Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 25 decembrie 2017

Mesaj din tărâmul Faeries (zânelor), via Galaxygirl


Traducerea Const. Mihăilescu.

 Bună! Suntem zânele, încântate să vorbim astăzi cu voi, oamenii. Avem un mesaj important care știm vă va face plăcere. În primul rând, vrem să vă asigurăm că procesul vostru de ascensionare a luat viteză și se derulează rapid. Ceea ce se întâmplă acum este chiar peste așteptări, importantele schimbări din sistemul vostru planetar și din ființa voastră succedându-se mai repede decât de obicei. Desigur, o explicție plauzibilă o găsim în starea voastră de spirit ocazionată de apropiatele sărbători pe care voi le așteptați cu nerăbdare și cu mult mai multă bună-dispoziție. Tot ceea ce faceți este din mai multă plăcere, și la gândul că încep să vină spre casă cei dragi. De fapt asta vi se potrivește ca o mănușă, noi stiindu-vă firea de ființe, în majoritatea lor, sociabile, spirite gregare și gata să petreacă. 
Mulți dintre voi dați frâu emoției să se manifeste, și nu rare sunt ocaziile când vedem în ochii voștri lacrimi de bucurie. O, ce plăcere ne fac asemenea scene!! Ce ființe minunate puteți fi, atunci când dați la o parte interesele voastre materiale ! Mulți dintre voi v-ați apropiat mult de hotarul care vă desparte de dimensiunea 5D. Priviți în sus spre el și știți că veți ajunge acolo imediat ce veți fi escaladat și ultimul urcuș. Presimțiți că acolo, sus, vi se va desfășura în față o adevărată feerie, câmpuri largi de flori, râuri cu ape limpezi, iar razele soarelui iubitor vă vor mângâia. (Sperăm că am reușit o metaforă care să vă facă plăcere !?)
Cunoscându-vă de atâta timp, am ajuns la punctul în care nu ne mai îndoim de reușita voastră. Pe ici, pe colo, mai aveți nevoie de  câte o încurajare, altfel, e perfect.
Foarte mulți dintre voi v-ați adunat fragmentele răspândite în univers, vi le-ați recunoscut și lucrați cu sârg la vindecarea lor, acolo unde este cazul. 
Această recuperare vă dă puteri noi, vă clarifică programul de urmat în viitor și vă ajută să vă ridicați vibrația, apropiindu-vă de nivelul necesar dimensiunilor superioare. Oricum, iubiților, adânca noapte a sufletului prin care ați mărșăluit atât de multă vreme se destramă și zorile încep să apară. Majoritatea dintre voi sunteți dornici de Lumină, de viața în marea colectivitate, și nu vă mai doriți să vă retrageți în catacombe, pentru a suferi în tăcere.
Viața în iubire este starea către care fiecare dintre voi va năzui, căci experiența dragostei, a comuniunii, nu se compară, ca valoare, cu nimic altceva. 
Participarea afectivă este determinantă în obținerea progresului. Noi zone de explorat vă așteaptă în dimensiunea 5D. Conștienți și plini de dorința de a cunoaște, veți cutreiera lumile galaxiei și ale universului, fie pentru a revedea unele locuri prin care ați avut vieți, pentru a vă vizita prietenii ori rudele, fie pentru a vă extinde cunoașterea unor noi lumi, căci veți fi cu adevărat ființe multidimensionale și universale. O veți face nu numai cu gândul ori cu corpurile voastre subtile ci cu totalitatea voastră, ca ființe complete și destul de complexe, dotate cu multe moduri de exprimare și manifestare.
Iubiților, procesul renașterii voastre a început și doar voi mai sunteți în măsură să-l opriți.
Aripile voastre se desfac acum și vă vor purta pe acolo pe unde nici măcar gândul n-a trecut.

Suntem zânele și suntem atât de încântate să ne conectăm cu umanitatea, unde ne aflăm foarte mulți prieteni. Dacă veți dori să ne reconectăm în viitor, chemați-ne !
Cu iubire!
Zânele

http://sananda.website/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu