Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 septembrie 2017

Mikos din Agartha: Pământul trece în dimensiuni superioare.

Channeling de Dianne Robbins, 6 sept. 2017
Traducere Const. Mihăilescu


Iubiților, nivelul intelectului nostru (n.m.: al celor din interiorul pământului) este comparabil cu cel al celor mai evoluați oameni de la suprafață. Nu o spun pentru a ne lăuda ci din necesitatea ca voi să înțelegeți că și vouă vă sunt deschise căile de a vă dezvolta mai repede. Noi am renunțat de mult la sentimente negative și gândire negativă și am promovat bunătatea pe care o simțim în inimile noastre pentru întreaga omenire.

Pământul nostru se deplasează într-un ritm alert în dimensiuni superioare, iar pierderea noțiunii timpului vă confirmă această schimbare. Observați cât de repede trec zilele.

Din păcate, la voi timpul este folosit pentru a precipita energiile negative, știrile care nu fac plăcere dar pot crea uneori teamă și îngrijorare. Mass-media de la suprafață vă „otrăvește sufletul”cu tot felul de știri care mai de care mai alarmante. Este politica forțelor întunecate, antrenate în ultimele lor bătălii pe Pământ.
Căci timpul lor s-a terminat. Acum se ridică un nou Pământ, un nou Soare și un Cer nou [Nota C.M.: mă folosesc de prilej pentru a răspunde întrebărilor unor cititori. De fapt nu este vorba de un alt pământ, un alt soare, un alt cer, plasate în alte locații, ci de modificările percepute de noi ca urmare a schimbării frecvențelor de vibrație, care ne vor furniza alte realități, alte percepții, altă gândire. Pentru ușurarea înțelegerii, să presupunem că vă aflați noaptea întru-un loc - pădure, de ex. Din cauza întunericului nu veți vedea mare lucru. Dar dacă vă veți pune o pereche de ochelari speciali pentru vederea de noapte, veți avea cu totul alte imagini, câmpul dv. de observare extinzându-se atât în claritate cât și în detalii. Astfel, veți vedea nu numai silueta copacilor dar și frunzele, firele de iarbă, vietățile care trec în acel moment prin zona de observare, adică veți vedea ...ca ziua. Obiectul observării (pădurea) este același dar altele sunt realitățile și imaginile care vi se oferă. 
Voi mai menționa o altă urmare a ridicării frecvenței de vibrație: să spunem că vă aflați într-o cameră obișnită și ascultați un program pe un mic aparat de radio. Deși vă afalți într-o incintă delimitată de ziduri, totuși undele radio ajung la receptor dându-vă posibilitatea să ascultați un program anume. 
Tot astfel, după ce frecvența noastră de vibrație va crește, vom avea posibilitatea de a trece prin ziduri, așa cum o face în fiecare noapte sufletul nostru, când iese în astral, în timp ce corpul fizic doarme. Consecințe vor fi foarte multe și ele sunt legate și de posibilitatea de a comunica nu numai cu sufletul și spiritul nostru (așa cum o face channelerul Mike Quinsey, de ex.) dar și cu fiecare organ component al corpului nostru (performanța maximă fiind atunci când vom putea comunica cu celulele corpului nostru, luate chiar individual). Modificarea frecvenței de vibrație schimbă toate realitățile].
Vă apropiați de un timp cu adevărat glorios. Vă veți recăpăta libertatea la care de veacuri visați. 

În cavitățile planetei cerul este un produs al minții noastre și dacă era necesar, puteam crea și nori, ca să putem umbla „cu capul în nori”, așa cum spuneți voi uneori.
În curând, și voi veți simți extazul "plimbărilor pe nori", care, de fapt, vor avea altă formă și altă compoziție, ca urmare a depoluării care se va produce, înclusiv în atmosfera planetei și, desigur a vibrației superioare.
Atunci veți avea impresia că cerul s-a apropiat mult de voi, stelele le veți vedea mai mari și mai clare.Veți avea impresia că nu mai este chiar atât de mult pănă la ele. Asta se va datora și clarității minții voastre care va crește mult față ce prezent.
La drept vorbind, în viitorul nu prea îndepărtat chiar veți avea posibilitatea să călătoriți până la stele, fie cu corpurile voastre fizice (în vehicule spațiale), fie doar cu corpurile voastre non-materiale.
 
