Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 19 septembrie 2017

SANANDA, 17 sept. 2017


Channeling asigurat de Ann Dahlberg
 Traducerea Const. Mihăilescu.

Eu sunt Sananda și am venit astăzi pentru a vă ura bunvenit în noua eră spre care ați făcut un mare pas înainte. Toate încercările de până acum de provocare a unui război mondial au fost zădărnicite.
Există ființe iubitoare și conștiente care sunt aduse astăzi pe multe posturi importante și care au văzut toate încercările de a semăna dezbinare pe Pământ.
Sunt onorat și plin de umilință în fața curajului și hotărârii lor de a transforma această lume într-un loc mai strălucitor și mai frumos, în care să poată trăi toți în pace și înțelegere.
Sunt, de asemenea, recunoscător pentru faptul că toți oamenii care sunt acum în slujba Luminii sunt hotărâți să se trezească definitiv și să contribuie la instaurarea păcii în lumea voastră.
Nu este ușor să vă treziți și să deveniți conștienți de un UNIC SINE și de lumea în care locuiți, căci asta înseamnă că multe din valorile pe care le aveți vor trebui aruncate și înlocuite cu altele noi.
În adâncul ființei voastre există multă iubire, dificultatea fiind adesea să o scoateți de acolo, să o revelați, căci, în prealabil, trebuie să-i asigurați locul cuvenit de manifestare , spațiu care deobicei este ocupat de egoisme, frici, ură, invidie dorință de separare. Numai după ce acest spațiu este degajat, veți avea unde expune iubirea.

Sunt mândru de munca pe care o faceți, frați și surori ale mele.
Cândva am parcurs și eu acest drum și știu cât de greu poate fi să arunci vălul și să descoperi că rămâi complet gol în fața lui Dumnezeu.
Sunt recunoscător că Dumnezeu este numai dragoste și că pentru El / Ea numai iertarea există, mai ales atunci când vă decideți să reveniți ACASĂ. Când decizia ta este luată, călătoria va fi mai ușoară. Totul funcționează în favoarea voastră atunci când alegeți iubirea pentru voi și pentru ceilalți. Astăzi, mulți dintre voi ați ales IUBIREA..

Cei care merg acum pe acestă cale se dedică serviciului iubirii și încearcă să-și trezească frații și surorile.
Ei fac o treabă excelentă, din moment ce sunt mulți care s-au trezit în această perioadă, iar aceștia, la rândul lor, îi trezesc pe alții.
Toate acestea sunt în folosul omenirii care a ales să se înalțe împreună cu Mama Pământ, în multe feluri ocrotitoarea voastră și care lucrează în același timp pentru propria-i ascensiune. 
Procesul ascensiunii devine astfel mult mai ușor pentru ființele umane, mai ales câd ele tind să-și sincronizeze eforturile cu Mama Pământ.
Omul trebuie să fie convins că Mama Pământ face tot ce-i stă în putință pentru a-l proteja, în primul rând prin diminuarea manifestărilor sale de purificare (uragane, ploi torențiale, furtuni, incendii etc) la minimum, în așa fel încât să nu depășească nivelul vostru de suportabilitate. Gaia are atitudinea mamei iubitoare care dorește să evolueze împreună cu copiii săi. (nota C.M.: este adevărat că în timpul acestor fenomene există și ființe - inclusiv umane – care își pierd viața, ca urmare a efectelor acestor manifestări. Cei care întră în această categorie au în programul lor de viață acel accident. În creație nimic nu este întâmplător).

A fost un proces lung, dar acum începeți să vedeți „capătul tunelului”.
Deși nu pare, totul începe să se calmeze pe planetă, ceea ce se mai întâmplă fiind de mică amplitudine și întindere. Nu-i mai puțin adevărat că întunecații fac tot ce depinde de ei (în primul rând prin folosirea mass-media obedientă) pentru a amplifica totul, din interesul lor constant de a produce și a escalada sentimentul de teamă, „fabrica” lor de energie negativă.
Totodată, trebuie spus că unele aglomerări de evenimente negative, din anumite zone, se produc din necesitatea stringentă de a lichida restanțele față de programul de ascensionare; decalajele fiind consecințe ale alegerilor voastre de temperare ori refuz al procesului de purificare. 
Valurile energetice trimise pe planetă scad ca intensitate, dovadă a faptului că ceea ce s-a întreprins până acum a avut o mai mare eficiență decât altă dată.
La nivel global, umanitatea a devenit mai conștientă și mai iubitoare. Lucrul acesta se poate observa și din comportamentul animalelor, mai ales al celor de companie.
Aceasta nu înseamnă că nu mai este de lucru pe calea schimbării credinței, mentalităților, a atitudinii față de cei de lângă voi sau față de natură.
Mai sunt multe de făcut, dar trendul este crescător și nu trebuie abandonat.

Există multe văluri care mai trebuie ridicate, astfel încât înțelegerea dragostei și a locului ei pe Pământ să poată fi confirmată și recunoscută de toată lumea. Multe inimi mai sunt încă ferecate de egoisme și dorință de separare.
Aceste ființe nu au atins încă nivelul de înțelegere că toți suntem una și că rănirea cuiva însemnă propria noastră lezare.
Veți observa că, din când în când, apar momente de pauză, de respiro, pentru ca lumea să-și revină, să asimileze și să mai facă încă un pas pe calea mântuirii sale; după care, procesul se reia.
Vedeți dară că Dumnezeu știe ca nimeni altul, cum trebuie făcut pentru ca înălțarea în dimensiuni superioare să fie un proces suportabil.

A.D.
Dragilor, bucurați-vă și apreciați înțelegerea și bunăvoința cu care Creatorul vă ajută să evoluați, fără a vă pierde din cauza unor fenomene drastice. Nu vă împotriviți energiei iubirii care „se toarnă” peste voi!
Vâturile IUBIRII suflă acum și în pânzele „vaselor” voastre. Sus pânzele !
Noi așteptăm la țărm. Vor fi momente de imensă bucurie, multă dragoste și încântare, căci revin ACASĂ fiii noștri rătăcitori, cu darurile experiențelor lor acumulate.
Ce festivitate, ce delectare, ce extaz!

Vă las acum să ascultați cântecul duios a inimii mele care trimite efluvii de iubire inimilor voastre.
Sananda



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu