită.
Aaron – La ce se referea Fulford câd spunea că
 „am << bombardat >> Coreea de Nord doar pentru a-i face conducătorii să știe că nu vom mai suporta niciuna dintre experimentele lor cu rachete”? Era adevărat?
COBRA - De fapt. . . de fapt da, a fost detonat un foarte mic dispozitiv nuclear deasupra Coreeii de Nord, fără nici un fel de victime, ca avertisment, dar nord-coreenii l-au sfidat.
Aaron – Fulford afirmă că ulterior, totuși, ei au oprit testele.
COBRA – Da, dar intenția lor este să continuie cu și mai multe teste. E un fel de joc al nervilor. Însă, eu nu mi-aș face griji în legătură cu această chestiune.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aaron – Cobra, pe o scară de la 1 la 10 (în care 10 ar fi polul răului cel mai mare iar 1 cel mai mic), cum ai nota persoanele importante ale lumii?
COBRA
1. Pe Henry Kissinger, l-aș nota cu 10;
2. Pe Dick Cheney Rate, tot cu 10;
3. Lui Donald Rumsfeld - 9;
4. Lui George H. W. Bush (senior) -10;
5. Lui George W Bush Junior - 8;
6. Lui Barack Obama - 5 (deci, este aproape un tip bun);
7. Lui Vladimir Putin i-aș da 2-3 (destul de bun)
8. Iar Angela Merkel - 8 (wow!)
Lynn – Unii dintre ei sunt clone?
COBRA - Toți sunt în viață, da. ( nota C.M.: alte entități, printre care și Matthew Ward, spun că Bush sr. și jr. sunt clone. De fapt, răspunsul nu exclude posibilitatea existenței clonelor ci doar ne asigură că „originalele” sunt în viață) 

Lynn - Războiul meteorologic provocat de Cabală pe insulele din sudul Floridei și pe tot globul a creat confuzie, devastare, moarte și mulți refugiați. Poți vorbi despre unele dintre principalele anomalii meteorologice și care entități negative manipulează intenționat vremea?
COBRA - Practic, acesta a fost un acord între diferitele facțiuni ale Cabalei, deoarece acestea își dau seama din ce în ce mai mult că timpul șederii lor pe Pământ s-a cam încheiat; asta-i determină să facă tot ce pot pentru a amâna eliberarea planetei. Totul se face pentru a spori producerea de energie negativă.
Lynn - Sunt aceste facțiuni localizate în anumite țări ?
COBRA - Practic, putem vorbi de facțiuni ale Cabalei care se regăsesc peste tot pe planetă. 
Lynn - Cât de mult, din ceea ce are loc rău pe planetă, are cauze naturale și cât este provocat de Cabală?
COBRA - Ceea ce se întâmplă are următoarea explicație: planeta în sine reacționează la energiile crescute (ca frecvență și intensitate) venite din centrul galactic și produce anumite fenomene. Cabala însă profită și abuzează de aceste fenomene încercând să le amplifice și să le orienteze spre anumite zone (în general mai populate), pentru ca pierderile să fie cât mai mari. Așa s-a întâmplat cu uraganele din Puerto Rico din ultima vreme.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Lynn - Oficialii catalani spun că 90% dintre oameni au votat "da" independenței față de Spania, la referendumul neautorizat de guvernul central al acestei țări. Unul lider catalan a declarat că regiunea "a câștigat dreptul" de a fi un stat independent .
Știm că Catalonia este un puternic motor economic pentru Spania. Poți vorbi despre aceste alegeri în Spania și de ce guvernul spaniol a vrut să suprime aceste alegeri?
COBRA - În principiu, guvernul spaniol a vrut să suprime alegerile, unul dintre principalele motive fiind cel pe care le-ai menționat: puterea economică a acestei regiuni. O parte majoritară a politicii europene. . . de fapt, Cabala, vrea să păstreze Catalonia sub guvernul central. Mulți catalani au vrut să rupă această legătură. Nu putem anticipa ce va aduce viitorul, deoarece forțele centrale sunt încă destul de puternice. De menționat că referendumul s-a desfășurat în condiții de opoziție și nerecunoaștere din partea guvernului spaniol, iar mulți catalani n-au ajuns să voteze, astfel că rezultatul referendumului nu reflectă decât parțial voința majorității catalanilor. Rezultatul este încă interpretabil.
Lynn - În acest moment crezi că această mișcare de independență este o manifestare pozitivă pentru Forțele Luminii de acolo?
COBRA - Da, este pozitivă, dacă se face corect. Dacă va fi orientată corect de acum încolo, poate deveni foarte pozitivă.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
În actualizarea din 5 septembrie 2017 cu privire la efectele Meditației la Eclipsa Solară, Cobra a spus că este încă important să continuăm să întărim grila energetică New Atlantis din jurul planetei cu pietre și meditații Cintamani.
„Pregătiți-vă pentru schimbare” a demarat un nou proiect de consolidare a rețelei New Atlantis cu pietre Cintamani în zone în care sunt încă necesare mai multe pietre Cintamani. Dacă locuiți în Africa sau călătoriți acolo - sau dacă locuiți în sau în apropierea unei zone pe care o considerați un loc unde trebuie să ancorați mai multă lumină, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa anchorthelightsouthdakota@gmail.com
.

Aaron - Am auzit că Marea Britanie NU va părăsi UE mai ales din cauza unei note de plată astronomică pe care o vor avea de plăti, în caz că ies din UE. Este adevărat, Cobra?
COBRA - Aceasta este de fapt o parte a tacticii de negociere, veți auzi povești diferite despre acest lucru în următoarele luni, deoarece ambele părți încearcă să obțină cât mai mult posibil din această negociere.
Aaron – Majoritatea celor care au votat sunt pentru despărțirea de UE.
COBRA - Da, e adevărat.

Aaron – Să trecem la alt subiect. Spirala luminoasă care a apărut deasupra unei localități în Rusia, pe 26 sept.2017. Știi ceva?
COBRA - A fost vorba despre testarea unei arme scalare.
Aaron – Extratereștrii erau implicați în asta?
COBRA - Nu.
Aaron – Are vreo semnificație?
COBRA - A fost pur și simplu o testare a unei arme scalare, asta-i tot.

Lynn - Când vom avea replicatoare, vor mai exista produse de artă și artizanale?
COBRA - De fapt, da. Replicatorii vor produce obiecte pentru utilizarea zilnică, dar arta autentică va fi ceva care nu va fi reprodus în același mod deoarece originalul. . . dacă vor exista copii realizate cu replicatoare, vor fi ștampilate și semnate ca atare, pentru a nu vă procura replici, considerându-le originale, chiar dacă vor fi aproape identice.
Lynn – Aceeași persoană întreabă dacă prin tehnica replicării va fi ușor să se copieze o operă de artă?
COBRA - Da, dar ,din nou, replicile vor putea fi identificate cel puțin după semnătura energetică, care nu poate fi falsificată. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Aaron - Următoarea întrebare se referă la actualizări suplimentare despre Coreea de Nord. Există ceva ce pot face lucrătorii întru lumină cu privire la problema nord-coreeană?
COBRA - Da, desigur, pot medita întotdeauna și aceste meditații vor ajuta la calmarea situației.
Aaron
- Este aceeași soluție din RM?
COBRA - Da, desigur, când se întâmplă acest eveniment, toate acestea vor fi rezolvate.
Lynn - Cobra, te rugăm să descrii pe scurt toate contractele care există între forțele Luminii și cele întunecate, încă în vigoare și respectate de ambele părți.
COBRA - Nu aș spune că sunt contracte, acorduri, aș spune că există un echilibru dinamic între acțiunile care se produc. Forțele Luminii trec nu dincolo de anumite linii și, la rândul lor, întunecații au limite pe care nu le depășesc. Mai concret: forțele Luminii să nu aibă contact fizic direct cu populația de la suprafață, iar forțele întunecate să nu provoace provoace genocide masive pe planetă. Acestea sunt cele două polarități pe care le avem acum.
Aaron - Cobra, poți să ne oferi informații despre bombele din Yaldaboath, Piatră Neagră și Bombe?
COBRA - Piatra neagră a fost complet eliminată. Yaldabaoth pierde o mare parte din puterea sa, dar există și alte entități care sunt eliminate. Iar „bombele de toaletă” sunt eliminate progresiv, chiar în timp ce vorbim.
Lynn - De ce simt că lucrurile se desfășoară cu încetinitorul? Este o realitate sau doar sunt eu anxioasă?
COBRA - Este pur și simplu un răspuns psihologic la situația în care nimic nu se schimbă atât de repede cum ne-am dori; deci este o reacție normală și explicabilă. Nu este o evaluare obiectivă. Este o manifestare comună.

 (va continua)

https://prepareforchange.net/2017/10/18/cobraprepare-for-change-october-2017-interview


Un comentariu: