Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 10 noiembrie 2017

Mesaj de la Mama Maria.

(1 nov.2017; channeler Ann Dahlberg)
Traducere Const. Mihăilescu       

Sunt Maica Maria și salut toți copiii de pe Pământ. O nouă energie de înaltă vibrație a atins Pământul și ea va interacționa cu voi o perioadă de timp. Ea vine ca o promisiune pentru ca voi să aveți posibilitatea de a vă ridica vibrațiile. Energia aceasta are o caracteristică atât de luminoasă, încât întregul Pământ, împreună cu toate ființele sale, își va putea ridica vibrația cu cel puțin o treaptă.
Corpurile se adaptează încet dar sigur la lumină. O puteți simți în părțile voastre componente, în natură, mai ales în momentele voastre de liniște, meditație ori reflecție.. Cu un pic de strădanie, puteți simți vibrațiile din interiorul vostru.
Totul se îndreaptă către o lumină mai înaltă - un ton mai înalt în existența voastră.
Acceptați-l, asimilați-l și permiteți ochiilor voștri să vadă folosind vibrația pe care corpurile voastre au început să o ajusteze.
Fiți deschiși la minte, conștientizați tot ce se întâmplă în voi și în jurul vostru. Nu treceți impasibili pe lângă indiciile transformărilor din voi și din vecenătăți. Sesizați diferențele, ca aspect, ca proprietăți, ca manifestare. Totul se schimbă pe planeta voastră. 
Nu treceți nepăsători pe lângă aceste prefaceri. Eu vă cer să fiți mereu conectați la ACUM,  pentru a beneficia de lumina și puterea noii forme matriciale, atât de diferită de cea veche, în care erau gravate adânc starea de teamă și grija zilei care urmează.
Când începeți să vă plasați în vibrațiile mai înalte, vă priviți viața cu mai mult entuziasm, vă bucurați de tot ce vă aduce momentul și vă gândiți cu încredere la ceea ce urmează. Oriunde mergeți, luați bucuria cu voi! Știți că bucuria este contagioasă, se ia? Tocmai de asta este bine s-o purtați cu voi, căci pe unde treceți, mulți vor fi „contaminați”.
Stați puternic și hotărâți în noile vibrații și nu vă lăsați gândurile să vă împingă în zonele întunecate ale existenței. Preluați controlul asupra gândurilor și sentimentelor voastre și înaintați cu încredere pe calea măestriei. Urmăriți și urmați lumina din fața voastră, căci ea vă indică drumul spre ACASĂ.

Dragi copii, toți aveți acum posibilitatea de a prinde și a experimenta această vibrație mai înaltă. Vibrațiile luminoase care există acum pe Pământ vă oferă toate oportunitățile de a vă dezvolta, a vă înălța și a deveni propriul vostru stăpân. Această energie care vi se trimite are scopul de a vă ajuta să vă recăpătați titlul de Maestru Lucrător cu Lumina. 
Eu vă repet că voi sunteți copiii de neprețuit ai lui Dumnezeu și aveți menirea de a vă răspândi Lumina oriunde ați merge. Sufletele voastre sunt acum animate de dorința ardentă de a realiza ceea ce și-au prevăzut în programul cu care au venit în această viață. Inițiala voastră intenție a fost să veniți pe Pământ pentru a contribui suplimentar cu Lumina voastră la înălțarea planetei în dimensiuni superioare, pentru a face din acel loc raiul în care sufletele să poată fi fericite și să evolueze după dorință.
Mulți au devenit conștienți acum de acest lucru; de fapt, încep să-și reamintescă. Alții, abia acum încep să se trezească și să întrevadă adevărul. 
Pe de altă parte, voi ajutați Mama Pământ să-și deschidă porțile către univers și să „respire aerul tare al înălțimilor”. 
În ceea ce privește Pământul interior, acesta este deja plin de lumină și ajută mediului de la suprafață să se purifice și să se clarifice. 

În această perioadă, voi sunteți supuși impactului vibrațiilor înalte, deci și luminoase, rezultatul (pe care noi îl putem observa) fiind de trezire în masă a ființelor umane. 
Aproape am atins punctul de maximă alimentare a planetei cu energii de înaltă vibrație, așa că, cine dorește să-și accelereze evoluția are de unde. 
În ceea ce mă privește, mă manifest printr-un „oftat de ușurare” că acum numai cine nu vrea nu evoluează. 
Aveți tot ce vă trebuie pentru aceasta; depinde numai de voi să doriți să vă treziți și să vă înscrieți pe calea ascensională care duce la dimensiunea 5D, împreună cu Mama Pământ
Cu certitudine acest experiment, această noutate, a reușit. Depinde doar de voi să stabiliți în ce procent. 
Da, iubiților, putem spune acum că programul de ridicare în dimensiuni superioare a planetei, simultan cu umanitatea, este o certitudine și, în mare parte, vi se datorează. Dacă vă păstrați voința, cale de întoarcere nu mai există. 
Este o premieră în acest sistem solar și o raritate în acest univers. 
Considerați-l ceea ce este: un dar, o grație din partea Preaiubitului nostru Dumnezeu și o mare îngăduință a Creatorului Multiuniversului. 
Majoritatea dintre voi află acum drumul de revenire ACASĂ, și asta produce o inexprimabilă bucurie. 
Aș putea spune că deja Porțiele vi se deschid, atât de aproape de CASĂ vă aflați. Nu mai zăboviți !!

În ceea ce mă privește, sunt lângă voi și plâng cu lacrimi de bucurie pentru reușita voastră. Jubilez.
Vă iubesc nemărginit și vă mulțumesc că m-ați făcut din nou fericită!
Mama voastră Maria.

(Traducerea din suedeză în engleză,Per Staffan)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu