Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 13 octombrie 2017

Dumnezeu ESTE și ca Dumnezeu sunteți și voi.

Mesaj de la Saul
(5 oct.2017; channeler John Smallman)
Traducere Const. Mihăilescu.

Aici, în tărâmurile spirituale sau non-fizice, suntem cu toții încântați de progresul pe care îl faceți în procesul trezirii, care, la nivel global, este foarte aproape să se înfăptuiască.. Acest rezultat se obține cu erforturi, cu multă angajare dar, cu siguranță nu veți fi dezamăgiți.
Starea de trezire este destinul divin al omenirii și el este inevitabil. Angajați-vă într-o stare de relaxată cunoaștere interioară, stare de care toți sunteți capabili. Este un eveniment real care nu poate fi împiedicat sau evitat.
Timpul visării s-a încheiat căci momentul trezirii la realitate, o nouă realitate, bate la ușă.
Mulți dintre voi aveți îndoieli de diferite tipuri: îndoieli de sine, îndoieli cu privire la realitatea în care veți exista, îndoieli cu privire la trezire, îndoieli legate de sănătatea voastră fizică și psihică. Se impune să vă eliberați de aceste stări, aceste trăiri, mulțumindu-le că v-au adus până aici. Ele nu vă vor mai crea stări egotice fanteziste, despre o nouă iluzie, pe care s-o trăiți, așa cum vi s-a întâmplat atât de mult timp până acum. Realitatea va fi casa voastră veșnică, în care veți trăi de acum încolo și niciodată nu veți mai călători pe aripile iluziei.
După cum vi s-a spus mereu, trezirea voastră este inevitabilă. Eliberați-vă ferm de îndoieli căci ele nu vă mai slujesc vouă și umanității.
Dragilor, voi sunteți ființe divine, creații divine perfecte, care au uitat pentru o perioadă cine sunt cu adevărat.
Există numai UNICUL, Sursa, Mama / Tatăl / Dumnezeu și fiecare ființă care a existat vreodată a fost și este în totalitate integrată și inseparabil legată de UNITATE.

Cel mai bine, această stare este descrisă ca un câmp energetic sau un ocean de putere și creativitate incomprehensibilă și perfect caracterizat de Iubire, Conștiință, Conștientizare. Cuvintele sunt complet inadecvate pentru a încerca să definim sau să descriem nedefinitul și indescriptibilul.
Pur și simplu DUMNEZEU ESTE, și, precum El este sunteți și voi. Da, voi sunteți ființe veșnice, entități făcute din iubire și din lumină. Chiar dacă, temporar, ați trăit un vis urât, un coșmar saturat de frici, durere, suferință și anxietate, un coșmar care vi se părea că nu se va mai termina niciodată, ați avut din când în când sclipiri ale Adevărului suprem în care vă apăreau flashuri ocazionale de fericire.

