Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 4 decembrie 2017

Inuaki, reptilianul din mine (XIII) – Cartea a doua.


de Aryana Havah                  
(continuare)

A: Există multe planete populate?
D: Da, foarte multe. Nu le ştiu numărul.
A: Dar care să aibă aspectul nostru?
D: Aghton spune că nici o creaţie nu seamănă cu cealaltă, iar dacă seamănă la exterior, diferă la interior sau ca structură energetică. Fiinţele corespund şi se aseamănă întotdeauna cu locul în care trăiesc spre a putea fi în concordanţă cu planeta.
A: Dar ca structură energetică, au ceakre, aură, biocâmpuri?
D: Toate fiinţele care au structură materială au şi structură energetică, dar specifică. Mai există şi fiinţe care sunt energie.
A: La noi în sistemul solar mai există viaţă?
D: Da.
A: Unde?
D: Aghton spune că pe Marte, dar să ştii că totul este de fapt viu.
A: Pe Marte s-au făcut cercetări şi se spune că nu există viată.
D: Asta nu vom şti cu adevărat decât în momentul în care vom ajunge acolo. Noi ştim în prezent doar ceea ce ni se spune.
A: Asta aşa este. Se spune că acum câţiva zeci de ani, pe Terra a căzut o navă extraterestră cu fiinţe vii la bord. Ele au fost capturate şi duse într-un laborator secret. îmi poţi spune dacă este real?
D: Da. Este real. Aghton spune că erau trei fiinţe. Una a murit la impact şi două au supravieţuit, dar nu prea mult.
A: De ce nu au supravieţuit? Au fost omorâte?
D: Nu au fost omorâte ci au murit datorită faptului că nu sau putut adapta la vibraţia Terrei. In momentul în care nava sa prăbuşit s-a stricat aparatura care le genera un câmp propriu conform cu câmpul lor energetic. Astfel chakrele şi întreg circuitul energetic le-a fost perturbat.
A: Ar fi putut fi salvaţi?
D: Da, dacă salvatorii lor ar fi cunoscut aceste lucruri şi ar fi ştiut cum să o facă sau dacă ar fi existat un generator care să le producă acelaşi câmp.
A: Cum adică dacă ar fi ştiut cum?
D: Dacă ar fi ştiut cum să le echilibreze energetic.
A: Te referi la terapie energetică?
D: Da. Să le echilibreze pur şi simplu sau măcar să le creeze o protecţie energetică de jur împrejur spre a le lăsa timp să se reechilibreze singuri.
A: Arătau ca noi?
D: Da, dar altfel. Erau mai subţiri şi mai înalţi, dar aveau la fel mâini, picioare, cap. Nu aveau păr şi nici unghii, iar pielea le era de altă culoare. Erau fiinţe foarte inteligente şi prietenoase şi aveau o misiune de explorare. Nu veniseră cu gânduri rele.
A: Şi nava?
D: Aghton mi-o arată. Spune că acum este reparată dar nu poate fi folosită.
A: De ce?
D: Pentru că această navă, ca şi navele de pe Inua, se conduc şi cu puterea minţii şi aici pe Terra nimeni nu a ajuns la această putere.
A: Vom ajunge cândva?
D: Da. Face parte din evoluţia noastră.
A: O evoluţie greoaie şi anevoioasă.
D: Este greoaie pentru că noi vrem să o facem greoaie. Dacă am înţelege că drumul pe care îl avem de parcurs duce către lumină şi că este obligatoriu să ajungem acolo, ar fi mult mai uşor. Noi suntem cei care ne punem piedici. Nouă ne place să stăm pe loc. Ne este frică de schimbare şi de nou.
A: Poate că ar fi bine să ne ajute cineva, să ne arate, să ne explice…
D: Chiar şi aşa, tot am fi împărţiţi pe tabere. De aceea va trebui să trecem cu toţii prin anumite experienţe. Terra a primit această sarcină. Ea este cea care ne va ajuta. De altfel ea a intervenit deseori de-a lungul istoriei. Pământul a cunoscut felurite vibraţii, de la inferioare la superioare şi de fiecare dată s-a reglat.
