Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 16 octombrie 2017

Mesaj de la Mama /Tatăl Dumnezeu

(11 oct. 2017; channeler Ann Dahalberg).  
Traducerea Const. Mihăilescu


Dragi popoare ale Pământului, sunt onorat să mă adresez astăzi, din nou, vouă. Mulți dintre voi ați trecut prin evenimente turbulente, dar din asemenea evenimente tulburi se poate dezvolta ceva nou și frumos. Acum este timpul ca Pământul să-și recapete frumusețea si splendoarea gândită inițial.
Draga mea Gaia, entitate care-mi este cu adevărat deosebit de dragă, a suferit destul și vrea să mă întorc spre ea cu brațele deschise să o primesc.
Bineînțeles că acest lucru este valabil pentru toată viața care există pe Gaia, inclusiv pentru iubitele ființe umane.
A fost greu pentru omenire să se trezească, dar acum vedem că soarele se ridică la orizont și asta se întâmplă și în inimile voastre. Această scânteie luminează astăzi pe Pământ. Lumini noi se aprind tot timpul și inima mea se mândrește cu copiii de pe Pământ.
Eu știu că în sinea voastră ați ales ca între voi să promovați în viitor sentimentul de pace și de prietenie, chiar dacă, deocamdată, ceea ce se întâmplă acum în plan fizic nu pare a fi o dovadă a acestei hotărâri, luată la nivel de suflet. Eu știu că va fi așa și asta a făcut ca multe dintre civilizațiile din Lumină ale universului să sărbătorească deja această hotărâre. 
În fapt este vorba de reprimirea umanității Pământului în marea familie universală, de care fusese cândva izolată (nota C.M.: referire la rebeliunea lui Lucifer petrecută cu 200.000 ani în urmă, la care s-a raliat și planeta noastră prin actul de trădare săvârșit de prințul planetar Caligastia, împreună cu cei care i s-au alăturat).
Este o zi mare pentru că toată lumea universului din lumină vă primește din nou în marea familie a acestui univers local (n.m.: Nebadonul).
Multe cântece de laudă se înalță acum pentru voi în univers și multe suflete vă vizitează acum planeta.
Unii (și nu puțini) au ales să se încarneze în acești ani pe Pământ, pentru a ajuta procesul înălțării sistemului vostru planetar în dimensiunea superioară 5D. Alte entități din lumină sunt în apropierea voastră ca ghizi, cu posibilitatea de a intra în spectrul vostru vizibil, dacă este cazul. 
Perioada aceasta este oricum extrem de interesantă și incită curiozitatea multor ființe ale universului.
Unii au ales să vă aducă o înțelegere a ceea ce s-a întâmplat cu Pământul din perspectivă istorică, alții se pot manifesta pe planetă în plan fizic pentru a deveni utili în acțiunile pe care umanitatea le intenționează.
Atât corpurile fizice cât și sufletele au nevoie de energie luminoasă pentru a face ceea ce este necesar pentru restabilirea normalității căci voi, majoritatea voastră, ați pierdut legătura cu ceea ce este natural, cu ceea ce este esența vieții - frumoasă și spirituală,  existentă atât în ​​corpul vostru fizic cât și în suflet.

Este momentul ca voi să vă recâștigați cunoașterea și conștiința de la început, în viitor făcând ceea ce vă asigură o evoluție pe măsura caracteristicilor și abilităților cu care ați fost inzestrați inițial. Credeți că merită această grijă, acest efort? Eu vă asigur că da.
De fapt, ce ar trebui să faceți voi, mai concret? Prin toate mijloacele, pe toate căile, prin toate gândurile și acțiunile, voi trebuie să acumulați iubire și lumină, și când ați ajuns la saturație, să revărsați surplusul spre cei care sunt gata să îl primească. Deci, mai întâi, completați-vă necesarul de iubire și lumină și apoi cedați excedentul celorlalți. 

Dragostea Mea pentru voi a fost și este întotdeauna la fel de mare și de nediscriminatorie. Nimic din ceea ce ați făcut potrivit sau nepotrivit nu rămâne neiertat de Mine. De îndată ce intrați în inima voastră și mă căutați, Eu voi fi acolo.
Toți sunteți copiii mei și pe toți vă iubesc la fel. Voi n-ați putea face ceva pe catre Eu să nu-l pot ierta.
Când faceți ceva care nu este în interesul vostru cel mai înalt, ceva pentru care suferiți, exact în acel moment sufăr și Eu alături de voi. Însă Eu am decis de la început să nu vă impun vrerea Mea, deși poate alegerile Mele ar fi altele.
Legile Mele vă fac să înțelegeți, mai devreme sau mai târziu, cât de bune sau nepotrivite v-au fost alegerile. Experiențele nereușite vor fi repetate până când veți căpăta toată înțelegerea, toată cunoașterea asupra a ceea ce ați încercat, obținând adevărata măestrie în acea direcție. Știu că în toate experiențele voastre obțineți cunoaștere, obțineți măestrie. Când reveniți ACASĂ veți fi încărcați cu esența tuturor experiențelor pe care vi le-ați ales.
Brațele Mele mereu sunt deschise să primească pe fiii și ficele mele plecate cândva în univers să experimenteze pentru a obține deplina cunoaștere.    
Voi, copiii mei de pe Pământ, ați ales să faceți un pas mare pentru a atingre înalta conștiință, și aceasta îmi produce o mare bucurie.
Am nume diferite în diferite populații ale planetei voastre, dar eu sunt o UNICĂ SURSĂ de viață, din care toți vă alimentați.
Când îmi șopti numele, trimit raze de lumină în inima voastră. Orice ați face, Eu sunt una cu voi, experiențele voastre sunt și experiențele Mele, râdem și plângem împreună.
Să cântăm aleluia, aleluia, aleluia.
Aștept cu nerăbdare și iubire reunirea întregii planete, cu toate ființele ei diferite.
Tatăl / Mama Dumnezeu.

(Translator din suedeză în engleză - Per Staffan) 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu