Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 14 noiembrie 2017

Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian


(7 nov. 2017; channeler Valerie Donner.  
 Traducere Const. Mihăilescu.
Salutări, eu sunt Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian. Așa cum mulți dintre voi știți, sarcina și preocuparea mea în Înaltul Consiliu este legată de ascensiunea planetei Pământ. Îmi desfășor activitate în strânsă legătură și colaborare cu Consiliul Pământului. Ne străduim să accelerăm cât se poate procesul acensionării voastre, în limita dorinței și acceptării populației planetei, acesta fiind un factor determinant, pe care noi nu avem dreptul să-l ignorăm, chiar dacă altele ar fi alegerile noastre. Altfel spus, noi maximizăm beneficiul care se poate obține pentru umanitatea voastră, în limitele impuse și acceptate de voi, adică de media nivelului conștiinței populației pământene.
Recunoaștem că, uneori, a opera între aceste limite extrem de restrictive, este o adevărată provocare pentru noi. Cu toate acestea, obținem progrese în înfăptuirea ascensiunii planetei și umanității voastre.
Știm că există între voi multe și divergente atitudini și păreri în ceea ce privește modalitățile de ascensionare. Mare parte din populație nici măcar nu se simte angrenată în acest proces, despre care nu crede că există ori nu-i acordă prioritate.
Din fericire lucrurile nu stau pe loc, existând un trend crescător al trezirii umanilor de pe planeta voastră. Că accelerarea procesului ar putea fi mult mărită, asta-i altă poveste, care, deocamdată, rămâne pentru noi la nivel de deziderat și strict dependentă de nivelul de conștiință al majorității.   
Observăm că multora le-a crescut puterea de a înțelege și de a discerne ceea ce este și ce nu este adevărat. Aceasta tendință va crește, deci și voința umanilor de a spune NU, atunci când trebuie, nemailăsându-se manipulați de forțele oculte ale întunecaților, reprezentați, din păcate, încă foarte bine, la nivelul comunităților locale, al partidelor sau al statelor.
Trebuie să recunoaștem că nivelul de empatie a crescut semnificativ în ultimii ani, ceea ce îmbunătățește gradul de cunoaștere a ceea ce se întâmpă în lumea voastră, cu influențarea benefică directă asupra aflării adevărului.
Îmbucurător este faptul că în ultimele 45 de zile observăm o creștere semnificativă, a vibrației multor ființe umane, chiar la nivel de colectiv, uneori. Acesta este efectul extinderii energiilor, armonicilor, a schimbării ADN-ului și a activării codurilor transmise prin portalurile deschise sau reactivate în ultima perioadă. (nota C.M.: ocazionate de diferitele eclipse de soare ori de lună, echinoții, evenimente astrologice, adică pozioționarea astrelor, și de datele cu semnificație în numerologie).
Cunoaștem că problemele de spiritualitate, programele de rugăciuni, meditațiile, invocațiile ori contemplările sunt chestiuni care au o mai mică priză la publicul larg, mai toată lumea fiind preocupată mai ales de problemele cotidiene din planul fizic (adică cu iluzia).   
Lucrăm pentru a vă determina să acordați o mai mare atenție creșterii spiritualității voastre prin rugăciune, meditație și interiorizare. În multe cazuri s-a obținut deschiderea inimilor umanilor în relația reciprocă dintre ei, în relația cu Pământul și sufletul său, Gaia, dar și față de unele aspecte și realități ale universului local (Nebadon; n.m.). Asta a făcut și va face ca impactul evenimentelor „naturale” să fie mai corect  interpretat de fiecare ființă umană.
Acest lucru este adevărat pentru mulți, dar nu pentru toți, pentru că unii sunt încă ancorați  de ultimele vestigii ale pretenției de a avea putere și bogăție, pe care încearcă să le păstreze până la sfârșitul vieții pămânene și chiar să le lase moștenire, ceea ce este o imixtiune în treburile sufletelor care vin să se manifeste pe Pământ.
 
Vrem să aflați că se apropie cu adevărat sfârșitul existenței pe Pământ a întunecaților, aceasta decurând fie și doar din neconcordanța planurilor lor cu cele ale sistemului vostru planetar, ceea ce revine la existența unor discrepanțe majore și ireconciliabile între frecvența de vibrație a forțelor întunecate și cele ale sistemului planetar al Pământului, în care maleficii nu pot supraviețui. 
De altfel, întunecații s-au convins că toate strădaniile lor de a bloca procesul ascensionării voastre nu au avut succes nici măcar în anumite situații punctuale. Sfârșitul lor este aproape, recunoscut și înțeles chiar de ei, care sunt din ce în ce mai covinși de inutilitatea continuării acțiunilor îndreptate împotriva acestui viitor colț de rai.
Reușita acțiunii se datorează mai ales abnegației cu care s-au implicat și prietenii voștri de peste tot.

Chiar dacă nu s-a atins încă „linia de sosire”, vă rugăm să nu acceptați niciun gând de resemnare, de renunțare la deznodământul fericit pe care-l va înregistra umanitatea și planeta, în acest proces al Ascensionării. 
Importanța acestei atitudini decurge și din faptul că dezamăgirile sunt aspecte ale fricii, creatoarea de energii negative, adică exact acele energii pe care forțele Luminii luptă pentru a le înlătura din sistem.
Priviți și gândiți-vă la procesul înălțarii cu iubire, acceptare, deschidere și, desigur, cu multă încredere.
Rămâneți în curentul informării corecte asupra evoluției evenimentelor, inclusiv, sau mai ales ezoterice, atât de obstrucționate de cei care nu le acordă încredere (din cauza educației precare, a ignoranței și a influențelor intenționat destabilizatoare). 
Redescoperiți-vă puterea și voința care nu v-au lipsit niciodată, dar care v-au fost nerecunoscute și ascunse.
Multe dintre evenimentele recente este necesar a fi corect înterpretate. Asta impune din partea voastră o corectă selecție a surselor de informare asupra evenimentelor. În principiu, orice știre cu intenție alarmistă, panicardă, trebuie considerată ca venind dintr-o sursă a relelor intenții, o sursă a întunecaților, a dorinței de câștig. 
Asta nu exclude existența unui pericol real care trebuie anunțat, dar în cuprinsul acestor știri trebuie sugerate și soluțiile viabile și sănătoase.
Aveți dreptul să refuzați materialele care, trecute prin filtrul vostru personal, nu sunt acceptate de inimă, de ghidul vostru interior. Depinde de voi să stabiliți care ar trebui să fie amploarea impactului unui eveniment asupra voastră și asupra societății.
Sunt utile, în acest caz, și mijloacele de socializare.
Din punctul nostru de vedere, totul este cunoscut și nu există secrete. Învățați să aveți încredere în eu-l vostru interior, în dorința sufletului (nu a minții) vostru.Vedeți cum desfășurările viitoare confirmă sursele de unde v-ați luat informațiile, pentru a cunoaște dacă sunt sau nu demne de încredere în viitor.
Multe lucruri și fapte pozitive se întâmplă în procesul înălțării. 
Cu siguranță omenirea voastră se trezește. Lumea începe să-și pună întrebări. Oamenii planetei își evaluează viața și abilitățile mai mult ca niciodată. Înțelepții autentici încep să fie mai mult solicitați.
Lumea începe să înțeleagă că suferința, neajunsurile, nedreptățile, ignoranța, distrugerea planetei, abuzul de putere, corupția, minciuna nu au fost date de Dumnezeu ci sunt rezultatul pasivității și toleranței oamenilor, al acțiuniilor corupților și coruptibililor. Tot ce are și a dat această planetă este și trebuie să fie al tuturor.
V.D.
La origini, nimeni nu i-a acordat cuiva mai mult, iar altuia mai puțin. Numai căile cinstite sunt valide (inteligență, corectitudine, determinare, credință și iubire) pentru a le lua în considerație, la apariția ulterioară a diferențelor. Restul sunt abateri flagrante de la principiile moralei divine (minciună, prefăcătorie, corupție, hoție, tâlhărie, abuz de putere economică, politică ori militară).  
Adevărul face parte din procesul înălțării și este din ce în ce mai recunosut.
Pregătiți-vă să fiți propovăduitorii ADEVĂRULUI ! Încercați ca toate rugăciunile și meditațiile voastre să fie profunde, nu formale, pentru a nu deveni inutile pierderi de timp.
Fiți interesați de soarta planetei și a omenirii, implicați-vă, în limita capacităților voastre, și aveți în vedere că, în primul rând, contează nivelul vostru de conștiință. Militați pentru îmbogățirea cunoașterii voastre (prin interogare, implicare, cercetare, reflecție, meditație).
Iubiților, noi lucrăm cu voi în armonie, pace, dragoste, respect și bucurie. Inimile voastre deschise sunt calea spre noul mâine.
Noi suntem alături de voi.
Eu sunt Mira

http://sananda.website/mira-from-the-pleiadian-high-council-for-november-7-2017/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu