Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 3 noiembrie 2017

Voi creați schimbarea.

Mesaj de la Consiliul Arcturian din a 9-a dimensiune
(13 oct.2017; channeler Daniel Scranton).
Traducere Const. Mihăilescu.

Salutări! Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne conectăm astăzi din nou cu voi.
Destul de recent s-a trezit în sinea voastră un sentiment de apartanență la această călătorie specială de trezire și ascensionare în dimensiuni superioare. Concomitent, căpătați puterea de a suporta o mai mare stare de haous, de neconcordanțe care apar pe Pământ și în viața voastră cotidiană.

V-ați întrupat în această viață pentru a face această călătorie specială, iar aceia dintre voi care sunt deja treziți fac această călătorie la modul conștient și deliberat, cunoscând că și-au asumat sarcina de a crea un nou Pământ, ceea ce va aduce modificări importante chiar la nivelul universului nostru local. Ajutorul pe care-l primiți vine de la ghizii voștri spirituali aflați, în marea lor majoritate, fără corp fizic, ori, oricum, într-unul mult mai rafinat.  

Ei v-au pregătit de-a lungul timpului astfel încât să auziți despre schimbare exact atunci când veți avea nevoie. Apoi, și-au slăbit supravegherea astfel în cât voi să puteți decide liber și în cunoștință de cauză, asupra unor alte realități pe care să le aveți în vedere în periplul vostru existențial. 
Decizia rămâne la voi, ceea ce înseamnă că puteți alege să evoluați accelerat, moderat ori să mai așteptați.
Mulți dintre voi se simt pregătiți să acceadă în dimensiuni superioare, așteptând impulsul final, indiferent cât de mult efort ar presupune din partea lor adaptarea la noile condiții.
La unii, această așteptare s-a transformat în acută nerăbdare, viața lor în dimensiunea inferioară devenind aproape un chin, o suferință. Unii sunt acum chiar într-o stare de disperare pentru că mult-așteptatul „salt” întârzie să se producă. 

Noi le-am recomanda acestora să aibă o atitudine mai ponderată și să nu-și piardă credința căci ceea ce s-a promis se va realiza cu siguranță. 
Acel grad de disperare la care unii au ajuns în această lungă așteptate nu vă servește și vă transformă buna dispoziție într-un soi de chin, o angoasă inutilă, căci această stare nu vă va accelera în nici-un caz evoluția.

Trebuie să țineți cont de faptul că nu numai ceea ce face individual entitatea contează dar și colectivitatea în care ea există. Din acest motiv este nevoie ca fiecare să-și aducă contribuția la evoluția colectivității din care face parte. Îndemnul de „ a-ți ajuta aproapele” nu este gratuit ci are o destul de mare importanță în procesul de evoluție. Desigur, nivelul conștiinței fiecăruia contează foarte mult dar determinant este cel al conștiinței colectivității, căci frumusețea și gingășia unei petale nu poate da măsura frumuseții întregii flori.

Știm că majoritatea dintre voi alegeți sau ați dori ca această interesantă și originală cale evolutivă să vă afecteze cât mai puțin, în ceea ce privește nivelul de suferință prin care trebuie să treceți. Pe de altă parte, trebuie spus că orice dorită realizare nu se obține prin imobilism, prin espectativă ci prin acțiune.   

În concluzie, este timpul să vă asumați responsabilitatea pentru schimbarea pe care o creați și să nu mai căutați predicții despre ce urmează să se întâmple în continuare, pentru a o stimula.
Descoperiți și acceptați lumina și dragostea voastră care se află în inima schimbării, în conștiința avută și manifestată înainte de a vă întrupa. 

Nu renunțați niciodată la scopul pentru care ați venit pe Pământ în această viață, căci ați luat un corp „de lut” cu un scop precis, în acord cu tendința generală de perfecționare și îmbogățire a creației.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de această conexiune cu voi.


http://danielscranton.com/you-are-creating-the-shift-%E2%88%9Ethe-9th-dimensional-arcturian-council/

Un comentariu:

  1. Individual,oamenii devin tot mai avari sub toate aspectele,și pe cale de consecință și în comunitățile din care fac parte,conexiunile sunt anevoioase.
    Dacă așa cum,''frumusețea și gingășia unei petale,nu poate da măsura frumuseții întregii flori'',s-ar aplica și oamenilor,probabil evoluția pe care ne-o dorim ar avea un ritm mult mai bun.

    RăspundețiȘtergere