Ați fost creați să vă bucurați de o viață minunată, o viață veșnică în care domnesc fericirea și stările de beatitudine.Voi sunteți modele de ființe perfecte și nu trebuie să mai faceți nimic pentru a vi se recunoaștre originea divină. 
În schimb, ar trebui să intrați zilnic în sanctuarul vostru sfânt și să acceptați pe deplin dragostea care locuiește acolo, așteptând cu răbdare momentul în care veți alege să vă deschideți complet inimile. Iubirea este acolo pentru voi din  întotdeauna și ceea ce vă desparte de El este refuzul vostru de a o aborda pentru că vă temeți că nu sunteți demni de a primi îmbrățișarea divină.
Nu sunteți nevrednici, nu ați fost niciodată nevrednici, dar ați ales să credeți asta datorită păcatelor, erorilor și greșelilor voastre, care fac parte din iluzia că Iubirea vă va respinge sau vă va condamna. Dar dragostea este necondiționată în acceptarea fiecăruia dintre copiii iubiți ai lui Dumnezeu. Prin dragoste ești acceptat așa cum ești căci Dumnezeu te-a creat perfect.
Știu că este foarte dificil să înțelegeți și să acceptați adevărul în timp ce vă aflați în formă umană, trăind iluzia că toate problemele, durerea și suferința ei ar fi complet reale. Voi greșiți când vă identificați cu corpurile voastre bazându-vă pe sentimentele și experiențele pe care corpul le are.
Pentru că voi faceți ca iluzia să pară absolut reală deși chiar forma fizică este ireală, este iluzorie. (Nota C.M.: în sensul că orice corp nu este altceva decât o energie condensată construită prin puterea intenționată a minții; dispersarea sau anularea acestei credințe ar duce la răspândirea „fumului realității” acelei creaturi ).
Iluzia intoarce totul cu susul în jos, căci voi ați vrut să păreți complet reali nu așa cum sunteți de fapt ci așa cum ați intenționat. Veți continua să faceți acest lucru (să trăiți din iluzii) până când vă veți decide să vă schimbați mintea. Și, bineînțeles, ca o consecință, veți continua să faceți ca irealul să pară real, și invers.
Când mergeți înăuntrul vostru, aflați sensul nemodificat și trăiți senzația perenității voastre.
Abia atunci nu vă mai simțiți diferiți de ceilalți și nici de cine și ce ați fost până ieri ori cu 50 de ani în urmă. 
Aceasta deoarece, deși trupurile voastre au îmbătrânit și s-au deteriorat, voi, sufletul și sinele care ocupă corpul, ați rămas aceiași. Asta vă arată că, de fapt, voi sunteți ființe fără vârstă și fără de sfârșit.
Desigur, în cele din urmă, toată lumea își predă trupul mediului în care s-a născut și a trăit. Esența vieții însă nu se pierde, ea doar se desparte de vehiculul pe care l-a folosit pentru a realiza lucruri
Atunci, la despărțire, iluzia se destramă, esența se separă iar trupul se dezintegrează. 
Despărțirea de trup nu este o pierdere ci o eliberare de limitările pe care el vi le-a impus. Abia după dezbrăcarea de trupul fizic, ființa devine liberă și fără nicio constrângere. 
Iubiților, voi sunțeți Lumină, sunteți Iubire, sunteți darul pe care și l-a făcut Creatorul!
Sunteți creații divine perfecte și veșnice, mereu și fără întrerupere, una cu Dumnezeu, în starea voastră naturală de pace, armonie și bucurie. 

Fără voi, Dumnezeu ar fi incomplet, pentru că totul este creat din Dumnezeu.
Prin urmare, existența voastră veșnică, fără nici o întrerupere temporară, este consecința divinității voastre.Trezirea voastră este doar o lepădare de inconștiența voastră, de uitărea a cine sunteți voi cu adevărat.

Ați ales să inventați și să construiți iluzia de a juca un joc al separării de Sursă pentru că ați vrut să experimentați acea stare imposibilă și total ireală. Singura modalitate de a face acest lucru a fost prin iluzie, prin nerealitate, ceea ce a însemnat să vă ascundeți natura adevărată față de voi înșivă și să o uitați temporar în totalitate.
Formele voastre fizice sunt separate una de cealaltă și, totuși, pentru că sunteți energie pură, iubire pură, voi nu sunteți cu adevărat despărțiți.

După cum a arătat știința modernă, totul și fiecare este conectat la TOTALITATE, existând o relație de intrinsecă determinare, chiar dacă acest lucru nu este perceput și conștientizat așa. Asta și explică de ce există atât de multă incertitudine. Oamenii voștri de știință au multe dificultăți cu acest concept, cu acest adevăr, chiar dacă au o percepție și înțelegere mai cuprinzătoare față de omul obișnuit.
Așadar, pentru a reveni, trebuie spus că separarea este ireală, este o stare iluzorie pe care ați construit-o, în care să experimentați imposibilul.
Ați construit-o atât de inteligent încât v-ați convins, în starea voastră limitată de conștiință ca oameni, că ea ar fi reală, așa cum ați intenționat.
Dar ați avut destule experiențe în care ați constatat că separarea deși utopică, în planurile joase este dureroasă, neliniștită, deranjantă și chiar terifiantă, și ați început să înțelegeți ce înseamnă ea cu adevărat. Căci nu este un lucru ușor să declari că te desparți de Dumnezeu, pentru ați crea lumea ta, lumea iluziei.
Până la urmă v-ați convins pe „propria voastră piele” că separarea de ORIGINE, de SURSĂ, este o utopie și imposibil de susținut pe termen lung. 
Bucurați-vă de ceea ce ați experimentat în timp ce vă credeați separați de Sursă, căci asta v-a învățat și cum NU ESTE BINE.
Este timpul acum să vă reconsiderați concepțiile și poziția față de sursa care v-a zămislit, înțelegând că totul este conectat și interconectat, indiferent unde s-ar afla părțile componete ale Întregului. 

Cu multă dragoste, Saul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu