Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 23 ianuarie 2018

* EXTRAORDINAR !! Calogero Grifasi - hipnoză regresivă


Vizualizați aceste două videoclipuri extraordinar de importante și de relevante.

1) Ce se va întâmpla cu Pământul în următorii 300 de ani. Cel de al 3-lea război mondial. Refacerea civilizației umane. Ce continent nu va fi afectat de războiul mondial, care se va produce în acest secol (XXI):


https://www.youtube.com/watch?v=JBC9Vj1FET8&list=PLVa6C3f8uuzQwebDH0FgnpxyCHr-mfIj9&index=57 


(titrat în română) 1149 _RO_ Iván, Comunicare telepatică interdimensională, proiecție 2300, al treilea război mondial. 


 2) Ce a fost și ce este biserica. Crimele săvârșite de slujitorii bisercii, cui sunt ei supuși, care este „dumnezeul” bisericilor.

 https://www.youtube.com/watch?v=peftbb7vZ4M&list=PLVa6C3f8uuzQwebDH0FgnpxyCHr-mfIj9&index=1 

(voce română) 1774-RO Ana, Biserica, ritualuri și sacrificii umane infantile 



6 comentarii:

  1. MIHAILESCULE AI INEBUNIT DE-A BINELEA!

    RăspundețiȘtergere
  2. BALIVERNE, TRECEM IN DIMENSIUNI SUPERIOARE R 5D, 6D SI VOM TRAI VESNIC !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca si in dimensiunile superioare vom fi condusi de jidani,iudeo-masoni si khazari n-am rezolvat nimic...

      Ștergere
    2. Felicitari pentru antisemitism, organele de ordine instintate.

      Ștergere
  3. Asta sperăm dar, după cum merg lucrurile...În sprijinul acestei speranțe aș aminti că, în conf.cu mesajele lui Matei Ward și ale altor entități, Dumnezeul acestui univers a dat, cu câțiva ani în urmă (probabil,17), un decret (aprobat de Creator) prin care se interzice folosirea armei atomice în războaie (acesta fiind singurul caz în care Creatorul șI Dumnezeul acestui univers au trecut peste Legea Liberului Arbitru; și aceasta din cauza profundului efect pe care îl are dezintegrarea atomică asupra materiei)
    Din acest punct de vedere, ar trebui să stăm liniștiți dar, din conținutul acelei regresii, reiese că totuși va exista un asemenea război nimicitor pe Pământ, făcându-se mențiunea că, pe lângă armele atomice, vor fi utilizate, în principal, armele plasmatice (care, actual, sunt doar la nivel de cercetare).
    Cine are mintea deschisă poate accepta că nu numai prezentul, dar și viitorul (și chiar trecutul) pot fi modificate, căci, în definitiv, timpul și spațiul sunt relative, totul existând în eternul ACUM. Cum puterile ființelor umane (și, nu numai) sunt nelimitate, putem schimba desfășurarea evenimentelor (așa cum poate să o facă în prezent un semen de-al nostru - Calogero Grifasi).
    Din acest motiv, eu spun că noi, oamenii, ne putem schimba acest destin prin iubire, și voință, prin renunțarea la idéea de război, de confruntare, prin colaborare, prin renunțarea la distrugerea planetei, renunțarea la egoisme, ură, necinste și corupție.
    Dacă însă nu vom face nimic din toate acestea, ne vom îndrepta implacabil către un viitor sumbru, vom provoca distrugerea civilizației și planetei, pentru a o lua de la capăt (dacă vom mai avea planetă).
    Și, în fond, ce ni se cere:
    -) să nu ne fie teamă,
    -) să credem în noi și
    -) tot ceea ce facem să fie din iubire necondiționată și respect față de tot și de toate.
    ( Aroganța, lipsa de respect, atitudinea dictatorială, bârfa, invidia, credulitatea, hoția, lenea, chiverniseala din munca altora, răzbunarea, toate acestea trebuie să dispară din comportamentul uman)
    Așa că d-le „baliverne”, vă invit să „cântăriți” mai mult înainte de a da verdicte! C.M.

    RăspundețiȘtergere