Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 30 decembrie 2017

Mesaj de la Colectivul Arcturian

(21 dec.2017; prin Galaxygirl)
Const. Mihăilescu

Salutări, suntem Arcturienii, încântați să ne întâlnim astăzi. Simțim atât deznădejdea, cât și speranța multora dintre voi. Văzând și recunoscând în totalitate traseele și răspântiile din călătoria ficăruia dintre voi, putem aprecia că sufletul vostru a ales, în majoritatea cazurilor, situația cea mai favorabilă, date fiind limitările și posibilitățile din acel moment. Acum a venit vremea când vă puteți îmbogăți portofoliul de posibilități, deoarece sunteți în posesia unor noi coduri vibraționale care vă permit să vă manifestați dincolo de vechile granițe ale dezvoltării sufletului.
Străduiți-vă să vă asigurați că tot ceea ce faceți și intenționați este în concordanță cu Planul General de Dezvoltare a ființelor umane de pe Pământ. Vă veți întreba de unde să cunoașteți voi ce este prevăzut în acel plan. Atâta timp cât ceea ce gândiți, alegeți și faceți este în concordanță cu vrerea inimii voastre, fiți siguri că acționați în limitele și în conformitate cu Planul Divin.
Suntem încântați să vă respectăm și recunoaștem creșterea și progresul spiritual și emoțional în această lungă călătorie.
Prin comportamentul vostru plin de iubire necondiționată, de compasiune și respect al tuturor sufletelor, voi sunteți mâinile și picioarele lui Hristos, emisari ai iubirii și ai Luminii, prezenți în această cronologie glorioasă, care în prezent evoluează și se desfășoară într-o binecuvântată clipă pe tărâmul iubit al lui Iisus. Împământați  (adică preluați, însușiți și utilizați) codurile trimise prin Lumină și implantați-le adânc în miezul cristalin al planetei și bucurați-vă de uniunea planetară a conștiinței; nu vă mai considerați ființe mici și lipsite de putere, ori cu puteri limitate, căci, în calitatea voastră de dumnezei în devenire, dispuneți de puteri nelimitate. Rețineți că toate provocările cu care v-ați confruntat au fost nu oricum ci cu acumularea unor experiențe care vă vor aduce măestria. În procesul trezirii voastre, vă veți da seama cât de grandioși puteți fi, și cât de mult ați acumulat din provocările dure prin care ați trecut.
Ați depus multă muncă pentru a vă încheia lucrarea pe care ați început-o, și acum este timpul să  fiți impactați de certitudinea că v-ați înțeles misiunea, că va-ți reamintit scopul încarnării prezente pe această înzestrată de Dummnezeu planetă. 
E minunat și eliberator când afli, în sfârșit, care este scopul prezenței tale actuale pe Pământ. Am spune însă că scopul pentru care ați acceptat să veniți, abia acum începe să fie cunoscut. Dar, pentru ca programul să fie îndeplinit întocmai este necesar să fiți întregi, să fiți puternici și pricepuți astfel încât ceea ce veți avea de făcut să nu fie un chin, o corvoadă, ci o plăcere.
Cunoașteți desigur că sarcina voastră este de a ajuta planeta și pe cei rămași în urmă să recupereze și să atingă nivelul necesar la momentul programat pentru producerea saltului în 5D.
Timpul trece mai repede - îl simțiți și îl percepeți ca atare. Realitatea voastră se schimbă repede și se va schimba și va evolua încă și mai repede, pe măsură ce percepțiile voastre vor crește și se vor diversifica, în cunoașterea și iluminarea interioară.
Faceți totul cu calm, cu încredere și cu determinare! De fapt, ceea ce faceți voi acum s-ar putea numi „pregătirea pentru a zura, pregătirea pentru a decola”.
 Fiți liniștiți: sunteți suficient de pregătiți pentru a reuși. De altfel, noi „pariem” pe voi.
Amintiți-vă mereu că singuri n-ați fost niciodată.
Suntem Colectivul Arcturian și..... vă ținem pumnii; doar suntem o mare familie, nu?
http://sananda.website


2 comentarii:

  1. Fiți liniștiți: sunteți suficient de pregătiți pentru a reuși. De altfel, noi pariem pe voi."Pariu" ? In lumile spirituale evoluate,notiunea de....."pariu" ? Cum,vine asta ? Si,mai ales acolo ?

    RăspundețiȘtergere
  2. presupun că ”pariul” este metaforic și spor în toate bune tuturor :)

    RăspundețiȘtergere