A: În ce sens să se regleze, doar era vibraţia lui?
D: Nu, era vibraţia noastră. Pământul este viu, dar polaritatea lui o dau sentimentele, gândurile, vorbele, stările, trăirile noastre care mereu, nu ştiu de ce, au fost de polaritate negativă. întotdeauna a fost aşa. Pământul doar le preia, le înmagazinează şi le păstrează atât cât poate duce. Dacă nu intervine o enegie de polaritate inversă, care să îl descarce, atunci el se descarcă singur, trimiţând înapoi către creatori energia.
A: Creatori?
D: Da. Adică către noi, cei ce am generat-o.
A: Şi dacă am generat ceva negativ în altă viaţă?
D: Când Pământul se descarcă primim înapoi tot ceea ce am generat în toate încarnările noastre.
A: Nu este corect! Poate că acum sunt un om bun!
D: Este corect! Dacă tu într-o încarnare ai fost rea, iar în alta bună, asta înseamnă că ai putut anula parte din vibraţiile lăsate, iar ceea ce vei primi este diminuat. Nu îţi dă nimeni în plus. Primeşti doar ceea ce ai dat. Pământul trebuie să se cureţe din când în când.
A: Şi se întâmplă des acest lucru?
D: Aghton spune că la câteva zeci de mii de ani are loc o asemenea purificare. Este important de ştiut că după astfel de purificări omenirea face un salt vibraţional.
A: Ce reprezintă acest salt?
D: Planeta şi tot ceea ce există pe ea se îndreaptă către Lumina. Această ascensiune se realizează pe etape. Cu fiecare etapă structura materiei se schimbă, ea devine din ce în ce mai eterică. Cu fiecare etapă vibraţia inferioară capătă din ce în ce mai puţină putere, până într-un final când va ajunge să dispară definitiv. Aceste cicluri evolutive ne sunt date special spre a ne uşura ascensiunea.
A: Dar de ce nu ne ridicăm dintr-o dată?
D: Pentru că nu am putea duce. Structurile noastre fizice şi energetice nu sunt pregătite, nu pot susţine această schimbare. Dacă s-ar întâmpla acest lucru rasa umană ar fi ştearsă din manifestare.
Noi evoluăm odată cu Terra şi Terra evoluează prin noi şi cu ajutorul nostru. Este o relaţie clară, bine stabilită. Totuşi dacă noi am înţelege unde trebuie să ajungem şi care este misiunea noastră, etapele ar fi mult mai scurte iar ascensiunile fără pierderi. Din păcate, trăirile noastre au o polaritate atât de negativă încât au impact la nivelul întregii creaţii. S-a produs deja un dezechilibru ce ameninţă însuşi tiparul energetic şi conceptual al întregului Univers. Ăsta este motivul pentru care nu se mai poate continua aşa.
A: Să înţeleg că suntem în punctul în care Terra va începe curăţirea?
D: Da. Ea va începe să se cureţe spre a urca o nouă treaptă.
A: Adevărul este că trăim vremuri tulburi, pline de agresivitate. Cum crezi că ar trebui să reacţionăm? Ce să facem?
D: Ar trebui să fim calmi şi liniştiţi, să vedem întregul proces ca şi cum ar fi un film, adică fără să participăm direct. Noi trebuie să ne implicăm doar în faptele cu polaritate pozitivă.
A: Şi dacă toţi în jurul nostru par a fi înnebunit?
D: Să încercăm să le explicăm. Asta dacă vor să audă. Dacă nu, trebuie să le respectăm liberul arbitru şi să îi lăsăm să meargă în drumul lor. Va veni un timp în care vom vedea cum răul ne izbeşte la tot pasul; atunci, va trebui să intrăm în casele noastre şi să facem meditaţii de polarizare benefică şi de protecţie. Să nu uităm însă că trebuie să ne rugăm pentru toate fiinţele şi pentru întreaga planetă. Cu cât vom fi mai mulţi, cu atât perioada va trece mai repede şi mai uşor.
Nimic din exterior nu trebuie să ne influenţeze, ci din contra, noi să fim cei care să îi influenţăm pe ceilalţi. Fiecare din noi trebuie să fie un exemplu pozitiv, iar faptele noastre să reflecte credinţa noastră.
A: Va veni o vreme în care va fi haos?
D: Acum este haos, vremea ce va veni nu poate fi caracterizată prin cuvinte, cu toate acestea noi vom trăi doar în energia pe care am generat-o. Atât şi nimic mai mult. Ceea ce va veni este ceea ce am creat.
A: Şi după aceea?
D: După aceea ochii ni se vor deschide, vom înţelege şi vom merge mai departe. Lumina şi iubirea ne aşteaptă. Strădania noastră va fi răsplătită.
A: Asta este explicaţia cataclismelor ce s-au abătut de-a lungul istoriei asupra planetei?
D: Asta este explicaţia evoluţiilor pe care planeta le-a cunoscut! Cu fiecare ascensiune vibraţia întregului sistem a fost ridicată.
A: Aceste evenimente sunt prestabilite?
D: Parţial, adică la un anumit timp există un eveniment fix. De la acesta pleacă o sută de milioane de căi, mai lungi sau mai scurte, mai grele sau mai uşoare, care duc către următorul eveniment fix. Noi alegem calea pe care vrem să păşim.
A: Adică drumul depinde de liberul nostru arbitru?
D:Da.
A: Toate fiinţele din univers au liber arbitru?
D: Unele au alte sisteme de valori.
A: Şi noi de ce avem liber arbitru?
D: Pentru că trăim într-o lume cu polarităţi.
A: Adică duală.
D: Da. Aici energia capătă vibraţia pozitivă sau negativă. In alte părţi energia doar există. Dar aici să ştii că noi suntem cei care îi stabilim polaritatea. Din univers primim doar energie în stare pură (nota C.M.: neutră, nepolarizată). Ea se  transformă cu ajutorul minţii noastre.
A: Dar energia nu înglobează în ea ambele aspecte?
D: Energia înglobează totul, însă în stare primordială şi la fel ca atunci când creezi, pentru a diferenţia, trebuie să pui intenţie.
A: Şi dacă am pune intenţie pozitivă am avea doar rezultate pozitive?
D: Da. Puterea minţii umane de a schimba şi de a polariza este imensă, dar în prezent este axată pe distrugere şi nu pe creaţie. Tu nu înţelegi că totul este energie? Diferenţa este dată de vibraţia care a stat la baza intenţiei creaţiei. Şi piatra vibrează, numai că pe o frecvenţă joasă. Aceste lucruri erau cunoscute de străbunii noştri. Lor nu li se părea un lucru atât de special.
A: Adevărul este că dacă te uiţi la ceea ce ne-au lăsat, la piramide… Cine a construit piramidele?

(va continua)




Un comentariu:

  1. Informatia zilei


    Vibratia planetei 9,1Hz normal trebuie sa fie 15,9Hz
    Negativitate planetara 100 % .

    Creste constiinta ca deveniti mai evlaviosi acum in aceasta perioada de Craciun,sunteti cu sufletul mai aproape de Dumnezeu,dar negativitatea creste si ea ca omorati animale.Ne bucuram ca creste constiinta,dar cu negativitatea ce faceti?Vibratia scade si ea ca vine frigul si mai scade si din cauza negativitatii pe planeta,data de sacrificiile de animale.

    Constiinta planetara 2,9 D
    Vibratia Romaniei 9,1 Hz
    Constiinta la nivelul Romaniei 1,2 D
    Negativitatea in Romania 100 %
    Perceptie de sine a umanitatii 1%,adica doar 1% are perceptie de sine
    Suntem in dimensiunea 4D,subdimensional 3D
    Evolutie a umanitatii pe o scara de la 1 la 10 ....3,deci suntem la nr 3 ca si evolutie,pana la 10 cale lunga.
    Perceptie timp astazi 24 de ore


    M.
    Publicat de Mariana Sv la 12:46

    RăspundețiȘtergere