Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 7 decembrie 2017

De la Mama Maria, via Ann Dahlberg.

22 nov. 2017
Traducere Const. Mihăilescu.                   


Sunt Maica Maria și salut pe toți copiii de pe Pământ. Multe lucruri se întâmplă în lumea voastră chiar acum. Multe văluri sunt înlăturate din fața voastră. Dezvăluirile cad ploaie peste voi, ceea ce, uneori, vă face să vă bucurați alte ori să vă îngrijorați.
Căutați mesajele încurajatoare, mobilizante, dragi copii de pe Pământ, pentru ca bucuria din voi să crescă și ochii voștri să vadă mai clar.

Pământul se află într-un proces de mare tranziție și în aceasta sunteți și voi antrenați. Lichidați vechiul și apoi căutați noi căi care vă ajută mai bine evoluția.
Dureros sau mai puțin stresant, tot ceea ce se întâmplă la voi acum este o necesitate, o curățare profundă, „până la os”; de aia este atât de dureros. 
Fiți încrezători și aveți răbdare, nu disperați și nu vă precipitați. Răbdarea voastră este astăzi pusă la grea încercare. 
Nu puteți să vă transformați în ființe multidimensionale peste noapte. Răbdarea este însușirea de care trebuie să dați dovadă permanent, în tot ceea ce faceți. Totul se încadrează într-un grafic de derulare destul de rapidă, așa că dacă vă veți înscrie în acest ritm, cu siguranța că veți reuși. 
Voi spuneți „ grăbește-te încet !” și la acest îndemn subscriem și noi. 
Celor care nu înțeleg, explicați-le din nou și din nou, cu răbdare și blândețe, căci derapajul, ori lipsa lor de acceptare are rădăcini adânci. Dovediți răbdarea unui înger ! Nu uitați că ”cei blânzi vor schimba lumea".
„Blânzii” sunt cei care văd în voi partea bună și sănătoasă a ființei, sunt cei care au viziune asupra realităților momentului și care știu că împreună veți traversa oceanul învolburat al disperării, ajungând pe tărâmul făgăduit.
De unde credeți voi că vine putere lor de a înțelege și de a avea răbdare? Din echilibrul pe care și-l păstrează în inimă, din rădăcinile înfipte adânc în pământ și din deschiderea către Divinitate.
Dacă simțiți iubirea din interiorul vostru, solid ancorată în Pământ, atunci puteți auzi clar vocea inimii voastre. Puteți să urmați calea pe care inima voastră o alege, fără să luați în considerare opiniile și judecata celor care doresc să vă deturneze. Niciodată inima voastră nu v-a trădat; asta este o specialitate a minții.
Atunci când nu aveți încredere în ce vă îndeamnă inima, deveniți o barcă în care suflă toate vânturile, în toate direcțiile. Atunci pierdeți controlul și cel mai important lucru pe care îl aveți: încrederea și iubirea pentru voi înșivă.
Dacă toți oamenii ar urma vocea inimii lor, inaintarea Pământului ar fi viguroasă, lipsită de indecizie iar destinația n-ar mai fi schimbată. 
Voi sunteți cârmacii planetei voastre, dragilor, voi sunteți cei care fixați traseul Mamei Pământ, ea ducându-vă acolo unde voi alegeți. Din acest motiv responsabilitatea voastră este atât de mare, căci voi vă puteți conduce planeta spre abisuri sau spre limanul luminos care vă poate asigura prosperitatea. Ce să alegeți? Ceea ce vă dictează inima. Așteptați rezultatele cu răbdare și încredere !

Iubiților, voi treceți acum prin procesul curățării trupurilor voastre de tot ce s-a clădit pe ele și în ele cu acea energie nepotrivit polarizată de propriile voastre alegeri și de credulitatea voastră în sfaturile celor care nu v-au vrut binele. Nu mai păstrați relicvele din voi. Pregătiți-vă să vă predați Luminii, Iubirii și bucuriei.
Vă aflați în perioada în care veți primi ajutor suplimentar pentru a nu mai depăși termenele încheierii acestei etape importante din existența voastră. 
Sunt îndeplinite toate condițiile unei accelerări suportabile pe care voi trebuie s-o priviți și s-o acceptați cu deplină încredere și liniște.
Această transformare a început deja, dar se va accelera acum, copiii mei dragi. Nu săriți din „barcă”, nu trageți de frână, nu disperați. Calmul și încrederea vă vor aduce acolo unde v-ați dorit.
Avem nevoie de cât mai multe ființe puternice și cu răbdare, astfel încât disperații și dezamăgiții, ori adormiții să se calmeze și să se trezească. Ei au nevoie de compasiunea și ajutorul vostru, pentru a nu mai fi doar o „gloată” manevrabilă. 
Vă ajutăm să reveniți în inima voastră. Când aveți impresia că ceva nu iese bine, că nu obțineți rezultatul pe care vi-l doriți, chemați-ne, invocați prezența și sprijinul nostru. Dar, ATENȚIE! cereți ceea ce și lui Dumnezeu i-ar face plăcere. Cereți ceea ce știți că nu face rău nimănui și este în interesul tuturor.
Eu sunt întotdeauna gata să vă ajut, în limita respectării Legilor Divine ale acestui univers. 
Aveți acum un vânt puternic „ la pupa”. Ajutorul pe care-l puteți primi acum nu l-ați avut niciodată. Cereți-l și folosiți-l, dragi copii ai Pământului!
Toate abilitățile fine de care aveți nevoie le găsiți în voi. Vă îndemn să le căutați în interiorul vostru.

Acesta este motivul pentru care m-am adresat vouă astăzi.
Căutați și veți găsi propriul vostru Graal.
Dragostea lui Dumnezeu vă așteaptă întotdeauna.
Chemarea de a veni ACASĂ este acum foarte puternică, dragii copii, și cred că o puteți simți în ființa voastră.
Vă trimit toată dragostea mea și-mi deschid „aripile” pentru a vă ajuta să reveniți ACASĂ.
Mama Maria

(Traducere din suedeză în engleză: Per Staffan)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu