Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 10 septembrie 2017

SPIJIN PENTRU DISIPAREA PUTERII URAGANULUI IRMA


To: Constantin
Sep.10 at 6:02 AM


Hello Constantin.
Dacă nu ați realizat pericolul uraganului Irma, acum este momentul să-i acordați maximă atenție! În câteva zile, poate ore, sau după citirea mesajului, acest uragan masiv va amenința Florida și întreaga zonă de Sud (nota C.M.: la momentul în care pregătesc acest articol, uraganul a lovit deja Florida, provocând moartea mai multor persoane și făcând mari pagube materiale)

Acum este momentul să acționăm! Solicitați-vă toți prietenii rugându-i să facă această meditație împreună cu dvs.; este extrem de important!

Meditația de mai jos este de a vă ajuta să vă concentrați, dar dacă simțiți nevoia puteți crea o meditație proprie pentru a îndeplini această sarcină. Sunteți în legătură cu puterea voastră, folosiți informațiile personale pentru a vă concentra atenția asupra uraganului Irma, a-l liniști și a-l devia spre Sud-Vest, spre mijlocul Golfului Mexic, unde se poate epuiza și poate pune capăt tulburărilor și pericolului.

Meditația de direcționare a uraganului Irma spre mare.
Imaginați-vă că vă aflați în fața uraganului Irma, în Caraibe.

Din poziția „ în picioare, brațele pe lângă corp”, deschideți-vă mâinile întinse și aduse putin în față, astfel încât palmele să se îndrepte spre Pământ, concentrați-vă că prin toată puterea și greutatea voastră apăsați în jos forța uraganului. Simțiți legătura cu gravitația planetei. Faceți afirmația că doriți ca forța uraganului să se diminuieze. Vizualizați și simțiți cum prin puterea voastră de contracarare, forța uraganului diminuiază și se împrăștie. Vizualizați cum din chakra bazei corpului vostru fizic (nota C.M.: prima chakră, plasată între anus și sex) aruncați o ancoră pe care o prindeți de centrul Pământului. Asta vă dă putere și stabilitate pentru a învinge forța uraganului.
Vizualizați cum emanați un perete circular de energie care se extinde până cuprinde întreaga planetă. Imaginați că zona în care Irma se se desfășoară, este spațiul de manifestare a autorității voastre, unde voi decideți să fie liniște și armonie.
Simțiți torsul răsucirii (zvârcolirii) uraganului și conectați-i centrul (inima) cu Centrul Galaxiei pentru a supune forța uraganului puterii conștiinței cosmice.
Priviți centrul Irmei și vizualizați o coloană de lumină care leagă Centrul Galaxiei și ochiul uraganului Irma. Imaginați-vă cum Coloana de Lumină devine un zid care se extinde de la centru până la margine, ca un zid de-a lungul lățimii uraganului, provocând oprirea fluxului circular și calmarea vânturilor și a tuturor turbulențelor din atmosferă.

Acum, folosind coloana de lumină ca o paletă mare, nivelați ușor turbulențele rămase pentru a disipa toată energia uraganului peste Golful Mexic

INSTRUCȚIUNI DE PREGĂTIRE A MEDITAȚIEI.



1. Utilizați propria tehnică pentru a vă aduce într-o stare  relaxată de conștiință. 
2. Menționați intenția voastră de a folosi această meditație ca instrument de accelerare a procesului de dizolvare a uraganului Irma.
3. Vizualizați un stâlp de Lumină care emană de la Soarele Galactic Central, apoi trece prin toate ființele de Lumină din interiorul Sistemului nostru Solar și apoi prin corpul vostru spre centrul Pământului. Vizualizați un alt stâlp de Lumină care se ridică din centrul Pământului, trece prin corpul vostru și se îndreaptă în sus, în cer,către toate ființele de Lumină din Sistemul Solar și din Galaxia noastră. 

Acum suntem pătrunși de doi stâlpi de Lumină, Lumina curgând simultan în sus și în jos. Țineți acești stâlpi de Lumină activi pentru câteva minute.

4. Acum, vizualizați un soare luminos de culoare roz care dizolvă uraganul Irma, făcându-l inofensiv. 
Vizualizați această lumină roz care protejează toți oamenii și proprietățile lor din calea uraganului. 

Vizualizați rezolvarea acestei situații în modul cel mai pozitiv posibil.


Mulțumim tuturor pentru munca voastră plină de Lumină !

Echipa „Pregătiți pentru schimbare”

4530 Whittier Blvd
Los Angeles CA 90022
USA 


      Traducere Const. Mihăilescu


2 comentarii:

  1. Noi meditam."Ei" incing, la propriu, instalatiile HAARP din Gakona-Alaska.Sa vedem ce va iesi...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer as spune direct ca nu am sa ma rog nicioadata pentru amerloci....dar s-o spun pe "ocolite", cand un suflet ori un grup de suflete sau o zona anume traieste pe spinarea celor multi, va veni si bratul legii universului peste cei ce o incalca. Deci cei ce vor sa faca matanii, sa faca lotus, sa leviteze sau orice pozitie au pentru rugaciune sau meditatie, va fi in van pentru ca peste cei ce trebuie treziti va veni ceea ce stie universul ca le trebuie la momentul perfect. Astept sa vad, daca acel uragan "natural", va ocoli sau nu pe infamii pamantului.

    RăspundețiȘtergere