Multe se întâmplă acum la diferite niveluri, deși voi nu conștienizați aceasta. Multe evenimente sunt programate de Confederația Planetelor, de a cărei existență cred că ați auzit.
Se lucrează mult și pentru a readuce Pământul în marea familie galactică, acolo unde îi este locul și de unde, pentru o lungă perioadă de timp, fusese exclus.
Acum se poate spune cu certiutudine că planeta Pământ nu se va pierde ca planetă ori ca civilizație.
Știți că din acest punct de vedere nu cu mult în urmă „v-a trecut glonțul pe la ureche”. Planeta a fost salvată din voința lui Dumnezeu și prin munca asiduă a numeroase civilizații din acest univers, care vă iubesc și vă consideră descendența lor.
Ridicarea vibrației Pământului este o sarcină la care foarte multe civilizații își aduc aportul.

Toate formele de viață prezente pe Pământ au optat pentru ascensiune. Cu toate acestea nu toți vor ascensiona odată cu noi și cu Pământul (ca entitate). Aceasta deoarece acestea le-au fost alegerile.
Există două categorii de ființe care nu se află în primul val al ascensiunii: cei care se declară satisfăcuți de existența lor în dimensiunea a 3-a și cei care, prin lipsa lor de determinare și de încredere, ori din cauza influenței celor care, de fapt, nu le doresc binele, au considerat că mai pot aștepta, amânându-și ascensiunea.

În ceea ce privește planeta Pământ, ea a ales de la început ascensiunea numai că, din iubire pentru rezidenții ori copiii săi, Gaia a hotărât să-și încetinească viteza de înaintare spre dimensiuinea a 5-a (a corpului său fizic), pentru a aștepta pe cât mai mulți dintre întârziați. Ascensiunea planetei este deci asigurată..
Oamenii din Pământul Holos sunt bucuroși de creșterea frecvenței care a avut loc în ultimii ani. Ne dorim să ne conectăm cu voi în plan fizic, iar acum această conexiune este pe deplin pregătită. Putem chiar "garanta" acest lucru, după cum ați spune voi.


Deși voi vă aflați la suprafața planetei iar noi în intariorul ei, din punct de vedere al evoluției spirituale lucrurile stau invers.Veți începe și voi o evoluție rapidă pentru a recupera timpul pierdut în tenebrele dimensiunii 3D.
De data aceasta, omenirea și-a învățat bine lecția și a înțeles inutilitatea războiului și a luptei între frați; lumea este din ce în ce mai hotărâtă să pună capăt acestei nebunii.
Sfârșitul acestei stări de lucruri este aproape.
Asistați la ultimele izbucniri de pe suprafața planetei. Curând veți începe să acceptați ideea și să înfăptuiți unirea (chiar unificarea) popoarelor pământului. Căci nu Dumnezeu a parcelat Pământul ci voi, oamenii de la suprafața lui. De fapt voi, cei de la suprafață formați o singură umanitate, neseparată de granițe..
Aceea va fi ziua pe care Dumnezeu a așteptat-o.
În acel moment noi vom deschide tunelurile de comunicare cu suprafața și vom veni la multașteptata întâlnire cu voi. Ne veți recunoaște după statură, după luminozitatea radiată de chipul nostru și desigur după veșmintele noastre strălucitoare și colorate.
În acel moment, toți vom fi convinși de realitatea că planeta noastră unică, Pământul, trebuie s-o menținem curată, să avem grijă de ea, căci ea este căminul nostru iubit, pe care sufletele noastre au ales să trăiască în pace și iubire cu toată creația. Poluarea actuală, „opera” voastră, pentru care oricum nu are cine să vă laude, va dispărea  pentru că împreună putem rezolva absolut toate problemele în mare viteză și cu eficiență maximă.
Eu sunt MIKOS!


https://eraoflight.com/2017/09/06/mikos-of-agartha-earth-is-shifting-into-higher-dimensions


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu