Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 noiembrie 2017

Viețile voastre arcturiene.

De la Consiliul Arcturian din cea de a 9-a dimensiune.
(4 nov. 2017; Daniel Scranton)
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări. Suntem Consiliul Arcturian, încântați să ne aflăm din nou în conexiune cu voi. Suntem gata să vă transmitem un set de coduri care, atunci când vor fi descărcate în conștiența voastră, vor trezi înăuntrul vostru amintirile vieților pe care le-ați avut în Sistemul Stelar Arcturian.
Știm că deja unii dintre voi simțiți că rudele voastre se află în stele, mai precis în sistemul nostru solar. Pe măsură ce aceste coduri (informații) vă vor fi transferate, va apărea o deplină înțelegere asupra locurilor voastre de baștină, care, în majoritatea cazurilor, se află în sistemul nostru stelar.

În momentul în care vă veți aminti complet aceste vieți, veți ști că ați atins deja un înalt nivel al măestriei spirituale, chiar dacă vă veți afla încă în corp fizic. 
Înteresant este că atunci când veți atinge acest nivel de conștiință, veți înțelege că, de fapt, nu va fi fost prima oară când treceți prin această fază a evoluției. Mulți dintre voi, care veți atinge măestria spirituală, ați mai făcut aceasta de zeci, poate chiar de sute de ori, căci evoluția este nu numai continua dar și repetitivă. 

Totuși, această viață a adus cu ea mai multe provocări decât oricare dintre viețile voastre anterioare, chiar în cele în care ați atins acel nivel de măiestrie spirituală despre care vorbim.
Dragilor, în timpul vieții voastre arcturiene, vă era adesea ușor să vă regăsiți în situația de a vă recunoaște pe voi înșivă ca pe un maestru spiritual.

Atingerea acestui statut pe planeta Pământ a fost mult mai puțin comună iar poziția pe care v-ați selectat-o pentru această viață, în care v-ați ales un corp fizic, a cuprins un program „condimentat”cu mai multe traume și situații împinse până spre limita de suportabilitate. Aceasta deoarece programul trebuia să cuprindă etape de profundă purificare de tot zațul pe care l-ați acumulat de-a lungul vieților în care v-ați îndepărtat de Lumină. 
Dura voastră experiență în dualitate v-a adâncit în tenebrele întunericului, îndemnați și ajutați fiind de cei care există doar pe seama energiilor joase.
Etapa aceasta de purificare pe care ați hotărât s-o parcurgeți nu s-a încheiat încă dar este destul de aproape de finalitate.
Ieșind treptat din această stare de nelumină, traumele se vor diminua până la dispariție, cu atât mai repede cu cât veți fi mai deschiși și hotărâți să primiți energia Luminii care vi se trimite de câțiva ani încoace. 
Procesul acesta va cuprinde și reamintirea vieților pe care le-ați avut în alte locuri ale universului. Atunci când veți recupera și reintegra energiile vieților voastre arcturiene, vă veți simți mai întregi și mai compleți ca niciodată, moment în care nu vă veți mai îndoi de viitorul vostru minunat.
Veți intui potențialul pe care oamenii acestui pământ îl vor avea de a deveni, ca abilități, înțelegere și putere, adevărați maeștri, perfect cunoscători ai legilor vieții.
Vă veți bucura, de asemenea, foarte mult că-i veți putea învăța și pe cei rămași în urmă.
Așa că pregătiți-vă pentru finalizarea acestei foarte importante etape de curățare și apoi asimilare a cunoașterii extinse arcturiene, fiind deschiși primirii noilor energii.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de posibilitatea de a vă transmite acest mesaj.


http://danielscranton.com/your-arcturian-lifetimes-∞the-9th-dimensional-arcturian-council

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu