Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 decembrie 2017

Mesaj de la Mama Maria

(6 dec.2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducere Const Mihăilescu.

Sunt mama Maria și am venit astăzi pentru a vă spune că v-ați apropiat mult de granița trecerii la o dimensiune superioară.
În ultimii ani, Pământul a înlăturat multe lanțuri care-l încorsetau și acum navighează spre dimensiuni în care poate deveni entitatea plasată în seviciul Luminii. De fapt, el revine la postura pe care a avut-o cândva de „perlă a coroanei”, având o conștiință mult mai înaltă.
Lunga sa călătorie prin tenebre se apropie de sfârșit, pentru el și pentru umanitate întrezărindu-se deja clar minunata Lumină, superioară chiar celei pe care o atinsese la momentul ei de vârf. .
Sistemul planetar și-a reevaluat valorile din profunzimea sa și a cucerit, e adevărat, prin multă suferință, adâncul întunericului.
Acest lucru este valabil pentru mulți dintre voi, cei care umblați acum pe Pământ. Mă refer, în primul rând la ceea ce eu numesc  "suflete vechi". Lumina voastră va străluci precum micile stele pe cer, atunci când va veni vremea să fie observate. 

Multe ființe se află acum în focul transformărilor, adaptându-se necesităților Luminii Superioare, acest proces creând anumite probleme în plan fizic. De fapt, simtomele sunt diferite de la o ființă la alta, ca urmare a diferențelor existente între ele, la momentul demarării acestui proces.
Depinde de ceea ce a acumulat și poartă corpul total al fiecărei entități, adică de „bagajul” cu care a venit în această viață. 
Nu toți veniți din aceleași locuri, din aceleași planuri și este normal și de înțeles că nu pot exista, în aceste cazuri, similitudini. Așa cum se spune: „fiecare ființă este o lume”
Tipurile diferite de viață anterioară au adunat lucruri diferite și, în funcție de aceasta, „tratamentul” trebuie să fie diferit. Vindecarea pleacă de la principiul că „nu există boală ci bolnavi”. Este motivul pentru care remediul este particularizat iar „formula” lui se află scrisă în profunzimea fiecărui „pacient”. 
Nimic din ceea ce se află în exterior nu dă soluția pentru vindecarea entității. Până la urmă, totul trebuie să plece de la particularitățile fiecărei ființe, dar toate au o natură energetică, pentru că voi nu sunteți altceva decât energii puse în anumite tipare (matrici) și cu anumite densități.

Lumina este mult mai puternică acum, dragi copii, și fiecare dintre voi are ocazia, dreptul și datoria să asimileze cât mai mult din această Lumină, pentru a se alinia trendului ascendent al planetei.
Cu bucurie observăm că numărul celor aflați acum în procesul ascensiunii niciodată nu a fost atât de mare pe Pământ. În sine, aceasta este o adevărată minune, care demonstrează infinitele posibilități ale ființelor create de Dumnezeu.
La acest moment, caracteristicile și felul ascensiunii sistemului vostru planetar sunt unice în Univers. 
Un număr din ce în ce mai mare de persoane, care au ales să ascensioneze, se află într-un amplu proces de trecere de la structura de carbon la cea de cristal. Aceasta înseamnă că fiecare celulă a corpului vostru este un șantier în care se lucrează pentru ca întreaga „construcție” să fie realizată după noile planuri și din noile materiale. 
Și apoi, țineți cont că fiecare tip de lucrare se realizează după un plan particularizat, care urmărește ca, la final, edificiul să semene și să fie de consistența celorlalte. Mintea voastră este imposibil să cuprindă întreaga amploare a acestor „lucrări de modernizare”.

Pentru unii, aceste „lucrări” se realizează rapid, dar, pentru alții, este nevoie de mai mult timp, ingeniozitate și chiar privațiuni. Depinde de nivelul de conștiință la care se află fiecare.

Conștiința voastră crește în același ritm cu rafinarea corpului. Această creștere, a corpului și a conștiinței, este o îngemănare în care cele două aspecte merg mână în mână. Pentru a introduce aceste modificări sau înlocuiri, și pentru ca efectele să se producă la nivelul conștientului, este nevoie de o anumită perioadă de timp. Un vast câmp cuantic se modifică și se îmbogățește în ființa voastră. Voi nu aveți cum să înțelegeți vastitatea acestor transformări. 
Pentru a le ajuta, tot ceea ce puteți face este să le acceptați și să vi le doriți, adică să fiți deschiși. Inima voastră vă va spune dacă și ce trebuie să faceți pentru încurajarea și susținerea procesului. Nu vă cramponați, condiționând accepatrea de înțelegerea mentală. Va veni și ea, dar mai târziu.

Important este ca în această perioadă să vă odihniți suficient și să aveți un regim alimentar adecvat. Oricum, ghiftuiala alimentară este contraindicată, asta deoarece necumpătarea ia din timpul necesar corpului pentru vindecare și pentru acumularea energetică reclamată de proces.

Știu că mulți sunt nerăbdători să-și continue viața în noile condiții, dar trebuie să țină cont că abia au început călătoria. Când vor începe să înțeleagă semnificația acestei vaste transformări, atunci vor deveni mai umili și mai înțelepți.
 De fapt, dragilor, schimbarea nu este un proces temporar ci unul permanent. Numai nivelul la care se desfășoară este diferit.

Și Pământul se modifică structural, tinzând către forma cristalină. Altfel se va trăi pe Pământul viitorului, altele vor fi facilitățile și condițiile de viață și altele vor fi relațiile dintre planetă și viețuitoarele ei. Călătoria voastră vă va duce în tărâmuri pe care nici măcar nu le-ați visat.
Această vastă transformare nu poate fi grăbită, punctul la care trebuie să se ajungă este un reper fix dar căile prin care se poate ajunge acolo sunt infinite.
„Constructorul” este conștiința. Se înaintează (dar, uneori, din păcate, se poate și coborî) din treaptă în treaptă, înălțimea treptelor fiind aceeași, diferită putând fi viteza cu care se rulează pe ele.
O conștiință înaintată nu se poate realiza pe vechiul Pământ.
Pentru a ajunge dintr-un punct în altul, trebuie, cu necesitate, să se treacă prin toate fazele, toate punctele intermediare, căci nu se poate sări peste etape. Este o înlănțuire de fapte și de consecințe, care nu poate fi întreruptă, pentru a se face un nod în alt loc. În general, nodurile sunt discontinuități, întreruperi, fracturări.

Așa cum se desfășoară lucrurile în prezent, se poate anticipa că ceea ce a mai rămas din această etapă a călătoriei voastre se va parcurge optim, aproape magic. Da, iubiților, deoarece voi purtați miracolul în ființa voastră. 
Aveți grijă de călătoria pe care o faceți căci numai de voința, decredința și de determinarea voastră depinde să ajungeți la destinația către care de mult ați pornit. Faceți din cuvântul și fapta voastră o monedă valoroasă de schimb.
Pentru toate acestea, pentru minunata voastră perspectivă, doresc să aveți o călătorie magică.
Era iubirii este la o aruncătură de băț.
Primiți toată dragostea mea.
Mama Maria

Translator din suedeză în engleză, Per Staffan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu