Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 decembrie 2017

Ashtar: Puncte de reper pentru a merge înainte.

Canalizat de Kerstin Eriksson pe 15 decembrie 2017.
Traducere Const. Mihăilescu


Salutări vouă, sunt Ashtar!
Încep prin a vă asigura de iubirea și aprecierea noastră, a celor din acest Comandament care are sarcini în întregul univers.
Noi reprezentăm o confederație de alianțe în universul acesta.
Cunoașteți cu siguranță că activitatea noastră legată de Pământ și civilizația umană are o oarecare vechime, noi având sarcini precise în ceea ce privește evoluția și securitatea voastră.
Faptul că ne aflăm în dimensiuni diferite, face ca voi să nu fiți conștienți de prezența noastră nu numai în jurul și în atmosfera planetei, dar chiar printre voi. Aceasta nu este nici măcar o realitate extraordinară, dacă luați în considerare că, din punct de vedere al locației, al amplasamentului, dimensiunile se întrepătrund, ființele trăitoare în dimensiuni superioare putând observa tot ceea ce se întâmplă în dimensiunile cu câmpuri vibraționale mai joase. 
Da, dragilor, puteți considera, la propriu, că noi suntem printre voi. Și asta nu de ieri, ci de destul de multă vreme.
Suntem mai aproape de voi decât vă puteți imagina. De fapt, suntem deja printre voi, dar voi încă nu ne puteți percepe prezența cu simțurile voastre, proprii dimensiunii inferioare 3D. Faptul că voi vă aflați într-un proces de ascensionare, în care vă ridicați atât conștiința cât și frecvența de vibrație, va face ca nu peste mult timp, vălul care ne desparte să fie înlăturat și voi să ne puteți vedea, așa cum noi o facem de când am venit în arealul vostru. 
Unii dintre voi ne vedeți umblând și trecând pe lângă voi, pe străzi, pe cărări, în mari magazine, în parcuri etc. Evident, n-aveți cum să ne recunoașteți, n-aveți cum să ne deosebiți căci abilitățile și performanțele la care am ajuns sunt, deocamdată, mult dincolo ceea ce puteți realiza voi. Asta și pentru că multe dintre civilizațiile noastre sunt mult mai vechi decât cea de pe Pământ.
Cu toate acestea, există și printre voi ființe „băștinașe” de excepție, majoritatea dintre ele, suflete venite din lumi foarte evoluate, și născute pe Pământ. Pentru ele, care știu cum să se deschidă, noi suntem detectabili.
Când veți ajunge în dimensiunea 5D nu va mai fi o problemă să ne observați. Abia atunci veți înțelege cât de aproape am fost de voi, cât de multe afinități avem unii cu alții deși, ca fizionomie, putem fi destul de deosebiți. 

Dragilor, obișnuiți-vă cu ideea de comunitate, de frăție, de unicitate a esenței. Și, cum ar putea fi altfel, din moment ce vinim din aceeași Sursă !? 
Condițiile locale, caracteristicile arealelor în care existăm au făcut ca, de-a lungul eonilor, să apară anumite deosebiri, însă esența este identică. 

Să nu ne așteptați, ori să ne priviți cu teamă, cu suspiciune, căci noi venim către voi din iubire și din dorința de a vă reintegra în marea familia universală. Ca buni frați, vrem să vă ajutăm, poate mai mult decât altă dată, și aceasta pentru că nivelul vostru de conștiință devine abordabil iar situația actuală a planetei voastre, puternic afectată de comportamentul uman, o reclamă. 
Fără a fi nevoie să vină cineva din afara sistemului, vedeți și singuri cum, din lipsă de înțelegere, din ignoranță, din nepotrivite comportamente, o mare parte dintre ființele umane își distrug „casa”, atât de primitoare și de iubitoare, otrăvindu-i apele, pămâtul și atmosfera, exploatându-i bogățiile subsolului, exterminând viețuitoarele, defrișând pădurile, înnăbușind iarba cu betoane, schimbând cursul natural al apelor, deversând otrăvuri radioactive în oceane etc., etc.
Ați fost la un pas de colaps, vi s-au trimis masiv ajutoare; se pare însă că nu v-ați decis să vă schimbați radical comportamentul.
Iubiților, noi nu renunțăm la voi și vom continua să vă ajutăm; vedeți dacă nu cumva voi înșivă renunțați la a fi ființe umane.
Știți că toți suntem supuși Legii Liberului Arbitru, ceea ce înseamnă că suntem limitați chiar de alegerile voastre.
Noi vom sta aici atât cât va fi necesar, (deși avem și noi familii care ne așteaptă). Voi ne-ați învățat ce este așteptarea. Desigur, dispunem de multiple posibilități de a ne vedea, a dialoga, de a ne simți familiile, dar altfel este când „lucrezi în deplasare”.

Avem soluția rezolvării problemelor energiei libere, obținută gratuit și fără poluare, deci fără a avea un impact negativ asupra mediului. 

Pe de altă parte, pentru noi, Pământul este o planetă de maximă importanță deoarece el este integrat într-o rețea necesară multor civilizații din univers; el este, dacă vreți, o verigă din lungul lanț civilizațional al universului de care aparținem. 
Am mai spus-o, dar o repetăm: Pământul este literalmente conectat energetic cu multe alte planete din sistem și, pentru ca acest sistem să funcționeze perfect, se impune ca toate piesele componente, toate „rotițele”, să se miște sincronizat, altfel sistemul funcționează prost sau se gripează. 
Din acest motiv, trebuie să se înțeleagă de ce atunci când „ rotița Pământ ” n-a mai funcționat corespunzător, a fost nevoie ca, pentru o perioadă (nota C.M.: 200.000 de ani) să fie izolată de sistem, să fie by-pass-ată. 
„Defecțiunea” este pe punctul de a fi remediată în totalitate și, în consecință, se fac pregătiri pentru reintroducerea planetei în sistem. Din păcate, nici acum nu există certitudinea că omenirea, în totalitatea ei, o dorește.
Renunțând la metaforă, asta înseamnă că civilizația umană trebuie să-și respecte, să-și ocrotească, și să-și iubească planeta, renunțănd la ceea ce-i face rău. Aceasta impune creșterea suficient de mult a conștiinței umane și, implicit, creșterea frecvenței de vibrație a întregului sistem planetar, acțiunea fiind sarcina voastră.

Într-un anumit fel, fiecare planetă, fiecare astru are importanța și rolul său în univers; altfel nu ar fi fost creat. (Amintiți-vă că fiecare componentă a Creației face parte din UNITATE și că fără ea, însuși Creatorul ar deveni incomplet, ceea ce este absolut imposibil).
De altfel, probabil că nu este o noutate pentru voi dacă vă confirmăm că noi colaborăm cu foarte multe civilizații de pe foarte multe planete și că oferim asistența și ajutorul nostru civilizațiilor din univers care ne solicită, într-un fel sau altul.
Relația dintre noi se bazează exclusiv pe colaborare și acceptare. Ne caracterizează onestitatea și bunele intenții cu toate civilizațiile cu care întreținem contacte, căci noi suntem „războinici ai Luminii”, nu ai întunericului.

Este destul de probabil ca voi să cunoașteți sau să fi auzit de prețuirea de care se bucură Pământul, planetă considerată o adevărată „perlă a coroanei”, în ceea ce privește frumusețea și condițiile de viață. Știți că într-un șireag de perle există una, cea mai frumoasă, care dă farmec întregului colier. Rolul acesta i-a fost destinat Pământului în acest univers, numai că....
Din păcate, factori pe care nu ne propunem să-i discutăm acum, au făcut ca „ râvnita perlă ” să intre într-un con de umbră, să-și piardă din strălucire. 
Ea are nevoie de ajutor, pe care-l primește de dincolo de ea dar adevărații șlefuitori trebuie să fie cei de pe suprafața ei. Vedeți, tot la voi trebuie găsită rezolvarea!
O nouă trecere în carantină a sistemului vostru planetar ar avea, probabil, consecințe nedorite și pe termen îndelungat. Nu vă erijați! Fiecare dintre voi trebuie să iasă din starea de neimplicare și să acționeze, de la nivelul său de competență și de posibilități. 
TIMPUL DE AȘTEPTARE A EXPIRAT.
Treceți la vibrația superioară, treceți la starea de iubire necondiționată, renunțați la ură, la separare, la beneficiile materiale excedentare, alegeți-vă conducătorii cei mai cinstiți, cei mai devotați și cei mai pricepuți, nu vă lăsați manipulați! 

Noi vă ajutăm dar nimic bun nu se realizează fără vrerea și determinarea voastră.
Nu vă îndoiți de iubirea și de disponibilitatea noastră. Noi suntem familia voastră din stele și, fără a exagera, vă cunoaștem pe fiecare dintre voi. Chemați-ne!
Ashtar

https://archangelfaith.blogspot.ch/2017/12/ashtar-landmarks-ahead.htm


2 comentarii:

  1. De ce sunt fraze intregi si cuvinte care nu exista in articolul original ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am răspuns în comentariul de la ” Nivelul cel mai înalt al dimensiunii a patra” C.M.

      Ștergere