Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Mesaj de la Gautama Buddha


(8 nov. 2017; prin Elaine DeGiorgio)
Traducere Const. Mihăilescu.

Plasându-mă în prezența EU SUNT, am format, împreună cu Sacra Prezență a lui Gautama Buddha și a Spiritului meu Superior, o adevărată echipă. Împărtășesc acum cu voi toți mesajul care urmează.
Iubiți ai Soarelui de Aur al Celui Infinit, muritorul nu poate surprinde infinita prezență a unei Epoci de Aur care a început să se manifeste încă din trecutul îndepărtat, acum uitat. A venit vremea să începeți să vă amintiți. Cândva, nu exista nicio separare între inimile oamenilor.
Eu  sunt Gautama Buddha și am venit să vă întâlnesc, cu dragoste și pace.
Conectați-vă, dragi copii, la Sfera de Aur a Marelui Soare Central, pentru că acest lucru vă va conecta cu adevărat la frumusețea Divină. Împărăția Iubirii a fost odată și va fi din nou ... Este momentul acum, dragi copii, să intrați în Uniunea Divină. Căci este vremea să puneți accentul pe pacea interioară în viețile vostre, să descoperiți și să vă desfătați în bucuriile interioare și în iubirea necondiționată. Esența dualității nu-și mai găsește locul în inima voastră.
Vă onorez evoluția și salut dorința voastră de a cunoaște, urez bun venit iubirii în inimile celor aflați pe Pământ, în acest moment, cu dorința de a ajuta la înălțare.
Când faceți meditații, chemați-mă în inima voastră pentru a v-o umple cu darurile Sferei de Aur.

Rezervați-vă o oră din timpul vostru și conectați-vă cu mine, invocându-mi prezența în gândurile voastre. Vă voi ajuta să vă umpleți inima cu irizațiile Sferei de Aur. 
Mare bucurie îmi produce venirea voastră în Uniunea Divină a flăcărilor duble din multidimensionalitate, căci toți ați fost chemați să vă adăpați din Lumina și din Iubira care vi se trimit. Mă bucur foarte mult să vă anunț că mulți vor veni în Uniune cu Flacăra Geamănă (Twin), căci asta înseamnă conectarea lor la Flacăra lui Dumnezeu.
Pe măsură ce vă conectați mai trainic și profund cu Sfera de Aur a Luminii, veți simți vibrațiile subtile ale Iubirii pure și ale Luminii din Marele Soare Central care vă activează pentru a vă aduce într-o mai mare conștiință.
Coduri trimise din Marele Soare Central, vin să trezească noua energie încă înăbușită în acest moment.

Căci acum este timpul ca energia Christică să fie activată în ființa voastră încă o dată. Yeshua a spus cândva că Hristosul va veni din nou pe Pământ și asta se va întâmpla căci în fiecare dintre voi va acționa duhul și spiritul lui care vor aprinde Lumina și vor trezi pe toți copiii Pământului.
În voi este plantată sămânța Luminii și Iubirii pe care o veți putea îngriji căci vi s-au dat toate uneltele pentru a fi grădinari iscusiți.
Pe măsură ce înaintați pe calea cunoașterii, veți întâlni multe provocări care vă vor pune la încercare voința și credința. Provocarea este și pentru noi cei care avem sarcina de a trezi sufletele din somnul lor adânc.
Iubiților, suntem conștienți de marea luptă care se dă în dualitate și, pentru aceasta, sarcina noastră este de a vă întări inimile și de a vă da putere. Deschideți-ne calea ca să putem ajunge la voi cu aceste daruri.
Există cineva care monitorizează toate progresele ori căderile sufletelor, pentru a se ști cu exactitate unde și cui trebuie și merită să i se ofere sprijin.
Voi sunteți ființe curajoase căci ați fost selectați ca în această perioadă să vă concentrați  cu multă determinare pe ADEVĂR, pentru că vreți să deveniți esența care sunteți, adică Lumină, într-o perioadă în care treceți prin cea mai întunecată și zbuciumată dintre existențele voastre. 
Ați venit și ați fost chemați să vă ajutați propria ființă, pe cei din jurul vostru și planeta care până acum v-a ocrotit și s-a sacrificat pentru voi. Cheia evoluției voastre în acest moment este expansiunea. Ajutorul nostru pentru voi constă în trimiterea de importante cantități de energie proaspătă, care vă va ajuta în expansionarea voastră. Multe schimbări se produc în voi și în afara voastră. Treptat, veți descoperi misterele vieții și ce cuprinde esența voastră, ca produs al Creatorului. Încercați să înțelegeți ce vă oferă momentul și ce trebuie să valorificați din ceea ce vă aduce el. E normal și deloc îngrijorător că prezentul vă aduce noi și noi provocări. Asta deoarece, pentru a așeza noul în spațiul vostru, trebuie să scoateți și să aruncați tot ceea ce este vechi și nu vă mai folosește.
Sunteți creatorii și co-creatorii realităților voastre; sunteți împuterniciți în acest moment pentru a vă alege și consolida calea, pentru multe existențe viitoare. „Cum vă veți așterne așa veți dormi”, se spune pe la voi. Aveți grijă căci asta chiar este adevărat.
Acum este momentul să vă faceți alegerile, căci acest acum este o conjunctură, o oportunitate ciclică, cu care vă veți mai întâlni peste multe mii de ani (ca să ne exprimăm în mărimi cunoscute de voi).
Alegeți calea și deschideți-vă pentru a primi harul.
Eu sunt Gautama Buddha și am comunicat astăzi prin Elaine.

www.EraofLight.com 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu