Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 decembrie 2017

ACCESAREA MEMORIEI SEMINȚELOR CRISTALINE A PĂMÂNTULUI (II)

Mesaj de la Arhan. Mihail
(2 dec. 2017; channeler Ronna Herman; articol de Paul Backes)
(continuare)

De fiecare dată când eliberați niște forme vechi, cu care erați obișnuiți dar care ajunseseră frâne în evoluția voastră, 
procesul eliberării (eliminării) este mai mult sau mai puțin dureros sau măcar generator de disconfort. El este cu atât mai dureros cu cât entitatea este mai puțin evoluată, și aceasta deoarece individul se agață de realizările trecutului (mai cu seamă de cele materiale), ignoranța sa nepermițându-i să înțeleagă că, de fapt, nimic nu-i aparține, totul este o iluzie, totul este în schimbare. Toți trebuie să înțelegeți că închistarea, stagnarea, izolarea, cramponarea de trecut, oricare ar fi el, este echivalentă cu anihilarea, ceea ce nu se poate admite în Creație. (A anula Creația ar fi echivalent cu a-L anula pe Creator ori pe Dumnezeu, ceea ce este imposibil) 

Iubiților, vă aflați în faza în care vi se deschide o nouă realitate prin care veți avea acces la multe concepte noi, precum și la noi abilități, noi însușiri.
Dacă ați putea vedea cu adevărat extraordinara complexitate și întindere a rețelei care vă ține conectați unii de alții, pe fiecare dintre voi, de toate elementele Creației, ați înțelege UNICITATEA întregului Omnivers, căci aici nu este vorba doar de planeta voastră, de sistemul vostru solar, de galaxia din care faceți parte ori de Universul Local căruia-i aparțineți (n.m.: Nebadonul, sistemul local Satania), ci de toate Suprauniversurile, care compun Omniversul. (nota C.M : reamintesc că există 7 suprauniversuri, noi aparținând celui de al 7-lea, numit ORVONTON, cu capitala UVERSA; vezi Cartea Urantia)

Acest lucru este minunat și absolut exact, deși greu de imaginat. Când spunem că sunteți toți una, ce înseamnă asta cu adevărat? Există fluxuri de Lumină care penetrează întreaga voastră planetă și tot ceea ce ține de ea. Majoritatea acestor fluxuri de Lumină au fost până acum foarte slabe, dar din ce în ce mai multe dintre ele se întăresc, devin mai puternice, ele aducând o vibrație de recunoaștere mai înaltă.
În interiorul ființei voastre și al planetei există un ecou care reverberează și care spune: "Da, îmi amintesc de tine. Da, știu cine ești și știu că am fost cândva împreună. Nu știu unde, nu știu când, dar simt și recunosc semnătura acestor vibrații și semnătura ta ca entitate creată.” Acest ecou atinge sufletul vostru și face ca inima să cânte. Estența voastră creatoare vă asigură că nu mai sunteți singuri.
Acum este vremea când învățați mai repede, mai temeinic și acumulați mai mult.
Adesea mintea voastră se alarmează că nu mai poate ține pasul cu noianul de informații primite, dar, de fapt, ea începe să se extindă pentru a prelua și integra noi informații. Și acesta este doar începutul.
Abia acum voi deveniți umani spirituali adulți (maturi), depășind starea de copii umani, în care v-ați aflat multă vreme și în care ați existat într-o realitatea restrânsă a celei de a treia dimensiuni. În această stare de precaritate, de nesiguranță, majoritatea dinttre voi s-au simțit abandonați, s-au simțit singuri, deconectați de la SURSĂ.
Sentimentul acesta era cumva justificat de trecerea planetei voastre și a umanității în carantină, consecință a alegerilor voastre. Măsura s-a impus nu ca o pedeapsă (Dumnezeu nu pedepsește) ci ca prevenție de nepropagare a negativității în universul căruia-i aparțineți. Această, considerată de voi, penitență ia sfârșit acum și civilizația umană, prin alegerile care le face, își depune candidatura pentru revenirea în marea familie a civilizațiilor avansate ale universului.
Redeveniți, dragilor, cetățeni cu drepturi egale în univers, războinici ai Luminii. Universurile în care ați crescut și v-ați format încep să vă recunoască și să vă accepte reintegrarea.
Filtrul care înconjura sistemul vostru planetar, cel care v-a ținut în carantină (cca 200.000 de ani; n.m.), a fost practic desființat, rețeaua energetică fiind modificată corespunzător [nota C.M.: reamintiți-vă de echipele specializate conduse de Hatton și Kryon) pentru a lăsa să pătrundă informațiile codificate și trimise de Divinitate și de civilizațiile avansate pentru a fi asimilate de planetă și de ființe (în special umane)].
Această restricție a fost acum dizolvată, astfel încât să puteți primi informații galactice, universale și Omniversale. Acum, pentru prima oară, vă spun că, în afara filtrului energetic care înconjura planeta voastră, a existat și un filtru plasat în jurul acestui univers (Nebadon).
Vă amintesc că acest univers, în care toți ne jucăm rolul și suntem parte integrantă, este cel mai tânăr univers creat din Esența Creatorului Suprem și, prin urmare, este plasat la marginea Creației, punctul cel mai îndepărtat de centrul Omniversului. nota C.M.: 
NEBADONUL este cel de al 84-lea Univers Local al Suprauniversului al 7-lea, ORVONTON, supraunivers care a fost ultimul creat. Fiecare Univers Local are 100 de constelații. Capitala Nebadonului este Salvington. Nebadonul este o descendență a nebuloasei Nebula Andronover și are o vechime de mai multe miliarde de ani.
Pe scurt: noi aparținem celui mai tânăr Univers Local al celui mai tânăr Supraunivers al Omniversului și suntem plasați la marginea Creației ).
Și noi am fost limitați în cunoașterea alcătuirii și funcționării Omniversului, precum și în ceea ce privește cantitatea de energie vibrațională cu frecvență mai ridicată la care am avut acces.

Vedeți voi, primele universuri create au fost cele mai puternice și cele mai apropiate de perfecțiune, deoarece se aflau cel mai aproape de Marele Soare Central (Paradisul) al Creatorului Suprem și au conținut esența pură a creației.
Pe măsură ce s-au creat tot mai multe universuri, galaxii și sisteme solare, ele s-au extins tot mai mult în Marele Văl (căci erau plasate tot mai departe de Centrul Suprem al Creației, deci și de Creatorul Suprem). Astfel că Lumina și-a diminuat strălucirea iar, prin scăderea vibrației, energia din care s-a plămădit creația a căpătat consistență (s-a comprimat și s-a condensat), și-a mărit densitatea și și-a pierdut din strălucire. (nota C.M.: la nivel spiritual vorbind, din cauza slăbirii intensității și strălucirii luminoase, ceea ce, practic, înseamnă diminuarea fluxului informațional, creaturile acestor noi tărâmuri au început să uite de SURSA primară din care proveneau, dorindu-și tot mai mult independența, pe care unii chiar și-au clamat-o și revendicat-o – vezi cazul lui Lucifer).
Noile lumi create în densități mai mari au fost mai puțin perfecte, mai puțin atașate și mai puțin dispuse să asculte „Vocea de la Centru”, deși și ele aparțin Creatorului Suprem.   
Dar asta nu a fost o vină, căci Creatorul ne-a dat libertatea alegerii experiențelor pe care ni le-am dorit, în acest mod îndeplinind porunca de a co-crea universuri și de a le amenaja după dorință.
Dreptul fiecăruia dintre noi de a ne forma așa cum dorim este un dat pe care Creatorul ni-l recunoaște. Desigur, ceea ce decidem, alegem și creăm va dovedi în timp cât de mult ne va servi în evoluție. Dar, oricum, și aceasta va fi o experiență care ne va îmbogăți.

Iubiților, până la urmă trebuie să înțelegeți cine sunteți, de ce vă aflați aici pe Pământ și ce alegeți cu adevărat să faceți, căci stagnarea nu este o soluție pe tremen nelimitat. Asistați ori nu, trebuie să alegeți o cale pe care  să mergeți. Din fericire, dar și din păcate, aveți mulți sfătuitori: unii vă vor binele căci înteleg unicitatea creației (aceștia fiind cei din Lumină); alții vor doar să vă folosească în propriul lor interes, mimând „ajutorul dezinteresat”. Nu uitați că decizia vă aparține, aveți liber arbitru, dar sunteți și responsabili pentru alegerile și creațiile voastre, căci Legea universală a Cauzei și Efectului lucrează și asupra voastră..
Vă rog să înțelegeți că acest univers a fost creat din Substanța Forței Primare de Viață care, inevitabil, era mai diluată decât cea a primelor lumi create.
Unii numesc universul vostru (Nebadonul; n.m.) univers căzut [decăzut], dar noi nu alegem să-l numim așa. Acesta este însă un univers creat special pentru a putea experimenta dualitatea și polaritatea. Dualitatea lumină/întuneric, pozitiv/negativ, bine/rău, masculin/feminine, energie yin/yang a format un pendul care în timp și-a micșorat amplitudinea mișcării, maximele s-au apropiat și nu peste multă vreme se vor contopi.

Trebuie să înțelegeți că unii dumnezei (ai universurilor locale; n.m) nu puteau crea perfecțiunea în actul lor de creație, din cauza „calității materiei prime” (diferită de la univers la univers și dependentă de momentul creării acelui univers, ceea ce are o directă conexiune cu amplasamentul său în Omnivers; n.m.).
Toate universurile se află într-un proces continuu de perfecționare. De-a lungul epocilor, în funcție de necesități, fiecare univers a primit infuzii de energie proaspătă din Centrul Creației, ceea ce a reprezentat salturi de conștiință și de reamintire a originii. Este și cazul actualei perioade.

Dualitatea / polaritatea Pământului se află acum în proces de estompare și de revenire la consistența și calitatea Luminii pure. Strălucirea crește iar umbrele dispar.
Au existat întotdeauna emisari magnifici din tărâmurile superioare răspândite în acest univers, trimiși să reanime viața și să readucă frumusețea planetei voastre.

Creația nu se contractă, ea se extinde permanent, noi subuniversuri și universuri fiind create. În acest joc al permanentei expansiuni, fiecare creatură are un rol de îndeplinit, căci nimic nu se crează fără rost și fără a răspunde unei anumite necesități.
În ceea ce vă privește, iubiților, voi vă aflați acum la o mare răscruce, când trebuie să vă faceți alegerile. Este important acest moment pentru că de alegerea pe care o veți face acum depinde viitorul vostru pentru o relativ lungă perioadă. Se impune să vă accelerați procesul de curățare a multiplelor fațete existențiale în care sunteți implicați, de aceasta depinzând determinant și soarta planetei voastre, ca entitate. Curățenia este necesară pentru a lăsa în urmă acele energii grele create de toată durerea și suferința planetei și umanității. Nu renunțați la meditații, la contemplări și invocații, pentru a aduce în ființa voastră energiile înaltelor frecvențe purificatoare.
Intreresați-vă și doriți mereu să vă aflați originile si scopul pentru care v-ați încarnat în această viață, căci, așa cum am spus, nimic nu este întâmplător, nimic nu se face fără a exista o necesitate.
Drumul (mai drept sau mai ocolit) al fiecărei ființe duce înexorabil către măestrie.
În călătoria voastră, mulți v-ați abătut de la calea dreaptă, și asta a făcut să vă simțiți singuri și abandonați. Nu rare-ori v-ați luat prieteni de călătorie dintre cei care nici ei nu aveau clare reperele înaintării, ori care, din vanități și greșite convingeri, au crezut că dețin adevărul absolut.

Fiecare dintre voi este centrul universului vostru.Tu, ca co-creator, trimiți energia și intenția care creează modele de gândire cu o anumită frecvență.
Aceste vibrații de frecvență ies din fiecare dintre voi sub forma unor energii nevăzute și se răspândesc în nemărginire, căutând câmpuri de energii asemănătoare.
Rămâneți concentrați în centrul vostru de echilibru, focalizați pe inima voastră, și veți radia iubire necondiționată și modele vibraționale echilibrate.
În acest fel veți schimba lumea, iar voi vă veți îndeplini rolul de adevărați maeștri.
Treptat binele se va extinde și va cuprinde lumea, și, de ce nu?, lumile. În acest fel vă veți îndeplini misiunea de co-creatori, devenind adevărați Războinici ai Luminii.

Iubiților, vă invit să simțiți căldura respirației noastre sacre care vă mângâie obrazul.
Suntem aproape de voi, ne puteți atinge. Faceți-o și noi vă vom răspunde!

Eu sunt Arhanghelul Mihail.



(sfârșit)


Un comentariu:

  1. marți, 19 decembrie 2017
    Informatia zilei


    Vibratia planetei 1,7Hz normal trebuie sa fie 15,9Hz
    Negativitate planetara 100 % .
    Constiinta planetara 3,5 D
    Vibratia Romaniei 1,7Hz
    Constiinta la nivelul Romaniei 2,3 D
    Negativitatea in Romania 100 %
    Perceptie de sine a umanitatii 1%,adica doar 1% are perceptie de sine
    Suntem in dimensiunea 5D,subdimensional 3D.
    Evolutie a umanitatii pe o scara de la 1 la 10 ....3,deci suntem la nr 3 ca si evolutie,pana la 10 cale lunga.

    Perceptie timp astazi 21 de ore
    Publicat de Ana M

    RăspundețiȘtergere